Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 22 יוני 2014, 20:30

DrKeo כתב:ובטח יהיה מספיק תוכן, המשחק יוצא רק עוד 329583 שנים.

כן, השאלה היא באיזו רמה התוכן, גם אם היית ממלא את אינפמוס בעוד 20 שעות של שחרור בסיסים, מציאת סוכנים חסויים והריסת מצלמות אבטחה זה לא היה הופך את המשחק לטוב יותר, כנ"ל מטאל גיר אם ללכת לאיזור ושוב להתגנב, לקחת איזה מסמך מודיעין ולברוח עם המסוק ימצה את עצמו והמשחק לא יתפתח למקומות ומשימות מעניינות במיוחד אז אולי כל המכניקות שבעולם לא יחזיקו ותצא עם הרגשה של MGS מאכזב.

אני אישית לא מאמין בזה כי אני לא מכיר משחק של קוג'ימה שנהפך לצפוי וסטטי, הוא בא תמיד במחשבה לגוון ולהפתיע וזה סוג של פילוסופיית פיתוח אצלו (לפעמים זה גם בעוכריו כשאנשים התלוננו שכל פרק של MGS4 נהפך הזוי יותר והפך את הגיימפליי של קודמו ובקושי כבר היה גיימפליי קלאסי של התגנבות החל מ ACT 3 והלאה, קוג'ימה אולי לקח את עניין הגיוון וההפתעות רחוק מדי שם), אבל זה תסריט אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2014, 20:38

bling כתב:כן, השאלה היא באיזו רמה התוכן, גם אם היית ממלא את אינפמוס בעוד 20 שעות של שחרור בסיסים, מציאת סוכנים חסויים והריסת מצלמות אבטחה זה לא היה הופך את המשחק לטוב יותר, כנ"ל מטאל גיר אם ללכת לאיזור ושוב להתגנב, לקחת איזה מסמך מודיעין ולברוח עם המסוק ימצה את עצמו והמשחק לא יתפתח למקומות ומשימות מעניינות במיוחד אז אולי כל המכניקות שבעולם לא יחזיקו ותצא עם הרגשה של MGS מאכזב.

אני אישית לא מאמין בזה כי אני לא מכיר משחק של קוג'ימה שנהפך לצפוי וסטטי, הוא בא תמיד במחשבה לגוון ולהפתיע וזה סוג של פילוסופיית פיתוח אצלו (לפעמים זה גם בעוכריו כשאנשים התלוננו שכל פרק של MGS4 נהפך הזוי יותר והפך את הגיימפליי של קודמו ובקושי כבר היה גיימפליי קלאסי של התגנבות החל מ ACT 3 והלאה, קוג'ימה אולי לקח את עניין הגיוון וההפתעות רחוק מדי שם), אבל זה תסריט אפשרי.

זה תסריט פוטנציאלי כמובן אבל כמו שאנחנו מכירים את קוג'ימה השנים האלה ישמשו אותו בלבנות נרטיב רחב בצורה הזויה והמון גיוון. אם זה יהיה כמו FC3, כלומר עולם גדול שבו יש לך משימות אבל כשאתה מגיע למערה יש לך גיימפליי עם תסרוט ועלילה כמו שצריך, אני אהיה סופר מרוצה. זה קוג'ימה, פשוט אין מצב שזה יהיה עולם סתמי שנותן לך לשחרר בסיסים, אני לא מוכן להאמין לזה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 יוני 2014, 20:50

DrKeo כתב:זה תסריט פוטנציאלי כמובן אבל כמו שאנחנו מכירים את קוג'ימה השנים האלה ישמשו אותו בלבנות נרטיב רחב בצורה הזויה והמון גיוון. אם זה יהיה כמו FC3, כלומר עולם גדול שבו יש לך משימות אבל כשאתה מגיע למערה יש לך גיימפליי עם תסרוט ועלילה כמו שצריך, אני אהיה סופר מרוצה. זה קוג'ימה, פשוט אין מצב שזה יהיה עולם סתמי שנותן לך לשחרר בסיסים, אני לא מוכן להאמין לזה :)

אני חושב שגם אם הבשר זה מה שראינו אין מצב שהוא לא מוסיף ים קינוחים שיהפכו את הכל לאחלה ארוחה :)

לא רואה תסריט כזה שמשחק מטאל גיר יהפוך לצפוי כמו שאמרת, זה נוגד את ה DNA של קוג'ימה בפיתוח משחקים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2014, 13:04

אני אהבתי את כל סדרת MGS גם מבחינת העלילה, אפילו את 2 המגוחך! :) כך שאני לא דואג... אבל אני לא אמרתי שלזה אני מחכה, אמרתי שאני לא יודע למה, אבל אני לא מתלהב עדיין, ונדב העלה את ההשערה שאולי זה בגלל שלא ראינו מספיק קטעי עלילה.
אני עוד לא סגור מה הסיבה, אבל מניח שעוד אפצח את זה עד שיצא הטריילר הבא, או מיד אחריו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 09:14

Laskin כתב:אני אהבתי את כל סדרת MGS גם מבחינת העלילה, אפילו את 2 המגוחך! :) כך שאני לא דואג... אבל אני לא אמרתי שלזה אני מחכה, אמרתי שאני לא יודע למה, אבל אני לא מתלהב עדיין, ונדב העלה את ההשערה שאולי זה בגלל שלא ראינו מספיק קטעי עלילה.
אני עוד לא סגור מה הסיבה, אבל מניח שעוד אפצח את זה עד שיצא הטריילר הבא, או מיד אחריו

או זה שאחריו או זה שאחריו. אבל ברצינות, הגיימפליי לא נראה לך פשוט מעולה? הגרפיקה? הסיפור של ביג בוס שהיה פשוט מדהים בMGS3 ומתרחק מכל השיט של MGS2,4? אני פשוט מתלהב רצח מהמשחק הזה, הוא הולך להיות מדהים. הנה, קח טריילר שיעשה לך את זה יותר כנראה :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 08:11

DrKeo כתב:או זה שאחריו או זה שאחריו. אבל ברצינות, הגיימפליי לא נראה לך פשוט מעולה? הגרפיקה? הסיפור של ביג בוס שהיה פשוט מדהים בMGS3 ומתרחק מכל השיט של MGS2,4? אני פשוט מתלהב רצח מהמשחק הזה, הוא הולך להיות מדהים. הנה, קח טריילר שיעשה לך את זה יותר כנראה :)

בן אדם שהוא גם כדור אש/חייזר, בחור שעושה פוטו סינטזה עם צמחים וכנראה הוא בן מאות שנים, לידה ללא צלוליטיס! צלקת של לאחר לידה שהופכת לנחש בשדה הקרב, מאהב שחוזר כרוח, קולנול רוסי שיורה כדורים מידיו תודות לזרם חשמלי שהוא מייצר מפי הטבעת שלו כנראה, קולונול רוסי שמשמש את האשכים של הדמות הראשית שמתחפשת לדמות ראשית אחרת שהופיעה במשחק שמתרחש 50 שנה בעתיד, רובוטריק שיורה נשק גרעיני, קפטן רוסי שעושה קולות של חתולים. אכן, MGS3 מתרחק מכל השיט של הסדרה, הוא עם רגליים על הקרקע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 יוני 2014, 00:46

אני ממש אוהב את הבחירה של Kojima Team הן בשיר של Garbage ואת Nuclear האחרון, בדומה לכל המשחקים בסדרה מלבד 4 שהיה מאוד חלש (במיוחד השיר בעברית), יש להם טעם מוסיקאלי מדהים. אחד הדברים שאני ממש אוהב לעשות זה לשים את הפס קול של שלושת המשחקים הראשונים בסדרה ופשוט להקשיב, מדהים. אין מילים. הם לא מחטיאים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 18:54

Death_119 כתב:בן אדם שהוא גם כדור אש/חייזר, בחור שעושה פוטו סינטזה עם צמחים וכנראה הוא בן מאות שנים, לידה ללא צלוליטיס! צלקת של לאחר לידה שהופכת לנחש בשדה הקרב, מאהב שחוזר כרוח, קולנול רוסי שיורה כדורים מידיו תודות לזרם חשמלי שהוא מייצר מפי הטבעת שלו כנראה, קולונול רוסי שמשמש את האשכים של הדמות הראשית שמתחפשת לדמות ראשית אחרת שהופיעה במשחק שמתרחש 50 שנה בעתיד, רובוטריק שיורה נשק גרעיני, קפטן רוסי שעושה קולות של חתולים. אכן, MGS3 מתרחק מכל השיט של הסדרה, הוא עם רגליים על הקרקע.

לעומת MGS2 ו-4, MGS3 הוא סרט תעודה על יומנה של אנה פרנק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 20:49

DrKeo כתב:לעומת MGS2 ו-4, MGS3 הוא סרט תעודה על יומנה של אנה פרנק.

ממש לא. כל המשחקים הם הזויים עד כדי גיחוך, אין בעייה שלא אהבת את MGS2 ו-4, זה כבר טעם אישי. אבל אי אפשר לקרוא לMGS3 עם רגליים על הקרקע. תכלס רק MGS1 היה מקורקע בצורה הגיונית, מלבד Raven ומאנטיס שהיו מסתוריים בצורה טובה, כל השאר היה מאוד מקורקע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 22:07

Death_119 כתב:ממש לא. כל המשחקים הם הזויים עד כדי גיחוך, אין בעייה שלא אהבת את MGS2 ו-4, זה כבר טעם אישי. אבל אי אפשר לקרוא לMGS3 עם רגליים על הקרקע. תכלס רק MGS1 היה מקורקע בצורה הגיונית, מלבד Raven ומאנטיס שהיו מסתוריים בצורה טובה, כל השאר היה מאוד מקורקע.

כבר עשינו את הדיון הזה בעבר, כל משחקי המטאל גיר הם עם עלילה מקורקעת ומוזריות הזויות בכל מני דברים קטנים כמו בוסים או רגעים מוזרים מסביב לעלילה המקורקעת, לעומת זאת MGS2 מוזר בעלילה שלו ולקח את הסדרה לכיוונים הזויים. אם נתווכח על זה כנראה שזאת תהיה הפעם ה20 שאנחנו מנהלים את הויכוח הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יוני 2014, 14:40

DrKeo כתב:או זה שאחריו או זה שאחריו. אבל ברצינות, הגיימפליי לא נראה לך פשוט מעולה? הגרפיקה? הסיפור של ביג בוס שהיה פשוט מדהים בMGS3 ומתרחק מכל השיט של MGS2,4? אני פשוט מתלהב רצח מהמשחק הזה, הוא הולך להיות מדהים. הנה, קח טריילר שיעשה לך את זה יותר כנראה :)

הכל נראה לי "מעולה", אבל שוב - חסר לי משהו שילהיב אותי. ראיתי את כל הטריילרים מאה פעם, זה לא העניין, לצערי
אולי טריילר חדש יעשה את העבודה, כל מה שהיה עד עכשיו נראה כמו משחק חובה, אבל הקסם של מטאל גיר לא עובד עליי בינתיים :(

ואגב, אני מאוד אהבתי את MGS4... אחרי 1 הוא האהוב עליי. כן, אפילו יותר מ-3 :)
(ב-3 שיחקתי רק פעם אחת, בשאר שיחקתי למעלה מ-3 פעמים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2014, 15:01

Laskin כתב:
הכל נראה לי "מעולה", אבל שוב - חסר לי משהו שילהיב אותי. ראיתי את כל הטריילרים מאה פעם, זה לא העניין, לצערי
אולי טריילר חדש יעשה את העבודה, כל מה שהיה עד עכשיו נראה כמו משחק חובה, אבל הקסם של מטאל גיר לא עובד עליי בינתיים :(

ואגב, אני מאוד אהבתי את MGS4... אחרי 1 הוא האהוב עליי. כן, אפילו יותר מ-3 :)
(ב-3 שיחקתי רק פעם אחת, בשאר שיחקתי למעלה מ-3 פעמים)

אתה פושע ואני לא מדבר איתך יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יוני 2014, 15:23

מה לעשות... 4 היה יותר "אפי" בעיניי. יותר "מטאל-גירי" במובנים מסויימים. ולא אהבתי את כל הקטע של הצבעים וההשרדות (עלאק) בג'ונגל ע"י אכילת נחשים.
לעומת זאת מאוד אהבתי את ההסוואה ב-4, בלשון המעטה :)
אבל כן, חלק מהבוסים היו יותר טובים ב-3, ללא ספק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 02:10

Laskin כתב:מה לעשות... 4 היה יותר "אפי" בעיניי. יותר "מטאל-גירי" במובנים מסויימים. ולא אהבתי את כל הקטע של הצבעים וההשרדות (עלאק) בג'ונגל ע"י אכילת נחשים.
לעומת זאת מאוד אהבתי את ההסוואה ב-4, בלשון המעטה :)
אבל כן, חלק מהבוסים היו יותר טובים ב-3, ללא ספק.

אני חושב שהבוסים והעלילה של 3 שמים את 4 בכיס הקטנטן, מן הסתם הגיימפליי מרגע לרגע של 4 יותר טוב כי זה משחק מתקדם יותר. גם הגיימפליי מרגע לרגע של 3 היה טוב משל 2, של 2 היה טוב משל 1 ושל 1 מאשר של MG2 וכך הלאה. אני גם בטוח שהגיימפליי של 5 יהיה עולמות מעל 4, אבל במשחק MG אם העלילה וההרגשה של העולם לא מקליקים אז כלום לא מקליק. לכן לדעתי 4 הוא המשחק השני הכי פחות טוב בסדרה (ביחס לתקופה שלה כמובן) אחרי MGS2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2014, 10:24

הנה ההדגמה ב-60 פריימים:
http://www.ign.com/videos/2014/06/26/me ... 14-1080p60
האמת שלוקח זמן להתרגל לאנימציות :P

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יוני 2014, 14:51

מי שבאמת רוצה לראות איך המשחק נראה Kojipro נתנו לגיימרסייד קובץ ענקי של ששוקל יותר מ 6 ג'יגה של הגיימפליי :O

http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_full_e3_demo_60_fps_-32493_en.html

הם לא הולכים לעשות את זה לשרתים שלהם בכלל בגלל הגודל הענקי ככה שניתן רק דרך ביטורנט.
--------
בקשר לדיון שהתפתח פה אני לא מבין איך מישהו יכול לאהוב את MGS4 הכי הרבה בסדרה, בשבילי הוא בקלות המשחק הגרוע בסדרה, עלילתית הוא אפילו יותר רע מ 2, מבחינת מכניקות וגיימפליי הוא הכי טוב כי מטאל גיר זו לא סדרה שעומדת במקום והיא תמיד מתרעננת ומשתפרת כל הזמן (כמו שגם MGS5 מבחינת מכניקות וגיימפליי נראה פי כמה יותר מתקדם מ 4 וכל המשחקים הקודמים בסדרה ביחד) אבל כל זה לא שווה הרבה כשרק ACT1 ו 2 הם התגנבות קלאסית ומשם והלאה יש שלב מעקב ב ACT3, שלב התגנבות נגד רובוטים מבאסים ב ACT 4, עשרים דקות של התגנבות נורמלית בספינה ב ACT5 לפני שמתחילה כל סצינת המקירוגל, קרב הבוס וסרטונים באורך של שעה וחצי, שלא לדבר על כל קרבות הבוסים הרעים, MGS4 זה המשחק הכי מאכזב ורע לדעתי בסדרה כשהעלילה שלו מטומטמת ומביכה במיוחד והתוכן שלו לא עומד מספיק בסטנדרטים של הסדרה מלבד האקטים הראשונים.
-----------

ולדיוויד הייטר נמאס מאנשים כמו KEO שחופרים על כך שהוא בכל זאת משתתף ב MGSV:
תמונה
כמובן שאחרי הכחשה כה גורפת וחד משמעית המעריצים בטוחים עכשיו בוודאות שהוא ישתתף שהרי זה בדיוק מה שבנאדם שמשתתף בסודיות ב MGSV היה אומר :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 12:01

יש, דיוויד הטרד הולך להיות סנייק! :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יוני 2014, 13:47

WTF!?
Konami העלו לאתר שלהם תגובות של אנשי קולנוע וטלוויזיה לטריילרים של MGSV מ E3, חחח שימו לב מה הבמאי (המוערך צריך לציין) של הסרט DRIVE אמר:

תמונה

מה לעזאזל?? אפילו מעריץ קוג'ימה שמנשק כל יום את התמונה שלו לפני השינה היה מובך מלהתבטא ככה, לא שאני מזלזל בכישרון של הבנאדם אבל מפה ועד לעשות ממנו אחד מגדולי האומה...הזוי.

באתר של קונאמי יש עוד תגובות כולל כאלו של ג'יירמו דל טורו (שקוג'ימה מסתבר מהווה השראה ענקית בשבילו), השחקן שמגלם את דריל במתים המהלכים, אבי ארד שלקרוא אותו מרגיש כמו איש עסקים אינטרסנטי ואופרטוניסטי ברמות (הוא סוג של מקורב לקוג'ימה והוא זה שסידר את קיפר לתפקיד) והבמאי הקוריאני של 7 צעדים שמכנה את מטאל גיר "הסרטים של העתיד", כולם כמובן מהללים את גאוניותו של קוג'ימה, מרגיש כאילו נכנסתי לדף של קים ג'ונג איל :D

משעשע והזוי בו זמנית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2014, 15:44

טוב, הלך על גיימרסייד... מסכנים ):

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז מתחת לטריילר של 60 פריימים נראה הכי מתאים כאן:
http://www.guru3d.com/news_story/60fps_ ... utube.html
יוטיוב הולכת לאפשר סרטונים ב-60 פריימים בקרוב!!!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יוני 2014, 16:12

Laskin כתב:טוב, הלך על גיימרסייד... מסכנים ):

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז מתחת לטריילר של 60 פריימים נראה הכי מתאים כאן:
http://www.guru3d.com/news_story/60fps_ ... utube.html
יוטיוב הולכת לאפשר סרטונים ב-60 פריימים בקרוב!!!

לא יודע כמה הם גמורים.
זה בהחלט צעד מתבקש וטוב וישפר בהמון כל סרטון משחקיות שיעלה ליוטיוב (בהנחה שבאמת כולם יוכלו להשתשמ בזה). צעד מאוד הגיוני, בהתחשב בכמה כל נושא הlet's play עצום ביוטיוב בפרט ובאינטרנט בכלל.

עם זאת, אני בספק אם הם יפסיקו לכווץ לסרטונים את הצורה, כך שבשביל לראות משהו באיכות טובה, עדין יהיה עדיף ללכת על גיימרסייד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 16:32

אולי זה רץ ב60FPS אבל עדין האיכות תחת וזאת הבעיה של יוטיוב גם עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 יוני 2014, 16:55

DrKeo כתב:יש, דיוויד הטרד הולך להיות סנייק! :)

יכול להיות, כי הוא דיבר על MG5, לא MGS5...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2014, 18:08

קשה לי להאמין שיישארו מאחור, אני מניח שזה יבוא במקביל לשיפורים רבים בנגן והכיווץ שלהם, ואפילו של כל האתר כולו... מדובר גם בעריכה טובה יותר, באפשרות של מימון ממש כמו טוויץ׳ (תרומות בלחיצת כפתור)... זה יהפוך הרבה אנשים למיליונרים וייצור גם הרבה בלגאן.
על פניו זה נשמע כמו הצעד הכי משמעותי שהיה באתר מאז שאני זוכר אותו, אז לא נראה לי שהם יסתפקו באיכות הנוכחית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 19:56

Laskin כתב:קשה לי להאמין שיישארו מאחור, אני מניח שזה יבוא במקביל לשיפורים רבים בנגן והכיווץ שלהם, ואפילו של כל האתר כולו... מדובר גם בעריכה טובה יותר, באפשרות של מימון ממש כמו טוויץ׳ (תרומות בלחיצת כפתור)... זה יהפוך הרבה אנשים למיליונרים וייצור גם הרבה בלגאן.
על פניו זה נשמע כמו הצעד הכי משמעותי שהיה באתר מאז שאני זוכר אותו, אז לא נראה לי שהם יסתפקו באיכות הנוכחית.

הם רחוקים מאוד מהרמה של וימאו, וימאו רחוקים מאוד מהרמה של גיימרסייד. מה לעשות, 2 דקות בגיימרסייד תופסות איזה 300 מגה, זה לא מספרים שיוטיוב הולכת להתחרות בהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יוני 2014, 20:05

DrKeo כתב:הם רחוקים מאוד מהרמה של וימאו, וימאו רחוקים מאוד מהרמה של גיימרסייד. מה לעשות, 2 דקות בגיימרסייד תופסות איזה 300 מגה, זה לא מספרים שיוטיוב הולכת להתחרות בהם.

נכון, עזוב שהם רחוקים כרגע שנות אור מרמת הסטרימינג שיש בגיימרסייד, גם אם תיאורתית יוטיוב ישפרו את האיכות הם בחיים לא יגיעו לטירוף של קובץ בגודל 6.5 ג'יגה להורדה לגיימפליי של מטאל גיר (וזה תמיד יהיה בעל האיכות הגבוהה ביותר לא משנה איזה סטרים הם ירימו), זה פשוט לא יקרה, תמיד לגיימרסייד תשאר הנישה הזו של ההארדקורים שמחפשים איכות מקסימלית אלא אם כן יקום אתר מתחרה שינסה לגשת לאותה הנישה בדיוק.
יוטיוב מן הסתם פונה לקהל הרבה יותר גדול ולא שווה לה לבזבז כל כך הרבה משאבים בשביל נישה קטנה כל כך באופן יחסי.

הייתי שמח אגב שהנישה הזו תגדל עוד ועד ככה שב E3 הבא יהיה להם כבר מספיק תקציב לפתוח אולפן עם עמדת ראיונות כמו האתרים הגדולים ככה שהם יוכלו להביא גיימפליי באיכות מדהימה בדיירקט פיד במקום off screen כמו שהביאו השנה מהדוכנים, אבל זו פנטזיה רחוקה בשלב הזה.

ד"א גיימרסייד נהייה כל כך שם נרדף לאיכות שאפילו נוטי דוג כששחררה את הטיזר של אנצ'רטד באיכות גבוהה להורדה מהאתר שלה קראה לקובץ בשם אנצ'רטד4_גיימרסייד :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים