BiA כתב:הקטע של הסקריפטינג/מומנטום באמת מעניין. אולי הקוד שההאקרים הדליפו יכול לתת insight על זה?
בכל מקרה, הסטגנציה בשנים האחרונות לדעתי מוגזמת אפילו ביחס לפיפא. כן, בדרך כלל יש כמה שנים של שיפורים מינוריים בלבד בין קפיצות מדרגה אמיתיות (שקרתה בדור ה-360 רק ביורו 2008-פיפא 09, ואז בקטנה ב-14 ככה), אבל זה מרגיש שהמשחק ממש צועד במקום מבחינת אנימציות וגיימפליי. מצד שני, עוד לא שיחקתי בגרסת הדור הבא, אני מניח שאגלה כשתגיע ה-Series X.
Laskin כתב:אוקיי, אני ממש העליתי ציפיות אחרי הטריילר הזה...
ואני רוצה לכנות אותו עכשיו IT TAKES ONE כי זה אשכרה נראה כמו משחק כזה.
אני ממש מתרגש, הוא אשכרה נראה ממש טוב, עד עכשיו הנמכתי ציפיות אבל נראה לי שDOUBLE FINE סוף סוף מביאים משחק של 9.
קרדיט למיקרוסופט! נראה שהסטודיו הזה בדרך למעלה, וגם אם הרכישה הייתה אחרי שהם עבדו עליו כבר, זה נראה רמה מעל כל מה שעשו ואני בטוח שהם נתנו להם כמה זמן שהם צריכים.
גם כל הכבוד שהם מביאים את זה לפלטפורמות אחרות בהשקה, מעניין אם המשחק הבא שלהם גם יהיה זמין ככה או שרק לגיימפאס![]()
וגם זה היה נראה לי נחמד, ויוצא ממש עוד כמה ימים, מסתבר
אם לא היה את אנאפורנה אז פחות הייתי מתלהב![]()
אבל אז ראיתי איזה דמו גיימפליי מלפני 3 חודשים ו... אוף
אולי יהיה סיפור מעניין, אבל זה נראה כל כך לא כיף שאין מצב שאני אשרוד גיימפליי כזה.
Laskin כתב:אני חושב שהקודם היה מאוד קלאנקי ואני פחות התלהבתי ממנו בזמנו… אבל זה נראה ממש ממש טוב. באסה רק על הקטע הטכני, אני כל כך מקווה שמיקרוסופט בכל זאת ישקיעו ממש טיפה ויזרקו איזה HDR לכל הפחות, ואז הם יקבלו את הכסף שלי day1
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים