Stick כתב:המשחק באמת נהדר, אבל מה שקורה שם מבחינה טכנית הוא באמת לא פחות מבזיון, אני אשמח מאוד לראות אותם מקבלים בראש על הוצאת משחק שבור למרות שאני מעריץ כל משחק אסטרטגיה שהם נגעו בו. המשחק בלתי שחיק במחשבים קצת ישנים כמו שלי, למרות שאת שוגן 2 אני מריץ יפה מאוד על הגדרות גבוהות.
Stick כתב:תשמע, המשחק הזה הוא פשוט קטסטרופה טכנית. דווקא את בעיית השמיים האדומים (או מאדים כמו שקוראים לה ברשת) אין לי, אבל עדיין יש לי מספיק בעיות.
אני לא מבין למה שחררו אותו ככה. זה מעבר למשחק חצי אפוי שמתקנים בפאצ'ים זה פשוט משחק שבור טכנית עם AI שלא סיימו חצי מהעבודה עליו ובגלל זה נכון להיות הוא מוגבל מאוד.
כל כך קשה היה לדחות את המשחק בכמה חודשים ולשחרר אותו מוכן? עכשיו הבנתי למה זה המשחק הראשון בסדרה שלא קיבל דמו..
למרות כל זה המשחק בבסיסו נהדר ויכול בקלות להיות הטוב בסדרה המדהימה הזאת, אבל אני אתחיל לשחק כמו שצריך רק עוד כמה חודשים כשהוא באמת יעבוד
Guys, just to update you, we're almost ready with the red sky patch. At the moment it's been through testing and we're just waiting on a build engineer to flick the switch to put it into beta mode.
C
ששון כתב:ואותם אנשים ממשיכים לקנות את המשחקים בהשקה שוב ושוב...
צריך שהמבקרים יענישו יותר משחקים של חברות גדולות שיוצאים במצב כזה.
גם 8$ כדי לשחק את היוונים זה לא בסדר.
Stick כתב:אז מזל טוב לי, התחדשתי במחשב חדש שיגיע בימים הקרובים![]()
ואם כבר מחשב חדש, מה אתם אומרים על ווינדוס 8? יש לי דיסק מקורי בבית שקיבלתי שעדיין לא שומש
מישהו משתמש בו ויכול לספר איך הוא? איך הוא עם משחקים והאם עדיף לעבור אליו או להשאר גם במחשב החדש עם ווינדוס 7?
Stick כתב:אז מזל טוב לי, התחדשתי במחשב חדש שיגיע בימים הקרובים![]()
ואם כבר מחשב חדש, מה אתם אומרים על ווינדוס 8? יש לי דיסק מקורי בבית שקיבלתי שעדיין לא שומש
מישהו משתמש בו ויכול לספר איך הוא? איך הוא עם משחקים והאם עדיף לעבור אליו או להשאר גם במחשב החדש עם ווינדוס 7?
Nucleus_Dawn כתב:
לפי הבנצ'מרקים שראיתי בביקורות של tom's, הביצועים של שני הכרטיסים ממש דומים, עם יתרון קליל ל760.
במחירים שראיתי, נראה שה7950 קצת יותר יקר (הפרש של 100-200 שקלים), אבל בהתחשב בכך שמקבלים איתו שלושה משחקים, הוא הופך למשתלם קצת יותר, לפי דעתי.
עם זאת, אין לי ניסיון עם הדרייברים של AMD. שמעתי פה ושם תלונות ובעיות, אבל לא משהו מעבר לתלונות ולבעיות שיש פה ושם עם דרייברים של NVIDIA. מה שכן שמעתי זה שהבעיות הללו נפתרות הרבה יותר מהר אצל NVIDIA, אבל זה סתם רושם כללי ובהחלט יכול להיות שזה לא מדויק.
swym כתב:היתרון הוא דווקא ל-7950. שים לב שאנחנו מדברים על גירסת הboost ולא על הגירסה הישנה. אבל זה מאד מאד תלוי במשחק וברזולוציה כשפעם זה נוטה לכאן ופעם לכאן.
ובתכלס גם הרושם הכללי לא מדויק: היו לי כרטיסי AMD ו-Nvidia במחשבים זה לצד זה במהלך העשור וחצי האחרונים, ובעיות היו תמיד עניין נקודתי למשחק מסוים שלפעמים נפתר מהר יותר ולפעמים לאט יותר בלי תלות בחברה.
אבל שוב, הכל פונקציה של מחיר. אני ראיתי את שני הכרטיסים באזור ה-1200 ש"ח ולכן בתוספת שלושת המשחקים שמגיעים חינם עם ה-7970 נראה לי שהוא עדיין עדיף. ברגע שההפרש מגיע כבר ל-200 ש"ח זה משנה את כל התמונה (כתלות בבאנדל: נכון לעכשיו אין משחקים חדשים ואת המשחקים שמגיעים איתו אפשר למצוא באזור ה-10-20 דולר במבצעים שונים).
stick - שים לב שגם במידה ואתה בוחר ב-760 ולא ב7950, יש אופציה אחת יותר זולה ב-200 ש"ח בערך מזו שסימנת פה:
http://www.tms.co.il/product/12857
ה-500W אגב יספיקו לך יופי.
omerkot כתב:באמת שאין רע בwindows 8. לוקח כמה ימים להתרגל לממשק (שבבסיס מיועד למסכי מגע) אבל זה לא סיפור כזה גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים