DrKeo כתב:יש לבחורה הזאת רקורד מדהים עוד לפני נוטי דוג, אני לא חושב שאפשר לזלזל בה לא משנה מה יצא לה בEA.
DrKeo כתב:ג'ייד ריימונד היא לא שום סימן להצלחה לדעתי. מתכנתת C++ שנראת ממש טוב ולכן מישל לקח אותה שתהיה זאת שמדברת על התקשורת כי האנגלית שלו מזעזעת. היא לא כוח אומנותי או בעל יכולת מיוחדת, היא PR טוב. איימי לעומת זאת? היא פאקינג גאון. כל מה שהיא נוגעת בו יש הרגשה של פוליש מיקום אחר, עם אנצ'רטד היא המציאה מחדש את הגוף השלישי ואיך אמורים לעשות אותו (מה שכולם עושים היום, כולל קוג'ימה) ובסול ריבר היא גם הביאה רמות של פוליש מטורפות לגמרי (מה שלא היה קיים יותר בCD אחרי שהיא עזבה, גם עד היום. עובדה, תראה את אנצ'רטד מול TR). איימי היא מהענקים של התעשיה, ג'ייד ריימונד היא מתכנתת עם פרצוף יפה וכישרון לPR.
bling כתב:היא באמת נראית ממש טוב...
אבל היא כנראה גם טובה בלהרים צוותים ולתפעל דברים שצריך מסביב להפקה אחרת EA לא היו לוקחים אותה, מביאים לה לבנות אולפן משלה אם אני לא טועה.
קיאו למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאיימי המציאה מחדש את הגוף השלישי, מבחינת סט פיסס?
כי אומנם זה נכון שאנצ׳רטד המציא את זה מחדש אבל זה לא קרה באנצ׳רטד הראשון שאיימי עשתה אלא בהמשך שהיא עשתה ביחד עם ברוס, ופה מי יודע מי המציא מה.
DrKeo כתב:אימי המציאה את הסגנון הנוכחי של נוטי דוג, לא היה לא אנצ'רטד ולא TLOU (כי TLOU הוא נגזרת של אנצ'רטד בסופו של דבר) בלעדיה. אי אפשר להגיד שנוטי דוג לא הפסידה. אנצ'רטד 4 בידיים בטוחות, זה נכון, אבל אי אפשר להגיד שנוטי דוג לא הפסידה מהעזיבה שלה. האם ברוס סטרלי יותר מוכשר? יש מצב, אבל להגיד שהם לא הפסידו מהעזיבה?
matan כתב:אני יכול להבין את התלונות על אנצרטד 3 אבל זה לא בגלל שהוא היה משחק רע. ההפך הוא משחק מדהים אבל אולי הוא באמת פשוט עוד מאותו הדבר כמו ב-2. אני עד עכשיו חושב ש3 היה המשחק הכי טוב בסדרה הזאת ומשתוקק לקנות את הקוליקשין בחודש הבא (בגלל המשכורת חח)
רונן כתב:DrKeo כתב:אימי המציאה את הסגנון הנוכחי של נוטי דוג, לא היה לא אנצ'רטד ולא TLOU (כי TLOU הוא נגזרת של אנצ'רטד בסופו של דבר) בלעדיה. אי אפשר להגיד שנוטי דוג לא הפסידה. אנצ'רטד 4 בידיים בטוחות, זה נכון, אבל אי אפשר להגיד שנוטי דוג לא הפסידה מהעזיבה שלה. האם ברוס סטרלי יותר מוכשר? יש מצב, אבל להגיד שהם לא הפסידו מהעזיבה?
TLoU הוא לא נגזרת של אנצ'רטד. זה כמו לומר שהוא נגזרת של רזידנט אוויל. הוא הוכיח שבנוטי דוג יש מוכשרים לא פחות, אולי אף יותר.
עכשיו אני שואל אותך: האם תעדיף מעולה או מעולה עוד יותר? האם אתה מעדיף PS4 חזקה, או חזקה כפי שיכולה הייתה להיות (בהקשר לדיון האחר)? ודאי שאמי מוכשרת, אך מתברר שיש דמויות מפתח כישרוניות לא פחות בנוטידוג, כנראה אף יותר. ולא משנה מה הרקורד שלה ואני לא לוקח ממנה את זה
TLoU נתפס משחק מוערך יותר, הוא מקורי ובוגר יותר (ולטעמי גם יותר מלוטש), ואיימי לא הייתה מעורבת בפיתוחו. אז אם אצטרך להביע העדפה בשאלה מי יחזיק את המושכות בפיתוחו של אנצ'רטד 4: מי שהיה אחראי ל־TLoU, או מי שהיה אחראי ל־Uncharted 3, ודאי שאעדיף את הצוות הראשון (כמובן, תוך שמירת צביונה של הסדרה, בשילוב כל מה שטוב בצוות הזה).matan כתב:אני יכול להבין את התלונות על אנצרטד 3 אבל זה לא בגלל שהוא היה משחק רע. ההפך הוא משחק מדהים אבל אולי הוא באמת פשוט עוד מאותו הדבר כמו ב-2. אני עד עכשיו חושב ש3 היה המשחק הכי טוב בסדרה הזאת ומשתוקק לקנות את הקוליקשין בחודש הבא (בגלל המשכורת חח)
אני לא אומר שהוא הטוב ביותר, אך הוא בהחלט מצוין, חוץ מקטעים שלמים שיכלו פשוט לחתוך. זה לא קשור לרגל שמישהו שבר או לזמן פיתוח לא מספק.
אני משחק ממש עכשיו באוסף (באנצ'רטד 2), בהחלט כדאי לחזור אליהם
kririn כתב:TLOU מאוד דומה לאנצארטד ,אפילו דחפו המון חלקים שנלחמים מול אנשים ,ולא ה"זומבים"
כן הוא יותר בוגר בעלילה ,אבל יש לו את הבעיות הרגילות של אנצארטד ,במיוחד מאוד מאוד לינארי ,יחסית למשחקים מודרניים
ממש מכונים אותך להן ללכת ,וחוסמים אותך בשיטות מעצבנות ,זה למרות שהרבה מהגרפיקה מוכנה
והיה תאורטית לעשות אזורי חקירה נורמליים
הרבה מאוד דלתות סגורות ,בלי אפשרות לפתוח ,הרבה חדרי מדרגות חסומים ,הרבה רחובות חסומים ,ממש מחיבים אותך ללכת בדרך מסוימת
פה ושם יש אזורי חקירה קטנטנים ,אבל זה ממש פספוס
kririn כתב:עברתי את שלושת האנצארטד ,ועברתי את TLOS
החלקים עם ה"זומבים " ,קטנים יחסית לחלקים מול האנשים
וגם אז ,באנצארטד היה לך חלקי יתגנבות ,ככה שגם בזה זה לא כזה שונה
מערכות הקרב מאוד דומות ,שתי המשחקים מאוד לינארים ,אני לא רואה איזה שינוי ענקי ,בכלל לא
בשתי הסדרות יש גם יותר מידי מחזור לטעמי
Klayman כתב:לא יודע איך אתה חוזר לשחק משחקים שכבר שיחקת.. גם אם בגרפיקה ושליטה משופרת. אין לי זמן לשחק את המשחקים החדשים שיש לי (MGS V מסתכל עלי מהדסקטופ בעצב רב).
bling כתב:kririn כתב:עברתי את שלושת האנצארטד ,ועברתי את TLOS
החלקים עם ה"זומבים " ,קטנים יחסית לחלקים מול האנשים
וגם אז ,באנצארטד היה לך חלקי יתגנבות ,ככה שגם בזה זה לא כזה שונה
מערכות הקרב מאוד דומות ,שתי המשחקים מאוד לינארים ,אני לא רואה איזה שינוי ענקי ,בכלל לא
בשתי הסדרות יש גם יותר מידי מחזור לטעמי
שוב זו באמת אחת היציאות התמוהות שלך, גם מבחינת מערכת הקרב, אנצ'רטד קליל ומהיר ואתה מרסס בלי חשבון בכלל, ב TLOU אתה יותר מתודי וכל ירייה בעלת הרבה יותר חשיבות, גם הירי מרגיש הרבה יותר עוצמתי וברוטאלי בעוד שבאנצ'רטד זה בערך כמו לצעוד על נמלים מרוב שזה חסר חשיבות להרוג שם.
אז לא מערכות הקרב לא דומות בכלל, וכן יש לא מעט קטעים מול זומבים ב TLOU, וגם TLOU פחות לניארי ויותר פתוח וזה ששניהם לניארים לא עושה אותם דומים אחרת תוכל להכניס לקבוצה הזאת עוד 5000 משחקים בערך.
גם לא מבין על מה אתה מדבר מבחינת מחזור, במה אנצ'רטד 2 ממוחזר? הפייסינג שלו מצויין והמשחק סופר מגוון, כאילו כן פעם אתה בבניין מתפורר נגד מסוק, אחרי זה אתה על רכבת, אחרי זה אתה במערת קרח, אחרי זה אתה בכפר נגד טנק, ממוחזר רצח מה אני אגיד לך
גם ב TLOU יש תרחישים ומקומות מגוונים למרות ההתחלה המשעממת יחסית, רק על אנצ'רטד 3 אתה יכול לטעון "ממוחזר" בהקשר לזה שאולי ציפית לקפיצה גדולה יותר מ 2 (כמשחק בפני עצמו הוא גם רחוק ממחזור, רק בהשוואה לשני יש אולי נקודה בדבריך), בקיצור אתה צריך לעבוד על ההגדרה של המילה "מחזור" כי לפי הדוגמאות שבחרת אפשר לאמר על כל משחק ביקום, לא משנה עד כמה מגוון ועד כמה משתמש בנכסים שונים ובאיזורים מעניינים שהוא "ממחזר".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים