Laskin כתב:בלינג, זה עדיין אפשרי לעשות אותו "בצורתו המקורית על הדור הבא אולי מינוס AA מתקדם ופריימרייט", אם אתה מתכוון ל-12 פריימים בשנייה
עניין ME נשמע לי כמו שמועה לא מבוססת, וגם אם ראו משהו - הסיכוי שהוא איכשהו קשור לגיימפליי, במידה והוא באמת משחק של 2016 - הוא ממש קלוש.
ובכל מקרה, אם משהו משם נכון - הם איבדו אותי במלים "Always Online"
Laskin כתב:אני לא חושב/מאמין שמה שראינו מME2 זה היה גיימפליי. האמת? אני לא בטוח שהוא סגורים על מנוע, אם זה יוצא עוד שנתיים ומשהו ^_^
bling כתב:המודלים פשוט מטורפים, התמונה שלא מרשימה במיוחד זה זו שבה רואים אותו מרחף מעל העיר.
נראה כאילו העיר עצמה לא עשתה קפיצה משמעותית מהקודמים כמו המודלים לפי התמונות, עדיין המשחק אני בטוח הולך להראות מעולה.
swiss-the-engine כתב:WAAAAAHHHHHH??? אתה רציני? אם זה לא בולשוט (וזה בולשוט) אז יש שם פירוט פסיכי שעדיין לא ראינו באף משחק.
swiss-the-engine כתב:על מה אתה מדבר? יש שם DD פסיכי. מה חסר לך בתמונה הזאת שזה לא נראה לך כל כך "משהו"?
Nucleus_Dawn כתב:
כן. הDD באמת נהדר. רואים את המסוק ממש רחוק ואת התאורה על "פסל החירות". המשחק באמת נראה טוב.
לא בהרבה יותר טוב מגירסאת הPC של המשחק הקודם, אבל שיפור מספק, לפי דעתי.
swiss-the-engine כתב:לא ראיתי תמונה של גרסת הPC אבל זה גם לא משנה... הכוונה שלי היא שמהתמונה הזאת אני לא מבין איך ניתן ללמוד על רמת הפירוט... כאילו רואים שם דברים ממש ממש קטנים והמרחק הוא ממש עצום. לא רואה עוד אילו פרטים העיניים שלי אמורות לראות בתמונה הזאת.
swiss-the-engine כתב:לא ראיתי תמונה של גרסת הPC אבל זה גם לא משנה... הכוונה שלי היא שמהתמונה הזאת אני לא מבין איך ניתן ללמוד על רמת הפירוט... כאילו רואים שם דברים ממש ממש קטנים והמרחק הוא ממש עצום. לא רואה עוד אילו פרטים העיניים שלי אמורות לראות בתמונה הזאת.
bling כתב:לא יודע איך להגדיר את זה אבל הסביבה נראית די low poly שכזו, זאת אומרת יש הרבה בניינים ומבנים והכל אבל כל בניין בפני עצמו נראה די פשוט עם טקסטורה בסיסית שכזו, כמו משחק פס3 משופר, מה אתה לא היית מתבלבל אם הייתי אומר לך שזו תמונה קצת משופצת מסיטי?
המודלים באמת נותנים תחושה של דור הבא לעומת זה, פה אי אפשר להתבלבל.
Laskin כתב:נראה מדהים! נקווה שזה באמת נראה ככה, זה ממש ריאליסטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים