Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, שיחקתי רק בגירסאת הניסיון של דיאבלו 3, ככה שאני לא ממש מצליח להסביר מה היה שם פחות טוב (ויכול להיות שבהמשך המשחק, זה משתפר). אני יכול רק להגיד שגם במקרה של טורצ'לייט 2 וגם במקרה של בורדרלנדס 2, כל פריט חדש (בטח ובטח במקרה של הקופסאות המיוחדות בבורדלנדס 2) הרגיש כמו אירוע.
בדיאבלו 3, זה הרגיש מאוד סתמי והידיעה שאם אני רוצה את הנשקים הטובים ביותר, אני צריך לשחק מאות שעות (כי הם דאגו שאחוזי הנפילה של נשקים אלו יהיו מגוחכים), או לקנות בכסף אמיתי במכירה פומבית, מוציא את כל החשק. אני יודע שאין לי ממש טעם לשחק, כי בשביל למצוא משהו שווה, אני צריך ללכת לשחק בגירסאת המשחק של הבורסה.
אני לא מבין כל כך את הטענה שלך. מה זה משהו שווה? אתה באמת חושב ששחקן ממוצע בדיאבלו רץ לחנות לרכוש את הנשקים שלו בזהב (אף אחד לא קונה ביורו, לא צריך להגזים) מהשנייה הראשונה במשחק? הניחוש שלי אם להסתמך על ה-100 שעות שלי במשחק היא לא. אני טרחתי להיכנס לחנות הוירטואלית רק בשביל למכור חפצים כדי להרוויח כסף ובשביל לרכוש רק בסיבוב החמישי לערך במשחק כי רציתי להתקדם כמה שיותר מהר מhell ל-inferno. אז הטענה שהחנות הרסה את המשחק היא לא רצינית. אין שום הכרח להשתמש בחנות, היא בהחלט מהווה קיצור דרך אבל הכל תלוי בך. מצד שני רוב החפצים שרצים שם מיועדים לרמות 60+ כך שגם ככה זה פחות רלוונטי לשחקנים עד שהם מגיעים לאזור hell ומעלה. הייתה באמת בימים הראשונים של דיאבלו מדרגה עצומה החל מact 2 של inferno שלא אפשרה לאנשים להתבסס על החפצים שהם מצאו בכוחות עצמם עד אז במשחק כך שהדבר הביא אותם לרכוש חפצים בזהב (לא בכסף אמיתי) בסכומים של עשרות מיליונים וזה יצר תעשייה שלמה של חפצים. אבל זה תוקן לטוב ולרע באחד הפאטצ'ים הראשונים עם הורדת רמת הקושי של אקט 2. אני לא יודע מה אחוזי הdrop השונים אבל אני יכל להגיד שמלבד legendery חפצים זמינים גם בrare וגם magical ואת כולם אתה תרצה לבחון (זה כל היופי במשחק, legendery בדרך כלל פחות מוצלחים אף מהם). כך שהטענה שהdrop הוא זניח לא רצינית לטעמי. במיוחד שמדובר במשחק שמבוסס כל כולו על חפצים בשביל הסטטיסטיקות השונות של הדמות, ולא על סקילים שבחרת. זה בערך מה שאתה עושה רוב הזמן, בוחן את החפצים שנושרים.
אני לא יודע באיזה גרסה של דיאבלו שיחקת (נשמע באחת מוזרה מאוד אם הרגשת שאין שום ערך לחפצים שנושרים), אבל מומלץ לנסות להשיג עותק מחבר ולשחק ולהבין שכל מה שרשמת אין לו כל אחיזה במציאות.
מילא אם היית אומר, אני מעדיף את האופן שבדומה לדיאבלו 2 טורצ'לייט בנוי על היכולות של הדמות ולא החפצים. ועדיין לא הבנתי מה יותר טוב בבורדלנדס 2 על פני דיאבלו 3 בכל הקשור לחפצים.