(ורוקסטאר)
bling כתב:אין משהו רשמי פשוט רואים לפי איך שהמשחק זז שזה 30 פריימים, לא יודע אם יהיה מצב 60 אבל אני בטח לא אשחק בו במשחק שנשען כל כך הרבה על ספקטקל.
קיאו איך זה יכול בדיוק לנשוך אותן בתחת, סוני במיוחד לא יכולה לייצר יותר מהביקוש הקיים כרגע, נראה שאנשים כבר קונים קונסולה נטו לפי תדמית והייפ וזה לא משנה שהיא לא מציעה הרבה ערך מוסף כרגע.
גם אנשים כשהם מתלהבים יכולים לנפח כל דבר, למשל להפעיל הורייזון 2 ולחשוב שזה דור הבא ואיזה כיף שקנו פס5 כי זה נראה כל כך טוב וכו׳ משחקים היום וגם בדור הקודם נהיו כל כך יפים שקשה באמת להתבאס מהם ויזואלית, זה כאילו לא חייבים להתאמץ במיוחד בשלב הזה כדי להראות קפיצה אמיתית של דור כי בכל מקרה הרוב ירגישו שגם משחק פס4 מהרמות הגבוהות שרץ ב 4K עם כמה אפקטים ושיפורים קטנים זה וואו גראפית.
bling כתב:אתם צודקים זה בבירור קרוס ג׳ן אבל זה עדיין אחד מהמשחקים היפים שיש היום. אתם לא רואים שום קפיצה משמעותית מהראשון על הפס4?
בכל אופן זה שבכלל יש דעות לכאן או לכאן על רמת היופי והקפיצה שלו רק מראה שדור הבא הוא בטוח לא כי כשמגיע משחק שהוא דור הבא אין שום וויכוח בנושא, אומנם בתחילת הדור הקודם היה וויכוח עד כמה קילזון ורייז דור הבא ביחס למה שיש על משחקים שהיו דור הבא לכל דבר על המחשב אבל אין בנאדם סביר אחד שבכלל התווכח עם זה שהמשחקים האלה דור הבא מבחינה וויזואלית ביחס לפס3, מתאר לעצמי ולפחות מקווה שגם עם הפס5 וה XSX זה יגיע אחרת זה הולך להיות הדור הכי מאכזב שיש, התסריט של ה Diminishing returns יתגשם עם הדור הזה.
Stick כתב:הדור הזה לא מדשדש פשוט כי הוא רק התחיל, זה תמיד ככה.
גם הדור הקודם לא הרשים באמת אף אחד עד אנצ'רטד 4, וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שכבר היו כמה שנים משחקי ps4 על הpc בזמנו.
ראצ'ט הוא לגמרי האינפמוס של הדור הקודם - משחק חלון השקה שנראה בבירור יותר יפה מכל מה שהיה, גם אם ברור לכולם שזה לא קרוב לשיא שנקבל.
הורייזן 2 בגרסה הזו מול הורייזן 1 זה בדיוק קילזון ps4 מול קילזון 2/3. דימון סולס זה לגמרי הryse של תחילת הדור - משחק עם כמה אלמנטים שהם מאוד מרשימים ומוכיחים מה נראה בדור הבא.
אם GOW יהיה דור הבא בלעדי אז הוא לגמרי יתפוס את המשבצת של אנצ'רטד 4. אם לא, אז יש סיכוי להתאכזב, אבל זה עדיין יגיע... קצת באיחור אבל יגיע.
Stick כתב:לא יודע, אין ממש איך להתווכח על זה אבל אני מזמין אותך פשוט לצפות בסרטונים של ACV, המעברים בין האנימציות שם נעשים בצורה הרבה יותר חלקה מאשר בהורייזן (וזו עוד הדגמה בתנאי מעבדה, אני משווה למשחק שאפשר להתסכל עליו דרך כל הזוויות).
אפשר להגיד על AC הרבה מאוד דברים רעים, לא חסר, אבל זו סדרה שנמצאת בחוד החנית של האנימציות עוד מימיי AC הראשון וזה לא שונה גם היום. זה בעיניי אלמנט שקצת מגוחך לבקר בו את AC, בטח מול משחק שזה בולט בו כמו הורייזן.
תראה את החלקים של המעבר בין ריצה לקפיצה, של הטיפוס או כל הדברים האלו - ממש אפשר לראות בהדגמה כאן איפה מתחילה אנימציה אחת ואיפה מתחילה אנימציה אחרת, הדמות כאילו עוצרת לשבריר שניה ועוברת לתנוחה ניטרלית בין כל רגע כזה. בAC לא רק שאפשר לטפס ולרוץ על הכל ולא רק על נקודות ספציפיות (אם כבר מורכבות...), זה נעשה בצורה הרבה יותר חלקה.
Stick כתב:הדור הזה לא מדשדש פשוט כי הוא רק התחיל, זה תמיד ככה.
גם הדור הקודם לא הרשים באמת אף אחד עד אנצ'רטד 4, וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שכבר היו כמה שנים משחקי ps4 על הpc בזמנו.
ראצ'ט הוא לגמרי האינפמוס של הדור הקודם - משחק חלון השקה שנראה בבירור יותר יפה מכל מה שהיה, גם אם ברור לכולם שזה לא קרוב לשיא שנקבל.
הורייזן 2 בגרסה הזו מול הורייזן 1 זה בדיוק קילזון ps4 מול קילזון 2/3. דימון סולס זה לגמרי הryse של תחילת הדור - משחק עם כמה אלמנטים שהם מאוד מרשימים ומוכיחים מה נראה בדור הבא.
אם GOW יהיה דור הבא בלעדי אז הוא לגמרי יתפוס את המשבצת של אנצ'רטד 4. אם לא, אז יש סיכוי להתאכזב, אבל זה עדיין יגיע... קצת באיחור אבל יגיע.
glass man כתב:אני חושב שלקרוא לראצ'ט האינמפמוס של הדור הבא, זה קצת להמעיט ביופי של אינפימוס בזמנו סטיק. כאילו עזוב את העיר היתה עיר רפאים נטושה וכו' אני מדבר נטו על הspectacle הגרפי שהוא היה וקילזון בכלל היה spectacle בחשיפה שלו לא ברור לי איך אפשר לטעון אחרת.
תזכר ביופי של כל כוחות הNEON באינפימוס, לא היה עולם פתוח שנראה ככה על הקונסולות.
אני יכול לקבל את הטענה שלא היו הרבה משחקים מרשימים, וזה יהיה נכון, המפתחים לא התחילו לחלוב את הדור הקודם באמת עד איזה 2016 אבל כן לדעתי היו משחקים שנתנו טעימה מהדור הבא, כן רובם המוחלט היה מעפן אבל הם נתנו לנו הבטחה לגבי מה שthe best is yet to come וטעימה ממה שאפשר לחלום עליו. בעוד בנתיים אני לא מרגיש שקיבלנו משהו כזה. כאילו אני מתרשם מריטרנל, כן? אבל אפילו אני מכיר בזה שאני מתרשם מאוד בגלל שאני מאוד מתרשם מאלמנטים ספציפים שלו, שהרוב פשוט לא עפים מהם.
DrKeo כתב:זה נכון בלינג, אבל כל המשחקים שאתה מדבר עליהם היו בלעדיים לדור הבא. הבלעדיים שראינו בנתיים היו ריטרנל מאולפן אינדי, DS שהוא בכלל משחק פס3 מאולפן חצי אינדי וראצ׳ט שעדין לא שחקנו בעצמנו אבל יש סוג של קונסנזוס שהוא המשחק הכי יפה כרגע (וביננו אינסומניאק הם לא בדיוק נוטידוג).
אני חושב שכשנראה את גירס 6 על UE5, את נוטידוג או את סנטה מוניקה משוחררים לגמרי על הדןר הבא בלבד, אז באמת נראה את הדור הבא. והלוואי שגם אולפנים אחרים יביאו בראש, אבל אין לי ציפיה גדולה מדי מאחרים. אני ממש מחזיק אצבעות לאיזו הדגמה ראשונית של גירס על UE5, הקואליציה מאוד חזקים טכנית והיו להם כמעט שנתיים להרים משהו. אני מבין שזה כנראה משחק 2023, אבל לא יזיק קצת הייפ דור הבא.
האמת שקצת מפחיד אותי שבגלל שמדובר באותה ארכיטקטורה, מפתחים בחצי הראשון של הדור פשוט יביאו את המנוע הקיים שלהם עם שדרוגים קלים במקום לכתוב מערכות מחדש למכבד והssd החדשים. בספר שלי כל משחק שמציע מצב משחק עם fps כפול בשנמוך גרפי הוא לא משחק שבאמת מנצל את הדור הבא. איך יש לכם חצי מעבד פנוי סתם ככה? כנראה שאתם לא מנצלים אותו בשיט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים