bling כתב:כן אתה צודק, תשחק בבאטמן ותרגיש באמת איך הכל מלוטש עד העצם.
אני משער שזה עניין של תקציבים וסקופ.
כשאתה נתקע עם ROACH לפעמים על מכשול אז בדר"כ כפתור הקפיצה יפתור את זה והוא ידלג מעליו.
DrKeo כתב:bling כתב:כן אתה צודק, תשחק בבאטמן ותרגיש באמת איך הכל מלוטש עד העצם.
אני משער שזה עניין של תקציבים וסקופ.
כשאתה נתקע עם ROACH לפעמים על מכשול אז בדר"כ כפתור הקפיצה יפתור את זה והוא ידלג מעליו.
כן, ברור שקפיצה תציל אותי ב90% מהפעמים אבל הכל כל כך לא מלוטש שזה מבאס. אתה רוכב על הסוס בכל המהירות אבל יש איזה אבן קטנה והוא עוצר. יש ירידה? הוא גם עוצר אפילו שאחרי שהוא עוצר הוא פתאום כן מוכן לרדת את הירידה וכך הלאה. סתם מבאס אותי החוסר ליטוש שיש במשחק, השליטה בגרלט שהיא עקומה לפעמים, הסוס שלא מגיב כמו שתצפה לפעמים, דמויות שעפות בצורה מוזרה כשאתה הורג אותן אם לא הייתה אנימצית מוות מגניבה או גדיעה ובאגים, המון המון המון באגים. לא הייתי בוכה אם המשחק היה יוצא באוגוסט רק מלוטש יותר
bling כתב: הקשה ולא הייתי חושב לשחק מתחת לזה, באטמן פה הוא מפלצת, ובנוסף מקבלים המון נקודות שדרוג על כל דבר שאתה עושה (אפילו סתם להרביץ לכמה בריונים ולנטרל להם את בניין השמירה) והדמות משתפרת מהר, יש כאלו שמתלוננים שגם הרמה הקשה לא באמת קשה, די נכון, אבל כנראה מספיק בשביל משחק שצריך לזרום כמו באטמן.
והתקדמתי עוד בקמפיין היום והוא פשוט תענוג.
bling כתב:זה כאילו הגורל מנסה לעצבן אותי שקניתי את באטמן במחיר כמעט מלא (ניצלתי מבצע ב PSN אז יצא קצת פחות), קודם וונטד עם המחיר שסידר לעצמו ב Ebay ועכשיו זה... אין סיבה אגב שתחלק אותו, למרות שזה מאוד יפה מצדך

Created by Arkham Origins’ developer WB Games Montreal, the DLC takes place in an entirely new area called the Seagate Amusement Park, a nautical theme park built on top of an oil rig that the Joker has rigged to be a massive death trap. “We wanted to recreate the feeling of being trapped in a bizarre and unique open environment playing a game of cat and mouse with the Joker,” says design producer Justin Vazquez.
The expansion incorporates Arkham Knight’s Dual Play system that allows the player to switch characters at the press of a button, and culminates in an epic tag-team throwdown between Batgirl and Robin and the Joker and Harley Quinn. “Seeing these four iconic characters together at the same time will be a real thrill,” Vazquez says. And for the first time in the Arkham series, Harley will be sporting her trademark black and red ensemble from Batman: The Animated Series.
The DLC features side quests, collectibles left behind by the Joker, and Easter eggs for hardcore DC Comics fans. “[It’s] a love letter to the original game that started this incredible franchise,” Vazquez says. “Batgirl: A Matter of Family” launches July 14 for Arkham Knight DLC season-pass holders (PS4 and Xbox One, $40), or it can be purchased separately on July 21 for $6.99.
bling כתב:KEO המודל שהם שמו אדיר, אתה לא רואה בתמונות? למה שתחליף אותו
ויש שם סקין יותר קלאסי לבאטמן, שדומה לחליפה מסיטי, ויש גם חליפה שהוא חצי רובוט כבר נראה, עם עיניים אדומות וכאלו (לא בקיא בכל ה LORE, נראה לי מביונד?), ויש גם את החליפה מהסדרה הישנה עם אדם ווסט שנראית מגוחכת על גבול הפארודיה ממש.
אני יותר אוהב את המראה ההיי-טקי של החליפת דיפולט וגם האויבים ברחוב לפעמים מדברים עליה ככה שזה יהיה לא מתאים להיות עם סקין אחר, אבל יש חובבי באטמן שהיא מרגישה להם מוגזמת מדי והם מעדיפים את המראה הקלאסי יותר.
אה וכמובן שכל סקין שתבחרו יופיע בכל סרטוני המעבר, הכל בזמן אמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים