PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי רונן » 14 אוקטובר 2015, 14:33

DrKeo כתב:אגב רונן, הכתבה שלך אומרת שיש לONE גם בחגים הקרובים וגם ב2016 ליינאפ רחב יותר. לא שאני חושב שזה משנה, ב2016 שתי הקונסולות הופכות סופסוף לנורמאליות ואז כל אחד צריך ללכת לאיפה שהטעם שלו מושך אותו אבל להביא את הכתבה הזאת כסוג של פאנצ' זה לא ממש עובד.

נכון, ציינתי זאת בעצמי, רק הראיתי שזה לא כל הסיפור.

אז הנה, ענית לעצמך: ייתכן שטעמם של רוב האנשים נוטה יותר לספרייה של סוני, גם אם המשחקים יושקו בשנה הבאה בלבד (ושוב, זו לא הסיבה הראשית, אולי אפילו לא העיקרית).

ואני לא יודע למה אתה מתלונן על הספריות. אני בקושי מצליח להתמודד עם כמות המשחקים המעולים שיוצאים ל־PS4. קונסולה היא לא רק משחקי צד א'.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוקטובר 2015, 14:42

SWYM, זה ברור שהיו גם מפלצות תוכן בדור הקודם אבל לא בכמות כזאת, אני לא זוכר מצב כמו השנה שאני מתחיל לשחק את הוויצ׳ר, משחק בו יותר מחודש, נאלץ לעשות הפסקה בשביל באטמן, משחק בו עוד פעם יותר מחודש (עשיתי 100%), עובר למגס5, עוד הפעם משחק של חודשים (גם פה אעשה בטח 100% אחרי שקיאו אמר לי שזה שווה), ועוד הייתי קונה את פולאאוט 4 אם לא היה לי את הוויצ׳ר שנחש מה? נכון עוד משחק של 100+ שעות.

שלא לדבר על עוד מותגי עולם פתוח חדשים כמו שאדו אוף מורדור ומאד מקס, אפילו המעט משחקים הלניארים שיצאו התרחבו בסקייל ובגודל כמו TR ואנצ׳רטד.

עם שאר הניתוח שלך לגבי ההצלחה של סוני אני מסכים, למרות שלא בטוח עד כמה הפלוס והגולד הם כאלו פקטורים, הרי גם הדור הקודם ממשיך לקבל משחקים כל חודש, אבל יכול להיות שהם טיפה ממתיקים את הגלולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 14:47

bling כתב:SWYM, זה ברור שהיו גם מפלצות תוכן בדור הקודם אבל לא בכמות כזאת, אני לא זוכר מצב כמו השנה שאני מתחיל לשחק את הוויצ׳ר, משחק בו יותר מחודש, נאלץ לעשות הפסקה בשביל באטמן, משחק בו עוד פעם יותר מחודש (עשיתי 100%), עובר למגס5, עוד הפעם משחק של חודשים (גם פה אעשה בטח 100% אחרי שקיאו אמר לי שזה שווה), ועוד הייתי קונה את פולאאוט 4 אם לא היה לי את הוויצ׳ר שנחש מה? נכון עוד משחק של 100+ שעות.

שלא לדבר על עוד מותגי עולם פתוח חדשים כמו שאדו אוף מורדור ומאד מקס, אפילו המעט משחקים הלניארים שיצאו התרחבו בסקייל ובגודל כמו TR ואנצ׳רטד.

עם שאר הניתוח שלך לגבי ההצלחה של סוני אני מסכים, למרות שלא בטוח עד כמה הפלוס והגולד הם כאלו פקטורים, הרי גם הדור הקודם ממשיך לקבל משחקים כל חודש, אבל יכול להיות שהם טיפה ממתיקים את הגלולה.

ואתה שוכח גם את GTA לאנשים כמוני שחיכו לגרסת הPC. שנה מטורפת מבחינת משחקים ארוכים. כלומר תמיד היו משחקים ארוכים, אבל ש100% מהמשחקי 90+ של השנה יהיו משחקי 100 שעות? מתי זה היה אי פעם?

רונן, אין ממש בעיה שקונים קונסולה לפי ספריה וטעם, זאת בדיוק צריכה להיות הצורה שבה בוחרים קונסולה. פשוט בשנתיים הראשונות שלהן לא היו משחקים שיתנו לך את הכלים להחליט, גג אם אתה מעריץ מירוצים שרוף או מעריץ DS שרוף ומדובר כאן בקהל בגדול של 6 מליון אם אני ממש נדיב וכבר היום הדור הזה מכר כמעט 40 מליון.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2015, 15:39

זה כי משחקי עולם פתוח זה הטרנד החדש. אני רוצה לפגוש את האדם שעשה 100% בדיינג לייט, GTA גרסאת המחשב, ויצ'ר 3, באטמן, מאד מקס, MGS5, פולאאוט 4, JC3. מקווה שלא פספסתי משחק עולם פתוח נוסף שיצא השנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוקטובר 2015, 15:43

פספסת את AC החדש :)

כן זה באמת טירוף איך שהז'אנר הזה השתלט על התעשייה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2015, 15:47

:(

הז'אנר טוב למפיצות כי קשה להתחרות בו אז לא סביר שיבוא לך כותר ממפיצה קטנה ויהפוך ליריב רציני. כמות התוכן שדוחפים לשם גורמת לכך שאתה משחק במשחק יותר זמן ופחות סביר שתמכור אותו בחנויות יד שנייה ואפשר גם לעשות מלא DLC במשחקים מהסוג הזה.

רק חבל שרוב העיצוב של המשחקים האלה די על הפנים. למשל מאד מקס שאני משחק בו לאחרונה - המפתחים פשוט שכחו לשים כיף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוקטובר 2015, 15:55

מאד מקס היה נראה כזה מהרגע שחשפו את הגיימפליי הממושך הראשון, אבל באופן כללי אני מסכים עם הדיעה הזו, הרוב באמת עם עיצוב לא משהו.

וזה באמת ז'אנר שמשתלם למפיצות לדחוף, זה מזכיר באנלוגיה קצת עקומה את הסרטי AAA הענקיים שהתחילו להשתלט על הוליווד, 2 התעשיות מנסות ליצור סוג של מוצר שיכסה על החולשות העסקיות של המדיום שהן פועלות בו.

AAA ענק דוחף אנשים לקולנוע וגם לתלת מימד בקלונוע שמכניס יותר, משחקי עולם פתוח גדולים עושים את מה שאמרת, הגיוני הכיוון הזה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 14 אוקטובר 2015, 16:58

DrKeo כתב:רונן, אין ממש בעיה שקונים קונסולה לפי ספריה וטעם, זאת בדיוק צריכה להיות הצורה שבה בוחרים קונסולה. פשוט בשנתיים הראשונות שלהן לא היו משחקים שיתנו לך את הכלים להחליט, גג אם אתה מעריץ מירוצים שרוף או מעריץ DS שרוף ומדובר כאן בקהל בגדול של 6 מליון אם אני ממש נדיב וכבר היום הדור הזה מכר כמעט 40 מליון.

לטעמך. עובדה שהקהל 'הצביע' בכל זאת. לאו דווקא קונים קונסולה בגלל קילר אפ אחד או שניים. קונים כי יש המון משחקים מעולים, או כי צפויים להיות רבים יותר כאלה.

כבר הבהרתי שאני עמוס במשחקים גדולים לשחק. גם bling.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 17:56

Kazz כתב:זה כי משחקי עולם פתוח זה הטרנד החדש. אני רוצה לפגוש את האדם שעשה 100% בדיינג לייט, GTA גרסאת המחשב, ויצ'ר 3, באטמן, מאד מקס, MGS5, פולאאוט 4, JC3. מקווה שלא פספסתי משחק עולם פתוח נוסף שיצא השנה.

סיימתי את GTA, עשיתי 100% בוויצ'ר 3 (אוקיי, 95%, אני בטוח שפספסתי דברים אבל ממש ניקיתי כל מה שמצאתי במשחק כולל דברים סזיפים כמו סימני שאלה ומירוצי סוסים) וסיימתי אתמול את MGS5 ב86% כשאני מתכנן להמשיך לסגור בו את כל הSIDE OPS. גם את בטמן אני אסיים השנה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 18:13

ואו, וואאאווו, וווואאאאאוווווו. אני בשוק טוטאלי:
http://www.vg247.com/2015/10/14/letter- ... rted-fans/
TLDR, האתר VG247 העלו כתבה על "האם אנצ'רטד 4 יותר מדי נוסחתי" על בסיס דמו של U4 שהם שחקו בTGS. מה הבעיה? שהם שחקו בכלל בקטע מאנצ'רטד 2 מהאוסף החדש והם לא קלטו את זה, הם חשבו שזה אנצ'רטד 4 :shock:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוקטובר 2015, 18:17

DrKeo כתב:ואו, וואאאווו, וווואאאאאוווווו. אני בשוק טוטאלי:
TLDR, האתר VG247 העלו כתבה על "האם אנצ'רטד 4 יותר מדי נוסחתי" על בסיס דמו של U4 שהם שחקו בTGS. מה הבעיה? שהם שחקו בכלל בקטע מאנצ'רטד 2 מהאוסף החדש והם לא קלטו את זה, הם חשבו שזה אנצ'רטד 4 :shock:

זה היסטרי! הייתי מצפה לטעות כזאת מדור המשחקים בימי ראשון בכלכליסט. וואו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוקטובר 2015, 20:59

הנה לינק לכתבה עצמה:
http://techlives.co.uk/is-uncharted-4-a-thiefs-end-too-formulaic/

כמה ציטוטים משעשעים:

Uncharted 4 is the first PS4 entry in a series that has traditionally pushed boundaries. Why does it feel so familiar?

Even playing in Japanese (the voice acting isn’t as good as Nolan North’s) it all felt very familiar

No guidance is offered on where you’re supposed to go next, but the Uncharted veteran in me immediately shimmied a sign post and leapt through a hole in a nearby wall.

In one encounter, knocking out a few enemies with stealth gave me a chance to scout the arena, finding cover, choke points and groups of baddies and allowing for a strategic approach or quick tactical response. This is what I most enjoyed during the entire demo, and although I must admit it’s been a while since I played an Uncharted game, to me it felt like this aspect of combat was more prominent than in past titles. It felt like Naughty Dog took some lessons from The Last of Us, which was certainly much less of a shooting gallery than some sequences in the Uncharted .series.

the spectacle left me unmoved, and despite my confidence that the complete package will overcome that fatigue, I must confess to a little disappointment in the first PS4 Uncharted for not blowing me away when it had the chance.

It blew Pat away, so perhaps I just don’t have the eye to see what makes Uncharted 4 so tremendous graphics-wise

But graphics don’t make the game, and even if Uncharted 4 is the most beautiful thing ever to have happened in the history of video games, it’s not – it’s not new

אני פשוט חסר מילים ולא מצליח להבין איך דבר כזה קורה ועוד ע"י "Uncharted veteran" כדבריו, זו אחת הפאדיחות הגדולות שזכורות לי בתחום עיתונאות המשחקים, נראה לי רק הביקורת של IGN האמריקאי על FOOTBALL MANAGER ששם הם התלוננו שהגראפיקה מכוערת וזה שאתה כל הזמן מתעסק עם טבלאות ו"איפה הכדורגל?" (קיבל איזה 3.0 אם אני לא טועה) היא שיא שלילי יותר, וגם שם אפשר לתת להם הנחה קלה כי הם אמריקאים והם לא הבינו מה המשחק רוצה מהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 21:40

ואו, מדהים. לא ידעתי שאפשר עוד לקרא את הכתבה כי הם הסירו אותה. זה באמת מדהים כמה בולשיט יש בPREVIEWS.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוקטובר 2015, 21:56

לפחות הוא התאכזב מהגראפיקה ואמר שהוא לא מבין למה הכתב השני התלהב ממנה (הכתב השני דיבר על הדמו של E3 מן הסתם), אם הוא היה מהלל את הגראפיקה במן התניה אוטומטית של "היי משחק של נוטי דוג- צריך להתלהב מהגראפיקה" הוא היה יוצא עוד יותר פאתטי, אז לפחות פה הוא לא נפל.

אבל כל הקטע של "מערכת הקרב לקחה דברים מ TLOU", זה באמת מרגיש כמו משפט שהוא אמר כדי למלא preview, חוץ מזה שבשני המשחקים יורים אני לא מצליח למצוא דמיון אחד בגאנפליי ובמערכת הקרבות, אנצ'רטד מהיר וארקיידי, TLOU איטי והתגנבותי, אנצ'רטד מציג זירות גדולות עם גלי אויבים, TLOU יותר בקטע אינטימי, ההתגנבות באנצ'רטד בסיסית, ב TLOU יש מנגנון התגנבות עם אפשרות לשבור את קו הראייה עם האויב, מלכודות להכין וכו', בקיצור, נאדה.

עדיין לא ברור איך מישהו ששיחק בסדרה לא מזהה את אנצ'רטד 2, עוד אפשר אני מנחש להתבלבל בין אנצ'רטד 2 ל 3 כי לא זוכרים כל שלב ורגע במשחק אבל הקטע שהוא שיחק היה מאוד ייחודי ויזואלית והוא לא חזר על עצמו באף משחק אחר בסדרה- השלב הזה שהג'יפ רודף אחריך בהתחלה בעיר המוכה קרבות עם הפילטר חום-אדום הזה, אני יכול מתוך שינה לזהות אותו שהוא שייך לאנצ'רטד 2, זאת אומרת שאפילו עם אנצ'רטד 3 אין סיבה להתבלבל מרוב שהקטע ייחודי, בטח שאנצ'רטד 4 זו כבר מגה פאדיחה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2015, 23:45

זה ענק הקטע עם אנצ'רטד! :)
ניל דרוקמן הגיב לכתבה:

והנה משחק חדש שהוכרז לPC ולPS4 והוא נראה... ממש מיוחד ומגניב!
משהו באמת שונה. לא יכול לחשוב משחקים שדומים לו:

Fight your way free in our frenzied all-boss fighter, and discover what’s waiting behind the last gate. Furi is an ultra-responsive hack-and-slash with a unique mix of fast-paced sword fighting and dual-stick shooting. Character designs by Afro Samurai’s creator and explosive electro soundtrack!

מעניין. ורק בוסים, נדב! :D
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 15 אוקטובר 2015, 14:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 00:23

אוי אני אוהב רק בוסים. כשהייתי קטן לא הבנתי למה אין משחקים שמורכבים רק מבוסים כי זה הקטע הכי כיף ומאתגר. זאת הייתה צורת חשיבה כזאת של ילד, כמו ״למה אי אפשר לאכול רק קינוח״. אבל אז הגיע sotc והפך אותי לאדם מאושר. אז יאללה, רק בוסים, קונספט שאני תמיד בעדו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוקטובר 2015, 00:29

Laskin כתב:זה ענק הקטע עם אנצ'רטד! :)
ניל דרוקמן הגיב לכתבה:
https://twitter.com/Neil_Druckmann/stat ... 2394451970

והנה משחק חדש שהוכרז לPC ולPS4 והוא נראה... ממש מיוחד ומגניב!
משהו באמת שונה. לא יכול לחשוב משחקים שדומים לו:

Fight your way free in our frenzied all-boss fighter, and discover what’s waiting behind the last gate. Furi is an ultra-responsive hack-and-slash with a unique mix of fast-paced sword fighting and dual-stick shooting. Character designs by Afro Samurai’s creator and explosive electro soundtrack!

מעניין. ורק בוסים, נדב! :D

נראה מאוד מגניב. אפרו סאמוראי: גירסאת טרון. לא פלא שזה נראה כל כך מיוחד ומגניב. המעצב של אפרו סאמוראי גאון. האנימציה בסדרה הזאת מרהיבה. במשחקים, הם הצליחו קצת פחות, אז אני מקווה שאת החלק הזה מפתחים אנשים אחרים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2015, 11:04

לא בטוח לגבי הפיתוח, אבל הרעיון עצמו של שילוב בין משחקי DUAL STICK כמו SUPER STARDUST לH&S כמו DMC נשמע אדיר!
זה ממש שילוב של שתי מכניקות מאוד שונות לתוך גיימפליי והמעבר ביניהם הוא בשליטתך, לפי איך שזה נראה.
בנוסף לעובדה שזה רק בוסים ועיצוב מוצלח בטירוף ואפילו מופרע.... המשחק יכול רק לאכזב מכאן והלאה, זה פשוט טוב מדי על הנייר ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוקטובר 2015, 12:44

הציוץ של ניל גדול!

גם אתרים מתחרים מריצים עליהם דאחקות:

לא ישכחו להם את זה להרבה זמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 13:51

זה אתר מתחרה? נשמע כמו אתר פרודיה, פוריגון :)
אבל הכי חשוב, למה לא טאג טוויטר לאסקין? הייתי צריך ממש ללחוץ על הלינק וזה פגע בנפש העדינה שלי :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוקטובר 2015, 14:03

bling כתב:הציוץ של ניל גדול!

גם אתרים מתחרים מריצים עליהם דאחקות:

לא ישכחו להם את זה להרבה זמן.

במקרה הזה מדובר דווקא בחשבון טוויטר סאטירי :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוקטובר 2015, 14:26

אופס, פספסתי אות :oops:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2015, 14:38

DrKeo כתב:זה אתר מתחרה? נשמע כמו אתר פרודיה, פוריגון :)
אבל הכי חשוב, למה לא טאג טוויטר לאסקין? הייתי צריך ממש ללחוץ על הלינק וזה פגע בנפש העדינה שלי :(

אני עושה לך דווקא כדי שתזרז את כפתור הלייק. זו המחאה שלי.
אבל הפעם ערכתי... פעם אחרונה!!

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 אוקטובר 2015, 14:55

אתמול קיבלתי את MGS5. הספקתי לצלוח את ההקדמה וחקרתי ממש מעט את העולם הפתוח.

לטעמי ההקדמה דרמתית באופן מוגזם, נמתחת כמו מסטיק ולא ממש מעניינת ברמת המשחקיות. אפשר להיות מעניין בלי לדחוף עוד דרמה אחרי שהקודמת בדיוק הסתיימה. אפשר להשוות זאת לסיפור שבו כל משפט מתחיל ב"ופתאום". ככה לא בונים עניין, לדעתי.

גם ב־Uncharted דרמה רודפת דרמה, אך אני מרגיש שזה בכל זאת שונה. אולי כי בו כל דרמה מתפתחת ממושכות ויפה. לא דרמות קצרצרות בזו אחר זו. ויש סצנות אחרות ביניהן, רגועות יותר.

ובכל זאת, לא היה מאוד נורא. והיה נחמד ללימוד המכניקות (השליטה הידנית במצלמה מעיקה, צריך להתרגל לא לשנות אותה בציר ה־Y. אני נלחם אתה). עכשיו אני בעולם הפתוח ומכאן זה רק ישתפר.

והבחור שמשווק משחקי קונסולות בארץ ושלח לי את אוסף אנצ'רטד בחינם, שלח לי היום עותק אחר בשליח אישי שיגיע אליי היום, זה לאחר שהעותק הקודם ששלח אליי נתקע בחברת השילוח ה"מהיר". זאת אף על פי שביקשתי ממנו לא לעשות זאת ואני אמתין עד שהחבילה תשתחרר כי כבר עשה מעל ומעבר בשבילי. הוא התקשר ופשוט אמר ששלח לי. אז היום אקבל גם את "Uncharted 4" ;)

DrKeo כתב:ואו, וואאאווו, וווואאאאאוווווו. אני בשוק טוטאלי:

חחח הנוסחתיות הפריעה להם? לא הגרפיקה?

הרג אותי הציטוט: "למה הוא מרגיש כל כך מוכר."

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 אוקטובר 2015, 15:04

זה אמנם לא דומה, אבל הנה עוד פאדיחות של עיתונאים: העיתון הצרפתי שדיווח שהמחבל הוא מהעיר "בזק" (היה עובד בזק), ובעבר הייתה כתבה חדשותית בטלוויזיה על האו"ם ובה הציגו ברקע את הסמל של היילו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים