Nucleus_Dawn כתב:לא חושב שיש סיכוי שזה יהיה פחות ממשחק יפה ממש, אבל אלו בבירור בולשוטס. יש שם בערך 0 אליאזינג.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:לא חושב שיש סיכוי שזה יהיה פחות ממשחק יפה ממש, אבל אלו בבירור בולשוטס. יש שם בערך 0 אליאזינג.
השנה 2018, בולשוטס זה כבר כמעט ביטוי לא קיים עם 4K שעליו שמים גם AA.
Uncle Pey'j כתב:E3 נהפכה להרבה יותר מעניינת,עבורי לפחות - רמדי אישרו שיחשפו שם את Project 7- המשחק מולטי-פלטפורם שלהם שבפיתוח מאז 2016. המשחק מיועד לשחרור ב-2019.
https://www.pcgamesn.com/remedy-new-game
Laskin כתב:אגב, גם קאפקום אומרת שיש לה משחק חדש ויש שמועות על JRPG חדש שיוצג בתערוכה של מיקרוסופט, כנראה בלעדי... קצת באסה אם זה נכון, כי נסיון העבר מוכיח שחברות יפניות שעושות משחקים בלעדיים למיקרוסופט בסגנון הזה - סופם שאף אחד בערך לא משחק בהם, והם נשכחים לגמרי בדפי ההיסטוריה של הגיימינג.
idan כתב:גם אני הכי מסוקרן מ death stranding כי למרות שראינו קליפים של איזה חצי שעה ממנו הוא עדיין מאוד מסתורי בכל מה שקשור לגיימפלי, קוג'ימה חירטט משהו על חבלים ומקלות אבל לא מעבר לזה .
מקום שני צמוד זה ghost of tsushima שכן אפשר לדמיין לפחות איך הוא ישחק מהפרטים שיש עליו, אבל אהבתי מאוד ויזואלית איך שהוא נראה ובאופן כללי את הטון של הטריילר אז אני מקווה שעומד מאחורי זה גם משחק טוב.
TLOU2 אני מרגיש שיהיה מעניין לראות גיימפלי בעיקר בשביל לגלות אם אנחנו עדיין משחקים עם ג'ואל או שאנחנו עוברים לשחק עם אלי.
מספיידרמן כבר ראינו מספיק גיימפלי , הוא גם יוצא בספטמבר, לא מאוד מעניין לראות עוד ספויילרים שלו בשלב הזה .. אבל הם בטח יראו טריילר עם נבל חדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים