חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2025, 20:15

תכלס, וגם מגיע להם את ה40 דולר הזה, זה בשקט הולך להיות משחק של ממוצע 92+ כל כך חבל שהם לא עושים Cross saves בין הפלטפורמות, במחיר הזה הייתי עושה לו אשכרה דאבל דיפ על הPS5 והסוויץ 2.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2025, 21:11

הם צוות סופר קטן, שעשה המון מיליונים על המשחק הראשון, לקח כסף( משער שממש לא מעט, כי הוא המשחק הכי wishlisted אי פעם)של גיימפאס, ועתידים למכור מיליוני עותקים בחודשים הראשונים לשיחרור. נראה לי שגם עם ה20$ במקום ה40$, מצבם יהיה בכלל לא רע. יש כאלה שיודעים להסתפק ב"מועט".
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2025, 22:51

אין שום ספק שמצבם לא רע. אבל מדובר על פוטנציאל בעיניי של פי 2 הכנסות, ״להסתפק במועט״ זה די מטופש בעיניי. הם עבדו על המשחק הזה 7 שנים בערך? במידה והמשחק יעבוד בהייפ שלו - אני הייתי רוצה לראות אותם מצליחים הכי הרבה שאפשר, שישתמשו בכסף הזה לעשות את המשחק הבא עוד יותר טוב, או שסתם גם הנכדים שלהם יהיו מולטי מליונרים, במקום רק הילדים שלהם :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2025, 10:11

כן, הבנתי מאיפה אתה בא. אבל מרגיש שזה ממש לא רלוונטי להם.. שמעתי איפשהו שהם לא שכרו אנשים נוספים לפיתוח ואפילו לא הדביקו מדבקות/פוסטרים/עיצוב במשרד. פשוט המשיכו כמו שהם. אנשים פשוטים שבאו ליצור את המשחק שהם רוצים.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2025, 14:39

הם צוות צנוע, הם עשו עשרות מליונים כל אחד מהם (שני חבר׳ה עם משחק 20$ שחצה את ה-15 מליון עותקים) והם ממשיכים לעבוד כאילו הם אינדים בלי כסף. אידיאולוגיה אני משער.

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2025, 15:40

כן, הסתפקות "ב"מועט" כמו שאמרתי. זאת האידאולוגיה. משער שהם הגיעו לרווחה כלכלית להם ולצאצאים לכל החיים, פחות או יותר( מן הסתם שאפשר לבזבז הכל, אבל שוב, לא נראה לי שזה המקרה והאנשים הרלוונטיים....).

וכן, קיאו, בסרטון הזה שמעתי על העניין עם המדבקות/פוסטרים.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2025, 16:21

כן, הבאתי אותו ללאסקין בעיקר כי הוא מאוד אוהב אותה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 ספטמבר 2025, 18:58

ראיתי את זה אתמול.
ועדיין, גם אנשים עם כסף ואידאולוגיה יכולים להבין שצריך למקסם רווחים. אפילו אם יש להם מספיק - שיתרמו חצי :) אני לא צוחק, זה פשוט להשאיר כסף על הריצפה, וחבל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2025, 21:34

הנה. הם תורמים לאנשים בלי יכולת לשים 40$, לקנות משחק ב 20$.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2025, 22:44

ומרוויחים את אהבת הקהל. המהלכים האלה יוצרים רווחים מדרגה שניה כי כשיש וייב סופר חיובי סביב מפתחת זה מגביר את המכירות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ספטמבר 2025, 11:29

בסוף, מה רע להם? לקחו את הזמן שלהם, נהנו ממש מהתהליך, יוציאו משחק שהם מאוד שלמים איתו, ירוויחו מלא כסף( פחות ממה שלאסקין חושב שצריך, אבל לא נורא) וגם יקבלו המון אהבה מהקהל. לא רואה מצב שזה לא משחק סופר מוצלח. :).

שוב, אם הם היו כאלה שמחפשים לקנות אחוזות, מכוניות מטורפות ויאכטות, אז ואללה, חבל על הכסף "שעל הרצפה" . אבל אם הם גם ככה חיים די אותו הדבר, רק בנוחות שלהם, אז מה רע?
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 12:38

אז שוב, לדעתי העובדה שהם יקחו 40 דולר לא יפגעו בהם כמעט בכלל, ברמה של אולי בכלל לא.
להזכירכם - זה חצי ממה שנינטנדו מבקשת על משחקים חדשים :)
אני ממש לא חושב שלבקש 40 דולר על משחק כזה יתפס כ"הרבה" או "יותר מדי" אצל אף אחד...
יש משחקים הרבה פחות מושקעים גם מבחינת הפקה וגם מבחינת זמן פיתוח שמבקשים 50-60, למשל הנסיך הפרסי הקודם שיצא (המטרוידואניה), ועוד מלא, שאין צורך להתחיל למנות עכשיו.
את אהדת הקהל יש להם כבר בזה שלא מבקשים עליו 60, בעיניי. לעשות את זה עכשיו 30, 20 או 10 דולר לא ייתן להם, לדעתי, "עוד יותר אהדת קהל".

ובנוסף - אם פתאום יבוא לחבר'ה האלה לעשות עכשיו פרויקט סופר מושקע, פשוט כי בא להם, שיעלה 200 מליון דולר? לא חבל שיהיו נתונים לחסדיהם של מפיצות או הסכמים?
אני לא טוען שיש פה משהו "רע", אלא רק מטופש, בעיניי. ראיה צרה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2025, 12:51

בתכלס הם לוקחים 5$ דולר יותר מהמשחק הראשון הוא היה 15 דולר בהשקה, אז יכול להיות שהעלייה הזו מספיקה להם כדי להיות באזור הזה של "אנחנו מרוויחים יותר מהקודם ועדיין התמחור שלנו פייר)

אם הייתי הם אני גם לא בטוח שהייתי מרגיש צורך לתמחר ב40 דולר, כנראה שהייתי מפחד לפגוע ב"נוסחא שעובדת" שמצאתי, אי אפשר להכחיש ש15 דולר למשחק מושקע כזה, היה חלק גדול ממה שפיתה אנשים לתת לו צ'אנס, אולי הם פשוט חושבים שהמחיר היה חלק גדול מה"קסם" שלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ספטמבר 2025, 12:58

Laskin כתב:אז שוב, לדעתי העובדה שהם יקחו 40 דולר לא יפגעו בהם כמעט בכלל, ברמה של אולי בכלל לא.
להזכירכם - זה חצי ממה שנינטנדו מבקשת על משחקים חדשים :)
אני ממש לא חושב שלבקש 40 דולר על משחק כזה יתפס כ"הרבה" או "יותר מדי" אצל אף אחד...
יש משחקים הרבה פחות מושקעים גם מבחינת הפקה וגם מבחינת זמן פיתוח שמבקשים 50-60, למשל הנסיך הפרסי הקודם שיצא (המטרוידואניה), ועוד מלא, שאין צורך להתחיל למנות עכשיו.
את אהדת הקהל יש להם כבר בזה שלא מבקשים עליו 60, בעיניי. לעשות את זה עכשיו 30, 20 או 10 דולר לא ייתן להם, לדעתי, "עוד יותר אהדת קהל".

ובנוסף - אם פתאום יבוא לחבר'ה האלה לעשות עכשיו פרויקט סופר מושקע, פשוט כי בא להם, שיעלה 200 מליון דולר? לא חבל שיהיו נתונים לחסדיהם של מפיצות או הסכמים?
אני לא טוען שיש פה משהו "רע", אלא רק מטופש, בעיניי. ראיה צרה.

אפשר להגיד שזאת "ראייה צרה". אפשר גם להגיד שזאת "ראייה מפוכחת" לגבי מי הם ומה הם.

לאסקין אתה באמת חושב ש Team Cherry הולכים לפתח משחק ב200 מיליון דולר? את הAAAAAA הבא? הם ימשיכו לעשות את הדברים בקצב שלהם, בזמן שלהם, בוייב שלהם. תקבל את זה שיש אנשים אחרים ממך.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 13:34

אתה לעולם לא תדע מה אתה תעשה בפרויקט הבא, או הבא הבא, או זה שאחריו.
אני משוכנע שיש הרבה מפתחי AAA שלא חשבו שיהיו שם.
לכן אני חושב שזה מטופש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ספטמבר 2025, 13:45

אז עברנו מזה שהם סתם משאירים כסף על הרצפה ושיתרמו אותו(אחלה הצעה, מוזמן ליישם בעצמך בעסק שלך), לזה ש Team Cherry, שלא גייסו עובדים נוספים כדי לעבוד על המשך לאחד המשחקים הכי מצליחים בז'אנר שלהם אי פעם, יעברו לפתח משחק AAAA ב200 מיליון דולר בפרויקט הבא שלהם, ולכן ההתנהלות שלהם מטופשת. מה הסיבה הבאה? הם בעצם צריכים לקחת את כל האקסטרה, לקנות את קונאמי ולהחיות את Castlevania ?

זה הרבה Mental gymnastics בשביל לא להגיד "יש אנשים שונים ממני, עם מטרות שונות, השקפות שונות על החיים ועל עסקים ואני מקבל את זה". בינתיים נראה שלי שהם יושבים יותר טוב מרוב( כל, תכלס ) דרי הפורום, אז נראה לי שהולך להם סבבה והם יודעים מה הם עושים.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 14:05

אין "תשובה אחת" למה עושים עם זה. יכולות להיות מליון סיבות ואפשרויות מה לעשות עם כסף עודף.

לא ממש הבנתי את הביקורת שלך... כמו שאני יכול לבקר מדיניות פוליטית אפשר גם לבקר החלטה כלכלית של חברה פרטית.
לדעתי הם עושים טעות. עניין שלהם כמובן.
גם מיקרוסופט וסוני יושבים טוב ממני, זה לא אומר שהם בהכרח עושים כל מהלך טוב ממה שאני הייתי עושה, או אפילו לפעמים הומלס מהרחוב (במקרה של רכישת באנג'י ב-7 מליארד, או אקטיויז'ן בפי 10 מזה)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ספטמבר 2025, 15:11

אתה משווה את מיקרוסופט וסוני לחברה של שני אנשים? כמו שאתה יכול לבקר את מי ומה שאתה רוצה, כך גם אני יכול לבקר את ההשקפה הצרה שלך, שחושב שכולם בעולם הם אתה, וצריכים להתנהל לפי אמות המידה העסקיות שלך.

ככל שאני יודע מדובר בחברה של שני אנשים שעשו את הרוב המכריע בעצמם, בזכות עצמם, וחייבים דין וחשבון אך ורק לעצמם(ולמשפחתם). אין להם בעלי מניות. אין מפיצה שלוחצת ודוחקת. אין אף אחד שאומר להם "ציפינו להחזרים של x200 על ההשקעה". פשוט אין. יש שני אנשים, שאחד מהם אמר במפורש "ניהלתי בעבר צוותים, אני לא מעוניין לחזור לזה"(מצוטט כך בסרטון שקיאו הביא), ואנחנו שומעים שהם אפילו לא קישטו או שדרגו את המשרד שלהם אחרי ההצלחה הכבירה של המשחק הראשון, או שכרו מפתחים נוספים עבור ההמשך..

זכותך לחשוב שזאת טעות עסקית "מטופשת", שנובעת מ"הסתכלות צרה". זכותי להגיב ולהגיד שלדעתי ההסתכלות הצרה היא שלך, שחושב שכולם הם אתה או חושבים כמוך. יש מצב טוב שהם יכלו להרוויח יותר. הרבה יותר. אני משוכנע שהם לא אנשים טיפשים והם ידעו את זה(שוב, התואר The most wishlisted game ever מדבר בעד עצמו). הם ביצעו בחירה מודעת, שעל פי כל מה שאנחנו יודעים ושומעים עליהם, היא לא מקרית או סתמית.

אתה חושב שהם טיפשים( או שקיבלו החלטה טיפשית). אני חושב שהם אנשים עם אופי ברור, מוגדר, בטוח בעצמו שלא חושבים שהם צריכים עוד כמה עשרות מיליוני דולרים כדי להגדיר את עצמם כהצלחה. הם יודעים מי הם, מה הם עשו, כמה הרוויחו וכמה עוד ירוויחו מההמשך. אני חושב שאפשר להסתכל על ההחלטה הזאת כמצפן לכך שהם מתכוונים להמשיך בדרך שלהם, ולא לפתח משחק AAAA ולפקח על צוותים של מאות עובדים. אבל מה אני מבין? אני לא איש עסקים מצליח...
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 17:26

הם כנראה עשו יותר מ-100 מליון דולר על המשחק הראשון, הם כנראה יעשו יותר מזה על השני. אם הם ירצו להפוך פתאום לאופן AAA הם יוכלו, אבל הם לא יעשו את זה כי זה לא מתאים להם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 18:07

אתם טועים. זה הסרט שלי פה, לא שלכם… אתם הרי NPCs. כולם כן צריכים להתנהל על פי אמות המידה העסקיות שלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 23:14

חבר'ה אף אחד פה לא הולך לאהוב את זה אבל Dusk שהוא איינסידר קפקום די אמין (יש לו נפילות אבל זה ברור שהוא מקושר מאוד שם) מביא שמועה שרזידנט איוול 9 יוצא לדור הקודם (PS4 ) אם זה נכון.... פאקינג משחק AAA לPS4 ב2026, הוא יוצא גם לסוויץ 2, אני יכול להאמין לזה כי Nate אמר שקפקום רוצים להריץ על הסוויץ 2 כל מה שאפשרי טכנית להריץ ואם כבר יש גרסת סוויץ 2, אז למה לא להתאמץ עוד טיפה ולהוציא כבר לPS4? הדור הזה זו חלום רע שמסתרב להסתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2025, 00:15

הסוויצ׳ 2 הגיוני, הפס4 פחות. אם יש גרסת פס4 היא הולכת להיות המון עבודה להתחשב בכמה מהמשחק מתבסס על RT.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 17 ספטמבר 2025, 21:50

יש סימנים שואלב מכריזים היום על חומרת VR החדשה שלהם. אולי אפילו במקביל לאירוע של פייסבוק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2025, 22:59

מעולה, סוף סוף קצת תחרות, בתקווה היא תהיה גם standalone עם חנות סטים מובנית.
אבל שיציגו שם את HL2 או Alyx2 אחרת זה פחות מעניין אותי אישית.
הקווסט 3 מכשיר פשוט נהדר, אין לי שום צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות.תענוג לעשות איתו כושר, אבל אין מספיק משחקי AAA.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2025, 23:16

לא ברור לי מה המטרה של המכשיר הזה אם לפי השמועות הוא חצי הרזולוציה של הקווסט 3 ועולה 1200$, יותר מפי 2 ממנו. אבל יאללה, אם זה אומר AAA חדש מ-Valve? הגוף שלי מוכן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים