משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2024, 16:32

הרימייק של סיילנט היל 2 מקבל ציונים מפתיעים מאוד, לפחות אותי, עומד על ממוצע 87 בMC כרגע, שזה טיפה יותר מזלדה החדש לסוויץ׳ שגם כן מקבל שבחים.
מגניב מאוד! אני לא חושב שאקנה גם אותו, שיחקתי במקורי ודי אהבתי אותו אבל לא מספיק כדי לקנות את הרימייק.
מה שכן, קיבלתי את הרימייק של דד ספייס בPS5 ולא שיחקתי ברימייק הזה אז אני בטח אתן עליו ריצה בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 אוקטובר 2024, 21:19

Laskin כתב:הרימייק של סיילנט היל 2 מקבל ציונים מפתיעים מאוד, לפחות אותי, עומד על ממוצע 87 בMC כרגע, שזה טיפה יותר מזלדה החדש לסוויץ׳ שגם כן מקבל שבחים.
מגניב מאוד! אני לא חושב שאקנה גם אותו, שיחקתי במקורי ודי אהבתי אותו אבל לא מספיק כדי לקנות את הרימייק.
מה שכן, קיבלתי את הרימייק של דד ספייס בPS5 ולא שיחקתי ברימייק הזה אז אני בטח אתן עליו ריצה בקרוב.

אם יש משחק שבחיים לא אשחק שוב זה Silent hill, אין יותר מפחיד מSilent hill 2 ו-3.
Deadspace לא מתקרב לרמות האימה של Silent hill, למען האמת Deadspace לא מפחיד בכלל, הוא כל כך עמוס אקשן שהוא לא מרגיש באמת אימה. הרימייק מעולה, סיימתי אותו בפיסי ונהנתי מכל רגע. הם עשו גם שינויים לבוסים ועוד קצת חלקים במשחק ובאמת עשו אותו אפילו מוצלח מהמקור, הוא גם נראה נפלא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 אוקטובר 2024, 20:15

RE7 מפחיד יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוקטובר 2024, 21:22

חד משמעית
אבל בעיקר שעתיים ראשונות שלו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2024, 22:32

אם RE7 היה מצליח להחזיק את השחקן על קצות האצבעות לאורך כל המשחק כמו שהוא עשה בשעות הראשונות הוא היה בטופ 5 של הדור הקודם לדעתי. רוב הפחד מגיע מהלא נודע, בשעות הראשונות כל רגע רואים משהו חדש ואפילו כשפוגשים אוייבים מוכרים בפעם השניה והשלישית הם מציגים התנהגויות חדשות ולא צפויות. הוא יודע למה שחקנים רגילים במשחקי וידאו והוא מנצל את השפה כדי לטעות את השחקן להרגשת בטחון מזויפת. הוא מצליח ליצור אוירה שבה אתה לא יודע מה מאחורי הפינה הבאה וגם אם אתה יודע אין לך מושג איך זה יתנהג הפעם ולמה זה מסוגל. בחצי השני הוא מתחיל להרגיש more of the same והאוייבים שהרגישו בחצי הראשון כמו פתיתי שלג יחודיים מתחילים חזור על עצמם ואיתם האימה מתפוגגת לאקשן.

ועדין, משחק אדיר, החצי הראשון שלו הוא אחד ממשחקי האימה הכי טובים ששחקתי וגם החצי השני מצויין אם כי בצורה יותר אקשנית ופחות אימתית. מה שהכי הפתיע אותי הוא כמה RE הוא מרגיש להתחשב בזה שהוא הפך לגוף ראשון וניסה להיות כל כך לא RE שהדמו הראשוני שלו הצליח לעבוד על כולם שמדובר במשחק בפרנצ׳ייז חדש. כשמגיעים לסוף המשחק אין לך שמץ של ספק שסיימת משחק RE.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 אוקטובר 2024, 22:58

כן, הסטרס משחק תפקיד גדול, אבל גם זה שהוא fps עם fov מצומצם (גוף שלישי תמיד יהיה פחות מפחיד, אין מה לעשות), האווירה, הסאונד, הסצינות, הלוקיישן עצמו, הכל שם מעוצב כדי להשרות מקסימום פחד. בהמשך הוא באמת נהיה יותר אקשני ופחות מפחיד, אבל רק פחות ביחס להתחלה... עדיין יותר מפחיד מכמעט כל דבר אחר. בדיעבד הם הבינו שהוא היה מפחיד מדי, אז ב-8 מיתנו את זה משמעותית. אבל גם הוא עדיין מעולה, לא פחות מ-7.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2024, 23:09

בגלל שאני אדיוט התחלתי את 8 אבל מעולם לא סיימתי אותו. אני חייב לקפוץ חזרה פנימה, כנראה אחרי הפלטיניום באסטרובוט (אני בגלקסי האחרונה).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2024, 06:53

אני עדיין ממתין למוד VR במחשב :(
חיכיתי עם 7 הרבה זמן בשבילו ובסוף נשברתי, מקווה שבכל זאת סוני או קפקום ישחררו את זה לסטים, במיוחד עכשיו כשיש תמיכה בPSVR במחשב.
יש מוד שאנשים עשו, אבל זה לא משהו ממה שקראתי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2024, 10:46

עוד רגע RE9 מוכרז, זה כבר לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 אוקטובר 2024, 13:44

גם אני עזבתי את 8 באמצע, מתחיל מאוד חזק אבל נהיה מטופש ומשעמם ככל שמתקדמים, ואולי זה גם בגלל הסיבה ששיחקתי בגוף שלישי כשהוא בבירור לא בנוי לגוף שלישי,זה די ניטרל את האתגר והפחד לדעתי, אבל לא שמים שמנת ליד חתול. אני תמיד אעדיף גוף שלישי על גוף ראשון :-) מת כבר שיגיע רזי 9 שיהיה טוב כמו הריימקים ובאווירה שלהם רק חדש, ועם ליאון או כריס ובלי אלמנטים של CO OP. אמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2024, 14:19

בתקווה הוא ירוץ על RE:NEXT, המצגת GDC שלו מאוד מעניינת ויהיה נחמד אם קאפקום תביא כבר את הקפיצת דור הבא שלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2024, 17:49

DrKeo כתב:עוד רגע RE9 מוכרז, זה כבר לא יקרה.

זה יקרה! אולי רק מתישהו כשסוני תפתח חנות במחשב, אבל זה יקרה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2024, 18:04

הם לא יטרחו, PSVR מת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2024, 18:25

דווקא בתצוגה האחרונה היו כמה משחקי VR לPSVR שנראים מעולה, אז הם עדיין לא ויתרו לגמרי.
ובלי שום קשר, במחשב הVR לא מת, וזה כן יכול לגרום לאנשים להעדיף לרכוש משחקים מסוימים בחנות הזו שתיפתח (והיא תיפתח!!) ולא בחנות מקבילה. כן, זה בערך רק 4 משחקים בינתיים (שלושה משחקי RE וגראן טוריזמו), אבל זה מספיק בשבילי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2024, 19:41

Metaphor המשחק מבית היוצר של פרסונה (אם אני לא טועה) - מפציץ בביקורות, עם 94 בגירסת הPS5, וציונים דומים בגרסאות האחרות, 93. OC.
אולי אבדוק אותו… פרסונה אף פעם לא משך אותי, אני אברר עוד על המשחק הזה ואולי כן בשבילי. בפרסונה היה משהו שממש לא התחברתי אליו. יש גם דמו אז אני בכל מקרה אוריד אותו. הבנתי שזה דמו של איזה 10 שעות או משהו, וזה רק הפרולוג, אז חתיכת בשר יש שם :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2024, 20:55

גם פרסונה 5 זה משחק של איזה 100 שעות בשקט..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 אוקטובר 2024, 21:05

לא מבין איך אפשר בכלל להתחבר לפרסונה (ואני אוהב את SMT סדרת האם...אז אין פה סנטימנט של "אטלוס חרא") תמיד זה טיינג'רים, תמיד המבוגרים סוטים או משהו בסגנון,כאילו כל מרד הנעורים הזה בסגנון The catcher in the rye בלי היופי של סלינג'ר.וחוץ מכל הזבל הזה יש גם את הקטע הזה של "דד ליין" ולהספיק לעשות מבוך X או משימה X בY זמן פשוט משחקים מאוד רעים... עוד לא ראיתי ביקורות לעומק של המשחק החדש חוץ מכל הציונים של 10/10 אבל שיחקתי שעה בדמו, וממש ממש סבלתי.

זה אותו חרא רק שהעיצוב האמנותי אפילו פחות יפה, הכל נראה כמו ציור סוריאליסטי של רנה מגריט או איזה חרא סוריאליסטי אחר שכרגע אני לא זוכר את השם שלו, לא אדם אומנותי. ולא רק שזה חרא מבחינת הארט סטייל, גם הפנטזיה עושה הכל נדוש בהרבה, כל היופי באלטוס (שזה בעיקר SMT בעיני, שאר התוצר שלהם זבל עופות ) זה שהכל מעוגן בעולם הריאליסטי שלנו שפתאום הופך לסוריאליסטי וסיוטי, פה בגלל שהכל פנטזיה זה משעמם, הם לא טולקין, אז למה בכלל לטרוח? הגיימפלי פח אשפה

בסולם שלי זה בקושי 6/10 וזה בנדיבות.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 07 אוקטובר 2024, 21:20

glass man כתב:לא מבין איך אפשר בכלל להתחבר לפרסונה (ואני אוהב את SMT סדרת האם...אז אין פה סנטימנט של "אטלוס חרא") תמיד זה טיינג'רים, תמיד המבוגרים סוטים או משהו בסגנון,כאילו כל מרד הנעורים הזה בסגנון The catcher in the rye בלי היופי של סלינג'ר.וחוץ מכל הזבל הזה יש גם את הקטע הזה של "דד ליין" ולהספיק לעשות מבוך X או משימה X בY זמן פשוט משחקים מאוד רעים... עוד לא ראיתי ביקורות לעומק של המשחק החדש חוץ מכל הציונים של 10/10 אבל שיחקתי שעה בדמו, וממש ממש סבלתי.

זה אותו חרא רק שהעיצוב האמנותי אפילו פחות יפה, הכל נראה כמו ציור סוריאליסטי של רנה מגריט או איזה חרא סוריאליסטי אחר שכרגע אני לא זוכר את השם שלו, לא אדם אומנותי. ולא רק שזה חרא מבחינת הארט סטייל, גם הפנטזיה עושה הכל נדוש בהרבה, כל היופי באלטוס (שזה בעיקר SMT בעיני, שאר התוצר שלהם זבל עופות ) זה שהכל מעוגן בעולם הריאליסטי שלנו שפתאום הופך לסוריאליסטי וסיוטי, פה בגלל שהכל פנטזיה זה משעמם, הם לא טולקין, אז למה בכלל לטרוח? הגיימפלי פח אשפה

כל הקטע של פרסונה זה הזמן. לדעתי המשחק מאוד נדיב בכמות זמן שהוא נותן לך ככה שאם נמאס לך מהמבוכים או שהגעת לתקרה של אותו פרק אתה יכול להתמקד בדברים אחרים. תכלב היה פעם ביקורת של יאצ'י על המשחק שאשכרה הסביר למה הנוסחה עובדת. המשחק מאזן את עצמו בין מבוכים לויזאל נובל בצורה דיי טובה ככה שתמיד יהיה לך סיבה לעשות משהו כי אחרי הכל צריך למלא את ה80-100 שעות משחק האלה. להגיד שאלה משחקים רעים זה קצת הגזמה למרות שאני מסכים שכל הקטע של בני נוער נגד אלוהים זה כבר קלישאה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2024, 00:35

Laskin כתב:דווקא בתצוגה האחרונה היו כמה משחקי VR לPSVR שנראים מעולה, אז הם עדיין לא ויתרו לגמרי.
ובלי שום קשר, במחשב הVR לא מת, וזה כן יכול לגרום לאנשים להעדיף לרכוש משחקים מסוימים בחנות הזו שתיפתח (והיא תיפתח!!) ולא בחנות מקבילה. כן, זה בערך רק 4 משחקים בינתיים (שלושה משחקי RE וגראן טוריזמו), אבל זה מספיק בשבילי :)

אם אני זוכר נכון אף משחק שהוכרז לא היה מסוני, כולם צד ג' שיוצאים גם לPSVR. סוני שלמה כסף על המצבי VR האלה כדי למכור את הקסדה שלה, לא יוצא לה כלום מלתת לקאפקום להוציא את המצבי VR האלה במחשב. הם במשחקים של קאפקום, סוני לא תראה מהם שקל, היא רק תפסיד מלתת למצבים לצאת למחשב כי ה-PSVR תאבד בלעדיות.

להתחשב בזה שRE7 בן שבע שנים, אני מרגיש די בטוח להגיד שהמצב VR שסוני שלמה עליו לא היה בלעדי זמני. אם מצבי ה-VR של סדרת RE הם לא בלעדיים זמניים אז הם יצאו למחשב רק אם יבוא לסוני ואין לסוני שום אנטרס להביא מצבי VR למחשב במשחקים שהיא לא מפיצה. זה יקרה רק אם קאפקום ממש תרצה לעשות את זה וסוני תחליט שPSVR כל כך מת שאין להם שום עניין בו יותר. ואפילו אז אני לא בטוח שסוני תתן לקאפקום לעשות את זה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוקטובר 2024, 06:40

DrKeo כתב:בתקווה הוא ירוץ על RE:NEXT, המצגת GDC שלו מאוד מעניינת ויהיה נחמד אם קאפקום תביא כבר את הקפיצת דור הבא שלה.

מה זה RE NEXT נדב,? זה מנוע משודרג של המנוע RE של הרזי האחרונים/SF6 או שזה מנוע חדש לגמרי? ומה הוא מאפשר? לא ידעתי שיש להם מנוע חדש!!!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוקטובר 2024, 06:56

matangt6 כתב:
glass man כתב:לא מבין איך אפשר בכלל להתחבר לפרסונה (ואני אוהב את SMT סדרת האם...אז אין פה סנטימנט של "אטלוס חרא") תמיד זה טיינג'רים, תמיד המבוגרים סוטים או משהו בסגנון,כאילו כל מרד הנעורים הזה בסגנון The catcher in the rye בלי היופי של סלינג'ר.וחוץ מכל הזבל הזה יש גם את הקטע הזה של "דד ליין" ולהספיק לעשות מבוך X או משימה X בY זמן פשוט משחקים מאוד רעים... עוד לא ראיתי ביקורות לעומק של המשחק החדש חוץ מכל הציונים של 10/10 אבל שיחקתי שעה בדמו, וממש ממש סבלתי.

כל הקטע של פרסונה זה הזמן. לדעתי המשחק מאוד נדיב בכמות זמן שהוא נותן לך ככה שאם נמאס לך מהמבוכים או שהגעת לתקרה של אותו פרק אתה יכול להתמקד בדברים אחרים. תכלב היה פעם ביקורת של יאצ'י על המשחק שאשכרה הסביר למה הנוסחה עובדת. המשחק מאזן את עצמו בין מבוכים לויזאל נובל בצורה דיי טובה ככה שתמיד יהיה לך סיבה לעשות משהו כי אחרי הכל צריך למלא את ה80-100 שעות משחק האלה. להגיד שאלה משחקים רעים זה קצת הגזמה למרות שאני מסכים שכל הקטע של בני נוער נגד אלוהים זה כבר קלישאה..

נסכים שלא להסכים... כנראה :-) אני מעדיף שהמשחקים יהיה משהו שמשקיע בתוכן ולא בכריכה או בעטיפה החיצונית. פרסונה, כולו כריכה נוצצת בלי תוכן, כל דבר בפרסונה, מהUI הצעקני והזוהר ועד "מערכת הזמן" אלה מכניקות רדודות שהתפקיד שלהן הוא לבזבז לך את הזמן והחיים. יש אנשים שכל הנצנצים והרדידות הזו עושה להם את זה.

עניין של טעם, שחק בStrange journey על הDS ותראה למה אטלוס באמת מסוגלים שהם רוצים לעשות משהו רציני,SCI FI מעולה, עם ביקורת מעולה על תרבות המערב שלנו, והקפיטליזם.

פרסונה הוא קלישאה לא בגלל שזה "נערים נגד אלוהים" זה תמיד הקלישאה של הז'אנר, הוא קלישאה כי המשחק מתמקד בתלמידי בית ספר שכל הקהל של הז'אנר מתקרב או עבר את גיל ה40+

שיתנו לי לשחק מישהו אחר במקום הנערים האלה ש"מגלים" את עצמם ואת "האופי האמיתי שלהם" שיתנו לי מישהו כמוני שהשיער שלו מאפיר כמוני והוא בבאסה כי הוא יהיה בלי רכב לכמה ימים והוא לא רואה איך הוא מביא לעצמו בית והוא מבואס על 99% מהבחירות שלו בחיים, בקיצור מישהו שאני יכול להגיד הו, יש לו בעיות כמו שלי צרות של גברים אמיתים :-) ולא כמו הילדדוס האלה שמעריצים את ברוס לי או אני יודע מה היה שם או שהם טהורים שמגלים שהמורה בבית ספר הוא אדם רע כאילו בוקר טוב, העולם מקום חרא וכולנו מוקפים רוע. פרסונה 5 גם מעודד הומופומביה נוסף לכל.

קיצור משחק פח, ממה ששיחקתי גם המשחק החדש כתב אותו מישהו שמנטלית תקוע בגיל 15 עם חלב על השפתיים, אבל העולם ממשיך לקנות את הזבל הזה אז אין להם סיבה לשנות את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוקטובר 2024, 08:54

DrKeo כתב:
Laskin כתב:דווקא בתצוגה האחרונה היו כמה משחקי VR לPSVR שנראים מעולה, אז הם עדיין לא ויתרו לגמרי.

אם אני זוכר נכון אף משחק שהוכרז לא היה מסוני, כולם צד ג' שיוצאים גם לPSVR. סוני שלמה כסף על המצבי VR האלה כדי למכור את הקסדה שלה, לא יוצא לה כלום מלתת לקאפקום להוציא את המצבי VR האלה במחשב. הם במשחקים של קאפקום, סוני לא תראה מהם שקל, היא רק תפסיד מלתת למצבים לצאת למחשב כי ה-PSVR תאבד בלעדיות.

להתחשב בזה שRE7 בן שבע שנים, אני מרגיש די בטוח להגיד שהמצב VR שסוני שלמה עליו לא היה בלעדי זמני. אם מצבי ה-VR של סדרת RE הם לא בלעדיים זמניים אז הם יצאו למחשב רק אם יבוא לסוני ואין לסוני שום אנטרס להביא מצבי VR למחשב במשחקים שהיא לא מפיצה. זה יקרה רק אם קאפקום ממש תרצה לעשות את זה וסוני תחליט שPSVR כל כך מת שאין להם שום עניין בו יותר. ואפילו אז אני לא בטוח שסוני תתן לקאפקום לעשות את זה :)

אבל אם זה יצא בחנות של סוני במחשב אז סוני כן תרוויח מזה משהו. 30% משהו :) וגם סיבה טובה לגרום לאנשים להתקין את החנות במחשב. שים את אסטרו בוט הראשון, טוריזמו, RE הורייזון ועוד כמה בלעדיים של סוני ותאפשר לי לשחק אותם בVR שלי כמו בPSVR ואני קונה אותם מיד וחלקם במחיר מלא וכמוני עוד מלא אנשים שאולי עדיין לא נמצאים באקוסיסטם של סוני ומתים לחוויות PCVR רציניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2024, 10:47

glass man כתב:מה זה RE NEXT נדב,? זה מנוע משודרג של המנוע RE של הרזי האחרונים/SF6 או שזה מנוע חדש לגמרי? ומה הוא מאפשר? לא ידעתי שיש להם מנוע חדש!!!

הם לא פרטו יותר מדי, בעיקר שהפוקוס שלהם הוא למנוע שמסוגל לשפר את ה-scale והפירוט, לעמוד בסטנדרט הגרפי של UE5 ולשפר את הpipeline כדי שהפיתוח יהיה מהיר יותר. נראה שמה שהם עושים זה בונים מנוע נפרד עם פיצ'רים מאוד מתקדמים ואז עושים להם פורט אחורה ל-RE. אז לא ברור אם בשלב כלשהו הם יוציאו משחק על RE NEXT, או שהפיצ'רים שלו יטפטפו לאט לאט ל-RE לאורך הדור.

אגב, הם קוראים למנוע החדש REX כי:
Re neXt Engine

מה שנקרה לאנוס ראשי תיבות :)
לא שזה שונה מדי מלהפוך את Reach for the moon ל-RE שזה אולי אינוס אפיל יותר גדול.

Laskin כתב:אבל אם זה יצא בחנות של סוני במחשב אז סוני כן תרוויח מזה משהו. 30% משהו :) וגם סיבה טובה לגרום לאנשים להתקין את החנות במחשב. שים את אסטרו בוט הראשון, טוריזמו, RE הורייזון ועוד כמה בלעדיים של סוני ותאפשר לי לשחק אותם בVR שלי כמו בPSVR ואני קונה אותם מיד וחלקם במחיר מלא וכמוני עוד מלא אנשים שאולי עדיין לא נמצאים באקוסיסטם של סוני ומתים לחוויות PCVR רציניות.

ועדין הסיכוי נמוך עד לא קיים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2024, 11:36

NEVA עומד על ממוצע 88 בOC כרגע עם 37 ביקורות…
איזה כיף, אני ארכוש אותו בחג בטח

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2024, 22:09

ירד ל87 עדיין נהדר! בשבילי זה משחק שהוא חלום שמתגשם, חלמתי על משחק בדיוק כזה עוד לפני שלימבו יצא ולפני כל האינדי בום. Never alone גם היה משחק שניסה לעשות את הקונספט הזה וגם אותו הבאתי מיד אבל הוא איכזב אותי קשות כולם אומרים שהגיימפלי טוב מאוד, אבל שהוא בעיקר חוויה לנפש, ומרגש ואי אפשר להתעלם מזה שזה אחד ממשחקי האינדי הכי מהממים ושומטי לסתות שפותחו מעולם וזה הכל בזכות הארט סטייל עוצר הנשימה הזה, יש לי הרגשה שהוא קלאסיקה אמיתית של הדור הזה.

אני רוצה להקדיש לו את כל הזמן וכנראה לשחק פעמיים לפחות, אז אחכה שיהיה לי זמן לזה אחרי נובמבר אבל תן רשמים לאסקין!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים