נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 13:53

אני חייב לציין שראיתי את שני הסרטונים, הות' וטטואין, בגיימרסייד והם נראים סבירים לגמרי. אולי זאת גרסת הPC אבל שום דבר שפוצץ לי את המוח.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יוני 2015, 14:04

התאורה ממש פסיכית והמודלים סבבה. מעבר לזה הם לא לגמרי פוצצו אותי, אבל המנוע נראה יעיל מאוד ויש גם אחלה אחלה של אפקטים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2015, 14:05

DrKeo כתב:אני חייב לציין שראיתי את שני הסרטונים, הות' וטטואין, בגיימרסייד והם נראים סבירים לגמרי. אולי זאת גרסת הPC אבל שום דבר שפוצץ לי את המוח.

די נו... תביא סקרינשוט של משחק שנראה לך שווה ערך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 14:23

BF4 בסינגל גם נראה ככה, זה פשוט ההלם של לראות דברים מוכרים של SW בפרוסטבייט. כאילו מה נראה לך, שהם הפיקו CGI שנראה כמו גיימפליי לE3 למשחק שיוצא עוד 4 חודשים? התאורה מדהימה, כמו בכל משחקי פרוסטבייט וגם האפקטי חלקיקים. מעבר לזה? מה כל כך מטורף?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2015, 15:58

אני די בטוח שמישהו כבר אמר לי את זה על תמונה שהבאתי לפני כמה עמודים. BF4 לא רק שלא נראה ככה הוא בטח שלא נראה ככה באונליין. בוא שוב נזכור לרגע שאנחנו מדברים על הקונסולות כן? אל תביא לי תמונות של BF4 אונליין מהPC, למרות שגם שם אני סבור שהוא לא מתקרב למה שהוצג בשלב מדבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 יוני 2015, 16:23

KEO בלי קשר גרסת הגיימרסייד של הסרטונים של סטאר וורס לא באיכות גבוהה וגם באתר הם כותבים שהסרטונים ש EA שלחו להם לא באיכות אידיאלית אבל עדיפה על יוטיוב.

רוצה איכות גבוהה? תוריד את ה 6 ג׳יגה של דאוס אקס, המשחק נראה שם פיצוץ(המלצה בלי קשר :)).

SWISS בתכל׳ס כל הסימנים מראים שזה ה Fidelity שתקבל, יכול להיות מינוס IQ מדהים אבל כן, התאורה מודלים וכו׳ יראו ככה גם על הוואן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2015, 16:27

איזה סימנים? בינתיים אפילו לא ראיתי מישהו מצלם מעמדת משחק עם שלט PS או XBOX מעליו.

עזוב נו. השלב שלג נראה פחות טוב באופן ניכר. את השלב הזה אמרו בפירוש PS4 ואת השלב מדבר לא (על פי מה שאתה אמרת... אני לא זוכר לכאן או לכאן).
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 יוני 2015, 16:39

השלג נראה גם סבבה, אני חושב שזו פשוט סביבה שאתה פחות מתחבר אליה.
כל הסימנים זה שאנשים שיחקו במשחק בתערוכה על הפס4 ואמרו שככה הוא נראה, למרות שלא התעמקתי אם דיברו על המדבר או השלג אבל אמרו נראה ככה בלי כוכבית של *חוץ משלב המדבר ואני משער שהם מודעים לטריילר מדבר.

עוד סימן זה שמדובר במשחק שיוצא השנה וקשה לי להאמין שעם כל המודעות לשנמוכים ואחרי ש DICE חזרו ואמרו שככה נראה המשחק שהם יעזו לשנמך אותו כבר בשלב שאמור להיות סופי יחסית בפיתוח, אין פה סיפור של הדיוויזיה שנחשף לך ב 2013 ויוצא ב 2016.

עוד סימן זה שאנחנו לא בשלב שיש הבדל פתאום של דור ב Fidelity הבסיסי בין קונסולות לפיסי, רוב הסיכויים שלמחשב לא תהיה תאורה שונה ומודלים מפורטים יותר ובכלל נכסים ברמה גבוהה בהרבה, מלבד דברים מתבקשים כמו IQ והגברה של אפקטים קשה להאמין שתראה פתאום Fidelity ברמה אחרת על המחשב בשלב כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 17:15

אנשים שחקו בהות' בגרסת פס4 ואף אחד לא דבר על שנמוך או כל דבר אחר. מן הסתם BF4 נראה קצת פחות טוב כי הוא יצא לפני שנתיים וזה השדרוג המתבקש של המנוע, גם יש אפקט ספקטאקל כשחלליות עפות בשמים ו-WALKERS ענקיים מסתובבים סביבך שגורמים לו להראות מרשים יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2015, 17:37

אני ממש לא מדבר על הSPECTACLE. אני ראיתי כמעט אך ורק אנשים מדברים על HOTH ולא על TATOOINE. חפיף... עוד נגלה בנובמבר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 19:32

swiss-the-engine כתב:אני ממש לא מדבר על הSPECTACLE. אני ראיתי כמעט אך ורק אנשים מדברים על HOTH ולא על TATOOINE. חפיף... עוד נגלה בנובמבר.

אני חושב שנתנו לשחק אך ורק בהות' ואך ורק על הפס4. לא שמעתי מישהו אומר את זה אבל שמעתי בערך באלף מקומות על הדמו וכולם דברו על הות'.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2015, 19:57

נו...זה מה שאני אומר. אין למצוא אף אחד משחק בשלב מדבר עם שלט ביד ושלט של PS או אקס בוקס מעל הטלוויזיה. לא שמולך זה משנה, אתה הרי אומר שאתה לא רואה הבדל בין שני הסרטונים.

אולי נעשה התערבות? :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 20:48

swiss-the-engine כתב:נו...זה מה שאני אומר. אין למצוא אף אחד משחק בשלב מדבר עם שלט ביד ושלט של PS או אקס בוקס מעל הטלוויזיה. לא שמולך זה משנה, אתה הרי אומר שאתה לא רואה הבדל בין שני הסרטונים.

אולי נעשה התערבות? :)

LOL :)

להגיד את האמת, אין לי שמץ אם אם מישהו מהם רץ על הPC או לא. גם אמרתי את זה לפני כמה הודעות שאולי זה רץ על הPC. אני רק אומר שזה לא איזה משהו לא יאומן ולא אמין בכלל, זה הכל :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 יוני 2015, 08:03

טוב אז שדרגתי ל Windows 10. בינתיים סבבה לגמרי. עשיתי התקנה נקיה. הופתעתי לגלות שמיקרוסופט "זוכרים" שהתקנתי את הבטא הממש ראשונה של המערכת לפני איזה שנה ונתנו לי אצ'יבמנט על זה מיד לאחר ההתקנה של הגרסא הנוכחית D:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 יוני 2015, 09:52

איך שידרגת?
אני אישרתי את השידרוג, אבל בינתיים יש לי רק הודעה בתחתית המסך (כבר כמה שבועות) ורשום שם שזה יתבצע ב 29 ביולי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 11:05

IRON GALAXY הם אלה שעושים את הפורט של KILLER INSTINCT למחשב. מצד אחד אולי לא, הם עשו את הפורט של בטמן. מצד שני, הם המפתחים של העונה השניה של המשחק כך שיש להם נסיון גדול עם המשחק וכנראה שדווקא במקרה הזה מדובר בדבר חיובי. יש למשחק הזה אפקטים די מרשימים, יהיה מעניין לראות אותו ב1080P ב60FPS.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 יוני 2015, 11:57

DrKeo כתב:IRON GALAXY הם אלה שעושים את הפורט של KILLER INSTINCT למחשב. מצד אחד אולי לא, הם עשו את הפורט של בטמן. מצד שני, הם המפתחים של העונה השניה של המשחק כך שיש להם נסיון גדול עם המשחק וכנראה שדווקא במקרה הזה מדובר בדבר חיובי. יש למשחק הזה אפקטים די מרשימים, יהיה מעניין לראות אותו ב1080P ב60FPS.

KI עדיין רץ ב 720P על ה ONE?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 12:24

לפי מה שאני יודע כן הוא עדין רץ ב720P.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 12:27

DrKeo כתב:לפי מה שאני יודע כן הוא עדין רץ ב720P.

האמת שלכבוד עונה 2 הם הוציאו פאטצ' שמעלה את הרזולוציה ל900P.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 12:33

וואללה? טכנולוגיה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 12:40

DrKeo כתב:וואללה? טכנולוגיה!

מתי אתה תוציא פאטצ' שיעלה את הרזולוציה של הפורומים ל900P (קרי - כפתור לייק)?!?!?!?!?!?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 12:44

אולי אם היה GPU חזק יותר...

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 יוני 2015, 17:48

DrKeo כתב:קראתי קצת ביקורות על FURY X, אני פשוט בשוק שמוכרים אותו באותו מחיר כמו ה980TI. הכרטיס הזה היה צריך לעלות 550$ גג רק בשביל להיות תחרותי. אולי אם משחקים ברזולוציות גבוהות, זה המצב היחיד שבו הFURY בערך שווה ערך ל980TI.

לא הבנתי איך בדיוק אתה ממקם אותו ב-550$ שיותר מקרבים אותו במחיר ל980 GTX שנמצא די מאחוריו, בזמן שהפער של ה-TI ממנו נמדד באחוזים קטנים יותר. לדעתי 600$ היה הופך אותו למספיק אטרקטיבי, ויכול מאד להיות שזה מה שיקרה בפועל כשהוא מוצב לצד ה980 ti. השאלה רק האם AMD יכולה לרדת במחיר יותר מNvidia (או בעצם מה יותר יקר: קירור נוזלי או כרטיס מסיבי יותר עם זיכרון יקר יותר) כי אם היא תתחיל מלחמת מחירים כנראה שגם נוידיה תיגרר ולהיפך.

חוץ מזה, לא ברורה לי התלונה על הרזולוציה: מן הסתם הרזולוציות הגבוהות הן היחידות שבהן הכרטיסים האלו רלוונטיים, כי הרי בשביל לשחק ב-1080P לא צריך יותר מ-970GTX שעולה חצי מחיר מהם. ברזולוציות הגבוהות הפער הממוצע בין הפיורי X ל-980 TI די לא קיים, וגם זה כנראה כתוצאה ממספר מצומצם של משחקים ספציפיים שמתפקדים עליו רע במיוחד בגלל חוסר בשלות של הדרייברים (Project Cars ו-WOW, כשהאחרון רץ בכל מקרה על מעל 100FPS - לא בדיוק המשחק שמישהו קונה בשבילו כרטיס כזה). בפועל המספרים המשוקללים של משהו כמו 20 משחקים מציבים אותם כמעט גב אל גב ברזולוציות האלו:
תמונהתמונה

אני פשוט לא רואה באיזה עולם לא מדובר פה בסיפור הצלחה: על אותו בסיס ותיק של 28nm אנחנו רואים איך AMD הגיעה ממצב שבו היא לא היוותה בכלל תחרות בסגמנט הזה כל התקופה האחרונה (הדבר היחיד שהיא הציעה לsuper high end היה כרטיסי מסך עם ליבות כפולות במחירים אסטרונומיים וצריכת חשמל מטורפת) למצב של כמעט תיקו עם הכרטיס הכי חזק של Nvidia - על בסיס צריכת חשמל כמעט זהה, טמפרטורות הרבה יותר נמוכות שתורמות לאורח החיים של המחשב, ולמרות שאין עדיין דרייברים רשמיים אלא רק בטא.
וכל זה במחיר הרבה יותר נמוך ממה שאתה בעצמך שיערת שיגיע לפי השמועות, ואחרי שעד לפני חודשיים היינו צריך לשלם 1000$ על טיטאן X בשביל לקבל ביצועים כאלו: זה כמעט אותו סיפור כמו ה-290X ששבר את השוק בזמנו, רק שההבדל היחיד הוא שהפעם Nvidia נערכה עם ירידת מחירים מסיבית ועם ה-980 TI שהוא כרטיס שמושק במקביל והטוב ביותר שהיא אי פעם הוציאה.

ואגב, למרות שעל פניו ל980TI יש ניצחון בנקודות כשמדובר בתמורה למחיר, היתרון נמחק לחלוטין ברגע שאתה רוצה לקנות מסך ראוי שמנצל את הכרטיסים האלו: בשביל לקנות מסך Gsync ראוי שנתמך בנוידיה אתה תצטרך להוציא בערך 200$ יותר ממסך Freesync מקביל ורק היתרון הזה כבר מציב את החבילה הכוללת של הפיורי עם תמורה הרבה יותר טובה.

חוץ מזה, כדאי לזכור ש-AMD חשפו רק את הפיורי X שהוא היקר ביותר מתוך שלושה כרטיסים בסדרת הפיורי(נעזוב את הכרטיס הדו ליבתי): יש עוד את הנאנו ואת הפיורי הרגיל שאמורים להתחרות בנקודות מחיר זולות יותר, אז בהחלט יש מה לחכות לביצועים שלהם עבור רוב הקהל שגם ככה לא ישקיע 600+ וצפונה בכרטיס.
חוץ מזה, מבחינת ההיצע AMD נמצאת במצב לא רע כרגע: מלבד הפיורי X שקצת פחות חזק מה-980 TI באותו המחיר, לAMD כבר יש את ה-390X עם מחיר עדיף על ה-980 GTX ואת ה-280 שעדיף על ה-960.
המקום שבו AMD עדיין בבעיה זה לדעתי מול ה970 GTX - רק שזו אולי הנקודה הכי מהותית כי מדובר בכרטיס הכי משתלם לרזולוצית ה-1080p. הביצועים של ה-390 שעולה מחיר דומה מפגרים מאחוריו ברזולוציה הזו, וזה בנוסף לעובדה שהוא פשוט מזללת חשמל בהשוואה ל-970 החסכוני. הדרך היחידה שלה להתחרות בו היא אם הנאנו יתומחר במחיר דומה ויציג ביצועים טובים, אבל לדעתי דווקא עליו היא תיקח פרמיה יותר גדולה בגלל המבנה המאד קופמקטי שלו שהופך אותו לכרטיס מאד ידידותי למארזי HTPC.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 28 יוני 2015, 18:08

נדב אתה באמת מגזים, לא שווה? זה כרטיס שנותן את התחרות ההי אמיתית ל nvidia אם כבר.. מסכים עם Swym ממש לא מבין למה לא מדובר פה בסיפור הצלחה.

אתה מסתכל על הביצועים אותה רואה שעוד פעם, הפערים ממש לא ברורים בכול המשחקים וההפרשים בביצועים הם לא יותר מ 5-6 פריימים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 18:12

גיא, אני באמת מעריץ אותך שהצלחת לסובב את הFURY X כהצלחה, כרטיס שיצא אחרי שנה של הייפ ומפסיד ל980TI, כרטיס שיצא לפניו ועולה אותו דבר, בכל הרזולווציות. Bravo :)
פעם אחרונה שהייתה פה שיחת AMD VS NVIDIA אנשים טענו שלא פייר להשוואת את סדרה 900 לסדרה 200 של AMD כי היא יצאה כמעט שנה אחריה כשסדרה 900 דרסה לה את הצורה. וכשסדרה 300 יוצאת שנה אחרי סדרה 900 ובקושי מצליחה להשוואת? ואו, כל הכבוד AMD, כולנו מעריצים אותך! :)

אגב, הטיעון שלך על 1080P די מנותק. לא הוויצ'ר, לא GTA, לא בטמן, לא AC ולא FC4 רצים נעול ב60 על 970 וגם לא על 980. על 980TI דווקא כן (אולי חוץ מאשר בטמן שהוא כרגע כזאת קטסטרופה שאפילו לא עושים לו בנצ'מארקים).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים