bling כתב:אנצ'רטד 2 הוא באמת סוג של כמעט שלמות ביחס לזמן שיצא, לאמר פשטני מדי זה כמו לאמר שלשליחות קטלנית 2 גם לא מגיע להכנס לרשימה של הסרטים הכי גדולים, שזו בטח עמדה לגיטימית בקרב מבקרי סרטים קצת פלצניים אבל אני לא מסכים איתה.
לא כל משחק חייב להיות סופר מורכב או יצירת אומנות שמעבירה מסרים על טבע האדם, אפשר גם להיות "משחק פופקורן" בין הטובים בכל הזמנים וזה לגיטימי לגמרי, אני בטוח שגם KEO מודע לזה שהוא על תקן סרט קיצי, אבל גם סרטים שכאלו יכולים להכנס לרשימות מכובדות.
kririn כתב:bling כתב:אנצ'רטד 2 הוא באמת סוג של כמעט שלמות ביחס לזמן שיצא, לאמר פשטני מדי זה כמו לאמר שלשליחות קטלנית 2 גם לא מגיע להכנס לרשימה של הסרטים הכי גדולים, שזו בטח עמדה לגיטימית בקרב מבקרי סרטים קצת פלצניים אבל אני לא מסכים איתה.
לא כל משחק חייב להיות סופר מורכב או יצירת אומנות שמעבירה מסרים על טבע האדם, אפשר גם להיות "משחק פופקורן" בין הטובים בכל הזמנים וזה לגיטימי לגמרי, אני בטוח שגם KEO מודע לזה שהוא על תקן סרט קיצי, אבל גם סרטים שכאלו יכולים להכנס לרשימות מכובדות.
הבעיה שלי עם U2 ,זה שיש מישחקים שעקפו אותו בסיבוב
במיוחד טומב רידר ,כן כן כן טומב רידר יצא הרבה יותר מאוחר (אני מדבר על החידוש ,לא על האורגינלי )
אבל בסופו של דבר ,המישחק הרבה יותר טוב
גם TLOU ,הרבה יותר טוב מU2
אני גם לא מזלזל בסדרה ,אולי אני יקנה PS4 שU4 יצא ,אין לי מושג
אני פשוט לא מבין מה קרה לסוני עם הבילעדים שלה ,עוד לא ראיתי מישחק אחד שמבחינתי הוא חובה בPS4 ,וU2 יצא רק ב2016
bling כתב:ההודעה האחרונה שלך קצת סותרת את ההודעה הקודמת של "בין הטובים שיש"...
בכל אופן לא מסכים בכלל שהפייסינג לא בדיוק להיט באנצ'רטד 2, הוא על גבול השלמות לאורך רוב גדול של המשחק, דווקא ב TR בגלל האופי היותר פתוח שלו יש הרבה יותר רגעים מתים של התברברות.
וכמובן שהעלילה והכתיבה במשחקים כאלו היא חשובה למדי וב TR היא בדיחה, מסכים שהגאנפליי והחקירה טובים בהרבה זה כן, אבל כחבילה שלמה לדעתי אנצ'רטד 2 עשוי טוב יותר, ושוב, בטח ביחס לזמן.
bling כתב:קרירין, אם שיחקת בשניהם בזמן שהם יצאו (כמוני וכמו רבים אחרים) אז ברור שאתה יכול.
מאותה סיבה נכנס לך משחק כמו דום נגיד לרשימות המשחקים הטובים אי פעם ולא מדאל אוף הונור נגיד, שמן הסתם היה משחק הרבה יותר טוב אבסולוטית אבל כולם זוכרים איך דום הרגיש להם בזמנו וביחס לזה מדאל אוף הונור הוא עוד FPS נחמד בהסטוריה של הז׳אנר, וזו דוגמא קיצונית כי TR מול אנצ׳רטד 2 זה בר דיון גם אבסולוטית בניגוד לדום מול מדאל אוף הונור, אני רק אומר שביחס לזמן שיצא בכלל אין מה לדבר.
אם הדיון היה על אנצ׳רטד 3 מול TR אז הייתי מסכים בלי בעיה בכלל ש TR טוב יותר, ומכל בחינה
DrKeo כתב:bling כתב:קרירין, אם שיחקת בשניהם בזמן שהם יצאו (כמוני וכמו רבים אחרים) אז ברור שאתה יכול.
מאותה סיבה נכנס לך משחק כמו דום נגיד לרשימות המשחקים הטובים אי פעם ולא מדאל אוף הונור נגיד, שמן הסתם היה משחק הרבה יותר טוב אבסולוטית אבל כולם זוכרים איך דום הרגיש להם בזמנו וביחס לזה מדאל אוף הונור הוא עוד FPS נחמד בהסטוריה של הז׳אנר, וזו דוגמא קיצונית כי TR מול אנצ׳רטד 2 זה בר דיון גם אבסולוטית בניגוד לדום מול מדאל אוף הונור, אני רק אומר שביחס לזמן שיצא בכלל אין מה לדבר.
אם הדיון היה על אנצ׳רטד 3 מול TR אז הייתי מסכים בלי בעיה בכלל ש TR טוב יותר, ומכל בחינה
גם עם זה אני לא אסכים כי הSET PIECE, העלילה, הסרטוני מעבר וההפקה בכלליות בU3 שמה את TR1 בכיס הקטן. אנחנו נותנים לU3 יותר מדי חרא, הוא משחק מצויין פשוט הוא לא ההמשך שמגיע לU2.
DrKeo כתב:אני די מסכים אבל ממש קשה להתחרות בסצנת מטוס של U3
מעניין לראות מה יהיה בין U4 לTR2, אני חושב ששניהם השתפרו בצד שהם היו חלשים בו (TR בתסרוט והרגעי WOW, אנצ'רטד בפתיחות גיימפליי) אבל בסופו של דבר TR2 כנראה שוב יהיה משחק הרבה יותר פתוח עם גיימפליי איכותי יותר ו-U4 עדין ישים אותו בכיס הקטן בSET PIECES ובדמויות/עלילה.
bling כתב:אני שיחקתי בדמו והוא כיפי מאוד, אבל השליטה ממש מרחפת ואני בטוח כמעט ב 100% שזה לא היה ככה במקור.
DrKeo כתב:No Man's sky אצל סטיבן קולבר:
Klayman כתב:היה עדיף שיבנו עולם עם 1,000 כוכבים קטנים ומעניינים שעוצבו על ידם ולא 18 קווינטיליון כוכבים שמעוצבים בידי המחשב ונראה באותם 5-6 סגנונות עם שינויים קלים כל פעם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים