Klayman כתב:לא נראה מדהים LB הזה.. נראה כיף בצורה מסויימת, אבל נראה לי שראינו כבר כמה משחקים בסגנון דומה לאחרונה. מקווה שתהיה איזו בטא או Free Weekend לנסות. אולי אתבדה והוא אחלה משחק.
הוא F2P.
Klayman כתב:לא נראה מדהים LB הזה.. נראה כיף בצורה מסויימת, אבל נראה לי שראינו כבר כמה משחקים בסגנון דומה לאחרונה. מקווה שתהיה איזו בטא או Free Weekend לנסות. אולי אתבדה והוא אחלה משחק.
Death_119 כתב:bling כתב:Death_119 כתב:כן, אבל זה בטח אחרי שהם התאמצו, הרוב שם לא קיבלו דבר לצערי וכנראה אני אחד מהם.
בתכל'ס לא הייתי מוותר, קיבלת מוצר פגום, גם אם מתנה, אצל האמריקאים יש מודעות צרכנית גבוהה, זה לא כמו אצלנו שיגידו לך לקפוץ, אם תתעקש קצת אתה תקבל.
לא וויתרתי, קיבלתי זיכוי של 60 דולר.
In an effort to compensate for any inconvenience, please place a new order for the game you wish to buy using this $60.00 refund directly from Amazon.com retail store or Fulfilled by Amazon.
I'm very sorry about all of this. I hope you'll consider this an isolated incident and give us another chance in the future.
If you still have any concern please feel free to contact us at any time. We are always glad to help you.
We look forward to seeing you again soon.
לא להאמין, קיבלתי שלושה משחקים חינם עם ה970.
bling כתב:Death_119 כתב:bling כתב:Death_119 כתב:כן, אבל זה בטח אחרי שהם התאמצו, הרוב שם לא קיבלו דבר לצערי וכנראה אני אחד מהם.
בתכל'ס לא הייתי מוותר, קיבלת מוצר פגום, גם אם מתנה, אצל האמריקאים יש מודעות צרכנית גבוהה, זה לא כמו אצלנו שיגידו לך לקפוץ, אם תתעקש קצת אתה תקבל.
לא וויתרתי, קיבלתי זיכוי של 60 דולר.
In an effort to compensate for any inconvenience, please place a new order for the game you wish to buy using this $60.00 refund directly from Amazon.com retail store or Fulfilled by Amazon.
I'm very sorry about all of this. I hope you'll consider this an isolated incident and give us another chance in the future.
If you still have any concern please feel free to contact us at any time. We are always glad to help you.
We look forward to seeing you again soon.
לא להאמין, קיבלתי שלושה משחקים חינם עם ה970.
מה הם לא לקחו לך את באטמן?
גדול!
יאללה אתה חייב עכשיו לקנות את MGS5 בהשקה.
(או פולאאוט 4, מה שבא לך, אבל כמו ש KEO אמר לי, אתה תבייש את האווטאר שלך אם תחכה לירידת מחיר עם MGS5)
bling כתב:אה, חשבתי שאולי העדפת לא להפעיל אותו אחרי כל הבעיות כדי שאולי תקבל זיכוי.
אני לחלופין הזמנתי בזמנו את קילזון לפס4 וכשיצאו הביקורות הקוטלות ביקשתי מסוני שיבטלו לי את ההזמנה (קאוטיק זוכר) והם ביטלו, החזירו לי את הכסף ומשכו אותו מהספרייה שלי ככה שאין לי אפשרות לעשות לו אקטיבציה.
ברור שאם הייתי מתקין אותו לפני זה לא היה עוזר אבל להסיר אותו ככה שאחרי מחיקה אי אפשר להתקין אותו שוב אני משער שאפשר (כמו שעשו עם P.T רק לכולם במקום לבנאדם אחד), אבל בדיעבד זה אמאזון וברור שהם לא יתעסקו עם זה.
Nucleus_Dawn כתב:גיימפליי של LB (החדש של קליף):
נראה... שהוא מפתח את Overwatch. חתיכת תחרות יש לו.
bling כתב:כדאי ל VALVE לפתח משחק חדש רק כדי שיהיה להם משהו לחלק חוץ מפורטל 2 שהיה כבר בסיילים של דולרים בודדים ויצא לפני 100 שנה.
והמשחק של קליף נראה נחמד, אבל לא מרגיש בדיוק מקורי במיוחד.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:גיימפליי של LB (החדש של קליף):
נראה... שהוא מפתח את Overwatch. חתיכת תחרות יש לו.
הוא מפתח את UT והוא פאקינג המציא את UT!
אגב, מי שקונה את השלט של VALVE מקבל חינם את פורטל 2 ואת רוקט ליג. אחלה עסקה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים