גם בעיני ד"א תתפלא לשמוע ש U4 בהובלת ניל וברוס אלו חדשות טובות, יש עוד מפתחים תותחים ב ND וזה כולל את שניהם, רק שאני מכיר בזה שנוטי דוג הפסידו כישרון גדול וחבל שזה התגלגל ככה.
ומצטער, אבל ההסבר שלך קלוש, היא יושבת עימו בשולחן, היא מכירה אותו מגיל ילדות, היא לא אומרת משהו שהיא הפליצה סתם, היא משחררת את המשפט הזה ורואים בבירור שזה נגע בעצב עמוק בתוכו "והרי זה לא השם האמיתי שלך, אבל לא נתעכב על כך" (גם יש הזדמנות לראות שוב עד כמה המרדף הזה מפגר ולא קשור לכלום עלילתית, ממש כתבו קטע מרדף והדביקו אותו על טלבוט)
השמיניות שאתה עושה כאמור מזכירים לי את הקשקושים נוסח "אין פה חור שהיא בהלם משם הרוצח מ HR למרות שהיא לא מכירה אותו, תגובה סבירה לכל מי ששומע שם של רוצח, גם אם הוא זר!" וכו', חבל על הזמן בדיונים כאלו.
ולא זה שסאלי פוצה פה לא אומר שאני זקוק לזה, גם אם אני איטי עם חידות (נגיד), אין שום בעיה שאני אקח את הזמן ואחשוב, אבל זה גם לא הרבה זמן ואני לא זקוק לו משום בחינה, זה עיצוב גרוע והוא מגלה מהר יחסית מה לעשות, עוד מעט בפורטל 3 אני אשב ואתברבר על איזו חידה ואז יקפוץ לי איזה סייד קיק ויזרוק לי רמז כי "התעכבתי יותר מדי", זה עיצוב מטומטם ומזלזל בשחקנים.
ולא הבנת אותי, אני לא מתלונן על החץ, אמרתי שאין לי בעיה שיופיע חץ אופציונאלי, יש לי בעיה כשכופים פתרון.
ואתה זה שאמרת ש U4 לא מחדש כאילו זו נקודה בהכרח לרעתו, עניתי בעניין לטענות הללו בהקשר ל U3 בהשוואה למה ש U4 כן עושה (למה הוא כן משפר את הנוסחה בעוד ש U3 לא ממש), אבל עזוב, באמת ויכוח אדיוטי, מיצינו.
ותתחדש על Until Dawn, חבל שאני לא מכיר חברים כאלו
(אישית הייתי משלם לו, באמת קצת לא נעים כל הנדיבות הזו, אלא אם הוא מליונר ואז תזרום...