Laskin כתב:הרימייק של סיילנט היל 2 מקבל ציונים מפתיעים מאוד, לפחות אותי, עומד על ממוצע 87 בMC כרגע, שזה טיפה יותר מזלדה החדש לסוויץ׳ שגם כן מקבל שבחים.
מגניב מאוד! אני לא חושב שאקנה גם אותו, שיחקתי במקורי ודי אהבתי אותו אבל לא מספיק כדי לקנות את הרימייק.
מה שכן, קיבלתי את הרימייק של דד ספייס בPS5 ולא שיחקתי ברימייק הזה אז אני בטח אתן עליו ריצה בקרוב.
DrKeo כתב:עוד רגע RE9 מוכרז, זה כבר לא יקרה.
glass man כתב:לא מבין איך אפשר בכלל להתחבר לפרסונה (ואני אוהב את SMT סדרת האם...אז אין פה סנטימנט של "אטלוס חרא") תמיד זה טיינג'רים, תמיד המבוגרים סוטים או משהו בסגנון,כאילו כל מרד הנעורים הזה בסגנון The catcher in the rye בלי היופי של סלינג'ר.וחוץ מכל הזבל הזה יש גם את הקטע הזה של "דד ליין" ולהספיק לעשות מבוך X או משימה X בY זמן פשוט משחקים מאוד רעים... עוד לא ראיתי ביקורות לעומק של המשחק החדש חוץ מכל הציונים של 10/10 אבל שיחקתי שעה בדמו, וממש ממש סבלתי.
זה אותו חרא רק שהעיצוב האמנותי אפילו פחות יפה, הכל נראה כמו ציור סוריאליסטי של רנה מגריט או איזה חרא סוריאליסטי אחר שכרגע אני לא זוכר את השם שלו, לא אדם אומנותי. ולא רק שזה חרא מבחינת הארט סטייל, גם הפנטזיה עושה הכל נדוש בהרבה, כל היופי באלטוס (שזה בעיקר SMT בעיני, שאר התוצר שלהם זבל עופות ) זה שהכל מעוגן בעולם הריאליסטי שלנו שפתאום הופך לסוריאליסטי וסיוטי, פה בגלל שהכל פנטזיה זה משעמם, הם לא טולקין, אז למה בכלל לטרוח? הגיימפלי פח אשפה
בסולם שלי זה בקושי 6/10 וזה בנדיבות.
Laskin כתב:דווקא בתצוגה האחרונה היו כמה משחקי VR לPSVR שנראים מעולה, אז הם עדיין לא ויתרו לגמרי.
ובלי שום קשר, במחשב הVR לא מת, וזה כן יכול לגרום לאנשים להעדיף לרכוש משחקים מסוימים בחנות הזו שתיפתח (והיא תיפתח!!) ולא בחנות מקבילה. כן, זה בערך רק 4 משחקים בינתיים (שלושה משחקי RE וגראן טוריזמו), אבל זה מספיק בשבילי
DrKeo כתב:בתקווה הוא ירוץ על RE:NEXT, המצגת GDC שלו מאוד מעניינת ויהיה נחמד אם קאפקום תביא כבר את הקפיצת דור הבא שלה.
matangt6 כתב:glass man כתב:לא מבין איך אפשר בכלל להתחבר לפרסונה (ואני אוהב את SMT סדרת האם...אז אין פה סנטימנט של "אטלוס חרא") תמיד זה טיינג'רים, תמיד המבוגרים סוטים או משהו בסגנון,כאילו כל מרד הנעורים הזה בסגנון The catcher in the rye בלי היופי של סלינג'ר.וחוץ מכל הזבל הזה יש גם את הקטע הזה של "דד ליין" ולהספיק לעשות מבוך X או משימה X בY זמן פשוט משחקים מאוד רעים... עוד לא ראיתי ביקורות לעומק של המשחק החדש חוץ מכל הציונים של 10/10 אבל שיחקתי שעה בדמו, וממש ממש סבלתי.
זה אותו חרא רק שהעיצוב האמנותי אפילו פחות יפה, הכל נראה כמו ציור סוריאליסטי של רנה מגריט או איזה חרא סוריאליסטי אחר שכרגע אני לא זוכר את השם שלו, לא אדם אומנותי. ולא רק שזה חרא מבחינת הארט סטייל, גם הפנטזיה עושה הכל נדוש בהרבה, כל היופי באלטוס (שזה בעיקר SMT בעיני, שאר התוצר שלהם זבל עופות ) זה שהכל מעוגן בעולם הריאליסטי שלנו שפתאום הופך לסוריאליסטי וסיוטי, פה בגלל שהכל פנטזיה זה משעמם, הם לא טולקין, אז למה בכלל לטרוח? הגיימפלי פח אשפה
בסולם שלי זה בקושי 6/10 וזה בנדיבות.
כל הקטע של פרסונה זה הזמן. לדעתי המשחק מאוד נדיב בכמות זמן שהוא נותן לך ככה שאם נמאס לך מהמבוכים או שהגעת לתקרה של אותו פרק אתה יכול להתמקד בדברים אחרים. תכלב היה פעם ביקורת של יאצ'י על המשחק שאשכרה הסביר למה הנוסחה עובדת. המשחק מאזן את עצמו בין מבוכים לויזאל נובל בצורה דיי טובה ככה שתמיד יהיה לך סיבה לעשות משהו כי אחרי הכל צריך למלא את ה80-100 שעות משחק האלה. להגיד שאלה משחקים רעים זה קצת הגזמה למרות שאני מסכים שכל הקטע של בני נוער נגד אלוהים זה כבר קלישאה..
DrKeo כתב:Laskin כתב:דווקא בתצוגה האחרונה היו כמה משחקי VR לPSVR שנראים מעולה, אז הם עדיין לא ויתרו לגמרי.
ובלי שום קשר, במחשב הVR לא מת, וזה כן יכול לגרום לאנשים להעדיף לרכוש משחקים מסוימים בחנות הזו שתיפתח (והיא תיפתח!!) ולא בחנות מקבילה. כן, זה בערך רק 4 משחקים בינתיים (שלושה משחקי RE וגראן טוריזמו), אבל זה מספיק בשבילי
אם אני זוכר נכון אף משחק שהוכרז לא היה מסוני, כולם צד ג' שיוצאים גם לPSVR. סוני שלמה כסף על המצבי VR האלה כדי למכור את הקסדה שלה, לא יוצא לה כלום מלתת לקאפקום להוציא את המצבי VR האלה במחשב. הם במשחקים של קאפקום, סוני לא תראה מהם שקל, היא רק תפסיד מלתת למצבים לצאת למחשב כי ה-PSVR תאבד בלעדיות.
להתחשב בזה שRE7 בן שבע שנים, אני מרגיש די בטוח להגיד שהמצב VR שסוני שלמה עליו לא היה בלעדי זמני. אם מצבי ה-VR של סדרת RE הם לא בלעדיים זמניים אז הם יצאו למחשב רק אם יבוא לסוני ואין לסוני שום אנטרס להביא מצבי VR למחשב במשחקים שהיא לא מפיצה. זה יקרה רק אם קאפקום ממש תרצה לעשות את זה וסוני תחליט שPSVR כל כך מת שאין להם שום עניין בו יותר. ואפילו אז אני לא בטוח שסוני תתן לקאפקום לעשות את זה
glass man כתב:מה זה RE NEXT נדב,? זה מנוע משודרג של המנוע RE של הרזי האחרונים/SF6 או שזה מנוע חדש לגמרי? ומה הוא מאפשר? לא ידעתי שיש להם מנוע חדש!!!
Laskin כתב:אבל אם זה יצא בחנות של סוני במחשב אז סוני כן תרוויח מזה משהו. 30% משהווגם סיבה טובה לגרום לאנשים להתקין את החנות במחשב. שים את אסטרו בוט הראשון, טוריזמו, RE הורייזון ועוד כמה בלעדיים של סוני ותאפשר לי לשחק אותם בVR שלי כמו בPSVR ואני קונה אותם מיד וחלקם במחיר מלא וכמוני עוד מלא אנשים שאולי עדיין לא נמצאים באקוסיסטם של סוני ומתים לחוויות PCVR רציניות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים