נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2013, 14:07

המשחק באמת נהדר, אבל מה שקורה שם מבחינה טכנית הוא באמת לא פחות מבזיון, אני אשמח מאוד לראות אותם מקבלים בראש על הוצאת משחק שבור למרות שאני מעריץ כל משחק אסטרטגיה שהם נגעו בו. המשחק בלתי שחיק במחשבים קצת ישנים כמו שלי, למרות שאת שוגן 2 אני מריץ יפה מאוד על הגדרות גבוהות.

אגב, כנראה שסגרתי את המחשב ושאני אלך על זה אחרי תוספת שכר קטנה של כמה מאות:
מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪937

קירור למעבד:
Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W
כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:
Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150
כמות: 1 - מחיר: ₪428

מארז:
באנדל - CoolerMaster K350 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש
כמות: 1 - מחיר: ₪420

זיכרון:
Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד
כמות: 2 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:
Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש
כמות: 1 - מחיר: ₪1285

הרכבה:
הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח
כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3405
מתחרים בכל הצעה בפורומים!
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3337 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/kgbtv4er

כשאת הדיסק הקשיח והכונן אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ספטמבר 2013, 22:14

אדיר, Stick. זה מחשב ממש ממש מדהים והוא יריץ לך הכל ברמות הגבוהות ביותר.
מחשב חדש זה כיף :)
המחירים שלהם גם ממש אחלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2013, 15:17

במקומך הייתי משנמך את הלוח אם, משתמש במארז שלך ובספק כוח שלך ומשדרג את הכרטיס מסך ל770GTX שעולה 664 שקלים יותר אצלם. זה יצא לך בערך אותו דבר ושיפור ביצועים משמעותי במשחקים. מצד שני אין לי מושג אם הם יקראו לזה "בקנית מחשב חדש" אם לא תקנה אצלם את המארז והספק כוח, תשאל. בנוסף אני יודע שמומלץ 550W ל760GTX כך שאני לא בטוח שממילא הקומבו של המארז והספק 500W יספיקו לך.

אגב, שמתי לב שיש שם 760GTX של ספארקל ב1080 שקל, יחסוך לך עוד 200 שקלים :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ספטמבר 2013, 20:01

Stick כתב:המשחק באמת נהדר, אבל מה שקורה שם מבחינה טכנית הוא באמת לא פחות מבזיון, אני אשמח מאוד לראות אותם מקבלים בראש על הוצאת משחק שבור למרות שאני מעריץ כל משחק אסטרטגיה שהם נגעו בו. המשחק בלתי שחיק במחשבים קצת ישנים כמו שלי, למרות שאת שוגן 2 אני מריץ יפה מאוד על הגדרות גבוהות.

יצא פאטצ' ראשון שאמור להתחיל לסדר חלק מהבעיות של הביצועים, עדיין לא מדובר בשינוי דרסטי (כמה פריימים פה ולשם), אבל זה כבר מאפשר לי להריץ את המשחק על Ultra, ככה שאני מרוצה. מה שכן, הוא מעביר את הלוחמה מכדור הארץ למאדים:
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2013, 21:22

תשמע, המשחק הזה הוא פשוט קטסטרופה טכנית. דווקא את בעיית השמיים האדומים (או מאדים כמו שקוראים לה ברשת) אין לי, אבל עדיין יש לי מספיק בעיות.
אני לא מבין למה שחררו אותו ככה. זה מעבר למשחק חצי אפוי שמתקנים בפאצ'ים זה פשוט משחק שבור טכנית עם AI שלא סיימו חצי מהעבודה עליו ובגלל זה נכון להיות הוא מוגבל מאוד.
כל כך קשה היה לדחות את המשחק בכמה חודשים ולשחרר אותו מוכן? עכשיו הבנתי למה זה המשחק הראשון בסדרה שלא קיבל דמו..
למרות כל זה המשחק בבסיסו נהדר ויכול בקלות להיות הטוב בסדרה המדהימה הזאת, אבל אני אתחיל לשחק כמו שצריך רק עוד כמה חודשים כשהוא באמת יעבוד

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ספטמבר 2013, 22:09

Stick כתב:תשמע, המשחק הזה הוא פשוט קטסטרופה טכנית. דווקא את בעיית השמיים האדומים (או מאדים כמו שקוראים לה ברשת) אין לי, אבל עדיין יש לי מספיק בעיות.
אני לא מבין למה שחררו אותו ככה. זה מעבר למשחק חצי אפוי שמתקנים בפאצ'ים זה פשוט משחק שבור טכנית עם AI שלא סיימו חצי מהעבודה עליו ובגלל זה נכון להיות הוא מוגבל מאוד.
כל כך קשה היה לדחות את המשחק בכמה חודשים ולשחרר אותו מוכן? עכשיו הבנתי למה זה המשחק הראשון בסדרה שלא קיבל דמו..
למרות כל זה המשחק בבסיסו נהדר ויכול בקלות להיות הטוב בסדרה המדהימה הזאת, אבל אני אתחיל לשחק כמו שצריך רק עוד כמה חודשים כשהוא באמת יעבוד

זה סוג של מסורת אצלהם אני מניח, גם Empire היה במצב מחורבן בזמנו. אבל כן, משהו פה מיהר להוציא אותו לשוק ולא רק שמיהר להוציא משחק שזה עוד הגיוני כי זה מה שהמפיצות עושות, משהו פה גם מיהר להוציא פאטצ' :). ואני חשבתי שפאטצ'ים אמורים להיות דברים שצריכים לצאת כשהם מוכנים, כך שכל העינין עם השמיים האדומים גורמים לך לחשוב - "כאילו, הם לא טרחו להפעיל את המשחק אחרי שהם השלימו את הפאטצ'?".

בכל מקרה מדובר בחברה מצוינת שהיא גם כך מאוד קשובה לקהילה שלה (סוג של מיני בליזארד) אז התיקון יגיע מתי שהוא.

ובהחלט הוא הטוב בסדרה בהפרש לטעמי, אחרי שכל בעיות הAI והביצועים יסודרו זה יהיה כל כך כיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 07 ספטמבר 2013, 01:38

זו גם מסורת אצלם שהפאצ'ים שהם ממהרים להוציא בימים הראשונים יוצרים באגים חדשים לחלק מהשחקנים. רק אחרי איזו חצי שנה הם מצליחים להשתלט על מה שיצרו.

אני בנתיים מאוד אוהב את המשחק.
השיטה החדשה של המחוזות עובדת טוב, והמפה עצומה ומלאה באווירה לעומת הדיכאון של הקודמות. אני חושב שהיא אפילו יותר גדולה מאמפייר. פעם ראשונה שיש משמעות לכל המחסומים הטבעיים שעל המפה כמו רכסי הרים.
הקרבות הימיים סופסוף כיפים, אולי כי אין את התותחים המסורבלים של אמפייר ונפוליאון. יש גם אפשרות להעביר את הצבאות ישירות דרך הים מה שמונע את הסירבול המוכר.
האמת שגם הביצועים לא כאלה נוראיים אבל מרגישים שמשהו לא בסדר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2013, 10:59

לפחות היא מכירים בבעיה שהם העבירו את המשחק למאדים:
Guys, just to update you, we're almost ready with the red sky patch. At the moment it's been through testing and we're just waiting on a build engineer to flick the switch to put it into beta mode.

C
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 ספטמבר 2013, 13:58

הקטע המוזר הוא שזה לא היה טעות שהם לא שמו לב אליה בפאץ', הם קודם כל שחררו את הפאץ' כבטא בפורומים שלהם וכולם שם פחות או יותר התלוננו על הבעיה הזאת ובכל זאת יום אחרי זה הפאץ' יצא בדיוק כמו שהוא לסטים, אנשים שם בפורומים כבר מתוסכלים מהם..
מישהו מנהל את כל העסק הזה ממש לא נכון

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 07 ספטמבר 2013, 14:56

ואותם אנשים ממשיכים לקנות את המשחקים בהשקה שוב ושוב...
צריך שהמבקרים יענישו יותר משחקים של חברות גדולות שיוצאים במצב כזה.
גם 8$ כדי לשחק את היוונים זה לא בסדר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2013, 16:57

ששון כתב:ואותם אנשים ממשיכים לקנות את המשחקים בהשקה שוב ושוב...
צריך שהמבקרים יענישו יותר משחקים של חברות גדולות שיוצאים במצב כזה.
גם 8$ כדי לשחק את היוונים זה לא בסדר.

ההרחבה חולקה בחינם לכל מי שהזמין את המשחק לפני השחרור (המשחק אפילו נמכר עם 20% הנחה בGMG כולל ההרחבה).
אני לא מבין מה הבעיה לרכוש משחק בהשקה, למרות בעיותיו מדובר במשחק נפלא כאשר יש לי כבר 10 שעות בקמפיין שלו ואני נהנה מכל רגע. מה גם שלרוב אין שום בעיה לרכוש משחקים בהשקה, לא כל המשחקים הם גדולים ומרכבים כמו Total war.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2013, 10:09

אז מזל טוב לי, התחדשתי במחשב חדש שיגיע בימים הקרובים :D
ואם כבר מחשב חדש, מה אתם אומרים על ווינדוס 8? יש לי דיסק מקורי בבית שקיבלתי שעדיין לא שומש
מישהו משתמש בו ויכול לספר איך הוא? איך הוא עם משחקים והאם עדיף לעבור אליו או להשאר גם במחשב החדש עם ווינדוס 7?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2013, 02:16

Stick כתב:אז מזל טוב לי, התחדשתי במחשב חדש שיגיע בימים הקרובים :D
ואם כבר מחשב חדש, מה אתם אומרים על ווינדוס 8? יש לי דיסק מקורי בבית שקיבלתי שעדיין לא שומש
מישהו משתמש בו ויכול לספר איך הוא? איך הוא עם משחקים והאם עדיף לעבור אליו או להשאר גם במחשב החדש עם ווינדוס 7?

חלונות 8 זאת מערכת מוזרה מאוד, אני בטוח לא יכול להמליץ עליה אבל אם אתה מדבר על ביצועים אז הביצועים שלה הם אחלה. מה קנית בסוף?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2013, 10:50

כמעט מה שרשמתי למעלה, החלטתי להוזיל את הלוח אם ובסוף קניתי הארד דיסק חדש של 1TB (כרגע יש לי רק 500GB). בסופו של דבר זה מחשב ברוח ההצעה הראשונה שלך שנראה לי הכי טוב אחרי בדיקות שעשיתי, אז תודה ;)

בקשר לווינדוס 8, אני עוד אבדוק בדיוק את הממשק שלו ואיך הוא עובד, אבל בענייני תאימות אין איתו בעיות? כלומר אני אתחיל להסתבך איתו בהתקנת תוכנות או שאין לו בעיות כאלו ויש בו תמיכה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 11:45

Stick כתב:אז מזל טוב לי, התחדשתי במחשב חדש שיגיע בימים הקרובים :D

אין בכלל בעיות תאימות. 99% ממה שעבד על ווינדוס 7, עובד על ווינדוס 8.
היא בנויה קצת מוזר, אבל לי באופן אישי זה לא מפריע.
מבחינת ביצועים, אני חושב שמדובר במערכת הרבה יותר רזה מווינדוס 7. כשעשיתי שדרוג, הרגשתי כאילו קניתי מחשב חדש, כי הכל עבד הרבה יותר מהר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 ספטמבר 2013, 09:46

באמת שאין רע בwindows 8. לוקח כמה ימים להתרגל לממשק (שבבסיס מיועד למסכי מגע) אבל זה לא סיפור כזה גדול.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2013, 20:48

טוב נראה לי שאני עובר לווינדוס8, ממה שהבנתי חוץ מהמסך התחל (שלא נראה כל כך נורא כמו ששמעתי עליו) אין יותר מידי הבדל אם אני ממשיך לעבוד דרך הדסקטופ (גם ככה אני עובד תמיד דרך הדסקטופ ולא דרך התפריט התחל שבווינדוס 7 וקודמיו)
אני רק מקווה שבאמת אין בעיות תאימות ושאני לא אתקע עם תוכנות שלא פועלות ובעיות דרייברים או בכלל משחקים שלא מגיבים טוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2013, 14:26

אני נתקלתי בהרבה חוסרת תאימות אבל זה היה בדברים מתקדמים יותר שקשורים לתכנות, IIS8 עושה הרבה בעיות אבל אני בטוח שזה לא נוגע אליך בשום צורה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ספטמבר 2013, 15:59

Nucleus_Dawn כתב:
לפי הבנצ'מרקים שראיתי בביקורות של tom's, הביצועים של שני הכרטיסים ממש דומים, עם יתרון קליל ל760.
במחירים שראיתי, נראה שה7950 קצת יותר יקר (הפרש של 100-200 שקלים), אבל בהתחשב בכך שמקבלים איתו שלושה משחקים, הוא הופך למשתלם קצת יותר, לפי דעתי.

עם זאת, אין לי ניסיון עם הדרייברים של AMD. שמעתי פה ושם תלונות ובעיות, אבל לא משהו מעבר לתלונות ולבעיות שיש פה ושם עם דרייברים של NVIDIA. מה שכן שמעתי זה שהבעיות הללו נפתרות הרבה יותר מהר אצל NVIDIA, אבל זה סתם רושם כללי ובהחלט יכול להיות שזה לא מדויק.

היתרון הוא דווקא ל-7950. שים לב שאנחנו מדברים על גירסת הboost ולא על הגירסה הישנה. אבל זה מאד מאד תלוי במשחק וברזולוציה כשפעם זה נוטה לכאן ופעם לכאן.
ובתכלס גם הרושם הכללי לא מדויק: היו לי כרטיסי AMD ו-Nvidia במחשבים זה לצד זה במהלך העשור וחצי האחרונים, ובעיות היו תמיד עניין נקודתי למשחק מסוים שלפעמים נפתר מהר יותר ולפעמים לאט יותר בלי תלות בחברה.

אבל שוב, הכל פונקציה של מחיר. אני ראיתי את שני הכרטיסים באזור ה-1200 ש"ח ולכן בתוספת שלושת המשחקים שמגיעים חינם עם ה-7970 נראה לי שהוא עדיין עדיף. ברגע שההפרש מגיע כבר ל-200 ש"ח זה משנה את כל התמונה (כתלות בבאנדל: נכון לעכשיו אין משחקים חדשים ואת המשחקים שמגיעים איתו אפשר למצוא באזור ה-10-20 דולר במבצעים שונים).
stick - שים לב שגם במידה ואתה בוחר ב-760 ולא ב7950, יש אופציה אחת יותר זולה ב-200 ש"ח בערך מזו שסימנת פה:
http://www.tms.co.il/product/12857
ה-500W אגב יספיקו לך יופי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2013, 00:07

כן ראיתי את זה כבר וקניתי את הכרטיס הזול, המחשב עצמו אגב כבר הוזמן. תודה בכל מקרה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 16:28

swym כתב:היתרון הוא דווקא ל-7950. שים לב שאנחנו מדברים על גירסת הboost ולא על הגירסה הישנה. אבל זה מאד מאד תלוי במשחק וברזולוציה כשפעם זה נוטה לכאן ופעם לכאן.
ובתכלס גם הרושם הכללי לא מדויק: היו לי כרטיסי AMD ו-Nvidia במחשבים זה לצד זה במהלך העשור וחצי האחרונים, ובעיות היו תמיד עניין נקודתי למשחק מסוים שלפעמים נפתר מהר יותר ולפעמים לאט יותר בלי תלות בחברה.

אבל שוב, הכל פונקציה של מחיר. אני ראיתי את שני הכרטיסים באזור ה-1200 ש"ח ולכן בתוספת שלושת המשחקים שמגיעים חינם עם ה-7970 נראה לי שהוא עדיין עדיף. ברגע שההפרש מגיע כבר ל-200 ש"ח זה משנה את כל התמונה (כתלות בבאנדל: נכון לעכשיו אין משחקים חדשים ואת המשחקים שמגיעים איתו אפשר למצוא באזור ה-10-20 דולר במבצעים שונים).
stick - שים לב שגם במידה ואתה בוחר ב-760 ולא ב7950, יש אופציה אחת יותר זולה ב-200 ש"ח בערך מזו שסימנת פה:
http://www.tms.co.il/product/12857
ה-500W אגב יספיקו לך יופי.

ברוב המשחקים היתרון הולך לכיוון ה760, אני חושב.
זה לא משנה, לכאן או לכאן. היתרונות בכל המקרים היו זניחים. באותו המחיר, עם המשחקים, ה7950 יותר משתלם, להערכתי, למרות שאני נאמן NVIDIA.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2013, 17:54

סטאר סיטיזן גייס כבר 18 מליון (כן, 18 מליון) בcrowd funding. כן, 18 מליון, 18! מליון! דולר!
מה שבאמת מרשים הוא שהם גייסו שבוע שעבר 17 מליון, כלומר בשבוע האחרון הם עלו במליון דולר שלמים. בנוסף הם הוסיפו סטרצ' גול ל20 מליון דולר, אם נגיע ל20 מליון יתווסף למשחק גם FPS על שטח של כוכבים.

בנושא ה760 מול ה7950 בוסט, ה760 לרוב לוקח ובעיקר במנועים הגדולים (פרוסטבייט וקרייאנג'ן, לצערנו לUE4 עדין אין שום בנצ'מארק). אם הוא גם זול יותר זה כבר בכלל WIN WIN ובנוסף לדעתי בכלליות עדיף NVIDIA כי אין כזאת חיה טכנולוגיה של ATI שעובדת רק על כרטיסי ATI אבל בהחלט יש טכנולוגית NVIDIA שעובדת רק על כרטיסי NVIDIA כמו PHYSX או התלת מימד שלהם. מהבדיקות שראיתי ה760 לוקח בFARCRY 3, בBF3 (פרוסטבייט), בTR החדש (בלי השיער של ATI, עם השיער מן הסתם ה7950 בוסט לוקח), ביושוק אינפנט בהפרש אדיר (UE3), מטרו לסט לייט וקרייסס 3 (קרייאנג'ן 3). להגיד את האמת באתר שאני בדרך כלל מסתכל בו ה7950 לא נצח אפילו בבנצ'מארק אחד וזה עוד כשה760GTX על דרייברים של בטא בזמן שה7950 יחסית ותיק בשוק. פחות 200 שקל, יותר ביצועים, אי אפשר לנצח את זה :)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 08 ספטמבר 2013, 19:26

omerkot כתב:באמת שאין רע בwindows 8. לוקח כמה ימים להתרגל לממשק (שבבסיס מיועד למסכי מגע) אבל זה לא סיפור כזה גדול.

מה גם שבקרוב יוצאת גרסה 8.1 שתפריד עוד יותר בין ממשק הדסקטופ המסורתי לממשק האריחים. (לדוגמה, אפשר לדלג לחלוטין על מסך הפתיחה המציק של המטרו)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2013, 19:36

כשקניתי את ה7850 לפני שנה וחצי, חשבתי שאצטרך להחליף אותו כבר, אבל לא נראית החלפה באופק. נראה מה יביאו לנו מנועי הדור הבא למחשב וגם אילו כרטיסים יבואו בסיבוב הבא משתי החברות. אין לי שום נאמנות לאף חברה, כי השתמשתי בכרטיסים של שתיהן, ונהנתי מאוד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 ספטמבר 2013, 20:26

אחחח... פיסי :D:
תמונה
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”