DrKeo כתב:זה באמת ליים, אני משער שגם בONE. מעניין כמה משחקים רצים ב720P ואנחנו לא יודע בכלל, ישר יצאנו בהנחה שהכל זה 1080P.
DrKeo כתב:זה באמת ליים, אני משער שגם בONE. מעניין כמה משחקים רצים ב720P ואנחנו לא יודע בכלל, ישר יצאנו בהנחה שהכל זה 1080P.
bling כתב:ידעתי שבשלב מסויים עם הדור הבא יבוא הרגע שנרד מ 1080P,זה בלתי נמנע במיוחד שהקונסולות רחוקות מלהיות מפלצת אבל לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר...
פאתטי ברמות ועוד משחק שבתכל׳ס הוא מ 2010 (אל תנסה למכור לי שהוא קפיצה רצינית מ 3),אין פלא ש DICE תמיד אמרו 60fps בהקשר לקונסולות אבל לא דיברו בכלל על רזולוציה.
אם אני לא טועה BF זה מהמשחקים שעושים שימוש די כבד במעבד לא? בבנצ׳מארקים שלו יש זינוק חד בפריימרייט כשמשתמשים במעבדים חזקים יותר לעומת רוב המשחקים שהפריימרייט שלהם זז באחוזים בודדים,יכול להיות שהמעבד החלש של הקונסולות הוא הגורם הבעייתי.
וקילזון רץ במולטי ב 60 פריימים על 1080p אבל ברור שהסקאלה שלהם שונה,אני מתערב ש BF בסינגל בדומה לקילזון ירוץ על 30 פריימים לטובת רזולוציה ובמולטי הפריימים יקבלו את העדיפות,זה בטח יהיה סוג של סטנדרט בהרבה משחקים בדור הבא.
DrKeo כתב:זה ברור שיהיו משחקים SUB FHD בדיוק כמו שבדור הזה יש המון משחקי AAA שרצים ברזולוציות מגוונות מתחת ל720P. אבל 720P? זה כמו שמשחק דור נוכחי ירוץ ב480P. יש להם טווח גדול של רזולוציות בין 720P ל1080P והם היו צריכים לדרדר עד 720P? כלומר באמת DICE, לא הרצתי משחק ב720P על המחשב שלי מאז בערך 2007, מה נסגר?
בנושא המעבד, להגיד את האמת בחיים לא ראיתי בנצ'מארק מעבד לBF3. אגב, BF3 יצא ב2011 והוא היה הטופ של הגרפיקה של הPC אז. הגיוני לגמרי שזאת תהיה הרמה הגרפית של הקונסולות החדשות להתחשב בזה שהן פחות או יותר בכוח שהקונסולות של 2010 היו צריכות להיות. יצאנו מסנכרון בין הדורות של הקונסולות, אפשר להפסיק להשוות לPC. אין מה לעשות, כבר בשיגור של הדור החדש הPC פשוט הרבה יותר חזק וכבר עם BF4 רואים את זה כשהONE שאני הולך לקנות תריץ אותו ב720P בזמן שהPC שלי יריץ אותו ב1080P. זה לא הפס2, זה לא הפס3, כבר בשיגור הקונסולות מיושנות יחסית למשהו שיש PC טוב. אפילו PC ב4500 שקל אוכל אותן בלי מלח ממה שהן מציגות כרגע להתחשב בזה שיש בהן משהו כמו 650GTX בזמן שבPC של 4500 שקל הייתי שם נגיד 770GTX ושלא נדבר על המעבד הנ-ו-ר-א-י שיש בהן. המעבד זה העקב אכילס האמיתי של הקונסולות האלה לדעתי, הוא חלש בצורה בלתי רגילה.
bling כתב:
לפי מה שהבנתי אנשים מריצים את BF3 על אולטרה ב 60 פריימים עם כרטיסים לא מפלצתיים כמו 7870 שהקונסולות אמורות להשתוות אליהן בסביבה סגורה ופיתוח ספציפי,אני מתערב איתך שה bottleneck במולטי זה המעבד כמו שאמרת,הוא באמת חלש במיוחד ובטח במפה ענקית והריסה עם עשרות שחקנים כלי רכב וכאוס כשצריך להחזיק הכל על 60 פריימים הוא לא עומד בעומס.
omerkot כתב:יש מי שטוען שהמשחקים שנפתחים למשתמשים באירופה יותר טובים מאילו של ארה"ב. לא בטוח עד כמה אפשר לבנות על זה לעתיד אבל זה מה שסיפרו לי.
bling כתב:החנות האירופאית נחשבת למועדפת יותר,המשחקים שאתה מקבל בכל חודש יותר חדשים וטובים,מצד שני המבצעים בחנות האמריקאית כשיש סיילים ומכירות מיוחדות יותר טובים (וקניתי במבצעים כאלו כבר כמה משחקים)וזה לא שמקבלים משחקים רעים רק פחות חדשים משל האירופית.
לרוב האנשים 90 אחוז מהמהות של הפלוס זה המשחקים שמקבלים כל חודש,אם זה הפקטור שלך לך על האירופאית בלי לחשוב פעמיים.
matangt8 כתב:אישית אני מציע לך בריטי(למרות שיש לו את אותו התוכן כמו בישראלית). אתה יכול לעקוב אחרי זה אבל בדרך כלל המשחקים באירופאית יותר טובים. החודש היה את NFS MOST WANTED 2012 וחודש הבא (החל מה28 לאוגוסט) יש את AC3,JAK COLLECTION ועוד כמה.
4shachar כתב:
תודה על ההענות, פתחתי משתמש בריטי. ניסיתי להוסיף כסף לחשבון דרך פאייפאל וזה לא הצליח כנראה בגלל שהכתובת של הכרטיס אשראי היא מישראל. איך אתם מוסיפים כסף לחשבון שלכם? יש אתרים שמוכרים קודים?
4shachar כתב:
תודה על ההענות, פתחתי משתמש בריטי. ניסיתי להוסיף כסף לחשבון דרך פאייפאל וזה לא הצליח כנראה בגלל שהכתובת של הכרטיס אשראי היא מישראל. איך אתם מוסיפים כסף לחשבון שלכם? יש אתרים שמוכרים קודים?
matangt8 כתב:לדבר אחר על הרזולוציה של BF4 בPS4/ONE:
https://twitter.com/jackfrags/status/370894369404227584
bling כתב:יפה,לכתב של IGN יש עין ממש חדה כי ברשמים שלו על המשחק הוא אמר שהוא רץ ביותר מ 720P אבל לא ב 1080P עוד לפני שנאמר באופן רשמי,איזה עין של נץ!
אה והוא אומר שהמשחק נראה נורא ביחס ל PC:
This week at Gamescom, however, I had an opportunity to play Battlefield 4 on a PlayStation 4 development system, and the resulting experience has me worried.
In spite of EA and DICE's emphasis on narrowing the gap between consoles and PC, this week's PS4 demo did not include a full 64-player match or the franchise's beloved vehicular combat. Instead, attendees were treated to a local 16-player match of Domination mode, which limited the play area to a small segment of the game's freshly minted Paracel Storm map.
From the moment I sat down, I was surprisingly underwhelmed by the visuals. Instead of the crisp, detailed textures I've encountered this week on the PC version or other next-gen shooter titles, Battlefield 4 on PS4 looked soft and muddled. Wall textures looked half-finished, lacking some of the smaller material nuances or 3D variation. Environmental destruction was more extensive than Battlefield 3 and explosions would send larger chunks of buildings into the air, but once again, the particles looked dull. Weapon models looked great at the hip, but as soon as I raised them to look down the iron sights or scopes, imperfections became apparent.
Another contributing factor was resolution. While EA and DICE have not confirmed what resolution the game will run at on next-gen consoles, for the purposes of this demo, it was running at a resolution higher than 720p, but not 1080p. Though the difference between the two formats may not be recognizable to more casual players, after spending the week checking out games running natively at 1080p, it was readily apparent to me.
http://www.ign.com/articles/2013/08/23/gamescom-battlefield-4s-graphics-lacking-on-ps4
Nigga כתב:הביצועים של באטלפילד 4 על ה PS4 הם תוצאה של משחק בין-דורי.
הבאטלפילד הבא (אחרי באטלפילד 4) יציג תמונה שונה לגמרי.
infected aviad כתב:שאלה שתמיד הייתה לי בראש:
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?
בהתחלה העלתי את הרעיון שאולי פשוט התעשייה מגבילה את עצמה בשביל שבכל זאת יהיה מין שיוויון (או שפשוט לא רוצה יותר מדי להשקיע כשלחלק מהקהל זה לא יהיה רלוונטי), אבל זה לא פתר כלום, מהסיבות הפשוטות שמשחקים שיש רק ל-PC לא מציגים תוצאות כל-כך הרבה יותר טובות ממשחקי מולטי פלטפורם, וחוץ מזה, שהרי בכל זאת כן יש התקדמות עם השנים, המשחקים לא נשארים תקועים במקום בין הדורות.
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?
בהתחלה העלתי את הרעיון שאולי פשוט התעשייה מגבילה את עצמה בשביל שבכל זאת יהיה מין שיוויון (או שפשוט לא רוצה יותר מדי להשקיע כשלחלק מהקהל זה לא יהיה רלוונטי), אבל זה לא פתר כלום, מהסיבות הפשוטות שמשחקים שיש רק ל-PC לא מציגים תוצאות כל-כך הרבה יותר טובות ממשחקי מולטי פלטפורם, וחוץ מזה, שהרי בכל זאת כן יש התקדמות עם השנים, המשחקים לא נשארים תקועים במקום בין הדורות.
Laskin כתב:and on the same subjuct...
http://www.vg247.com/2013/09/02/xbox-on ... at-launch/
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים