swym כתב:bling כתב:אבל אפילו באותה מסיבה של 2013 המסר שלי היה שהולי
שיט WD זה הדבר הכי מדהים שראיתי אז איך זה מסתדר עם גישת הכל חרא שכביכול הדבקת לי?
גם במסיבה של מייקרוסופט שהיתה חלשה יצאתי עם וואו כמה שפורצה נראה מדהים ומאז אני חופר עליו אבל העיקר שהכל
חרא. לא תשמע אתה לא אפוי.
אם הייתי מספיק משועמם הייתי חופר בהודעות ישנות שלי שבהן הייתי בהייפ מעוד דברים שראיתי במסיבות בעבר (ואם הייתי מספיק פאתטי הייתי חופר גם בהודעות עבר שלך בשביל להעביר איזו נקודה מטומטמת) אבל באמת שאני לא עד כדי כך משועמם או פאתטי, משאיר את זה לך, knock yourself out

זה ממשיך... אתה מבין מה התרגום של הולי שיט מאנגלית, נכון?
יובי של 2021: הכל חרא + הולי שיט אווטר אבל רגע אני לא מאמין ליוביסופט יותר. איפה יוביסופט של פעם שידעה לעשות מסיבות עיתונאים ממש טובות שלא היו חרא? איפה מיקרוסופט שתציל לי את E3!?
יובי של פעם: הכל חרא + הולי שיט WD
מיקרוסופט של 2021 באה להציל את E3: הכל חרא + הולי שיט פורצה.
אין פה באמצע: אין אחלה, סבבה, סביר, נהנתי, היה כיף. הכל או סתם חרא, או חרא קדוש.
אני גם לא מבין למה עשית מזה כזה סיפור: הפידבק היה סך הכל שמקריאת כמה הודעות שלך ברצף זה נשמע כמו הייטינג קלאסי - עם גישה מאד שלילית לפני, במהלך, ואחרי אירוע שאמור להיות סך הכל די שמח. אתה לא מרוצאה כשמשחק הוא לא אקסלוסיבי לדור הבא, אתה לא מרוצה כשמציגים לך משהו שאתה חושב שהוא רק CGI של משחק לדור הבא, ואתה לא מרוצה כשמשחק לדור הבא הוא לא CGI כי אתה לא מאמין יותר.
יכול להיות שאתה מאד נהנה מכל רגע ובתכלס מתענג על מסיבות עיתונאים כאלו מבפנים. אני פשוט אומר שכשקוראים זה ברצף זה היה נשמע שאתה ממש סובל מכל מסיבות העיתונאים האלו, ובדיעבד מסתבר שאפילו במסיבת עיתונאים מטורפת כמו זו של 2013 ממש סבלת עד הטריילר האחרון.
אני לא מבין אם כבר למה
אתה עושה מזה מספיק סיפור, כל הדבר שהתחיל את הדיון המטומטם הזה זו התגובה הלגיטימית שלי למסיבה החלשה של יובי, מסיבה שיש כלפיה קונצנזוס פחות או יותר שהיתה חלשה, משם נכנסת למסע די הזוי של לדוג ציטוטים מ 2013.
ולא אני לא נהנה לסבול, זה למה גם ראיתי את המסיבה של יובי על חצי מיוט כשהיא רצה ברקע על ה iPad בזמן שהתעסקתי בדברים אחרים, אם אני כבר בדירה ופנוי אז אין לי בעיה שירוץ. למייקרוסופט אכן הקדשתי כבר את הטלוויזיה בסלון כי ציפיתי באמת להרבה, בסוף התווכחתי איתך אז אפשר להבין מה רמת העניין שלי היתה לאורך המסיבה, ואפילו אתה אחרי זה בדיעבד ראית שזה משעמם אז מה בכלל הסיפור?
אז כן יש מסיבות שרובן חלשות אבל יש קטע של הולי שיט, זה די שכיח כשמפיצה לפעמים שומרת את ה one last thing הכי טוב שלה לסוף, אולי באתי בציפיות גבוהות למייקרוסופט אבל איך בדיוק אפשר להאשים אותי עם כל ההייפ שרץ לפני?
ולשאלתך, בטח שהיו הרבה מסיבות שיצאתי בתחושה שהן היו סבבה, שנהנתי בסכ״ה, אם בא לך תחפור בהודעות שלי ותמצא
אבל כדי לחסוך לך את החיפוש, אני זוכר מסיבות ממש סבבה של בת׳סדה שנהניתי, של יובי עצמה, למייקרוסופט היו כמה מהנות (אחת מהן שזכורה לי זו ההיא עם החשיפה של הוויצ׳ר 3 אם אני לא טועה שהרגשתי שהיתה כיפית וטובה למרות שחלשה בכל הנוגע לבלעדיים משמעותיים אבל היה הרבה צד ג׳ ממש טוב), בקיצור לא חסרות מסיבות שהיו decent, מה לעשות שיובי וגם מייקרוסופט וכל ה E3 הזה בגדול די חלש?
ממליץ לך בפעם הבאה לנצל את הזמן שלך לדברים יותר מועילים מאשר איך בנאדם מגיב למסיבה שבערך כולם מסכימים שהיתה חלשה, אתה רוצה לסתור אותי או לתת take אחר? תשתמש בטיעונים ענייניים למה לדעתך זו היתה מסיבה טובה במקום ללכת למקומות כאלה קטנוניים או לבטל דעה של אחר בצורה לעגנית שכזו.