PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2015, 22:44

לטעמי אינפנט כן שם, למרות שהשתעממתי מהגיימפלי שלו בצורה קיצונית. הוא מספיק מדהים מכל בחינה אחרת בשביל להכנס.
אבל tlou מצד שני נכנס לרשימה העוד יותר אקסלוסיבית של "משחק הדור" :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2015, 22:46

אני רק אציין שה-3 שעות הראשונות של TLOU, אחרי הקטע פתיחה, הן משעממות עד שרציתי להפסיק לשחק. אפילו כתבתי את זה כאן בפורום ובערך כולם אמרו לי "תשרוד אותן, זה משתפר". אחרי זה המשחק נעשה טוב יותר ואני חושב שהשליש האחרון של המשחק מסנוור אנשים כי השליש הראשון הוא באמת לא משהו. בנושא הגיימפליי, של TLOU בסדר, של אינפנט לא משהו. מדובר בשני משחקים שהם נטו עלילה, אוירה ובנית עולם. לא ביושוק ולא TLOU יזכו בפרס גיימפליי בשום מקום. אצלי בספר בנית העולם ואחת מעלילות הSCI FI היותר טובות שראיתי לוקח עוד עולם זומבים עם עלילה שבהחלט ברמה להיות בTWD (הסדרה, לא המשחק) אבל שם זה פחות או יותר נגמר. גם נושא הממוצע ציונים, לאחד יש 95 ולשני 94, ואו, איזה הפרש מטורף שבכלל לא יכל לנבוע מזה שאחד בלעדי והשני מולטי פלטפורם.

ואגב, לדעתי ביושוק אינפנט הוא לא משחק הדור, הוא המשחק הכי טוב שנוצר אי פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2015, 22:58

KEO זה לא רק הציונים זה הניצחון המוחץ בפרסי GOTY של אותה השנה, אין בכלל ויכוח מי נחשב בעיני רוב המבקרים למשחק טוב יותר.
הנה ציטוט מהאתר הזה שסופר פרסים, כולל פרסים של קוראים ששם ביושוק בכלל בדעת מיעוט קיצונית:
* The Winners of this year *

The Last of Us - 249

The Critics' Picks - 191

The Readers' Picks - 58

Grand Theft Auto V - 159

The Critics' Picks - 107

The Readers' Picks - 52

Bioshock Infinite - 43

The Critics' Picks - 40

The Readers' Picks - 3

דעתך לגיטימית, רק ציינתי שהמון לא יסכימו איתה, הרוב אפילו :)
והגיימפליי של TLOU פשוט מצויין גם בפני עצמו, לא רק עולם וסיפור, מדובר בחבילה שלמה הרבה יותר טובה לדעתי.

STICK, אני חושב שפשוט ברשימות הללו של משחקי הדור יכניסו את ביושוק הראשון, יכול להיות שאם הוא לא היה קיים אינפיניט כנראה היה במקומו, ואתה צודק, TLOU באמת עם סיכוי לא רע לקחת את משחק הדור, אבל יש לו תחרות לא קלה מצד משחקי קונצנזוס גדולים אחרים כמו מריו או סקיירים, גם ביושוק הראשון יקח כמה פרסים, הוא באמת נחשב לקלאסיקה בלתי מעורערת, אינפיניט אם היה במקומו מן הסתם לא היה מאיים על TLOU לפי מה שכבר ראינו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2015, 23:15

כן, זאת לא ממש הפתעה, ביושוק אינפנט משחק מולטי פלטפורם וTLOU הוא בלעדי פלייסטיישן. תן לי לנחש, 80% מהאתרים שבחרו בTLOU היו "פלייסטיישן MONTHLY" וכדומה? וכנ"ל על בחירות קהל. כשמשחק בלעדי, יש הטיה אוטומטית לטובתו.

תסכים איתי שהגיימפליי של TLOU סבבה לכל היותר ושהשלוש שעות הראשונות אחרי הפתיח הן די MEH.

מה הממוצע חושב? הממוצע הוא 94 לביושוק ו-95 לTLOU כשכמובן הממוצע של TLOU מורכב גם מעשרות ביקורות של אתרי פלייסטישין. בקיצור, המשחקים באותה ליגה, אצלי בספר אינפנט לא סופר את TLOU כי אני חושב שעלילת SCI FI שאוכלת בלי מלח כל עלילת SCI FI שראיתי/קראתי בשנים האחרונות לוקחת עוד סיפור זומבים שבטלביזיה/קולנוע היה עוד סרט זומבים סטנדרטי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2015, 23:19

שטויות, תעבור על הרשימה, כמעט כל הגדולים בחרו ב TLOU, כולל רשימות הקוראים, כמה אתרים של פלייסטיישן אתה חושב שיש בעולם כדי שהפער יהיה כזה מוגזם? תכנס ותראה בעצמך שהרוב המוחלט הם אתרים שמסקרים הכל.

היו מספיק שנים שמולטי פלטפורם גדול ניצח כדי לא להכנס לתיאוריות כאלו מופרכות, למען האמת כל השנים הן כמעט כאלו, צריך להיות בלעדי ממש מדהים כדי לנצח, ד"א תבטל גם את HL2 הבלעדי שניצח ב 2004 אם אתה הולך עם הגישה הזו :D

והייתי אומר שמהרגע שפוגשים את אלי הגיימפליי ממש אחלה, יש שעה איטית בהתחלה שהיא די טוטוריאל, משם זה צובר תאוצה.

ודווקא שיש פרסי GOTY זה לדעתי שובר שיוויון יותר מראוי, אם הם היו יוצאים בשנים שונות עוד היה לך קייס לאמר לי שהבדל של נקודה או 2 בממוצע זה שטויות, אבל דווקא כשיצאו באותה שנה מה צריך יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2015, 23:33

עברתי על הרשימה ואתה צודק, באמת הוא נבחר כמו שצריך. זה רק אומר שהם טעו ב2013 בגדול, בדיוק כמו ב2012 כשהם בחרו במשחק הממוצע שהוא בקושי משחק TWD או ב2014 כשהם בחרו בRPG הלא רע DA:A.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2015, 23:37

TWD באמת היה בין הטובים של 2012, עצוב אבל נכון, זו היתה השנה אולי הכי גרועה שאני אישית זוכר בתעשייה.
והוא היה משחק די חשוב בדיעבד, כן HR אומנם החייה את הז'אנר אבל TWD ממש עשה אותו מיינסטרימי, אישית הייתי נותן כנראה לדיסהונורד אבל זה לא איזה עוול נורא.

גם 2014 היתה שנה חלשה, מה כבר אפשר לבחור משם, את מורדור?

סכ"ה גם אם אני לא מסכים עם כל הבחירות (למשל סיטי לא נבחר ב 2011, אפילו לא קרוב), הן לגמרי סבירות בעיני, רוב הבחירות ממש אחלה, והם לא נתנו ל GTA4 ב 2008 שרק על זה מגיע להם אות הוקרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2015, 23:47

ME3, בורדרלנדס 2, XCOM, FC3, דיסהונורד, JOURNEY, היילו 4, דיאבלו 3, מקס פיין 3, ריימן אוריג'נס ונראה לך הגיוני שבחרו ב-TWD? ברצינות? אפילו לא סיימתי אותו, חצי מהפורום אמר שהוא משחק פשוט לא טוב. ברצינות אתה חושב שמגיע לו GOTY? שהוא משחק יותר טוב מJOURNEY או דאיבלו 3 או XCOM? המשחק גורם לHR להרגיש כמו משחק של נטו גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2015, 23:54

DrKeo כתב:ME3, בורדרלנדס 2, XCOM, FC3, דיסהונורד, JOURNEY, היילו 4, דיאבלו 3, מקס פיין 3, ריימן אוריג'נס ונראה לך הגיוני שבחרו ב-TWD? ברצינות? אפילו לא סיימתי אותו, חצי מהפורום אמר שהוא משחק פשוט לא טוב. ברצינות אתה חושב שמגיע לו GOTY? שהוא משחק יותר טוב מJOURNEY או דאיבלו 3 או XCOM? המשחק גורם לHR להרגיש כמו משחק של נטו גיימפליי.

FC3 יצא בדצמבר 2013, דווקא. אבל הגיוני שהוא יהיה בrunning, כי הוא פספס את רוב חלוקות הפרסים שפשוט לא מחכות שהשנה תגמר. הוא חד משמעית המשחק הכי טוב ברשימה הזאת. די ברור שהעובדה שTWD נבחר מלמדת משהו על כמה המדד הזה רחוק מלהיות איזה עמוד עשן ואש של "אובייקטיביות".

גם דעת הקהל לא משנה. מה שמשנה זה איזה משחק יותר טוב וביושוק אינפיניט הוא המשחק הכי טוב שיצא אי פעם, פחות או יותר. שלא יסכימו שמקסיקו באמריקה ושסין באסיה. העובדות לא משתנות בגלל חוסר הסכמה של 3%, או של 97% :twisted:
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2015, 23:56

אההה.. אני רק שאלה..
מאיפה צצה פתאום הגישה (שעוד מגיעה בקריאת "תסכים איתי"!) שהגיימפלי של tlou הוא בינוני?
הוא לא מהפכני בשום צורה, אבל הוא אדיר. והוא משולב ביופי של סיפור ויופי של דמויות ויופי של עולם ויופי של הפקה ויופי של פייסינג ויופי של גרפיקה ויופי של עיצוב ויופי של כל דבר שהוא כולל שימוש נהדר באלימות שהיא לא סתם אלימות (כי הרי אלימות זה מגניבבבבב!!!1) ובגדול יופי של משחק שאני לא יכול להגיד על שום אלמנט שלו שהוא בינוני..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 00:00

DrKeo כתב:ME3, בורדרלנדס 2, XCOM, FC3, דיסהונורד, JOURNEY, היילו 4, דיאבלו 3, מקס פיין 3, ריימן אוריג'נס ונראה לך הגיוני שבחרו ב-TWD? ברצינות? אפילו לא סיימתי אותו, חצי מהפורום אמר שהוא משחק פשוט לא טוב. ברצינות אתה חושב שמגיע לו GOTY? שהוא משחק יותר טוב מJOURNEY או דאיבלו 3 או XCOM? המשחק גורם לHR להרגיש כמו משחק של נטו גיימפליי.

ME3 לא שיחקתי אבל הוא ממש אכזב המון אנשים עם איך שהסתיים.

במה אבל JOURNEY יותר טוב? כאילו אם הטענה היא גיימפליי אז בג'ורני יש עוד פחות, שם זה לגמרי אווירה ועולם.
מקס פיין 3 די אכזב אתה חייב להודות, אני לא שיחקתי אבל ראיתי לא מעט גיימפליי וזה משחק בינוני למדי ממה שראיתי.

מה שכן שחכתי מ XCOM, הייתי נותן לו אישית למרות שלא שיחקתי בו המון (הפס3 שלי התפגר) אבל רק בגלל שעשו לו כזו אדפטציה מודרנית טובה כל כך, אבל כנראה הוא נישתי מדי, שזה הכי רחוק מההגדרה של ביושוק או GTA5, ביושוק במיוחד בנוי ל GOTY מבחינת הז'אנר שלו.

בסדר, המתים המהלכים זה סיפור קצת חריג, שנה די חלשה, התלהבו מהסיפור והאדפטציה המעולה לסדרה (אני אישית מאוד אהבתי אותו כסדרת טלוויזיה, לדעתי הוא בין העונות הטובות של המותג, גם אם תשווה אותו לסדרה הראשית), זה היה נראה להם בזמנו די מקורי כי הוא ממש עשה את הגל הזה של משחקי טיילטייל לפופולרים.
אם היתה לו עלילה אינטרקטיבית באמת והיתה משמעות לבחירות שלך זה היה המשחק הכי טוב בז'אנר לטעמי בהפרש בולט.

אבל למה להתפס דווקא לשם, כמעט כל הזוכים מוצדקים בלי קשר לטעם שלי שלא תמיד מסכים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 00:57

אז TWD עובדתית יותר טוב מXCOM או FC3 או ג'רני בדיוק כמו שTLOU עובדתית יותר טוב מביושוק, לא? בדיוק כמו שסקיירים טוב עובדתית מפורטל 2 או בטמן ארקאם סיטי וכמו שFO3 טוב עובדתית יותר מGTA4 או MGS4 או גירס 2?

וכן סטיק, הגיימפליי של TLOU הוא די MEH. כל המשחק הזה לא מאוזן בשיט, יש לך המון, המון, פשוט המון תחמושת והמשחק הזה לא בנוי שתהיה לך כל כך הרבה תחמושת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 01:16

טוב אי אפשר ממש להתווכח על זה אבל ברור שאני צודק ואתה טועה כי הגיימפלי הרי מעולה, כאילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 01:20

גם זאת דרך אני משער.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 01:22

רגע אז ניצחתי?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 01:22

DrKeo כתב:אז TWD עובדתית יותר טוב מXCOM או FC3 או ג'רני בדיוק כמו שTLOU עובדתית יותר טוב מביושוק, לא? בדיוק כמו שסקיירים טוב עובדתית מפורטל 2 או בטמן ארקאם סיטי וכמו שFO3 טוב עובדתית יותר מGTA4 או MGS4 או גירס 2?

וכן סטיק, הגיימפליי של TLOU הוא די MEH. כל המשחק הזה לא מאוזן בשיט, יש לך המון, המון, פשוט המון תחמושת והמשחק הזה לא בנוי שתהיה לך כל כך הרבה תחמושת.

שוב, ברור שיש דברים שהם נישתיים כמו XCOM שיש להם פחות סיכוי, זה לא הסיפור של אינפינט נכון?

חוץ מזה, אף פעם לא אמרתי שזו עובדה, הרי זה לא משהו מדעי והכל סובייקטיבי כביכול, מה שאמרתי זה שאתה בדעת מיעוט, תקרא שוב, מצידי גם תאהב את סופרמן 64 ותאמר לי שסובייקטיבית אתה לא מסכים עם זה שהוא לא קיבל GOTY או משהו ואין לי מה להתווכח איתך, אני רק יכול להביא מדדים אחרים שמהווים דיעה חיצונית עם מאסה גדולה יותר.

ואתה נתפס לשנה הזו שהיתה כולה די מגמגמת, בוא נערער גם על הזכייה של HL2? וגם על סקיירים ו RDR וזלדה OOT וכל מה שתרצה, לא משנה עד כמה הקונצנזוס גדול.
כמעט כל הזוכים שם הגיוניים וסבירים לדעתי חוץ מ 2012 שנתפסת אליה, במיוחד שבשנת 2013 מול TLOU התחרו משחקים ממש טובים ועדיין הוא לקח בהפרש משכנע (המתים המהלכים לקח בהפרש של איזה 15 מקורות ובמדד הקוראים הוא לקח בהפרש של נקודה מג'ורני, ובכלל כל המועמדים של 2012 היו עם ניקוד די נמוך בלי קונצנזוס בולט כמו TLOU), זה שאתה מחליט שאינפיניט יותר טוב לדעתך זה לגיטימי ואף אחד לא מתווכח איתך, רק אומר שזו דעתך, ויש מדדים אחרים שמכילים דעות רבות יותר של מבקרים שעוסקים בזה ושם אתה במיעוט.

בקיצור, לדיעה שלי יש גב גדול יותר של מבקרים מקצוענים+דעת קהל :P

ועל איזו רמה שיחקת? ממש שטויות אתה מדבר, על HARD אין מלא מלא תחמושת ואם אתה רוצה שיהיה עוד פחות אז תשחק על survival, זה ממש מרגיש הישרדות אימה לכל אורך המשחק שאתה חי על הקצה מבחינת משאבים, זה שעל NORMAL הם עושים אותו יותר ידידותי לנובים זה סיפור אחר, זה כבר ברור ממזמן שנורמל זה איזי ברוב המשחקים.
ולפחות הגיימפליי של TLOU מנסה להיות קצת מעניין, של ביושוק אינפיניט זו ההגדרה של MEH, כל כך גנרי, יכלת לאמר לי שאני משחק בשלב של COD עם סקין של קולומביה והייתי מאמין לך, משחק כזה גם אם היתה לו עלילת המאה לא הייתי נותן לו GOTY רק על גיימפליי בינוני שכזה, אפילו את אלמנט ה"ארגז חול" שהיה קצת במקורי הורידו.

הוא עוד התחיל ממש סבבה, אבל משלב מסויים הייתי שמח אם מישהו יקח את השלט ויתקדם בזמן שאני צופה, והשלב הזה הגיע מהר מאוד.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 09 ספטמבר 2015, 01:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 01:26

מה אני אגיד לך, הגעת לרמה של לדבר על סופרמן 64 כשביושוק אינפנט משחק של פאקינג 94 ונחשב לאחד היותר גדולים של הדור, לא ברור לי על איזה עץ טפסת כבר. שניהם משחקים טובים, שניהם עם גיימפליי שלא מגיע לו GOTY בשום צורה ושניהם בסופו של דבר מבוססים בעיקר על אוירה/עולם/עלילה. בקטגוריות האלה ביושוק שם את TLOU בכיס לדעתי, גם לדעת שחר ואם אני לא טועה גם לדעת לאסקין (אני לא בטוח שם, רק יודע שהוא מטורף על אינפנט). אתה רוצה להגיד שאתה צודק ואני טועה אבסולוטית/עובדתית בגלל GOTY? לבריאות, היו לי ויכוחים כאלה עם רונן עד מוות כי "לAW יש רק ממוצע 84" או לא יודע מה, לא חדש לי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 01:27

חייב להגיד שאני מאוד מתחבר למה שבלינג אומר, הרגשת הרצון שמישהו יקח את השלט ויתקדם בכל הקטעים שכללו קצת גיימפלי (ועם הזמן יש המון כאלו) היא מדויקת.
באמת שהיה לי קשה להתקדם בו או לשחק בו מספר מצומצם של שעות ברציפות.
כמובן שעל עניין העלילה והעולם אין מה לדבר, והוא בכל זאת במקום של כבוד ברשימת משחקי הדור שלי רק בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 01:32

גם אני הייתי מוכן לוותר על TLOU בשעות הראשונות שלו, זה מתועד כאן בפורום. כל מה שהיה שם זה גיימפליי ולא יותר מדי עלילה/בנית עולם אז לגמרי השתעממתי. בביושוק דווקא לא השתעממתי לרגע, לא הגיימפליי הכי מטורף בעולם (FPS די גנרי) אבל על כל צעד שני קורה שם משהו פאקינג מדהים, אם זה פתאום שיר משנות ה90 כשהמשחק מתרחש 70 שנים מוקדם יותר או שזאת איזה הקלטה שמעוררת סקרנות או שזה רגע מתוסרט מדהים. שני המשחקים לא רגשו אותי בגלל הגיימפליי, פשוט העלילה והעולם של ביושוק נמצאים כמה רמות מעל TLOU זה הכל. אחד חיקוי של THE ROAD, השני מספר סיפור SCI FI שמעולם לא סופר משהו אפילו דומה לו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 01:42

DrKeo כתב:מה אני אגיד לך, הגעת לרמה של לדבר על סופרמן 64 כשביושוק אינפנט משחק של פאקינג 94 ונחשב לאחד היותר גדולים של הדור, לא ברור לי על איזה עץ טפסת כבר. שניהם משחקים טובים, שניהם עם גיימפליי שלא מגיע לו GOTY בשום צורה ושניהם בסופו של דבר מבוססים בעיקר על אוירה/עולם/עלילה. בקטגוריות האלה ביושוק שם את TLOU בכיס לדעתי, גם לדעת שחר ואם אני לא טועה גם לדעת לאסקין (אני לא בטוח שם, רק יודע שהוא מטורף על אינפנט). אתה רוצה להגיד שאתה צודק ואני טועה אבסולוטית/עובדתית בגלל GOTY? לבריאות, היו לי ויכוחים כאלה עם רונן עד מוות כי "לAW יש רק ממוצע 84" או לא יודע מה, לא חדש לי.

זו היתה דוגמה קיצונית בשביל ההמחשה, שלא משנה על מה נדבר הטיעון שלך יכול להתאים, לא באמת השוויתי את ביושוק עצמו לסופרמן 64, רק את הטיעון שלך.

ואני הייתי מוכן לוותר על ביושוק אגב דווקא אחרי השעות הראשונות שלו, הפייסינג התחיל ממש סבבה עם ההסתובבות ביריד ואז אחרי זה שהכל הולך לעזאזל זה עדיין בונה את עצמו טוב עם הרבה אווירה, לצערי מהר מאוד זה נהפך לגריינד של חדרי מוות אחד אחרי השני, והקטעים מסביב מבחינתי לא מפצים על גיימפליי שכזה, אולי ב 2002 הייתי נהנה.

הגיימפליי בשעה הראשונה של TLOU הוא באמת מרגיש קצת פשטני יחסית ונראה שהוא קצת טוטוריאלי שכזה, מרגע שמגיעים לקטע הזומבים הראשוני עם טס ואלי בסאבווי, זה נהנה כל כך מלחיץ ואינטנסיבי, זה היה הכי רחוק בעולם מבחינתי משעמום או גנריות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 01:48

כן כמו שאמרתי מבחינת עולם ועלילה אין בכלל מה לדבר, ביושוק הוא רמה מעל כל מה ששיחקתי אי פעם, נקודה.
אם רק בזכות העלילה והעולם אני מכניס אותו למשחקי הדור זה אומר הכל.
אבל מצד שני בעוד אתה אומר שלשניהם יש גיימפלי בינוני אני חושב שלביושוק יש גיימפלי הרבה מתחת לבינוני (לא שלא נהנתי מקטעי הגיימפלי כאילו היה איזה bf, ממש השתעממתי וכמעט סבלתי מהם עד שהתבאסתי כל פעם שראיתי אויבים על המסך) ושלtlou יש גיימפלי הרבה מעל הבינוני. בנוסף לעולם טוב וסיפור ודמויות טובות, כמשחק שלם אני חושב שהוא יותר טוב.

אגב בקשר לדיון שהיה כאן לגבי הפרסים, אני לא חושב שמדובר באיזשהו מדד כל כך מדויק, אפשר לתת דוגמאות לפורמטים הרבה יותר ותיקים מעולם המשחקים כמו למשל האוסקר, ולראות במבחן הזמן שהמון סרטים שנחשבים היום כטובים ומשפיעים ביותר הפסידו לכמה סרטים שאפילו הבמאים שלהם לא זוכרים איך קראו להם.
מצד שני אני בעד tlou כאן אז מה אכפת לי, בלינג צודק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 01:50

כן, את הייתה דוגמה מוגזמת אבל ברגע שאתה מדבר על שני משחקים, אחד עם ממוצע 95 והשני 94 כששניהם מובילים בכל מני GOTY וכדומה, קצת קשה לעשות פה איזה סיבוב ניצחון מוחץ כאילו דיעה של אחד יותר וולידית משל השני. תופתע שביושוק הצליח לתפוס אותי הרבה יותר מ-TLOU ואני גם לא היחיד במועדון הזה, פשע, תהרוג אותנו וזהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 02:07

DrKeo כתב:כן, את הייתה דוגמה מוגזמת אבל ברגע שאתה מדבר על שני משחקים, אחד עם ממוצע 95 והשני 94 כששניהם מובילים בכל מני GOTY וכדומה, קצת קשה לעשות פה איזה סיבוב ניצחון מוחץ כאילו דיעה של אחד יותר וולידית משל השני. תופתע שביושוק הצליח לתפוס אותי הרבה יותר מ-TLOU ואני גם לא היחיד במועדון הזה, פשע, תהרוג אותנו וזהו.

לגרסת ה 360 יש 93 ;)

ומתי אמרתי שזה פשע מה שאתה חושב, רק אמרתי שהיה משחק אחר שלקח GOTY בצורה די מוחצת באותה שנה, לא ביג דיל :D

זה לא שביושוק אינפיניט לא נחשב למצויין, הוא אכן מעולה, רק אומר שבהשוואה מול TLOU כנראה שהשני לדעת המדדים שהבאתי, נחשב יותר.
כל הדיון די משעשע, זה התחיל מזה שלאסקין אמר שה DLC של ביושוק טוב יותר ואמרתי שלדעתי האישית גם בלי ששיחקתי כנראה שלא בגלל שאני חושב ש TLOU באופן כללי הרבה יותר טוב, אחרי זה באת ואמרת שאינפינט הרבה יותר טוב וכו', אז הבאתי מקור חיצוני שיתווסף לדיעה שלי, זה הכל.

כל אחד אמר את דעתו למה הוא חושב שמשחק א'> ב', אין פה מה להוסיף יותר מדי מעבר בתכל'ס.

ותודה STICK :P
סתם, אבל בתכל'ס אם עוברים על הרשימה, אני חושב שחוץ מ 2012 היא די הוגנת אז המבקרים יחסית הוכיחו את עצמם גם רטרוספקטיבית, אני סכ"ה מבסוט הכי הרבה מזה שב 2008 GTA4 לא לקח למרות הציונים שלו, זה היה כתם אפילו גדול יותר מבחינתי מאשר TWD...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 02:18

זה נכון כללית, התוצאות יפות והגיוניות כי הם בחרו מתוך משחקים טובים. כמעט בכל שנה אם מקום ראשון ושני לצורך העניין היו מתחלפים לא היית מרגיש משהו אחר.
לכן כשאתה בא להגיד שtlou טוב יותר מאינפינט (שזה נכון מדעית ורבנים גם מצאו לכך התייחסות בתנ"ך אבל עזוב רגע) בהסתמך על זה אין לזה כל כך חשיבות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 02:27

אינפניט היה מקום שלישי באותה השנה, ובתכל'ס אישית הייתי מרגיש שנעשה שם עוול אם GTA5 או TLOU היו מקופחים בגללו, אבל כמובן שלא הייתי יכול להכחיש את התוצאות אם הקונצנזוס היה כזה גדול, אבל אני כן מרגיש שיש פער של איכות בין מקום 1 ו 2 לבין מקום 3 וזה גם משתקף בתוצאות שם שהוא נמצא הרחק מאחוריהם.

ברור ששלושתם משחקים בקאליבר גבוה ועוד מתחילת השנה סימנו אותם כמתחרים העיקריים, אבל אני כן חושב שגם ברמה הזו יש הפרש די ברור לטובת 2 המקומות הראשונים.
זה לא משהו שאני יכול לאמר על רוב השנים שם בבחירה בין מקום 1 ל 2.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים