הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2020, 14:23
יש שלוש דרכים לנוע. יש את הטלפורט המסורתי, אתה שומר לחיצה על כפתור ואז יש קשת שכזו שיוצאת לך מהיד, סטייל הכיוון רימונים בגירס, ולאיפה שאתה מכוון כשאתה משחרר את הכפתור אתה עושה טלפורטציה מיד. זאת שיטה סבירה מינוס אבל היא מאוד מוזרה וגורמת לך לצאת מהאוירה. הסיבה העיקרית היא שיש לך חדר בגודל מוגבל ואתה הולך בו ואז אתה מגיע לקיר, במציאות, לא במשחק. אז אתה רוצה לעשות טלפורט שיזיז את מרכז החדר האמיתי שלך למקום אחר במרחב. הבעיה שגם אחרי הטלפורט אתה במציאות עדין צמוד לקיר, אז בעצם אתה מתחיל לנסות לאפס את עצמך בחדר האמיתי וזה לגמרי מוריד מהחוויה. ביחד כשהכבל מתחיל להסתבך ואז אתה יכול להגיע למצב שצריך להוריד את הקסדה בכדי לאפס דברים. אני לא רוצה לשחק את אלכס ככה.
אפשרות שניה היא תנועה מהירה. כלומר כמו הטלפורט אבל אתה יכול להצביע על מקום במרחב ואלכס טסה לשם במהירות. זה כמעט כמו הטלפורט אבל קצת פחות בוטא כי אתה לא נעלם ומופיע במקום אחר, יש תנועה חלקה.
האפשרות האחרונה היא לוקומושן, כלומר ממש תנועה עם סטיק. האפשרות הזאת ממש מאפשרת לשחק בישיבה (יש כפתור התכופפות וכפתור המתחות למעלה בכדי להגיע למקומות נמוכים/גבוהים בלי לקום מהכיסא), בעמידה או בroom scale. פשוט דחיפה של הסטיק מזיזה את אלכס כמו בכל משחק fps אבל עדין התנועה שלה ממופה אליך 1:1 כך שזה פשוט מחליף את הטלפורט. זזים עם הסטיק כמו במשחק קלאסי, מגיעים למקום שרוצים לחקור או לcover ואז מתחילים לזוז במציאות בהתאם. זה איך שאני רוצה לשחק, לדעתי אין דרך לעשות את זה עם השלט vive אבל נגלה בקרוב כשאנשים ישימו ידיים על המשחק. זה גם פוטנציאל מחלת ים לא קטן כך שאני מקווה שהקיבה שלי תעמוד בזה
We're just normal men. We're just innocent men