Nucleus_Dawn כתב:שני דברים...
אני מקווה שיהיה מיני גיים של איסוף משאבים. אני היחיד בעולם שזה היה לו כיף בME2, אבל זה היה כזה מרגיע וחביב והאפקטים הקוליים היו מושלמים.
וברצינות - יש עניין משונה שמשותף למלחמת הכוכבים לME.
המשחק הזה אמור להיות רחוק מאוד מהמשחקים הקודמים. גם רחוק במיוחד בחלל וגם, אם אני לא טועה, 2000 שנה בעתיד. אז למה עושה רושם שהטכנולוגיה כמעט ולא התקדמה? יש קצת שינויים עיצוביים, אבל סה"כ הכל בטיזר נראה אותו הדבר. מעניין איך הם יסבירו את זה, או שבמשחק הסופי נראה שיפורים משמעותיים בטכנולוגיה, כמו שמצופה מ2000 שנים.
גם במלחמת הכוכבים יש את אותה הבעיה. הטכנולוגיה במשחקי KOTOR, למשל, פחות או יותר זהה לזו שבסרטים, למרות שיש אלפי שנים שמפרידים בין המשחקים והסרטים.
bozeman כתב:אני חושב שאתה לא זוכר את הסיפור מאחורי קוטור - למעשה הטכנולוגיה של הסדרה היא של KOTOR כי במלחמה של קוטור הייתה תקופה שהיא נשכחה ורק נתגלתה מחדש - ולכן בעצם זאת אותה טכנולוגיה.
מה לגבי ME? נצטרך לחכות ליותר פרטים...
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:שני דברים...
אני מקווה שיהיה מיני גיים של איסוף משאבים. אני היחיד בעולם שזה היה לו כיף בME2, אבל זה היה כזה מרגיע וחביב והאפקטים הקוליים היו מושלמים.
וברצינות - יש עניין משונה שמשותף למלחמת הכוכבים לME.
המשחק הזה אמור להיות רחוק מאוד מהמשחקים הקודמים. גם רחוק במיוחד בחלל וגם, אם אני לא טועה, 2000 שנה בעתיד. אז למה עושה רושם שהטכנולוגיה כמעט ולא התקדמה? יש קצת שינויים עיצוביים, אבל סה"כ הכל בטיזר נראה אותו הדבר. מעניין איך הם יסבירו את זה, או שבמשחק הסופי נראה שיפורים משמעותיים בטכנולוגיה, כמו שמצופה מ2000 שנים.
גם במלחמת הכוכבים יש את אותה הבעיה. הטכנולוגיה במשחקי KOTOR, למשל, פחות או יותר זהה לזו שבסרטים, למרות שיש אלפי שנים שמפרידים בין המשחקים והסרטים.
מסע לגלקסיה אחרת, כשאתה והצוות שלך מוקפאים בתרדמת בתאי הקפאה, שלקח 2000 שנים?
חנן, שחקתי את ME1-2 פעמיים וכל פעם עם בחירות שונות לגמרי (למשל במשחק המקורי שלי רקס מת לעומת השני) ובסוף הרגשתי ששחקתי בבדיוק אותו דבר וקרה בדיוק אותו דבר בלי יותר מדי השפעה.
Laskin כתב:איזה מולטי היה בME3? לא זוכר כבר... (לא ששיחקתי בו יותר מדי, אבל בכל זאת מעניין)
יהיה נחמד אם יהיה מצב מולטי ייעודי, בו לכל אחד מאנשי הצוות יש תפקיד משלו על הספינה (קפטן, גאנר, טייס, טכנאי, נער מים), וביחד עושים משימות או "שודדים" מקורות אנרגיה ומשדרגים את הספינה, ואז אפשר להלחם איתה נגד אחרים.
DrKeo כתב:וג'ניפר הייל מקריינת למרות שהיא לא הולכת לדובב במשחק (אני משער) כי אין שפרד
DrKeo כתב:וג'ניפר הייל מקריינת למרות שהיא לא הולכת לדובב במשחק (אני משער) כי אין שפרד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים