Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 05 יולי 2015, 11:37

אז מעלים את רמת הקושי... קשה לי לדמיין שזה קל מדי גם על הרמה הכי קשה, וניתן לשנות אותה בכל רגע, בערך.
אלא אם אתה איזה 6 רמות מעל, ואז מן הסתם זה לא קל, אבל אישית, מאחר ואין לי גם ככה זמן - אני מאוד מרוצה שאני בקושי מת ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2015, 11:38

אני חושב שאני הבן אדם היחיד בעולם שלא נפל מהגרפיקה של הוויצ'ר. הוא נראה טוב והכל אבל חוץ מאשר בזמן השקיעה והזריחה, הוא לא הפיל אותי. דווקא GTA5 הרשים אותי יותר, לפחות בזריחה ובשקיעה. נראה שבGTA המים יפים פי כמה (בוויצ'ר הם די מכוערים האמת, נראים כמו שמן עם גלים מוזרים ממש) וגם כל האפקטים של הזריחה והתאורה. גם יש לי בעיה קשה עם הART במשחק, היא הייתה גם בוויצ'ר 1-2. יש להם פשוט ART מכוער, מהערים עם כל בולי העץ המכוערים ועד עיצוב בגדים ותלבושות שנראה כאילו לואי ה14 אנס מעצב מתחיל. אני גם לא מבין למה לא כל מכה אחרונה היא מגניבה כמו שקורה לפעמים עם הגדיעה או המהלכים בהילוך האיטי. זה כזה מספק וחבל שזה מופיע רק פעם ב3-4 הריגות. אה, ותלונה אחרונה, הסוס. למה כשאני שורק לו הוא לא פשוט מופיע 11 ס"מ מאחורי וגרלט אוטומטית עולה עליו תוך 2 שניות כמו הבטמוביל? זה כזה מבאס ששורקים לו, הוא מופיע מאחורי משהו במרחק 20 מטר, הAI שלו מטומטם כמו נעל אז הוא נתקע במחסום ואז אני צריך להתחיל לרוץ ולנסות להגיע אליו :/

טוב, סיימתי את התלונות. הRPG הכי טוב אי פעם :)

בנושא הDLC של בטמן, הDLC של בטגירל הוכרז רק לפס4 ולONE בנתיים כי גרסת הPC נמשכה מהמדפים. כלומר אל תסמכו על זה שיוצא DLC זה אומר שבטמן כבר יתוקן עד אז.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יולי 2015, 11:44

איך אפשר לא לאהוב את ROACH :(
אני אוהב שהוא דווקא לא מופיע מולך, קשה לתפוס אותו נוצר מול העיניים שלך, זה דווקא נחמד כאילו הוא מצליח לעקוב אחריך לא משנה לאן תלך.

והמים באמת בינוניים, פרס המים הכי יפים הולך לבאטמן בלי תחרות בכלל, זה כמו הדמו הטכני של המים שהיה אז בזמנו של הגלים (לא זוכר איזה מנוע), פשוט מדהימים.
רק שאין אינטרקציה איתם כמובן אבל עדיין, אסתטית אף אחד לא מתקרב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2015, 11:50

אני אוהב את רוץ', פשוט יש לי בעיות קשות עם חלק מהמכניקות שלו. הוא יכול להופיע מאחוריך, פשוט 3-4 מטרים מאחוריך ואז הוא רץ ישר אליך וגרלט יקפוץ עליו אוטומטית כדי שאחרי לחיצה כפולה על R3 אתה תהיה תוך 2-3 שניות על הסוס לא משנה מה. יש לו גם בעיות שליטה שונות כמו זה שהוא נעצר במקום מבערך כל דבר והוא לא טורח להתחמק קלות ממכשולים קטנטנים מולך. הייתי יושב למקצה שיפורים על הסוס הזה של כמה שבועות אם הייתי CDP :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יולי 2015, 11:53

כן אתה צודק, תשחק בבאטמן ותרגיש באמת איך הכל מלוטש עד העצם.
אני משער שזה עניין של תקציבים וסקופ.

כשאתה נתקע עם ROACH לפעמים על מכשול אז בדר"כ כפתור הקפיצה יפתור את זה והוא ידלג מעליו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 יולי 2015, 11:54

רגע, איזה רואץ? (כולם רואץ'...:))
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2015, 12:02

bling כתב:כן אתה צודק, תשחק בבאטמן ותרגיש באמת איך הכל מלוטש עד העצם.

כשאתה נתקע עם ROACH לפעמים על מכשול אז בדר"כ כפתור הקפיצה יפתור את זה והוא ידלג מעליו.

כן, ברור שקפיצה תציל אותי ב90% מהפעמים אבל הכל כל כך לא מלוטש שזה מבאס. אתה רוכב על הסוס בכל המהירות אבל יש איזה אבן קטנה והוא עוצר. יש ירידה? הוא גם עוצר אפילו שאחרי שהוא עוצר הוא פתאום כן מוכן לרדת את הירידה וכך הלאה. סתם מבאס אותי החוסר ליטוש שיש במשחק, השליטה בגרלט שהיא עקומה לפעמים, הסוס שלא מגיב כמו שתצפה לפעמים, דמויות שעפות בצורה מוזרה כשאתה הורג אותן אם לא הייתה אנימצית מוות מגניבה או גדיעה ובאגים, המון המון המון באגים. לא הייתי בוכה אם המשחק היה יוצא באוגוסט רק מלוטש יותר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יולי 2015, 12:14

DrKeo כתב:
bling כתב:כן אתה צודק, תשחק בבאטמן ותרגיש באמת איך הכל מלוטש עד העצם.

כן, ברור שקפיצה תציל אותי ב90% מהפעמים אבל הכל כל כך לא מלוטש שזה מבאס. אתה רוכב על הסוס בכל המהירות אבל יש איזה אבן קטנה והוא עוצר. יש ירידה? הוא גם עוצר אפילו שאחרי שהוא עוצר הוא פתאום כן מוכן לרדת את הירידה וכך הלאה. סתם מבאס אותי החוסר ליטוש שיש במשחק, השליטה בגרלט שהיא עקומה לפעמים, הסוס שלא מגיב כמו שתצפה לפעמים, דמויות שעפות בצורה מוזרה כשאתה הורג אותן אם לא הייתה אנימצית מוות מגניבה או גדיעה ובאגים, המון המון המון באגים. לא הייתי בוכה אם המשחק היה יוצא באוגוסט רק מלוטש יותר :)

הבאגים של המשחק הזה הם באמת מהגיהנום, אני גם הייתי שמח שהיה יוצא באוגוסט, גם שיהיה מלוטש יותר וגם שנוכל לשחק באטמן בשקט.
למרות שמבחינה עסקית הם הוציאו אותו בתאריך טוב, זה נראה לי זמן טוב באופן כללי להוציא RPG כבד שכזה במהלך הקיץ ולא לקראת עונת החגים, אז בטח הם לא היו יכולים לסבול עוד דחייה, חבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2015, 12:21

כן, ועדין אני לא יכול לעשות קראפטינג לאבנים שמצאתי, רק לכאלה שקניתי בחנויות :/
גם יש באגים ממש מעצבנים בגוואנט כמו למשל כשמשתמשים בדחליל, לפעמים חלק מהקלפים הוא לא נותן לך לקחת ובעצם נותן לך רק לסמן חלק מהקלפים. כן, יש חוקים מסויימים כמו שקלפים מיוחדים אי אפשר לקחת חזרה אבל זה באג. לסמן אפשר את כולם, פשוט הוא לא מאפשר לך לקחת קלפים מיוחדים. כשקורה הבאג הוא לא נותן לך לסמן חלק גדול מהקלפים וזה פשוט מעצבן.

אגב, עוד מישהו עשה את הקווסט של הטורניר גוונט בנוביגראד? אני חייב להתלונן על משהו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יולי 2015, 12:42

אני עוד לא ניצחתי משחק גוונט אחד. למי יש זמן לזה?! אני רוצה לסיים אותו עד שבאטמן יצא כמו שצריך...
לדעתי הם היו צריכים להוציא את הגוונט לאייפון, ושיהיה אפשר לבחור לשחק כנגד כל מי שבגעת לעיר/עיירה שלו בלחיצת כפתור... ככה הייתי יכול לשחק בזה כשאני לא בבית/כשהמחשב תפוס. אבל מאחר וזה לא משחק אונליין אז ויתרו על זה.
במשחק הבא - זה מה שהייתי רוצה לראות, וכמובן אפשרות להזמין אנשים לעולם שלך וגם יצירת דמות כמו שצריך.
מן הסתם זה אומר שלא נשחק את גראלט, אבל גם "סתם" וויצ'ר עם סיפור משלו יהיה מגניב :)

בקשר לסוס - אני מאוד אוהב אותו. כן, לא מושלם בכלל, אבל גם לא משהו שאי פעם הפריע לי באמת לחוויה.
בקשר לגרפיקה - המים נראים פשוט מטורף כשיש גלים. גם בGTA V אבל שם באמת מדובר במשהו ריאליסטי. המים בוויצ'ר נראים כמו הרבה דברים בו - כמו ציור. לעומת זאת, מבין את הטענה על הסגנון האמנותי, בעיקר של השריון. למרות שהחבר'ה בSKELLIGE נראים פשוט אדיר. כמו ויקינגים.
אין לי מושג למה אתה לא מתלהב ממנו. אצלי ב-60 פריימים הוא מרשים אותי בכל פעם מחדש. אולי כשתגיע לנופים מסויימים שראיתי תשנה את דעתך...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יולי 2015, 13:09

גוואנט יוצא עכשיו כמשחק עצמאי בסטים, אולי גרסת האייפד/אייפון גם בדרך :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 יולי 2015, 13:22

bling כתב: הקשה ולא הייתי חושב לשחק מתחת לזה, באטמן פה הוא מפלצת, ובנוסף מקבלים המון נקודות שדרוג על כל דבר שאתה עושה (אפילו סתם להרביץ לכמה בריונים ולנטרל להם את בניין השמירה) והדמות משתפרת מהר, יש כאלו שמתלוננים שגם הרמה הקשה לא באמת קשה, די נכון, אבל כנראה מספיק בשביל משחק שצריך לזרום כמו באטמן.

אני חושב שאני משחק בנורמל והאתגר מספק. זה תלוי באילו משימות אתה עושה. אתמול לפני השינה ערכתי מרדף אחרי רכב משוריין במשך אולי 20 דקות ארורות! הוא נסע מהר והתקשיתי להדביק את הפער, גם בשימוש בטורבו, בו־בזמן שצריך להינעל עליו ולהתחמק מהטילים שלו. נורא! בסוף הצלחתי בשימוש בקיצורי דרך, וגם זה מאתגר מאוד כי צריך להכיר אותם.

והיו לא מעט קרבות באטמן ששברו לי את האצבעות. הייתה משימת מגדל מסוימת שהייתה מאתגרת במיוחד. מערכת הקרבות דורשת תגובות מהירות לכל מיני מצבים. זה מה שמגניב במערכת הקרבות הייחודית של משחקי הסדרה.

גם קרבות טנקים מסוימים יכולים לאתגר מאוד, אבל אם משתמשים ביכולות המיוחדות שנרכשו לבאטמוביל אפשר לצלוח אותם בקלות יחסית.

וכל מה שתיארתי למעלה נכון גם לאחר שדרוג באטמן והבאטמוביל שלו.

והתקדמתי עוד בקמפיין היום והוא פשוט תענוג.

בהחלט. נותרו לי עוד 10% לקמפיין. כעת מתעכב במשימות צד לפני שאני מתקדם בו. גם הן נהדרות, בפרט המשימות הגאוניות של הרידלר.

משחק השנה בעיניי. ב־Witcher 3 לא התקדמתי מספיק כדי לקבוע אחרת, ואני מאמין שזה לא ישתנה אף שאני נהנה ממנו מאוד.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יולי 2015, 14:30

החידות של הרידלר עד עכשיו מאוד חמודות אבל לא הייתי נסחף עם גאוניות לפחות לשלב שהגעתי, זה לא פורטל, אבל כמו הרבה דברים במשחק, הן מהנות מאוד.
וכן יכולים להיות קצת מרדפים ארוכים, צריך להשתמש בטורבו הרבה ותופסים אותם בסוף, אבל שמע אתה הרבה יותר רחוק ממני במשחק אז יכול להיות שאתה צודק.

זה לא שלא יוצא לי למות, בטח אני אמות במשחק הזה יותר מאשר הוויצ'ר למשל, אבל סכ"ה האתגר לא באמת קרוב לטייטל "קשה", הייתי מגדיר אותו כנורמל, אני מת יותר דווקא בפעילויות צד של מגדלים ודברים בסגנון שתארת, פחות בקמפיין עצמו עד עכשיו.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 יולי 2015, 18:06

טוב שיחקתי בבאטמן איזה חצי שעה, סתם כדי לראות איך הוא רץ.

בבאנץ של המשחק קיבלתי ממוצע של כ 57 פריימים עם כל ההגדרות כולל אלה של נוידיה. במשחק עצמו זה הרגיש פחות בוודאות, אבל קשה לדעת כמה בדיוק מאחר ואם אתה מפעיל את ההגדרות של נוידיה שום תוכנה לזיהוי fps שניסיתי (msi, fraps, nvidia shadow) לא עובדת. באג משונה.
המשחק עובד רחוק ממושלם, מרגישים ירידות פריימים פה ושם, אבל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. אולי אני אחד מברי המזל.
אבל איך עדיין אפשר לדעת שמדובר בפורט רע? למשל, אני לא שומע את הכרטיס מסך שלי , כאילו בכלל. עשיתי alt+tab בשביל לראות טמפ' (כי שום overly לא עובד) והכרטיס שלי על 58 מעלות (וזה אחרי שפירקתי חצי עיר עם הבאטמוביל ועשיתי דריפטים כדי להוציא כמה שיותר מהעשן המגניב של נוידיה). אין מצב שהכרטיס עובד אפילו קרוב ל 99%. בוויצר 3 לשם השוואה, שהכרטיס עובד 99% רוב הזמן (ויש לי גם אפשרות לבדוק את זה בניגוד לבאטמן), בסצינות הכי רגילות, שום דבר מיוחד, אני על 68-75 מעלות אם אני לא מפעיל את ההגדרות שלי למאווררים.
גם נעלמה איזה מכונית באורח פלא מאחד מסרטוני המעבר ב 10 דקות הראשונות של המשחק, וזה היה נראה די מגוחך, אז כנראה יש להם עוד הרבה עבודה. אבל בסדר, אני לא ממהר, יש לי הרבה במה לשחק בזמן הקרוב וגם קניתי את באטמן ב 20$ אז אין לי בעיה לחכות גם כמה חודשים.

מה שכן, גרפית המשחק נראה מדהים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2015, 21:27

אאאאז זכיתי בתחרות פייסבוקית ובקרוב יהיה לי עותק של בטמן לPS4, בחינם לחלוטין.
מכיוון שאין לי PS4 ולא יהיה לי בקרוב, אני מוכן לתת אותו לכל המרבה במחיר או בראשון שמבקש, בחינם.
מישהו רוצה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יולי 2015, 21:34

זה כאילו הגורל מנסה לעצבן אותי שקניתי את באטמן במחיר כמעט מלא (ניצלתי מבצע ב PSN אז יצא קצת פחות), קודם וונטד עם המחיר שסידר לעצמו ב Ebay ועכשיו זה... אין סיבה אגב שתחלק אותו, למרות שזה מאוד יפה מצדך :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2015, 21:38

bling כתב:זה כאילו הגורל מנסה לעצבן אותי שקניתי את באטמן במחיר כמעט מלא (ניצלתי מבצע ב PSN אז יצא קצת פחות), קודם וונטד עם המחיר שסידר לעצמו ב Ebay ועכשיו זה... אין סיבה אגב שתחלק אותו, למרות שזה מאוד יפה מצדך :)

אני יכול למכור אותו ב150 שקל, אבל בקטנה. לא שווה את המאמץ של לחפש קונה.
אם מישהו, מטוב ליבו, יתנדב לשלם לי עבורו פה, אשמח לקחת את הכסף :P
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יולי 2015, 22:53

תמונה ראשונה ופרטים נוספים על ה DLC של באטגירל שיוצא אוטוטו:
תמונה

Created by Arkham Origins’ developer WB Games Montreal, the DLC takes place in an entirely new area called the Seagate Amusement Park, a nautical theme park built on top of an oil rig that the Joker has rigged to be a massive death trap. “We wanted to recreate the feeling of being trapped in a bizarre and unique open environment playing a game of cat and mouse with the Joker,” says design producer Justin Vazquez.

The expansion incorporates Arkham Knight’s Dual Play system that allows the player to switch characters at the press of a button, and culminates in an epic tag-team throwdown between Batgirl and Robin and the Joker and Harley Quinn. “Seeing these four iconic characters together at the same time will be a real thrill,” Vazquez says. And for the first time in the Arkham series, Harley will be sporting her trademark black and red ensemble from Batman: The Animated Series.

The DLC features side quests, collectibles left behind by the Joker, and Easter eggs for hardcore DC Comics fans. “[It’s] a love letter to the original game that started this incredible franchise,” Vazquez says. “Batgirl: A Matter of Family” launches July 14 for Arkham Knight DLC season-pass holders (PS4 and Xbox One, $40), or it can be purchased separately on July 21 for $6.99.

תמונה מכוערת רצח, אני מקווה שהם לא משתמשים שוב בנכסים ברמה נמוכה כמו שהיה עם ה DLC של רובין ב CITY.
גם המחיר זול מאוד אפילו בנפרד, אולי כבר יצא משתלם יותר לקנות את כל ה DLC סיפור השווים במחיר זול יותר במקום לשלם על כל התוספות הלא מעניינות של מפות אתגר וכאלה.

וכמובן ש DLC בתקופה קודמת אז אי אפשר היה שלא להחזיר את הג'וקר, כאילו הם יכלו לוותר עליו באמת למשחק אחד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יולי 2015, 23:22

זה נורא מוזר שהוא עולה 7$ כי הולכים להיות חמישה כאלה ו-7 כפול 5 זה 35$. כנראה שזה אומר שיהיו DLC יותר גדולים ויקרים ואחרים קטנים וזולים יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 21:14

שמתי את הסקין באטמוביל שאם אני לא טועה בלעדי לפלייסטיישן והוא LEET (תמונות מ SHARE, איכות לא אידיאלית בלשון המעטה)

תמונה

ממבט קרוב יותר (דרך ה ZOOM IN ממבט ראשון):

תמונה

רונן תחליף לזה גם, נראה יותר טוב מה DEFAULT :)

הסקינים האלטרנטיבים לבאטמן עצמו די מכוערים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יולי 2015, 01:00

נראה אדיר.
וחלק מהסקינים שראיתי לבאטמן גם אדירים, אבל אני אעדיף נראה לי את החליפה שאני מכיר מהסרטונים... ככה הם רצו שהוא יראה :P

ואני מת כבר לשחק בו :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 01:05

יש למישהו מושג אם הDLC של המכוניות עם הטאמבלר מהאביר האפל ושאר המכוניות הקלאסיות של בטמן זה גם סתם סקין או שזה ממש מודל חדש? אם זה סקין זה מעפן, אם זה ממש המודל אני אשכרה הייתי מוריד כסף על לנהוג בטמבלר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 01:17

KEO המודל שהם שמו אדיר, אתה לא רואה בתמונות? למה שתחליף אותו :)

ויש שם סקין יותר קלאסי לבאטמן, שדומה לחליפה מסיטי, ויש גם חליפה שהוא חצי רובוט כבר נראה, עם עיניים אדומות וכאלו (לא בקיא בכל ה LORE, נראה לי מביונד?), ויש גם את החליפה מהסדרה הישנה עם אדם ווסט שנראית מגוחכת על גבול הפארודיה ממש.

אני יותר אוהב את המראה ההיי-טקי של החליפת דיפולט וגם האויבים ברחוב לפעמים מדברים עליה ככה שזה יהיה לא מתאים להיות עם סקין אחר, אבל יש חובבי באטמן שהיא מרגישה להם מוגזמת מדי והם מעדיפים את המראה הקלאסי יותר.

אה וכמובן שכל סקין שתבחרו יופיע בכל סרטוני המעבר, הכל בזמן אמת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יולי 2015, 01:28

bling כתב:KEO המודל שהם שמו אדיר, אתה לא רואה בתמונות? למה שתחליף אותו :)

ויש שם סקין יותר קלאסי לבאטמן, שדומה לחליפה מסיטי, ויש גם חליפה שהוא חצי רובוט כבר נראה, עם עיניים אדומות וכאלו (לא בקיא בכל ה LORE, נראה לי מביונד?), ויש גם את החליפה מהסדרה הישנה עם אדם ווסט שנראית מגוחכת על גבול הפארודיה ממש.

אני יותר אוהב את המראה ההיי-טקי של החליפת דיפולט וגם האויבים ברחוב לפעמים מדברים עליה ככה שזה יהיה לא מתאים להיות עם סקין אחר, אבל יש חובבי באטמן שהיא מרגישה להם מוגזמת מדי והם מעדיפים את המראה הקלאסי יותר.

אה וכמובן שכל סקין שתבחרו יופיע בכל סרטוני המעבר, הכל בזמן אמת.

יש גם סקין של הסדרה המצוירת, לא? שהוא כזה עם עיניים לבנות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 01:37

בטח גם יש את החליפה של DKR, גם הרגילה וגם הרובוטית לא? ואם כבר, הם לא משחקים על BVS שיוצא עוד חצי שנה ושמו את החליפה של בן אפלק?

בנושא הסקינים למכונית בלינג, איך אתה יכול להגיד את זה? המכונית מגניבה אש אבל יש DLC עם כל המכוניות הקלאסיות ומסלול לכל אחת שהוא בTHEME של הסרט שלה. זה חייב להיות מודל שלה אחרת זה ממש מעפן. איך עושים את הבטמוביל של טים ברטון עם המודל הזה? חייבים מודל חדש, הן שונות מדי. חוץ מזה אני ממש אבל ממש רוצה את הBAT PAD מהאביר האפל, זה הכלי רכב הכי מגניב שנוצר אי פעם עם הגלגלים שמסתובבים הצידה בפניות חדות :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים