DrKeo כתב:אתה כמובן מוזמן לחכות שלוש או ארבע שנים, כמה זמן שלא יקח לסוויטצ' 2 לצאת. אני האחרון שיבקר את זה כמישהו שמשחקים 90% מהמזמן שלו ב-BC על הפס5 כי לא קניתי פס4. אבל אתה צריך להיות מודע לשני דברים:
1) לאו דווקא תהיה תמיכה לאחור בקונסולה הבאה של נינטנדו. בעצם היא לאו דווקא תהיה סוויטצ' 2, היא יכולה להיות חיה אחרת לגמרי.
2) אל תסמוך על זה שזה יקרה תוך שנה או שנתיים, הקונסולה סופר מצליחה ועכשיו עם גרסת הפרו, יש מצב שהיא תחיה בכיף גם 8 שנים.
kririn כתב:DrKeo כתב:אתה כמובן מוזמן לחכות שלוש או ארבע שנים, כמה זמן שלא יקח לסוויטצ' 2 לצאת. אני האחרון שיבקר את זה כמישהו שמשחקים 90% מהמזמן שלו ב-BC על הפס5 כי לא קניתי פס4. אבל אתה צריך להיות מודע לשני דברים:
1) לאו דווקא תהיה תמיכה לאחור בקונסולה הבאה של נינטנדו. בעצם היא לאו דווקא תהיה סוויטצ' 2, היא יכולה להיות חיה אחרת לגמרי.
2) אל תסמוך על זה שזה יקרה תוך שנה או שנתיים, הקונסולה סופר מצליחה ועכשיו עם גרסת הפרו, יש מצב שהיא תחיה בכיף גם 8 שנים.
אני לא רואה מצב שהסוויץ תחזיק המון זמן בלי הורדת מחיר
היא מתחילה ליתישן יותר ויותר
אולי אם הפרו ,יהיה בפועל שידרוג אבל באותו המחיר של 300 דולר
זה יתן יותר אורך חיים ,אבל ברגע שהמחסור העולמי בצ'יפים יגמר
מה שצפוי באזור 2022 ,וליותר אנשים יהיו מחשבים חדשים
ואת הדור הנוכחי של הקונסולות ,הסוויץ והסוויץ פרו התאורטית
יקבלו פחות ופחות משחקים
הps ויטה לא הצליחה לשרוד על אינדים, וגם הסוויץ לא תצליח
כרגע חלק מהתמיכה נמשכת כי הקונסולה מעל הסוויץ בכח גרפי
זאת הxbox one og ,אבל בערך עוד שנתיים זאת תיהיה xss
שמפתחות יעזבו את הps4/xbo ,לעשות פורטים לסוויץ
יהיה אומנם אפשרי אבל יותר קשה
שינמוך מהxbo og לסוויץ
זה לא כמו שינמוך מהxss לסוויץ ,וצריך לזכור שהxss בעצמה
מקבלת גרסאות משונמכות מהxsx
בנוסף לנינטנדו קשה להוציא מספיק בילעדים
לוקח הרבה זמן בין משחקים גדולים
DrKeo כתב:נינטנדו בדרך כלל לא מתפרעת עם יותר מדי קרוס ג׳ן. אבל באמת שאין לי מושג איך תראה היורשת, אם היא לא תהיה ניידת מבוססת ARM אז אני לא בטוח שיהיה שם BC.
DrKeo כתב:kririn כתב:DrKeo כתב:אתה כמובן מוזמן לחכות שלוש או ארבע שנים, כמה זמן שלא יקח לסוויטצ' 2 לצאת. אני האחרון שיבקר את זה כמישהו שמשחקים 90% מהמזמן שלו ב-BC על הפס5 כי לא קניתי פס4. אבל אתה צריך להיות מודע לשני דברים:
יקבלו פחות ופחות משחקים
שינמוך מהxbo og לסוויץ
אני חושב שאתה קצת מנותק מהסיבה שהסוויטצ׳ פופולרית - משחקי נינטנדו ואינדים וזה לא ישתנה גם עוד שנתיים. יש לאנשים כבר כמעט עשור PS4 שקורע את הסוויטצ׳ וזה לא מזיז להם, יש ליוצר מ-10 מליון אנשים פס5 או XSX וזה לא מזיז להם. אם היה לאנשים אכפת מגרפיקה, הסוויטצ׳ הייתה נכשלת מראש.
glass man כתב:DrKeo כתב:נינטנדו בדרך כלל לא מתפרעת עם יותר מדי קרוס ג׳ן. אבל באמת שאין לי מושג איך תראה היורשת, אם היא לא תהיה ניידת מבוססת ARM אז אני לא בטוח שיהיה שם BC.
אתה יודע שאני לא מבין בחומרה כמוך אז אני לא רואה טעם להתווכח איתך אלא אני תמיד נוהג לקחת בחשבון את הדעה שלך בתאוריות שלי
אבל עם זאת.... נינטנדו ו Nvidia לא אמרו שהשותפות בינהן יכולה פוטנציאלית להתארך שני עשורים?מאמין שיוכלו לסדר BC אם ככה, לא?
kririn כתב:DrKeo כתב:kririn כתב:DrKeo כתב:אתה כמובן מוזמן לחכות שלוש או ארבע שנים, כמה זמן שלא יקח לסוויטצ' 2 לצאת. אני האחרון שיבקר את זה כמישהו שמשחקים 90% מהמזמן שלו ב-BC על הפס5 כי לא קניתי פס4. אבל אתה צריך להיות מודע לשני דברים:
יקבלו פחות ופחות משחקים
שינמוך מהxbo og לסוויץ
אני חושב שאתה קצת מנותק מהסיבה שהסוויטצ׳ פופולרית - משחקי נינטנדו ואינדים וזה לא ישתנה גם עוד שנתיים. יש לאנשים כבר כמעט עשור PS4 שקורע את הסוויטצ׳ וזה לא מזיז להם, יש ליוצר מ-10 מליון אנשים פס5 או XSX וזה לא מזיז להם. אם היה לאנשים אכפת מגרפיקה, הסוויטצ׳ הייתה נכשלת מראש.
לסוויץ אין תמיכה ענקית של צד שלישי
אבל כן תמיכה גדולה בהרבה מהwiiu
עדין פה ושם יוצאים לה משחקי צד שלישי גדולים בצורה משונמכת
שזה יגיע ל0 ,היא תיהיה כמו הwiiu
אז כן בניגוד לwiiu ,הסוויץ נידת ,זה יתן לה יתרון מסוים
אבל עדין 0 משחקי aaa צד שלישי יקברו אותה ,וזה יגיע
swiss-the-engine כתב:נינטנדו אי פעם עשו bc בכלל? נשמע כמו ויתור כספי אדיר בשבילם.
swiss-the-engine כתב:טוב אז נראה לי שהיום הם ראו כי טוב. אלא אם כן באים מזווית שזה עוזר למכירות של המכשיר החדש (אצל נינטנדו עוד יכול להיות... רק הם מרוויחים על הכל מהיום הראשון) אני לא רואה הגיון כלכלי בbc. הכל אצלם במחירים הזויים/בזויים והם מס׳ 1 במכירות בהפרש. אין סיבה להפסיק.
swiss-the-engine כתב:נינטנדו אי פעם עשו bc בכלל? נשמע כמו ויתור כספי אדיר בשבילם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים