bling כתב:אצלי למען האמת אין הרבה התלבטות, זלדה לא יגיע ל E3, הם בטח יציגו שטויות לא מעניינות כמו מריו מייקר, אני מרגיש שכבר לא הולכים להיות AAA גדולים עוד ל WIIU ושנה הבאה ישחררו לה את זלדה במקביל ל NX וירדימו אותה, אז קשה לי להאמין שיהיה משהו מדהים במיוחד.
לעומת זאת אצגל סקוור נראה את דאוס אקס, טומב ריידר, Just Cause 3 וכנראה גם היטמן, וזה עוד בלי הפתעות, אחלה ליינאפ שמעניין אותי בהרבה ממה שלנינטנדו כנראה יהיה להציע.
DrKeo כתב:אוי ברצינות? על סקוואר? באמת תהיה קשה כי נינטנדו, איך אפשר לפספס מסיבה של נינטנדו? אבל סקוואר איניקס, הם באמת הולכים להציג דברים טובים בטוח. אני משער שאני אחזיק את שני הסטרימים במקביל, אני בטוח שיהיה מספיק שעמום בכל אחת כדי שאני אוכל לצפות בשתיהן יחד
swiss-the-engine כתב:^smart man
Laskin כתב:
*אהמ*פיינל פנטזי*אהמ*...
Laskin כתב:תכל'ס מתוך כל המשחקים שלהם אני הכי מצפה לKH3.
לגבי טומב ריידר - אם הוא לא נדחה ל-2016 אני צנון גמדי.
bling כתב:כן, עד שהסטרימים יתחילו לגמגם לו, זה לפחות מה שיקרה לי אם אנסה משהו כזה, שנה שעברה בקושי הצלחתי להחזיק סטרים אחד יציב, השנה אני עם בזק ו 100 מגה אבל עדיין לאינטרנט יש מצבי רוח ולפעמים הוא מקרטע ברמות שסרט של יוטיוב ב HD בקושי זז, נקווה שיעבור נורמלי השנה.
Laskin כתב:מNMS ראינו כ"כ הרבה, מTR ראינו רק תמונות מבולשטות... ממש קשה לי להאמין שהם מכריזים תאריך יציאה של פחות מחצי שנה מרגע שיראו את הטריילר.
לא בלתי אפשרי, אבל צריך לצפות לדחייה לדעתי.
וזה בסדר לגמרי, כי לפחות למיקרוסופט יש את היילו ופורצה בחגים. זה כל מה שהם צריכים.
מה שכן, עם כל האכזבה שלי מ-2015, בסופו של דבר אני אשחק בטח בוויצ'ר, באטמן, מטאל גיר, באטלפרונט, וORI שממש אהבתי.. ועוד כמה משחקי צד ג' איכותיים/מושקעים.
למזלי, בנוסף לגירסת הPC של GTA V - אפילו רק בשביל אלו אין לי הרבה זמן.
שנה הבאה *בוודאות* תהיה שנה מוצלחת ביותר, אולי הטובה ביותר אי פעם.
bling כתב:אני זוכר שאמרו את זה גם על שנת 2015 לפני ש 50% מהליינאפ נדחה, שהיא *בוודאות* תהיה אחת הטובות אי פעם
אבל לשנת 2016 יש אס שאין ל 2015 וזה תחילת הדור של ה VR, זו הולכת להיות שנה הסטורית לטוב או לרע...
bling כתב:אני מסכים, גם כתבתי בת'רד של ה PC שנראה שהטכנולוגיה לא שם לא רק מבחינת האיכות של אביזרי ה VR אלא גם מבחינת הכח שנדרש להם.
לא ברור לי איך דווקא המורפאוס יהיה שווה משהו אם צריך כזו מפלצת PC בשביל זה, דווקא זה גורם לי לחשוב שלהריץ משהו נורמלי על ה PS4 יהיה בגדר PIPE DREAM כשזה מגיע ל VR.
Klayman כתב:
גם אם לא יריצו את UC4 ברזולוציה סופר מטורפת על המורפיאוס, הוא יכול להיות ''סם המעבר'' של אנשים לטכנולוגיה. אבל אני באמת לא רואה המון אנשים בPC שאשכרה משדרגים וקונים מחשבי מפלצת ספציפית בשביל VR. לאסקין מן הסתם לא יסכים איתי.
bling כתב:כן אבל איזה משחקים ה PS4 תוכל להריץ עליו? באיזו רמת מורכבות? אם זה סתם יהיו קשקושים סטייל EYE-TOY רק עם VR אז הצלחה בקרב הגיימרים הכבדים על הפלטפורמה לא תהיה לו, למרות שכן יכול להצליח בקרב משפחות וכו' כמו שהיה עם ה EYE TOY.
DrKeo כתב:כל משחק שרץ ב60 נעול ב1080p לדעתי. כלומר אין סיכוי שזה לא יהיה בgt6.
bling כתב:שמתם לב שכולנו הדחקנו את זה שיצא כבר GT6? רק מדגיש איזה פלופ נשכח המשחק הזה היה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים