נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2024, 15:20

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2024, 20:32

על פי טום וורן דום יוכרז באירוע אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2024, 18:14

מהנדס חומרה בצוות של שרה בונד (כנראה עובד עכשיו על האקסבוקס הבאה):

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2024, 13:39

אמברגו הביקורות של הלבלייד 2 יורד ביום היציאה שלו…
זה לא מחייב שזה סימן רע, כי היו מקרים, אבל זה לא מאוד מעודד.
לי אישית נראה שזה יהיה משחק מצוין, כי הקודם היה ממש טוב, לפחות מבחינת אווירה וכו׳, והפעם גם הרשמים ממי ששיחק אומרים שהקרבות טובים יותר, ואין ספק שהאווירה תהיה פסיכית ברמת ההפקה שעלתה משמעותית. אני פשוט לא מבין אם זה המצב - למה לא לאפשר ביקורות גם שבוע קודם, או יומיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2024, 18:38

מיקרוסופט מכריזה על פתיחה של סטודיו חדש בפולין בשם Elsewhere Entertainment שיהיה תחת הכנף של אקטיוויז׳ן. הסטודיו מורכב בעיקר מותיקי CDPR וחבר׳ה שעבדו בסטודיואי תמיכה למשחקי סוני גדולים. הם עובדים על AAA מבוסס נרטיב, ip חדש.

IMG_9278.jpeg
IMG_9278.jpeg (192.83 KiB) נצפה 3373 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2024, 23:18

על פי דיווחים אקסבוקס נוטים כן לשחרר את cod 2024 יום ראשון ב-GP. הדבר היחיד שאקסבוקס מקבלים מאקטיוויז׳ן (חוץ מrevenue כמובן) זה לשים את המשחקים שלהם בGP, אז מאוד כדאי שהוא יגיע לשם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מאי 2024, 23:24

הם הכניסו את עצמם לצרות… אני מנחש שהתכנית הייתה כן למכור אותו, אבל השירות לא מצליח כמו שציפו, אז אם הם לא יספקו עכשיו משחק מסוים שלהם day1 - אנשים יחשבו שעוד משחקים בעתיד לא יהיו חלק מהשירות והבטחון בו ירד עוד יותר, וכך גם מספר המנויים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2024, 23:49

כדי שהשירות יהיה אטרקטיבי צריך לשים בו תוכן אטרקטיבי כך שהם מתמודדים עם ביצה ותרנגולת. אבל אני חושב שלשים את COD בשירות זה no brainer. הרי או שאנשים שמשחקים COD יעשו מנוי ל-GP, או שהם לא יעשו מנוי ויקנו את המשחק. אני לא יודע אם לקרא לזה WIN-WIN, הרי במצב הראשון מיקרוסופט מרוויחה מנוי GP חדש אבל במצב השני פחות או יותר לא קורה כלום, השחקן עדין קונה את המשחק. אולי אפשר להגדיר את זה WIN-TIE? :)

השווי שוק של אקטיוויז'ן בבוקר הודעת הרכישה על ידי מיקרוסופט היה 47 מליארד דולר. כלומר מיקרוסופט שלמו פרימיום של 22 מליארד דולר מעבר לשווי שוק של אקטיוויז'ן כדי לסגור את העסקה. ה-22 מליארד האלה שלא היו חלק משווי השוק של אקטיוויז'ן הם נטו כסף פרימיום שמיקרוסופט הייתה מוכנה לשלם כדי לחזק את אקסבוקס. אחרי כל הבלאגן שקרה, הדבר החיובי היחיד שאקסבוקס מקבלת מאקטיוויז'ן זה לשים את המשחקים שלהם לא בלעדית ב-GP. וכמובן שכל השלילי כבר ידוע, אקסבוקס קורסת לתוך עצמה בגלל הרכישה הזאת.

תקרא לי משוגע, אבל אני די בטוח ש-COD ב-GP לא שווה 22 מליארד דולר. שלא נדבר על זה שיש סיכוי שהוא אפילו לא יגיע בסוף ל-GP. פשוט הזיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2024, 02:31

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2024, 10:11

אני מת על binaural audio זה באמת עובד כל כך טוב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2024, 15:08

אגב, אומרים שיהיו לקראת COD שינויים בTiers והמחירים של GamePass… מניח שמי שירצה את COD ייאלץ לשלם יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2024, 16:21

הגרפיקה של המשחק הזה פסיכית ברמות אחרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2024, 16:48

יוצא מחר, לא צופה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2024, 17:02

אני בדיוק משחק בקודם, הוא טוב, אבל רפטטיבי בטרוף. הייתי בטוח שאני ממש אהב את כל נושא הלחישות, אבל אני חייב לציין שהוא נעשה כמעט קומי במקרים מסויימים. למשל כשפותרים פאזל והקולות מנסים להגיד לך שנפתחה איפשהו דלת, זה כל כך מוזר, כמעט כמו סוג של טוטוריאל שמרגיש לא במקום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2024, 18:38

כן אבל זה עדיין מגניב עם אזניות :)
אני לא מרגיש צורך לשחק בקודם, הגיימפליי היה די מעפן והרגיש לי קצת חוויה חד פעמית
אבל במידה ואין בעיות טכניות אני מחר אתחיל את השני בלילה
מקווה שיהיה את הניתוח של DF לפני 21:00 ככה
(אני מתכנן להקשיב לו מבלי לצפות… גם ככה משחק קצר, לא רוצה ספוילרים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2024, 08:26

מעולם לא סיימתי את המקורי, שחקתי בו אולי 3 שעות. אז אני הולך להשקיע ערב או שניים לסיים אותו לפני שאני עובר לשני. אני חושב שזה גם יתן לי בצורה מלאה את ההרגשה של הקפיצה הדורית :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2024, 08:36

אתה גם משחק בו אחרי העדכון הגרפי במחשב, אני מניח…
וזה היה עדכון לא קטן אם אני זוכר נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2024, 09:44

כן, יש בו RT עכשיו. אבל עדין יש גמגומי קימפול שיידרים די נוראיים :(

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 מאי 2024, 12:51

התחילו להגיע ביקורות, מתחיל להראות כפלופ:

Based on its new naming convention, the use of "saga" in Hellblade 2's title, and Microsoft's acquisition of developer Ninja Theory following the success of Senua's Sacrifice, it seems as if Hellblade is slated to be a series as well as a staple in Xbox's first-party lineup. That said, at this point, I don't exactly understand where the series is headed, if not to the box office. There are plenty of games that prove games can be art, but as some studios lean harder into proving that in one specific way that cribs from Hollywood, we're seeing some games that feel afraid of being games. With too much focus on cinematics and too little on creating an experience that is engaging, Senua's Saga fails to reach the same highs as its predecessor--even if it does look stunning whilst trying.

נשמע שאין גיימפליי. בקיצור, משחק מרהיב בצד הטכני שהוא כנראה Walking simulator במקרה הטוב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2024, 12:56

כן, כתבתי בנושא ההתערבויות סיכום קצר של הביקורות...
הממוצע בינתיים עדיין מעט מעל 80, אז זה לא "פלופ" רציני, אבל בהחלט מאכזב מאוד ביחס לציפייה וזמן הפיתוח.
הקודם היה AA בהפקה טובה יחסית לAA, פה חשבתי שייקחו את הכשרון ויפציצו עם התקציב, אבל כנראה שבתחום הגיימפליי אין להם שום דבר להציע.

ועדיין, ארכוש אותו בגלל הגרפיקה כי אני יצאנית-צמרת של גרפיקה, וכי אשתי בטח תהנה לשחק בו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מאי 2024, 13:19

צריך להגיד את האמת, זאת מפתחת שאף פעם לא הוציאה משחק באמת טוב או כזה שהוא יותר מ"סבבה". אין לי מושג למה הם מקבלים כזה קרדיט ממייקרוסופט.
6 שנות פיתוח על כ8 שעות משחק מהודקות, מצד א' ועם גב מלא של מייקרוסופט, למשחק שנופל בדיוק באותן נקודות שנפל קודמו, שמשתמש באותו הגימיק אבל עם גראפיקה יפה, בוודאי שזה פלופ. כן, יכל להיות גרוע יותר, 8 זה לא קונצנזוס שמדובר במשחק רע כמובן, אבל היה *צריך* להיות הרבה יותר טוב עם הנתונים האלה.
על פניו ומבלי ששיחקתי זה מזכיר בעיקר את האורדר 1866 של סוני מהדור הקודם, לא משחק שהשאיר אחריו מורשת מרשימה במיוחד ברגע שעוד משחקים ברמה הגראפית שלו יצאו...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2024, 13:54

זו חברה שתמיד פיתחה משחקים ברמת הפקה מאוד גבוהה ביחס לתקציב.
דווקא עם ENSLAVED ועוד יותר DMC - הם הצליחו לדעתי מעל ומעבר לציפיות, עם גיימפליי טוב ואפילו טוב מאוד לפעמים.
הציפיות שלי מהם עם תקציב גבוה היו בהחלט לא קטנות... זו אכזבה, חד משמעית, והרבה מהביקורות הקטלניות ביותר הן גם תוצאה של הציפייה הזו וההייפ העצום, אבל זו לא אכזבה ברמה של סטארפילד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2024, 14:16

ל-DMC יש ממוצע 86, הייתי אומר שזה ציון של משחק שנחשב מוצלח למדי, מאוד "אינסומניאק". הציונים של HB2 גורמים לך לתהות, הרי יש להם כמה משחקים שידועים בגיימפליי (DMC או heavenly sword) ומאוד מוזר שאחרי HB1 הם לא ממש קידמו את הגיימפליי לשום מקום דווקא עכשיו כשיש להם תקציב. אולי כי הם פצלו את המשאבים שלהם על 3 פרוייקטים במקביל?

אם HB2 ירצה או לא, הוא הפוסטר-בויי של אקסבוקס. גם כי NT היו אחת הרכישות הגדולות הראשונות של אקסבוקס וגם כי ה-XSX נחשפה יחד עם HB2. אבל אולי זה באמת מה שאקסבוקס עכשיו, אוסף של אולפנים שעושים משחקי 80+.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 מאי 2024, 14:21

סטארפילד זו אכזבה כי זו מפתחת שכבר ידעה להוציא כמה וכמה משחקים של 90+, כולל אחד המשחקים הכי מצליחים אי פעם עם סקיירים, וזה היה "הדבר הגדול הבא" שלהם.
הלבלייד זו אכזבה בגלל התקציב, זמן הפיתוח, הגב של מייקרוסופט. האכזבה היא שהם לא עשו את הקפיצה, על פניו (ושוב, לא שיחקתי כמובן, גם לא ממש מתכוון למען האמת) עושה רושם שלמרות כל זה הם נשארו באותה רמה ולא עשו שום צעד קדימה מלבד הגראפיקה. והלבלייד הראשון היה חמוד, באמת 8 כזה, אבל החוסר המוחלט שלו במכניקות גיימפלי היה מעצבן כבר אחרי שעה, והגימיק של הקולות בראש שהחזיק את רוב המשחק התחיל להתיישן גם הוא כבר קראת הסוף, וזה לא משחק ארוך. לשמוע שזה עדיין למעשה כל מה שיש במשחק השני מבחינת מכניקות גם אחרי כל זמן הפיתוח והתקציב הזה... זאת לא רק אכזבה, זה ממש ברמת "מה לעזאזל קרה פה?"

בקשר לשא המשחקים שלהם, לא חושב שהם אי פעם עשו משהו באמת מוצלח. את ENSLAVED לא אהבתי ועזבתי אחרי איזה שעה ורבע, אבל זה היה ממש מזמן אז אני לא באמת זוכר ממנו משהו. DMC היה אחלה, סיימתי אותו ונהנתי, אבל בוא, זה המשחק DMC הכי גרוע בפער עצום (למעט מה שלא היה שם בDMC2).
כלומר אני מבין שהם שינו סגנון ורצו להפוך את זה לשלהם והכל, והכל בסדר וזה סך הכל עבד, אבל אי אפשר להשוות אותו בשום צורה שהיא לשאר הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 מאי 2024, 15:02

Stick כתב:סטארפילד זו אכזבה כי זו מפתחת שכבר ידעה להוציא כמה וכמה משחקים של 90+, כולל אחד המשחקים הכי מצליחים אי פעם עם סקיירים, וזה היה "הדבר הגדול הבא" שלהם.
הלבלייד זו אכזבה בגלל התקציב, זמן הפיתוח, הגב של מייקרוסופט. האכזבה היא שהם לא עשו את הקפיצה, על פניו (ושוב, לא שיחקתי כמובן, גם לא ממש מתכוון למען האמת) עושה רושם שלמרות כל זה הם נשארו באותה רמה ולא עשו שום צעד קדימה מלבד הגראפיקה. והלבלייד הראשון היה חמוד, באמת 8 כזה, אבל החוסר המוחלט שלו במכניקות גיימפלי היה מעצבן כבר אחרי שעה, והגימיק של הקולות בראש שהחזיק את רוב המשחק התחיל להתיישן גם הוא כבר קראת הסוף, וזה לא משחק ארוך. לשמוע שזה עדיין למעשה כל מה שיש במשחק השני מבחינת מכניקות גם אחרי כל זמן הפיתוח והתקציב הזה... זאת לא רק אכזבה, זה ממש ברמת "מה לעזאזל קרה פה?"

בקשר לשא המשחקים שלהם, לא חושב שהם אי פעם עשו משהו באמת מוצלח. את ENSLAVED לא אהבתי ועזבתי אחרי איזה שעה ורבע, אבל זה היה ממש מזמן אז אני לא באמת זוכר ממנו משהו. DMC היה אחלה, סיימתי אותו ונהנתי, אבל בוא, זה המשחק DMC הכי גרוע בפער עצום (למעט מה שלא היה שם בDMC2).
כלומר אני מבין שהם שינו סגנון ורצו להפוך את זה לשלהם והכל, והכל בסדר וזה סך הכל עבד, אבל אי אפשר להשוות אותו בשום צורה שהיא לשאר הסדרה.

כשמשחקים בStarfield מבינים שהוא לא באמת אכזבה. הוא באמת חווית בת'זדה מעולה, פשוט עם פחות Exploration הדוק והמון מסכי טעינה :).

HB2 הוא לא אכזבה שמשמנה כנראה לרוב שחקני הGamepass והאקסבוקס, זה משחק סופר נישתי שבראשון היה משחק אינדי פר אקסלנס ופה קיבל טיפול פורטאל 2 ברמת הפקה, פשוט עם תוצאה מחורבנת. זה לא גירס או היילו.
הוא בעיקר אכזבה למי שציפה שHB2 יעשה את הקפיצה של פורטאל 2 מהמשחק הראשון. כמה אנשים בעולם כבר שיחקו בHB1 ואשכרה חיכו לHB2?
100,000 אנשים? זה כמו שאני אתאכזב מSOMA 2 או FireWatch 2 אם היה אחד.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 21 מאי 2024, 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים