ולא הבנתי במה אתה מתקשה עם המצלמה, המצלמה נשלטת כמו כל משחק תלת מימד מהעשור האחרון.
ודווקא הגראפיקה הפריעה לו אם קראת את הכתבה, הוא אמר שהוא לא מבין למה מתלהבים ממנה ושהיא לא הרשימה אותו במיוחד אבל מה שהכי מפריע לו זה שהכל מרגיש כל כך מוכר
Klayman כתב:זה לא ממש קשור לתוכן פרוצדוראלי או משהו. אתה נותן אמירה ריקה מתוכן של "אף פעם אי אפשר לדעת". סבבה ברור שזה נכון. אז מה?
bling כתב:SWYM, זה ברור שהיו גם מפלצות תוכן בדור הקודם אבל לא בכמות כזאת, אני לא זוכר מצב כמו השנה שאני מתחיל לשחק את הוויצ׳ר, משחק בו יותר מחודש, נאלץ לעשות הפסקה בשביל באטמן, משחק בו עוד פעם יותר מחודש (עשיתי 100%), עובר למגס5, עוד הפעם משחק של חודשים (גם פה אעשה בטח 100% אחרי שקיאו אמר לי שזה שווה), ועוד הייתי קונה את פולאאוט 4 אם לא היה לי את הוויצ׳ר שנחש מה? נכון עוד משחק של 100+ שעות.
bling כתב:רונן, לא הבנתי מה דרמתי באופן מוגזם בה, set-piece די סטנדרטי ביחס לעולם של MGS, באים לצוד אותו והוא מנסה לברוח מהבית חולים, לא ראיתי פה משהו חריג.
ולא הבנתי במה אתה מתקשה עם המצלמה, המצלמה נשלטת כמו כל משחק תלת מימד מהעשור האחרון.
bling כתב:לא רק זה, אתה בטוח שכולם נופלים בדיוק להגדרה של עולם פתוח? בכל אופן ברור שזה לא אותו הדבר, חוץ מזה שגם הוויצ'ר עבר לעולם פתוח אמיתי, המשחק השני אומנם היה גדול יותר אבל הוא לא נחשב לעולם פתוח באמת.
---------------------------------------------------------------------------
רונן, יש לך ניסיון עם הסדרה? אני לא מתנשא עליך אבל זו ממש לא סצינה מוגזמת אם אתה מכיר את המותג, אין שם משהו דרמתי במיוחד בקונטקסט של MGS, זו היתה סצינה שעשויה מצויין, אפשר להתלונן על כך שהקריבו בה גיימפליי לטובת סינמטיות אבל הסינמטיות היתה מצויינת.
ואני שוב לא מבין מה הבעיה עם המצלמה, בחיים לא נתקעה לי ברצפה או בתקרה, יש לך שליטה מלאה עליה כמו כל משחק תלת מימד, נשמע לי הזוי מה שאתה מתאר, כאילו עד עכשיו שיחקת משחקי דו מימד.
bling כתב:רונן, יש לך ניסיון עם הסדרה? אני לא מתנשא עליך אבל זו ממש לא סצינה מוגזמת אם אתה מכיר את המותג, אין שם משהו דרמתי במיוחד בקונטקסט של MGS, זו היתה סצינה שעשויה מצויין, אפשר להתלונן על כך שהקריבו בה גיימפליי לטובת סינמטיות אבל הסינמטיות היתה מצויינת.
ואני שוב לא מבין מה הבעיה עם המצלמה, בחיים לא נתקעה לי ברצפה או בתקרה, יש לך שליטה מלאה עליה כמו כל משחק תלת מימד, נשמע לי הזוי מה שאתה מתאר, כאילו עד עכשיו שיחקת משחקי דו מימד.
DrKeo כתב:אבל הוא לא ערפד, הוא איש עם יכולות ריפוי מרשימות שחוזקו בעזרת ננו מכונות. להכל יש הסבר נורא הגיוני
DrKeo כתב:אפשר לפרק את זה לשניים:
"הסבר הגיוני"
"הסבר נורא"
ושניהם עובדים לגמרי!
bling כתב:חחח הרימייק של הראשון הרבה יותר מוגזם, עשו אותו בתקופה שהמטריקס וג'ון וו או סרטי ג'ט לי היו נפוצים וסנייק עושה שם התחמקויות בהילוך איטי ומשתמש בטילים כמקפצה וכל מני שטויות כאלו
ב MGS4 כמובן שלא חסרים רגעים הזויים, כולל הבוסים עצמם.
בקשר למצלמה, יש לך אנלוג אחד שאיתו אתה מזיז את סנייק ואנלוג שני שאיתו אתה מזיז את המצלמה בחופשיות, כמו כל משחק ב 15 שנה האחרונות בערך, אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר.
bling כתב:תלונה מאוד לא ברורה יש לך, "דרמות קטנות בסמיכות", כן האיש אש רודף אחריו, מה בדיוק מפתיע או מוגזם פה? הם באו לצוד את הבוס.
גם כשראית שליחות קטלנית 2 אמרת "ואז בא האיש מתכת הנוזלית, ואז שוב ושוב ושוב"? כאילו כן, זה הקונספט של הסרט כמו שב MGS5 זה הקונספט של הסצינה, לא הבנתי מה אתה רוצה אבל סבבה
וממה שראיתי בסרטונים באיכות גבוהה וגם בתמונות, יש הבדל גדול בגראפיקה בין אנצ'רטד 1 ל 2 גם אחרי כל השיפוצים, אולי המשחק הראשון עבר את המייקאובר הכי קיצוני (בכל זאת החליפו את המודל הראשי שם במודל מההמשכים) אבל עדיין זה לא מספיק כדי לסגור את הפער.
Klayman כתב:רונן - מה עם תגית ספויילר לאירועים שקורים בתחילתו של המשחק לאלה מאיתנו שעוד לא שיחקו בו? :\.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים