אבל tlou מצד שני נכנס לרשימה העוד יותר אקסלוסיבית של "משחק הדור"

* The Winners of this year *
The Last of Us - 249
The Critics' Picks - 191
The Readers' Picks - 58
Grand Theft Auto V - 159
The Critics' Picks - 107
The Readers' Picks - 52
Bioshock Infinite - 43
The Critics' Picks - 40
The Readers' Picks - 3
DrKeo כתב:ME3, בורדרלנדס 2, XCOM, FC3, דיסהונורד, JOURNEY, היילו 4, דיאבלו 3, מקס פיין 3, ריימן אוריג'נס ונראה לך הגיוני שבחרו ב-TWD? ברצינות? אפילו לא סיימתי אותו, חצי מהפורום אמר שהוא משחק פשוט לא טוב. ברצינות אתה חושב שמגיע לו GOTY? שהוא משחק יותר טוב מJOURNEY או דאיבלו 3 או XCOM? המשחק גורם לHR להרגיש כמו משחק של נטו גיימפליי.
DrKeo כתב:ME3, בורדרלנדס 2, XCOM, FC3, דיסהונורד, JOURNEY, היילו 4, דיאבלו 3, מקס פיין 3, ריימן אוריג'נס ונראה לך הגיוני שבחרו ב-TWD? ברצינות? אפילו לא סיימתי אותו, חצי מהפורום אמר שהוא משחק פשוט לא טוב. ברצינות אתה חושב שמגיע לו GOTY? שהוא משחק יותר טוב מJOURNEY או דאיבלו 3 או XCOM? המשחק גורם לHR להרגיש כמו משחק של נטו גיימפליי.
DrKeo כתב:אז TWD עובדתית יותר טוב מXCOM או FC3 או ג'רני בדיוק כמו שTLOU עובדתית יותר טוב מביושוק, לא? בדיוק כמו שסקיירים טוב עובדתית מפורטל 2 או בטמן ארקאם סיטי וכמו שFO3 טוב עובדתית יותר מGTA4 או MGS4 או גירס 2?
וכן סטיק, הגיימפליי של TLOU הוא די MEH. כל המשחק הזה לא מאוזן בשיט, יש לך המון, המון, פשוט המון תחמושת והמשחק הזה לא בנוי שתהיה לך כל כך הרבה תחמושת.
DrKeo כתב:מה אני אגיד לך, הגעת לרמה של לדבר על סופרמן 64 כשביושוק אינפנט משחק של פאקינג 94 ונחשב לאחד היותר גדולים של הדור, לא ברור לי על איזה עץ טפסת כבר. שניהם משחקים טובים, שניהם עם גיימפליי שלא מגיע לו GOTY בשום צורה ושניהם בסופו של דבר מבוססים בעיקר על אוירה/עולם/עלילה. בקטגוריות האלה ביושוק שם את TLOU בכיס לדעתי, גם לדעת שחר ואם אני לא טועה גם לדעת לאסקין (אני לא בטוח שם, רק יודע שהוא מטורף על אינפנט). אתה רוצה להגיד שאתה צודק ואני טועה אבסולוטית/עובדתית בגלל GOTY? לבריאות, היו לי ויכוחים כאלה עם רונן עד מוות כי "לAW יש רק ממוצע 84" או לא יודע מה, לא חדש לי.
DrKeo כתב:כן, את הייתה דוגמה מוגזמת אבל ברגע שאתה מדבר על שני משחקים, אחד עם ממוצע 95 והשני 94 כששניהם מובילים בכל מני GOTY וכדומה, קצת קשה לעשות פה איזה סיבוב ניצחון מוחץ כאילו דיעה של אחד יותר וולידית משל השני. תופתע שביושוק הצליח לתפוס אותי הרבה יותר מ-TLOU ואני גם לא היחיד במועדון הזה, פשע, תהרוג אותנו וזהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים