אתמול קיבלתי את MGS5. הספקתי לצלוח את ההקדמה וחקרתי ממש מעט את העולם הפתוח.
לטעמי ההקדמה דרמתית באופן מוגזם, נמתחת כמו מסטיק ולא ממש מעניינת ברמת המשחקיות. אפשר להיות מעניין בלי לדחוף עוד דרמה אחרי שהקודמת בדיוק הסתיימה. אפשר להשוות זאת לסיפור שבו כל משפט מתחיל ב"ופתאום". ככה לא בונים עניין, לדעתי.
גם ב־Uncharted דרמה רודפת דרמה, אך אני מרגיש שזה בכל זאת שונה. אולי כי בו כל דרמה מתפתחת ממושכות ויפה. לא דרמות קצרצרות בזו אחר זו. ויש סצנות אחרות ביניהן, רגועות יותר.
ובכל זאת, לא היה מאוד נורא. והיה נחמד ללימוד המכניקות (השליטה הידנית במצלמה מעיקה, צריך להתרגל לא לשנות אותה בציר ה־Y. אני נלחם אתה). עכשיו אני בעולם הפתוח ומכאן זה רק ישתפר.
והבחור שמשווק משחקי קונסולות בארץ ושלח לי את אוסף אנצ'רטד בחינם, שלח לי היום עותק אחר בשליח אישי שיגיע אליי היום, זה לאחר שהעותק הקודם ששלח אליי נתקע בחברת השילוח ה"מהיר". זאת אף על פי שביקשתי ממנו לא לעשות זאת ואני אמתין עד שהחבילה תשתחרר כי כבר עשה מעל ומעבר בשבילי. הוא התקשר ופשוט אמר ששלח לי. אז היום אקבל גם את "Uncharted 4"

DrKeo כתב:ואו, וואאאווו, וווואאאאאוווווו. אני בשוק טוטאלי:
http://www.vg247.com/2015/10/14/letter- ... rted-fans/TLDR, האתר VG247 העלו כתבה על "האם אנצ'רטד 4 יותר מדי נוסחתי" על בסיס דמו של U4 שהם שחקו בTGS. מה הבעיה? שהם שחקו בכלל בקטע מאנצ'רטד 2 מהאוסף החדש והם לא קלטו את זה, הם חשבו שזה אנצ'רטד 4

חחח הנוסחתיות הפריעה להם? לא הגרפיקה?
הרג אותי הציטוט: "למה הוא מרגיש כל כך מוכר."
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').