Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2014, 23:04

bling כתב:אל תפתח יותר מדי ציפיות, זה עדיין משחק PSP (למרות שנחשב לאחד הטובים של הפלטפורמה) שגם עוצב לפרקי משחקיות קצרים, אם אני לא טועה הוא מבוסס משימות קצרות שכזה ומרגיש פחות כמו שלב גדול וממושך כמו השאר.

בכל אופן בוא נגיד שכשיש דיונים על דירוג המשחקים הכי טובים בסדרה הוא לא בדיוק מככב והם תמיד נסובים סביב הראשיים, אבל אני מנחש שבכל מקרה לא ציפית עכשיו למשהו ברמה של הראשיים :)

אני לא מצפה ממנו יותר מדי ברמת הגיימפליי כי זה משחק PSP אבל אני ממש מקווה שברמת הסיפור אני אקבל שם סיפור איכותי. הוא ממש חופף בעלילה שלו לפרוייקט שיצר את הסנייקים כך שאני מקווה שלפחות חלקים בעלילה שלו תסוב מסביב לפרוייקט ששכפל את ביג בוס. למרות שלא בדיוק הכל מסתדר לי, הרי לקחו מביג בוס את הDNA בשביל 12 הסנייקים כשהוא היה בתרדמת, כלומר בין GZ לMGS5 כך שאני לא בטוח מה הולך עם הטיים ליין בנושא הזה ואני מקווה שזה יתבהר לי כשאני אשחק בו.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2014, 10:51

אז... בעצם כל MGS זה הומאז' לדייויד בואי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 14:37

oh yeah, טרנטינו הולך ליצור סרט חדש שיבוסס על MGS5 :D:
תמונה
סתם, זה סתם משהיא שנראית טוב שהתחפשה לסנייק במסגרת קוספליי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מרץ 2014, 14:44

Laskin כתב:אז... בעצם כל MGS זה הומאז' לדייויד בואי?
תמונה

מעולה.

זה ידוע אגב שההשראה לדמות של סנייק נלקחה מהבריחה מניו יורק שם קורט ראסל שיחק דמות בשם פליסקין שהיוותה את ההשראה.
בגלל זה לסנייק היה את השם המזוייף פליסקין במטאל גיר סוליד 2 למי שזוכר.

אבל אני מעדיף לחשוב שדייויד בואי אחראי להכל :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 22:50

Laskin כתב:אז... בעצם כל MGS זה הומאז' לדייויד בואי?
תמונה

זה לא רק בואי, זה גם זיגי שם!!! זה דמות אחרת לגמרי :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2014, 00:43

אני יכול להעלות את התאוריה דרגה ולהגיד שליחדה של ביג בוס בmgs5 קוראים the diamond dogs על שם השיר של דיוויד בואי?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 אפריל 2014, 04:07

DrKeo כתב:אני יכול להעלות את התאוריה דרגה ולהגיד שליחדה של ביג בוס בmgs5 קוראים the diamond dogs על שם השיר של דיוויד בואי?

נראה לי שזה רשום שם
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2014, 20:00

swiss-the-engine כתב:נראה לי שזה רשום שם

אז אני אעשה לזה 1UP ואגיד שכתבתי את זה בהודעה הראשונה בת'רד הזה :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2014, 16:48

תירוץ טוב להקפיץ את הת'רד, קוג'ימה שחרר תמונת המחשה של גודל המפה של MGSV לעומת משחקים קודמים בסדרה:
תמונה

שימו לב שהחלק הגלוי במפה הוא אפגניסטן והחלק הלבן שייך לאיזורים שקוג'ימה לא מוכן לחשוף בשלב זה, בכל אופן קוג'ימה לא צחק עם ה פי 200 שלו, המשחק הזה מאסיבי בטירוף.
אני מקווה שהגודל של העולם לא גדול סתם בשביל ה SHOW ושיש הצדקה לדבר הזה, ה MGSים הקודמים היו כל כך קטנים בהשוואה אבל מפוצצים בפעילויות ודברים לעשות, אני לא צריך 100 ק"מ של שממה.

עוד משהו, קוג'ימה הולך לערוך סטרים טרום- E3 ובו הוא יציג גם טיזר לטריילר המלא, נעלה אותו כשיצא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 יוני 2014, 18:34

גודל מפה לא אומר הרבה במשחקים כאלו
במישחק יתגנבות ,זה לא יאפוך את המישחק לטוב יותר או רע יותר

השאלה כמו שאמרתה ,מה באמת עושים בשטח הגדול הזה

אני מעדיף את סידרת ספלינטר סל ,על מאטל גיר ,ובספלינטר סל ,המפה מאוד קטנה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 05 יוני 2014, 18:43

קרירין, כל (טוב אולי לא כל) הקטע במשחק הזה הוא שזה משחק הישרדות עולם פתוח. אז כן, גודל המפה הוא דבר חשוב.
אתה לא יכול להשוות משחקים אחרים לזה. המשחקים האלה באים בגישה שונה.
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 יוני 2014, 20:24

תחליט עם זה מישחק יתגנבות ,או מישחק ישרדות ,כי אלו זאנרים מאוד שונים
כמו שריזידנט איוול 1 מאוד שונה מMGS1

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2014, 09:36

kririn כתב:תחליט עם זה מישחק יתגנבות ,או מישחק ישרדות ,כי אלו זאנרים מאוד שונים
כמו שריזידנט איוול 1 מאוד שונה מMGS1

למה הוא צריך להחליט? משחק התגנבות ומשחק השרדות יחד, גם MGS3 היה משחק השרדות בתצורה כלשהי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יוני 2014, 08:55

DrKeo כתב:למה הוא צריך להחליט? משחק התגנבות ומשחק השרדות יחד, גם MGS3 היה משחק השרדות בתצורה כלשהי.

מתי קוג'ימה דיבר בכלל על אלמנטים של השרדות ב MGS V?
אין שום מד של סטאמינה, פציעות, מלאי מוגבל של נשק וחיים או כל אלמנט הישרדותי אחר בדומה ל MGS3, יותר מזה, נראה שאתה יכול לזמן מסוק לכל איזור במפה שיקח אותך לנקודות מסויימות או לבסיס הבית שלך, אז איפה בדיוק אלמנט ההישרדות אם כשכל פעם שלביג בוס בא לנשנש משהו או כשמקבל שפעת הוא יכול לזמן הליקופטר :P
--------------------------------------------------------
אוקיי עדכון מהסטרים שהיה לקוג'ימה לקראת E3, הנה הגיימפליי הקצר שהיה שם:

במקור הוא היה ביפנית כמובן אבל העבירו את הסטרים שוב עם צוות דובר אנגלית.
מנוע הפוקס נראה מעולה בסביבה מדברית, הרבה יותר מאשר ב GZ, התאורה שם מאוד מאוד מחמיאה לו, אבל הגיימפליי עצמו די סתמי, ה AI נראה מטומטם כשהוא עובר מול קופסא באמצע שום מקום ולא בודק אותה, משהו שלא עבד בצורה כל כך שקופה ב MGSים הקודמים, מוזר.

בנוסף נחשף שהולכת להיות תצוגה של 30 דקות של גיימפליי של MGSV ב E3 אבל היא תהיה סגורה לעיתונאים בלבד ולא תהיה זמינה פומבית או אונליין :(

אנחנו נקבל טריילר של 5 דקות.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 06 יוני 2014, 11:21

התכוונתי למשחק התגנבות, סתם טעות אי-ריכוז.

הטריילר הזה באמת נראה מגוחך.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 17:07

קונאמי ערכה היום סטרים "הפתעה" שבו הראו קטע חדש מ MGS5- מערכת ה Fulton שהיא משהו שנלקח מ PW שבה אפשר לאסוף דברים שונים מהשטח ולשלוח אותם לבסיס האם של סנייק.
אין לי מושג איך זה בדיוק עובד ולמה אבל אפשר לגייס ככה למשל אנשים ל RANKS של ביג בוס ואני מנחש שאפשר להשתמש בהם בצורה מסויימת, אבל אין לי מושג, בכל אופן הנה הסרטון:

היו כאלו שחששו ש MGS איבד את ההומור בעקבות GZ, בסרטון הזה אפשר לראות שלפחות בגזרה הזו אין מה לדאוג והמשחק שמר על רוח השטות שלו :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יוני 2014, 17:10

bling כתב:קונאמי ערכה היום סטרים "הפתעה" שבו הראו קטע חדש מ MGS5- מערכת ה Fulton שהיא משהו שנלקח מ PW שבה אפשר לאסוף חפצים או אנשים או חיות מהשטח ולשלוח אותם לבסיס האם של סנייק.
אין לי מושג איך זה בדיוק עובד ולמה אבל אפשר לגייס ככה למשל אנשים ל RANKS של ביג בוס ואני מנחש שאפשר להשתמש בהם בצורה מסויימת, אבל אין לי מושג, בכל אופן הנה הסרטון:

היו כאלו שחששו ש MGS איבד את ההומור בעקבות GZ, בסרטון הזה אפשר לראות שלפחות בגזרה הזו אין מה לדאוג והמשחק שמר על רוח השטות שלו :)

היה הריגה מפינה בעבר? אני לא זוכר, מה זה Assassin Creed :D. את החטיפה של החיות אני עוד יכל להבין (מתכנן את מנגל הניצחון בסיום המשחק), את של האנשים פחות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 17:22

Death_119 כתב:היה הריגה מפינה בעבר? אני לא זוכר, מה זה Assassin Creed :D. את החטיפה של החיות אני עוד יכל להבין (מתכנן את מנגל הניצחון בסיום המשחק), את של האנשים פחות.

לא בחיים לא היה, היית יכול למשוך אותו אבל אם רצית לנטרל אותו היית צריך לעקוף אותו מסביב ולהסתכן בזיהוי ע"י חייל אחר שמסתובב וכו', ברור שהם הקלו את המשחק עם המכניקה הזו, אבל קוג'ימה תמיד מנסה להתעדכן ולא להשאר מאחור וזה כבר קיים בלא מעט משחקים מצד שלישי (לא רק AC, גם אנצ'רטד, ספלינטר סל וכו'), נקווה שהמשחק לא יהיה קל מדי אבל כבר מ GZ זה ברור שאם מכבים את כל העזרים יש אתגר טוב אז אני לא דואג.

בקשר למערכת איסוף ההזויה הזו אין לי מושג מה הוא מתכוון לעשות בעיזה, קונטיינר וכו'
אולי אתה מעצב בעזרתה את הבסיס ככה שאם רוצים עיזת מחמד שתסתובב לך ב MOTHER BASE כל פעם שתחזור ממשימה אז מצרפים אותה לשורות :D

DEATH, מה איתך נרשמת לאלפא של Destiny? תעשה את זה מהר אם לא, באנג'י אומרים שכמעט כולם יקבלו קודים לסופ"ש אם ירשמו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2014, 19:46

לפי הבנתי לבנתיים זה רק עניין עיצובי. כל הזמן חוזרים לבסיס שלך (שהוא סוג של אסדה בים שממש מזכירה את BIG SHELL מ-MGS2) וכל חייל, חפץ וחיה שתתפוס יהיו שם כך שתראה את החיות מסתובבות ואת החיילים מתאמנים וכו'. אין לי מושג אם בשלב כלשהו זה נכנס ממש לגיימפליי ולא רק משמש כסוג של אוסף סתמי (בטח בשלב כלשהו יהיה ממש גיימפליי בבסיס שלך וככל שאספת יותר יהיה לך יותר כוח שם או משהו כזה) אבל מבחינה קונספטואלית למי ששחק במשחקים שבהם ביג בוס היה הרע כמו MG1 ו-2 אז שומעים איך החיילים מעריצים אותו ומדברים על איך הוא הציל אותם וכו', כנ"ל על הילדים הרבים שפוגשים בOUTER HEAVEN ובזנזיבר. נראה שבMGS5 לפחות מבחינה סיפורית אתה מבצע את מה ששמעת במשחקים האלה, בונה לאט לאט את OUTER HEAVEN. אתה אמור להפוך לאגדה לאט לאט, שאנשים יעריצו אותך וידברו על איך הצלת אותם אז הגיוני שעד סוף MGS5 יהיו לך מאות חיילים, ילדים חיילים וכדומה שיהיו חייבים לך את החיים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2014, 16:38

קוג'ימה בראיון אצל IGN. הוא מדבר שם על איך שהמשחק הולך לדבר על המעבר של סנייק (קוראים לו Venom snake במקום Naked snake בMGS5 מסתבר) מהגיבור לנבל, שהוא הולך להיות סיפור נקמה ושבסופו נראה את ביג בוס הרע שמקים את OUTER HEAVEN. הוא משווה את הסיפור לסיפור של וולטר ווייט שהופך מהטוב לנבל אבל תמיד ישאר הגיבור של הסיפור. ראיון מעניין, כדאי למי שאוהב את הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 יוני 2014, 16:59

הרי די בטוח שהוא יודע אנגלית, במיוחד עם כל הרפרנסים המערביים שלו וכו' - למה הוא לא מדבר אנגלית בעצמו לעזאזל?!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2014, 17:27

Klayman כתב:הרי די בטוח שהוא יודע אנגלית, במיוחד עם כל הרפרנסים המערביים שלו וכו' - למה הוא לא מדבר אנגלית בעצמו לעזאזל?!

קוג׳ימה ידוע בזה שיש לו אנגלית טובה אבל לא מדבר אנגלית טובה והוא מתבייש בזה אז הוא תמיד מדבר דך מתורגמן. רק לא ברור למה המתורגמן גם מתרגם לו, ביחוד שרואים שהוא מבין לבד כל מה שגרג שואל אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2014, 21:03

לקח לביג בוס כמעט 20 שנים, אבל הוא למד להשתמש בעין הרואה בשביל לכוון סופסוף:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 יוני 2014, 21:16

קיבל מספיק XP לשדרוג...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 יוני 2014, 21:52

DrKeo כתב:לקח לביג בוס כמעט 20 שנים, אבל הוא למד להשתמש בעין הרואה בשביל לכוון סופסוף:
תמונה

מה פתאום, MGS5 פונה לשחקנים שמפחדים להתמודד עם אתגר, הסיבה היחידה שביג בוס צריך עין כיום בשביל לצלוף.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 40 אורחים