הבאס נמוך בצורה חשודה ומפתיע אותי שהם עדיין דבקים ב-8 ליבות, במיוחד כשהבוקס הבאה לפי השמועות מגיעה עם 11.
אני יודע שהאמינות שלו מפוקפקת, אבל לשם הספורט, הפס6 על סמך הפרטים האלו עושה רושם של קונסולה מאוד 'קמצנית' מצד סוני.
Uncle Pey'j כתב:Moore's Law Is Dead חוזר עם עוד וידאו והפעם עם הדלפה (לכאורה) מפרזנטציה של AMD לסוני על הפס6 מ-2023:
הבאס נמוך בצורה חשודה ומפתיע אותי שהם עדיין דבקים ב-8 ליבות, במיוחד כשהבוקס הבאה לפי השמועות מגיעה עם 11.
אני יודע שהאמינות שלו מפוקפקת, אבל לשם הספורט, הפס6 על סמך הפרטים האלו עושה רושם של קונסולה מאוד 'קמצנית' מצד סוני.
Uncle Pey'j כתב:כרגע השמועות הן שהפס6 ברמת ביצועים של 9070XT והאקס בוקס הבאה עם ביצועים של 5080, זה די מסתדר בהתחשב בכך שעל פי כל השמועות, האקס בוקס הבאה לא באמת קונסולה ואין לה low level API אלא פשוט DX12, אז אני מניח שהפער בניהן יהיה די קטן בפועל.
glass man כתב:קפלר מביא לנו הדלפה על שנת ההשקה של הPS6.
“is on the table,” Kepler replied, “Not just on the table, it’s the plan unless any unexpected delays happen. 2027”
מקור: NEOGAF שם הוא הגיב את זה.
אנשים, היה לנו אי פעם דור יותר חסר טעם מהדור הזה? נשארה לנו שנה אחת עם הPS5 ומה, GTA וזהו?
glass man כתב:קפלר מביא לנו הדלפה על שנת ההשקה של הPS6.
“is on the table,” Kepler replied, “Not just on the table, it’s the plan unless any unexpected delays happen. 2027”
מקור: NEOGAF שם הוא הגיב את זה.
אנשים, היה לנו אי פעם דור יותר חסר טעם מהדור הזה? נשארה לנו שנה אחת עם הPS5 ומה, GTA וזהו?
אני לא יודע איך להביע במילים כמה אני מאוכזב מהדור המיותר הזה, גם האמון שלי בסוני ממש לא מה שהיה וכבר לא יחזור להיות מה שהיה.
בלינג, לא הפסדת כלום.
נדב,וכל זה בשביל להביא לנו קונסולה חדשה ב2027 שהיא בקושי שדרוג ובקושי catch up.
חשבתי אולי אנחנו זקנים בוקסלים שכבר מנותקים מהמיינסטרים, אבל באינטרנט אני רואה שכולם מהדהדים את אותן תחושות של אכזבה מרה על שתי החדשות הללו.
glass man כתב:אין לי בעיה לחזור לשחק ב30FPS ואני מהמר שלרוב שחקני הקונסולות אין בעיה עם זה. אם זה 30FPS עם IQ טוב בסינגל פלייר אין לי בעיה עם זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים