PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 14:08

זה באמת ליים, אני משער שגם בONE. מעניין כמה משחקים רצים ב720P ואנחנו לא יודע בכלל, ישר יצאנו בהנחה שהכל זה 1080P.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 14:46

DrKeo כתב:זה באמת ליים, אני משער שגם בONE. מעניין כמה משחקים רצים ב720P ואנחנו לא יודע בכלל, ישר יצאנו בהנחה שהכל זה 1080P.

נקווה שזו תופעה של תחילת דור, שתעלם מהר ולא משהו שהולך להפוך לסטנדרט. זה ממש מעפן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 14:52

DrKeo כתב:זה באמת ליים, אני משער שגם בONE. מעניין כמה משחקים רצים ב720P ואנחנו לא יודע בכלל, ישר יצאנו בהנחה שהכל זה 1080P.

ידעתי שבשלב מסויים עם הדור הבא יבוא הרגע שנרד מ 1080P,זה בלתי נמנע במיוחד שהקונסולות רחוקות מלהיות מפלצת אבל לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר...
פאתטי ברמות ועוד משחק שבתכל׳ס הוא מ 2010 (אל תנסה למכור לי שהוא קפיצה רצינית מ 3),אין פלא ש DICE תמיד אמרו 60fps בהקשר לקונסולות אבל לא דיברו בכלל על רזולוציה.
אם אני לא טועה BF זה מהמשחקים שעושים שימוש די כבד במעבד לא? בבנצ׳מארקים שלו יש זינוק חד בפריימרייט כשמשתמשים במעבדים חזקים יותר לעומת רוב המשחקים שהפריימרייט שלהם זז באחוזים בודדים,יכול להיות שהמעבד החלש של הקונסולות הוא הגורם הבעייתי.

וקילזון רץ במולטי ב 60 פריימים על 1080p אבל ברור שהסקאלה שלהם שונה,אני מתערב ש BF בסינגל בדומה לקילזון ירוץ על 30 פריימים לטובת רזולוציה ובמולטי הפריימים יקבלו את העדיפות,זה בטח יהיה סוג של סטנדרט בהרבה משחקים בדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 15:06

bling כתב:ידעתי שבשלב מסויים עם הדור הבא יבוא הרגע שנרד מ 1080P,זה בלתי נמנע במיוחד שהקונסולות רחוקות מלהיות מפלצת אבל לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר...
פאתטי ברמות ועוד משחק שבתכל׳ס הוא מ 2010 (אל תנסה למכור לי שהוא קפיצה רצינית מ 3),אין פלא ש DICE תמיד אמרו 60fps בהקשר לקונסולות אבל לא דיברו בכלל על רזולוציה.
אם אני לא טועה BF זה מהמשחקים שעושים שימוש די כבד במעבד לא? בבנצ׳מארקים שלו יש זינוק חד בפריימרייט כשמשתמשים במעבדים חזקים יותר לעומת רוב המשחקים שהפריימרייט שלהם זז באחוזים בודדים,יכול להיות שהמעבד החלש של הקונסולות הוא הגורם הבעייתי.

וקילזון רץ במולטי ב 60 פריימים על 1080p אבל ברור שהסקאלה שלהם שונה,אני מתערב ש BF בסינגל בדומה לקילזון ירוץ על 30 פריימים לטובת רזולוציה ובמולטי הפריימים יקבלו את העדיפות,זה בטח יהיה סוג של סטנדרט בהרבה משחקים בדור הבא.

זה ברור שיהיו משחקים SUB FHD בדיוק כמו שבדור הזה יש המון משחקי AAA שרצים ברזולוציות מגוונות מתחת ל720P. אבל 720P? זה כמו שמשחק דור נוכחי ירוץ ב480P. יש להם טווח גדול של רזולוציות בין 720P ל1080P והם היו צריכים לדרדר עד 720P? כלומר באמת DICE, לא הרצתי משחק ב720P על המחשב שלי מאז בערך 2007, מה נסגר?

בנושא המעבד, להגיד את האמת בחיים לא ראיתי בנצ'מארק מעבד לBF3. אגב, BF3 יצא ב2011 והוא היה הטופ של הגרפיקה של הPC אז. הגיוני לגמרי שזאת תהיה הרמה הגרפית של הקונסולות החדשות להתחשב בזה שהן פחות או יותר בכוח שהקונסולות של 2010 היו צריכות להיות. יצאנו מסנכרון בין הדורות של הקונסולות, אפשר להפסיק להשוות לPC. אין מה לעשות, כבר בשיגור של הדור החדש הPC פשוט הרבה יותר חזק וכבר עם BF4 רואים את זה כשהONE שאני הולך לקנות תריץ אותו ב720P בזמן שהPC שלי יריץ אותו ב1080P. זה לא הפס2, זה לא הפס3, כבר בשיגור הקונסולות מיושנות יחסית למשהו שיש PC טוב. אפילו PC ב4500 שקל אוכל אותן בלי מלח ממה שהן מציגות כרגע להתחשב בזה שיש בהן משהו כמו 650GTX בזמן שבPC של 4500 שקל הייתי שם נגיד 770GTX ושלא נדבר על המעבד הנ-ו-ר-א-י שיש בהן. המעבד זה העקב אכילס האמיתי של הקונסולות האלה לדעתי, הוא חלש בצורה בלתי רגילה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 15:47

NFS RIVALS ירוץ ב30 FPS על כל הפלטפורמות:

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... per-second

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2013, 00:47

DrKeo כתב:זה ברור שיהיו משחקים SUB FHD בדיוק כמו שבדור הזה יש המון משחקי AAA שרצים ברזולוציות מגוונות מתחת ל720P. אבל 720P? זה כמו שמשחק דור נוכחי ירוץ ב480P. יש להם טווח גדול של רזולוציות בין 720P ל1080P והם היו צריכים לדרדר עד 720P? כלומר באמת DICE, לא הרצתי משחק ב720P על המחשב שלי מאז בערך 2007, מה נסגר?

בנושא המעבד, להגיד את האמת בחיים לא ראיתי בנצ'מארק מעבד לBF3. אגב, BF3 יצא ב2011 והוא היה הטופ של הגרפיקה של הPC אז. הגיוני לגמרי שזאת תהיה הרמה הגרפית של הקונסולות החדשות להתחשב בזה שהן פחות או יותר בכוח שהקונסולות של 2010 היו צריכות להיות. יצאנו מסנכרון בין הדורות של הקונסולות, אפשר להפסיק להשוות לPC. אין מה לעשות, כבר בשיגור של הדור החדש הPC פשוט הרבה יותר חזק וכבר עם BF4 רואים את זה כשהONE שאני הולך לקנות תריץ אותו ב720P בזמן שהPC שלי יריץ אותו ב1080P. זה לא הפס2, זה לא הפס3, כבר בשיגור הקונסולות מיושנות יחסית למשהו שיש PC טוב. אפילו PC ב4500 שקל אוכל אותן בלי מלח ממה שהן מציגות כרגע להתחשב בזה שיש בהן משהו כמו 650GTX בזמן שבPC של 4500 שקל הייתי שם נגיד 770GTX ושלא נדבר על המעבד הנ-ו-ר-א-י שיש בהן. המעבד זה העקב אכילס האמיתי של הקונסולות האלה לדעתי, הוא חלש בצורה בלתי רגילה.

לפי מה שהבנתי אנשים מריצים את BF3 על אולטרה ב 60 פריימים עם כרטיסים לא מפלצתיים כמו 7870 שהקונסולות אמורות להשתוות אליהן בסביבה סגורה ופיתוח ספציפי,אני מתערב איתך שה bottleneck במולטי זה המעבד כמו שאמרת,הוא באמת חלש במיוחד ובטח במפה ענקית והריסה עם עשרות שחקנים כלי רכב וכאוס כשצריך להחזיק הכל על 60 פריימים הוא לא עומד בעומס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 17:43

bling כתב:
לפי מה שהבנתי אנשים מריצים את BF3 על אולטרה ב 60 פריימים עם כרטיסים לא מפלצתיים כמו 7870 שהקונסולות אמורות להשתוות אליהן בסביבה סגורה ופיתוח ספציפי,אני מתערב איתך שה bottleneck במולטי זה המעבד כמו שאמרת,הוא באמת חלש במיוחד ובטח במפה ענקית והריסה עם עשרות שחקנים כלי רכב וכאוס כשצריך להחזיק הכל על 60 פריימים הוא לא עומד בעומס.

אני מריץ אותו על 60FPS חלק, בהגדרות הכי גבוהות בהכל, עם VSYNC. יש לי GTX 660TI ומעבד בן 3 שנים (i7 870), שגם כשקניתי אותו היה בחלק הנמוך של מעבדי הi7 (כלומר, זנב לאריות, כזה).

לא ראיתי בנצ'מרקים של BF3 עם מעבדים, אבל אם הם באמת משמעותיים, זה אומר שהמעבדים בקונסולות הדור הבא פחות חזקים ממעבד של 300$ מלפני 3 שנים וזה עלוב למדי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 24 אוגוסט 2013, 02:29

omerkot כתב:יש מי שטוען שהמשחקים שנפתחים למשתמשים באירופה יותר טובים מאילו של ארה"ב. לא בטוח עד כמה אפשר לבנות על זה לעתיד אבל זה מה שסיפרו לי.

bling כתב:החנות האירופאית נחשבת למועדפת יותר,המשחקים שאתה מקבל בכל חודש יותר חדשים וטובים,מצד שני המבצעים בחנות האמריקאית כשיש סיילים ומכירות מיוחדות יותר טובים (וקניתי במבצעים כאלו כבר כמה משחקים)וזה לא שמקבלים משחקים רעים רק פחות חדשים משל האירופית.

לרוב האנשים 90 אחוז מהמהות של הפלוס זה המשחקים שמקבלים כל חודש,אם זה הפקטור שלך לך על האירופאית בלי לחשוב פעמיים.

matangt8 כתב:אישית אני מציע לך בריטי(למרות שיש לו את אותו התוכן כמו בישראלית). אתה יכול לעקוב אחרי זה אבל בדרך כלל המשחקים באירופאית יותר טובים. החודש היה את NFS MOST WANTED 2012 וחודש הבא (החל מה28 לאוגוסט) יש את AC3,JAK COLLECTION ועוד כמה. :D

תודה על ההענות, פתחתי משתמש בריטי. ניסיתי להוסיף כסף לחשבון דרך פאייפאל וזה לא הצליח כנראה בגלל שהכתובת של הכרטיס אשראי היא מישראל. איך אתם מוסיפים כסף לחשבון שלכם? יש אתרים שמוכרים קודים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 אוגוסט 2013, 18:37

4shachar כתב:

תודה על ההענות, פתחתי משתמש בריטי. ניסיתי להוסיף כסף לחשבון דרך פאייפאל וזה לא הצליח כנראה בגלל שהכתובת של הכרטיס אשראי היא מישראל. איך אתם מוסיפים כסף לחשבון שלכם? יש אתרים שמוכרים קודים?

בכללי אתה לא יכול להוסיף כסף בחנויות שהם לא ישראל. אתה יכול לקנות כרטיס מוכן (כמו הנקודות של האקס בוקס) דרך אתרים כמו מקסימוס קארדס וכו'.

לדבר אחר על הרזולוציה של BF4 בPS4/ONE:
https://twitter.com/jackfrags/status/370894369404227584
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 18:54

4shachar כתב:

אין לי פלוס אירופאי אבל אני מכיר אתר שהבנתי שהוא טוב אבל אני לא לוקח אחראיות כי אין לי ניסיון אישי:
http://www.electronicfirst.com/buy-playstation-network-cards/25playstation-network-cards-uk/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 19:04

matangt8 כתב:לדבר אחר על הרזולוציה של BF4 בPS4/ONE:
https://twitter.com/jackfrags/status/370894369404227584

יפה,לכתב של IGN יש עין ממש חדה כי ברשמים שלו על המשחק הוא אמר שהוא רץ ביותר מ 720P אבל לא ב 1080P עוד לפני שנאמר באופן רשמי,איזה עין של נץ!
אה והוא אומר שהמשחק נראה נורא ביחס ל PC:
This week at Gamescom, however, I had an opportunity to play Battlefield 4 on a PlayStation 4 development system, and the resulting experience has me worried.

In spite of EA and DICE's emphasis on narrowing the gap between consoles and PC, this week's PS4 demo did not include a full 64-player match or the franchise's beloved vehicular combat. Instead, attendees were treated to a local 16-player match of Domination mode, which limited the play area to a small segment of the game's freshly minted Paracel Storm map.

From the moment I sat down, I was surprisingly underwhelmed by the visuals. Instead of the crisp, detailed textures I've encountered this week on the PC version or other next-gen shooter titles, Battlefield 4 on PS4 looked soft and muddled. Wall textures looked half-finished, lacking some of the smaller material nuances or 3D variation. Environmental destruction was more extensive than Battlefield 3 and explosions would send larger chunks of buildings into the air, but once again, the particles looked dull. Weapon models looked great at the hip, but as soon as I raised them to look down the iron sights or scopes, imperfections became apparent.

Another contributing factor was resolution. While EA and DICE have not confirmed what resolution the game will run at on next-gen consoles, for the purposes of this demo, it was running at a resolution higher than 720p, but not 1080p. Though the difference between the two formats may not be recognizable to more casual players, after spending the week checking out games running natively at 1080p, it was readily apparent to me.
http://www.ign.com/articles/2013/08/23/gamescom-battlefield-4s-graphics-lacking-on-ps4

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 19:07

bling כתב:יפה,לכתב של IGN יש עין ממש חדה כי ברשמים שלו על המשחק הוא אמר שהוא רץ ביותר מ 720P אבל לא ב 1080P עוד לפני שנאמר באופן רשמי,איזה עין של נץ!
אה והוא אומר שהמשחק נראה נורא ביחס ל PC:
This week at Gamescom, however, I had an opportunity to play Battlefield 4 on a PlayStation 4 development system, and the resulting experience has me worried.

In spite of EA and DICE's emphasis on narrowing the gap between consoles and PC, this week's PS4 demo did not include a full 64-player match or the franchise's beloved vehicular combat. Instead, attendees were treated to a local 16-player match of Domination mode, which limited the play area to a small segment of the game's freshly minted Paracel Storm map.

From the moment I sat down, I was surprisingly underwhelmed by the visuals. Instead of the crisp, detailed textures I've encountered this week on the PC version or other next-gen shooter titles, Battlefield 4 on PS4 looked soft and muddled. Wall textures looked half-finished, lacking some of the smaller material nuances or 3D variation. Environmental destruction was more extensive than Battlefield 3 and explosions would send larger chunks of buildings into the air, but once again, the particles looked dull. Weapon models looked great at the hip, but as soon as I raised them to look down the iron sights or scopes, imperfections became apparent.

Another contributing factor was resolution. While EA and DICE have not confirmed what resolution the game will run at on next-gen consoles, for the purposes of this demo, it was running at a resolution higher than 720p, but not 1080p. Though the difference between the two formats may not be recognizable to more casual players, after spending the week checking out games running natively at 1080p, it was readily apparent to me.
http://www.ign.com/articles/2013/08/23/gamescom-battlefield-4s-graphics-lacking-on-ps4

זה לא משנה, ביחס לאיך ש-3 נראה על הקונסולות זה קפיצה מטורפת למי שרק משחק בקונסולות אז תהיה התלהבות. למי שמשחק בפיסי גם ככה אין שום סיבה לשחק ב-4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2013, 12:55

Nigga כתב:הביצועים של באטלפילד 4 על ה PS4 הם תוצאה של משחק בין-דורי.
הבאטלפילד הבא (אחרי באטלפילד 4) יציג תמונה שונה לגמרי.

זאת תוצאה אם כבר של שיגור, אין קשר לבין דוריות. אם כבר ההפך, בין דוריות היה אמור לעזור לפס4 והone כי זה אומר שבנו מנוע שלא באמת מנצל את היכולות של הpc לגמרי וסובל מתסמונת ״הגורם המשותף הנמוך ביות״ ולכן אמור לרוץ יותר בקלות על הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 אוגוסט 2013, 16:37

יש עוד Direct feed של דרייבקלאב. עדיין מעולה. אפילו יותר מהראשון. :D
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוגוסט 2013, 20:20

DICE על ההתפשרויות בגרסת הפס4 והXB1 של באטלפילד4.

http://www.videogamer.com/ps4/battlefie ... _dice.html

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 28 אוגוסט 2013, 00:59

שאלה שתמיד הייתה לי בראש:
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?
בהתחלה העלתי את הרעיון שאולי פשוט התעשייה מגבילה את עצמה בשביל שבכל זאת יהיה מין שיוויון (או שפשוט לא רוצה יותר מדי להשקיע כשלחלק מהקהל זה לא יהיה רלוונטי), אבל זה לא פתר כלום, מהסיבות הפשוטות שמשחקים שיש רק ל-PC לא מציגים תוצאות כל-כך הרבה יותר טובות ממשחקי מולטי פלטפורם, וחוץ מזה, שהרי בכל זאת כן יש התקדמות עם השנים, המשחקים לא נשארים תקועים במקום בין הדורות.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 אוגוסט 2013, 07:04

infected aviad כתב:שאלה שתמיד הייתה לי בראש:
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?
בהתחלה העלתי את הרעיון שאולי פשוט התעשייה מגבילה את עצמה בשביל שבכל זאת יהיה מין שיוויון (או שפשוט לא רוצה יותר מדי להשקיע כשלחלק מהקהל זה לא יהיה רלוונטי), אבל זה לא פתר כלום, מהסיבות הפשוטות שמשחקים שיש רק ל-PC לא מציגים תוצאות כל-כך הרבה יותר טובות ממשחקי מולטי פלטפורם, וחוץ מזה, שהרי בכל זאת כן יש התקדמות עם השנים, המשחקים לא נשארים תקועים במקום בין הדורות.

אני חושב שגם סוני וגם MS הולכים ביחד עם המוטו של "קל ללמוד,קשה לשלוט". תראה את הPS3 למשל,עכשיו יודעים שהשיא שלו זה TLOU. משחק שנראה מדהים ולפני 7 שנים בהשקה אף אחד לא היה מאמין שזה יגיע לרמה כזאת. אז תאר לך מה יהיה אפשר להוציא מהמכשירים האלה ביחד עם מנועים יעילים יותר שיודעים לנצל את החומרה בצורה טובה יותר ;) .

לגבי קונסולות נגד PC,כבר עכשיו ששואלים מפתחים אז כבר טוענים שהקונסולות לא חזקות כמו מחשב שהוא HIGH END ככה שמפתחות יאלצו להתמודד עם זה ברכים יצירתיות..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 13:32

למרות יתרונות גדולים לPC (שבאמת נראים כאילו יהיו עוד יותר גדולים בדור הבא), בסופו של דבר, יש יתרון עצום לחומרה קבועה. כלומר, העובדה שמפתחים לקונסולות צריכים לדאוג שהמשחק שלהם יעבוד מושלם על שני מעבדים ושני כרטיסי מסך, לכל היותר, עוזרת להם הנצל את החומרה הזאת בצורה הרבה יותר קלה.
לדעתי, הסיבה שרואים רק לעיתים רחוקות דברים כמו קרייסיס, הוויטצ'ר 2, COH2, ARMA 3, TOTAL WAR: ROME 2 ועוד שלל משחקים (בחודש ספטמבר יוצאים שלושה מהם, אגב) שמנצלים את הPC בצורה מרשימה, ששם כל דבר שראינו על הקונסולות מאחור, היא כי זה הרבה יותר קשה. יש מעט מאוד חברות שמסוגלות לנצל את הפוטנציאל בPC במלואו ועוד יותר מעט חברות שיש להן את האמצעים (זמן, כסף או מספיק מעריצים) לעשות זאת.
לפתח משחק שמנצל את הPC החזקים של היום, אומר שאתה לא יכול למכור אותו ל160 מיליון בעלי קונסולות ולעוד כמות עצומה של בעלי PC, שאין להם כרטיס מסך מספיק מתקדם, או מעבד מספיק עוצמתי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוגוסט 2013, 15:17

המפיצות הולכות על בטוח ורוצות שכמה שיותר אנשים ישחקו במשחקים. זה עובד גם על בלעדיים ל PC שתרצה שכמה שיותר יישחקו גם על מחשבים חלשים. אף אל פי כן, אני לא זוכר אף משחק למחשב (בלעדיים ואחרים) בפרופיל גבוה ושהיה תובעני גרפית\תובעני גרפית בהגדות הכי גבוהות שלא מכר טוב.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 ספטמבר 2013, 17:11

עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 03:28

לא יהיה אפשר להשתמש בכונן קשיח נייד, להתקנת משחקים בPS4.

חבל, אבל לא נורא כל כך, בהתחשב בכך שניתן להחליף HDD פנימי בPS4, כמו בPS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2013, 23:50

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 23:52

Laskin כתב:and on the same subjuct...
http://www.vg247.com/2013/09/02/xbox-on ... at-launch/

כן... זה רשום גם בכתבה שקישרתי אליה. לזה התייחסתי בדיון של הONE, כי זה לא קשור לדיון פה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 ספטמבר 2013, 07:31

GT עשו שני סרטונים קצרים בדבר המשחקים הטובים של הPS3 וה-360 עם סיום הדור הנוכחי. זה פשוט מביך לראות את ההבדלים העצומים בין המשחקים הבלעדיים של הפס3 לאילו של ה-360:
http://www.gametrailers.com/videos/8v9h ... exclusives
http://www.gametrailers.com/videos/dd76 ... exclusives
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2013, 09:04

וזה עוד בלי GOW3, NI NO KUNI, KZ, LBP... בתור מי שתמיד משתדל שיהיה לו גם מחשב חזק - אף פעם לא הרגשתי ממש צורך להפעיל את ה-360 שלי, שמאז GEARS 2 (המשחק שבגללו קניתי את המכשיר) רק העלה אבק... מיקרוסוט תאלץ בדור הזה ממש להתאמץ כדי לשכנע אותי לקנות מכשיר שלהם שוב, במקום כרטיס מסך חדש/נוסף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים