PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 22:25

כן, צוות הפיתוח שהחליף אותה שינה את מה שעשתה, לא אומר הרבה על מה שקרה שם ואם היה שם פוטנציאל למשחק טוב או לא, בעיקרון אתה מקשקש כמה פעמים על "הגאונות" שלה בלעג פה ואז מתחיל להתפתל על זה ש"לכל אחד יש חסרונות" או וואטאבר, KEO סכ"ה אמר שזה הפסד ל ND וזה נכון, אתה סתם חופר על זה כאילו יש לך מושג מה הלך שם, בקיצור עזוב.

גם בעיני ד"א תתפלא לשמוע ש U4 בהובלת ניל וברוס אלו חדשות טובות, יש עוד מפתחים תותחים ב ND וזה כולל את שניהם, רק שאני מכיר בזה שנוטי דוג הפסידו כישרון גדול וחבל שזה התגלגל ככה.

ומצטער, אבל ההסבר שלך קלוש, היא יושבת עימו בשולחן, היא מכירה אותו מגיל ילדות, היא לא אומרת משהו שהיא הפליצה סתם, היא משחררת את המשפט הזה ורואים בבירור שזה נגע בעצב עמוק בתוכו "והרי זה לא השם האמיתי שלך, אבל לא נתעכב על כך" (גם יש הזדמנות לראות שוב עד כמה המרדף הזה מפגר ולא קשור לכלום עלילתית, ממש כתבו קטע מרדף והדביקו אותו על טלבוט)

השמיניות שאתה עושה כאמור מזכירים לי את הקשקושים נוסח "אין פה חור שהיא בהלם משם הרוצח מ HR למרות שהיא לא מכירה אותו, תגובה סבירה לכל מי ששומע שם של רוצח, גם אם הוא זר!" וכו', חבל על הזמן בדיונים כאלו.

ולא זה שסאלי פוצה פה לא אומר שאני זקוק לזה, גם אם אני איטי עם חידות (נגיד), אין שום בעיה שאני אקח את הזמן ואחשוב, אבל זה גם לא הרבה זמן ואני לא זקוק לו משום בחינה, זה עיצוב גרוע והוא מגלה מהר יחסית מה לעשות, עוד מעט בפורטל 3 אני אשב ואתברבר על איזו חידה ואז יקפוץ לי איזה סייד קיק ויזרוק לי רמז כי "התעכבתי יותר מדי", זה עיצוב מטומטם ומזלזל בשחקנים.

ולא הבנת אותי, אני לא מתלונן על החץ, אמרתי שאין לי בעיה שיופיע חץ אופציונאלי, יש לי בעיה כשכופים פתרון.

ואתה זה שאמרת ש U4 לא מחדש כאילו זו נקודה בהכרח לרעתו, עניתי בעניין לטענות הללו בהקשר ל U3 בהשוואה למה ש U4 כן עושה (למה הוא כן משפר את הנוסחה בעוד ש U3 לא ממש), אבל עזוב, באמת ויכוח אדיוטי, מיצינו.

ותתחדש על Until Dawn, חבל שאני לא מכיר חברים כאלו :)
(אישית הייתי משלם לו, באמת קצת לא נעים כל הנדיבות הזו, אלא אם הוא מליונר ואז תזרום... :P)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 אוקטובר 2015, 23:45

אולי אקרא בעיון את דבריך מחר, אך בינתיים תסביר לי: איך דבר כל כך מהותי, לטענתך, לא קיבל הסבר? האם במקרה של איימי המלך הוא עירום?

בוא אספק לך הסבר אחר: שמעת על המונח Cliffhanger? זו שיטה ידועה. זורקים גירוי לאוויר, ונותנים לך להרהר בו. הפתרון יכול לבוא מאוחר יותר במהלך המשחק, או במשחק הבא בסדרה. ולעתים הוא יכול לא לבוא. פשוט קבל זאת כפי שזה.

היא גילתה לנו, הצופים, את הסוד. זהו. מה עוד אתה רוצה לדעת? האם זה באמת חשוב? ניית'ן יצר לעצמו זהות בהשראת דרייק ואני חושב שגם תחילת המשחק רומז לכך. איזה שוֹק.

אולי תהיה התייחסות לכך במשחק הבא. זה גם מתאים למשחק שאמור לסגור את הסדרה, גם למשחק שתת הכותרת שלו היא 'סופו של גנב'.

זה ויכוח מצחיק. שנינו טוענים שיש בעיות בסדרה, ועדיין שנינו מתווכחים על זה. ואתה מהלל את איימי, ובכל זאת מציין בעיות מהותיות מאוד בהקשר לאנצ'רטד 3 (כמדומני, אתה זה שקפצת כשהזכרתי שאיימי הייתה אחראית לו. אתה פשוט מתווכח, לא משנה מה משב הרוח).

אולי כל אלו מסבירים את הביטחון של נוטי דוג בהזזתה של איימי, בין אם התכוונו לפטרה ובין אם לאו. לכן העקיצה שלי, היא מכוונת ל'קפיצה' שלכם מדבריי, כאילו הכול נופל או עומד רק בזכותה של איימי. קצת פרופורציות. חבל שהלכה, אך זה לא נורא :)

ותתחדש על Until Dawn, חבל שאני לא מכיר חברים כאלו :)
(אישית הייתי משלם לו, באמת קצת לא נעים כל הנדיבות הזו, אלא אם הוא מליונר ואז תזרום... :P)

תודה רבה. הוא לא מיליונר, אך הוא גם לא קנה לי מכונית. הוא התמודד באחת מעונות מאסטר שף, הצטרף לקבוצתי ונוצרה חברות. במקרה גיליתי שהוא משווק קונסולות ומשחקים בעבורן.

אגב, אני בונה אתר מתכונים ייחודי, בנייתו עלתה לי כבר עשרות אלפי ש"ח. אתמול ידידה טובה שלי שעוזרת לי רבות נפגשה עם ידיד שלה, בעל אמצעים, בקשר לאתר שלי. הוא התרשם מאוד מהאתר והבטיח לתרום את מרבית הסכום שהשקעתי בו (הוא תורם רבות), אז כן, יש גם מיליונר בתמונה, וגם אנשים טובים, הלוואי שיום אחד אוכל להחזיר להם כפול :)

יאללה, אני מתחיל לבדוק את המשחק. רק בנגיעה כי מאוחר.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 27 אוקטובר 2015, 02:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 00:25

רונן, הייתי מקבל קליפאנגר אם זה היה קורה בקטע בסוף, כסוג של טוויסט קטן, הבעיה היא שהיא סתם זרקה את זה בשיחת חולין ועברה הלאה, אין לנו אינדיקציה אפילו אם היוצרים עצמם חושבים שזה רציני ואם הם הולכים להתייחס לזה בניגוד לקליפהאנגר מובהק שברור לך שיטפלו בו במשחק הבא, זה בכל מקרה קטע שטופל בצורה רשלנית לדעתי, גם אם כן יתייחסו לזה בסוף ב U4.

וכן, מן הסתם שצריך פרטים נוספים, אפשר לאמר על דרייק הרבה דברים אבל רמאי ברמה כזו שישקר לחבריו ולכולם בנוגע לזהותו זה בכל זאת רמה חדשה (כן למרות שזה מצחיק על רקע זה שמאות אויבים נטבחים על ידו), מילא הרפתקן שתר אחרי אוצרות ועל הדרך גם מציל את העולם, אבל נוכל שבנה את השם שלו על כלום?
נקווה שיתייחסו לזה, אם בכלל ניל וברוס אוהבים את הכיוון, זה פשוט נזרק בכזה היסח דעת שיכול להיות שיעדיפו להתעלם כאילו זה לא קרה, ככה U3 הרי התייחס לזה.

נכון, הויכוח מפגר, מהזווית שלי אני יכול לאמר שאנצ'רטד 3 אכן אכזב אותי מבחינות מסויימות וכן איימי פישלה שם עם התסריט (למרות שנראה שיש נסיבות מקלות, היא לא קיבלה דחייה למשל כמו במקרה של U4, שחקן מרכזי נטש באמצע וכו'), אבל זה לא עושה אותה אוטומטית "המלך הוא עירום" כמו שאתה נחפז להכריז, הרקורד שלה אדיר ואתה צריך הרבה יותר מסיפור מרושל במשחק שהוא סכ"ה אחלה כדי למחוק אותו, כמו שאמרתי מקודם, תסתכל על וורן ספקטור אם אתה רוצה דוגמא מובהקת למה אני מחשיב כ"מלך עירום", אני מקווה שזה מיישב לך את הסתירה שכביכול מצאת בטענות שלי.

מהזווית שלך אם כבר זה קצת תמוה, הרי אתה נהנה מאנצ'רטד 3 כמו מהשני, מבחינתך, אתה לא מבין מה הבעיה הגדולה איתו ורואה אותו כהמשך מצויין ועדיין אתה עוקץ אותה, כותב "איימי הגאונה" בלעג וכו', אם כבר אתה נהנה ממנו כל כך אתה דווקא צריך להצטער שהיא לא עושה בסוף את אנצ'רטד 4, אני יודע להבדיל שאם הייתי שומע שמחליפים יוצר שאהבתי ממשחק מסויים הייתי מתבאס, בטח לא מזלזל בזה, במיוחד אם היו מפטרים אותו מחברה שאני מעריך, זה אומר שרמת הכישרון ירדה שם, גם אם עדיין נשאר לא מעט, אלו לא חדשות מעודדות באופן כללי.

ובהצלחה עם האתר שלך, ותן רשמים כמובן מ UD.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 01:56

סלח לי שאין לי זמן לקרוא את כל דבריך ולהתייחס אליהם, גם כי די מיצינו וגם כי צריך ללכת לישון :)

אני רק אומר שזה לא בקטע של לעג כלפי איימי, אלא בקטע של הכנסת פרופורצייה. נדב הציג אותה בתור מושיעה, דמות כול יכולה, בעוד איכותה של נוטידוג תישמר אתה או בלעדיה.

בשורה התחתונה, לא נעשו מאמצים לשמור עליה בחברה, להפך. זה אומר דבר אחד או שניים. מי שמרשים, מתקדם, ומי שפחות - זז הצדה. כדאי שניתן קרדיט למנכ"לי נוטידוג כי הם מכירים טוב מאתנו את הנפשות הפועלות ואת הפרויקטים שעבדו עליהם.

כן, שנינו צודקים, יש מספיק בעיות בסדרה הזאת (זה לא מנע ממנה להיות כיפית וטובה), אך כשאני חושב על TLoU שנחשב מוערך יותר, כך התרשמתי, בזכות עלילה בוגרת ומקורית יותר ומשחקיות מלוטשת יותר, אז כן, אולי קידומם של האחראיים יעשה רק טוב לאנצ'רטד 4.

אגב, כבר דיברו על החלטה חשובה שהם קיבלו בהקשר לאנצ'רטד 4, אני לא זוכר מהי, משהו שקשור לעבודה המשותפת בין נולאן לעוד מישהו.

אחד הדברים שהרשימו אותי במיוחד ב-TLoU, חוץ מעלילה טובה ומקורית יותר, הוא הקרבות הפיזיים. בה כל אגרוף הורגש היטב בזכות יישום חכם של מצלמה. גם ההרחבה הייתה מקורית ומדהימה.

ותודה רבה על איחוליך! תכף אביא את רשמיי הראשונים על Until Dawn.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 27 אוקטובר 2015, 02:29, נערך 5 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 02:13

רשמים ראשונים על Until Dawn: בינתיים אני רק לומד את המערכת, זה משחק שאוכל להעריך אותו בהתאם רק ככל שאתקדם בו, ואפילו עוד יותר במשחק חוזר.

יש לכל דמות כמה פרמטרים כגון אמון, רומנטיקה ועוד, והם מתעצמים או פוחתים בהתאם לדינמיקה עם שאר החברים. עדיין לא ברורה לי מה מידת ההשפעה של זה על ההתרחשויות. ודאי שקיימת.

יש גם טוטמס מסוגים שונים שמוצאים. אפשר לחקור אותם ולחזות את העתיד של הדמות שמצאה כל אחד מהם. כל סוג טוטמס חושף דברים אחרים, כגון מוות עתידי, סכנות עתידיות ועוד. יש כמה טוטמס לכל סוג. העתיד שנגלה בטוטמס לא יתרחש בהכרח, הוא כפוף להחלטותינו.

גם חוויתי קצת את משמעות אפקט הפרפר. נחמד מאוד. נטען שלהחלטות קטנות יש משמעויות משמעותיות ארוכות טווח, אז זה מעניין. הבנתי שזה המשחק הראשון בסגנון הזה שמקיים את ההבטחה הזאת במלואה.

יש גם רמזים שמוצאים, אך טרם מצאתי אחד.

הגרפיקה מספקת, אך לא מרשימה. אני מניח שהמשחק הבא של קוונטיק דרימס (שכנראה ייחשף בשבוע הבא!) ייראה כמה רמות מעל.

אגב, הבחור ששלח לי את המשחק (הוא שלח שליח מיוחד עד הבית שלי) ענה לי שהוא "עליו" (מתנה ממנו), לכבוד חזרת החשמל חחח רק עכשיו הוא חזר לו.

הוא כבר הבטיח לדאוג לי ל-Fallout 4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 10:31

תודה על הרשמים רונן, תתקדם קצת שיהיה לך משהו יותר בשרני לאמר :)

אני מקנא בך על אספקת המשחקים שיש לך בחינם, איזה כיף לך.

ולא הבנתי למה המשחק של קוואנטום דרימס ייחשף שבוע הבא, מה יש שבוע הבא? אם אתה מדבר על תערוכת המשחקים של פאריז אז תתעורר, זה היום!
אם אני לא טועה זה אמור להיות משודר פה בסביבות 6:45 בערב, אני אדביק מאוחר יותר פרטי צפייה.

מה שדי בוודאות נראה שם זה את DREAMS של מדיה מולקול שאני לא ממש מתלהב ממנו כי משחקי יצירה כאלו לא מדברים אלי אבל יהיה מעניין לראות אם הם יצרו משהו פורץ דרך בתחום הזה, אם יהיה לנו מזל גם נקבל חשיפה של המשחק של קוואנטום אבל זה לא בטוח, אני משער שבמקרה הטוב זה יהיה טק דמו בסגנון שהם עושים תמיד בחשיפות הראשונות שלהם שזה גם סבבה.

מה שצפוי זה הרבה אידנים, זה יהיה דומה למתכונת של גיימסקום של סוני, את הפצצות הגדולות הם צפויים להפיל ב PSX (לפחות GOW4 אבל אני מקווה גם ל GT7 וכמובן שהם יציגו גיימפליי חדש של U4 שאין לי רצון לראות בשלב הזה)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 10:36

תזכורת - הערב מסיבת העיתונאים המוקדמת של סוני בפריז... ניתן לצפות בה כאן:

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=tdnRDdWu0rM&index=44&list=WL[/YouTube]

אם תרצו אפשר גם לפתוח נושא לתערוכה, אבל לא בטוח כמה הכרזות כבר יהיו לנו שם...
יש כרגע שמועה חזקה על אופנועים לדרייבקלאב, דמו נורמלי של NIER2, חשיפה אמיתית של המשחק המוזר של MM, עוד קצת מUNCHARTED 4 (אולי יחשפו את המולטי?) ובטח עוד משהו קטן או שניים...
אני כבר לא בונה על GT7, למרות שמתאים יותר לחשוף אותו באירופה, ובכל אופן יש להם בעוד חודש וקצת את הPLAYSTATION EXPERIENCE ושם לדעתי יתנו טריילרים גם של GT וגם של GOW הבא.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 27 אוקטובר 2015, 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 11:29

לא יודע אם צריך נושא, נראה לי אין הרבה התלהבות מהתערוכה הזו ושישמרו הרבה ל PSX, אבל אתה מוזמן אם בא לך :)

ואני משער שהאופנועים בדרייב קלאב זה DLC גדול שיצא, הרי סוני אמרו אז שאבולושן תתמקד בליצור תוכן עבור דרייב קלאב, קשה לי להאמין שזה משחק גדול נפרד.
ובאמת הגיוני להראות מולטי של U4, הרי המולטי משוחרר יחסית בקרוב, לפני ה PSX, ככה שאין להם אירוע אחר להציג אותו (לא שםה חייבים אירוע, כולה מולטי של משחק שכולם קונים בשביל הסינגל, הם יכולים גם סתם לשחרר סרטון אקראי של המוד שבוע לפני הבטא או משהו)

רוב התוכן יהיה אינדי, מן הסתם יחפרו על NMS (ואולי גם יכריזו על תאריך יציאה, למרות שגם פה אני מהמר על PSX), אני מקווה בעיקר ל RIME ו WILD.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 11:40

כן, בטח שמדובר בDLC, אבל הם יכולים להוציא את זה גם כSTANDALONE זול יחסית, למי שרוצה רק אופנועים.

אם יראו את WILD אני הכי יהיה מרוצה. כבר שנה ומשהו לא שמענו עליו, נדמה לי, והוא מאוד מאוד הרשים אותי.
אני יותר מחכה לו מאשר לHORIZON כרגע, למשל...
ונכון, מ-RIME כמעט ושכחתי כבר. הגיוני מאוד שיופיע.

אה, ואם כבר עברנו עמוד אז אתקן כבר כאן את הלינק:

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 11:44

bling כתב:ולא הבנתי למה המשחק של קוואנטום דרימס ייחשף שבוע הבא, מה יש שבוע הבא? אם אתה מדבר על תערוכת המשחקים של פאריז אז תתעורר, זה היום!
אם אני לא טועה זה אמור להיות משודר פה בסביבות 6:45 בערב, אני אדביק מאוחר יותר פרטי צפייה.

מגניב! לא יודע למה חשבתי שסוף החודש זה בשבוע הבא. אמור גם להיחשף אוסף משחקי QD. מעניין איזה טיפול יקבל.

גם אם ייחשף עוד קטע מאנצ'רטד 4 זה יהיה מספק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 12:20

ממש לא צריך לחשוף עוד מU4. חשפו מספיק, עכשיו רק צריך טריילר סופי ואחרון בהחלט עם קטעים מכל מני שלבים בעריכה טובה - וזהו.
ממש מקווה שלא יחשפו עוד קטעי גיימפליי סינמטיים נוספים, גם בקודם לא צפיתי בקטע השני ששיחררו (הפסקתי בקטע עם החבל ליד הגשר) כי זה הרגיש לי יותר מדי.
רק שיחשפו את המולטי, זה מספיק בהחלט :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 12:53

Laskin כתב:ממש לא צריך לחשוף עוד מU4. חשפו מספיק, עכשיו רק צריך טריילר סופי ואחרון בהחלט עם קטעים מכל מני שלבים בעריכה טובה - וזהו.

גם זה נחמד :)

נראה שאנצ'רטד 4 יהיה שחיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 13:40

מקווה שזה אותו קטע בדיוק שכבר ראינו, או הקטע הקודם, ביער - אבל בגירסה יותר סופית שלו

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 13:52

סגה לא פוסלת את האפשרות ששנמו 1 ושנמו 2 יצאו שוב במהדורות משופרות. בגלל התיישנותם ואורכם, זו לא תהיה משימה פשוטה, אך שנמו 3 לא יצא מחר, אז יש להם מספיק זמן לעשות זאת. השאלה מה נכונותם הכלכלית.

לדעתי, אם השיפורים יהיו מספקים, זה יהיה מדהים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 14:01

Laskin כתב:מקווה שזה אותו קטע בדיוק שכבר ראינו, או הקטע הקודם, ביער - אבל בגירסה יותר סופית שלו

רוב הסיכויים שהיום תהיה החשיפה של המולטי, מה ששחיק שם זה בטח המולטי, אמרתי מקודם שזה האירוע האחרון לפני הבטא אז יש להם אפשרות להציג אותה היום.

רונן אתה חושב שגם היום שנמו 1 ו 2 משחקים טובים? ההתרשמות שלי זה שמדובר בסדרה פורצת דרך שהיום תרגיש מיושנת ושסכ"ה הגיימפליי שם די חלש, אבל אתה שיחקת וסיימת אותם אז אתה יודע יותר טוב ממני.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 14:22

bling כתב:רונן אתה חושב שגם היום שנמו 1 ו 2 משחקים טובים? ההתרשמות שלי זה שמדובר בסדרה פורצת דרך שהיום תרגיש מיושנת ושסכ"ה הגיימפליי שם די חלש, אבל אתה שיחקת וסיימת אותם אז אתה יודע יותר טוב ממני.

תראה, שיחקתי בהם ממש מזמן, אז זיכרוני לא טרי מהם. אני זוכר ששנמו 1 היה די משעמם, אך שנמו 2 היה הרבה יותר ארוך ומרתק ממנו (נחשב אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם עד לאותה תקופה). צפיתי באחרונה בסרטון שרענן את זיכרוני והבנתי שגם כיום הוא יכול להיות ראוי (והוא היה לשנמו 1). די התרשמתי בזכות הסינמטיות, הדרמה, הבימוי, תשומת הלב לפרטים. הראשון הוא סוג של הקדמה, אמנם הקדמה ארוכה הרבה יותר מ־MGS: Ground Zero.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 18:51

זה ב7?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 18:53

אמור היה להתחיל אבל אתה מכיר את האיחורים האופנתיים של סוני :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוקטובר 2015, 18:54

bling כתב:
Laskin כתב:מקווה שזה אותו קטע בדיוק שכבר ראינו, או הקטע הקודם, ביער - אבל בגירסה יותר סופית שלו

רוב הסיכויים שהיום תהיה החשיפה של המולטי, מה ששחיק שם זה בטח המולטי, אמרתי מקודם שזה האירוע האחרון לפני הבטא אז יש להם אפשרות להציג אותה היום.

רונן אתה חושב שגם היום שנמו 1 ו 2 משחקים טובים? ההתרשמות שלי זה שמדובר בסדרה פורצת דרך שהיום תרגיש מיושנת ושסכ"ה הגיימפליי שם די חלש, אבל אתה שיחקת וסיימת אותם אז אתה יודע יותר טוב ממני.

אני שיחקתי בגרסת הXBOX האורגינלי ,של שאנמו 2 ,המשחק כלל דיסק DVD ,עם העלילה של המשחק הראשון
ניסיתי גם לשחק בראשון דרך אמולטור ,אבל זה לא היה יציב

בגדול למרות שאני אוהב את הסדרה ,אני לא חושב שזה יתישן טוב ,חוץ מכיוון העלילה ,שזה הדבר החזק במשחק
הבעיה שגרפיקה \דיבוב\שליטה ,ממש יתישנו
אני כן חושב שאפשר עם הטכנולוגיה הקימת היום ,לעשות רימיק לא יקר במיוחד ,שיהיה ראוי ,ומעריצים יהנו מימנו ,לשתי המשחקים
ונגיד למכור את זה ב50$ ,כהכנה לשאנמו 3

רימסטר של 2 המישחקים -רק עם ימכרו ב20$ ,אני חושב שהם בהחלט שווים 20$ כחבילה ,מעבר לזה הם מיושנים מידי
צריך לזכור שהסדרה התחילה פיתוח על הסאטורן במקור ,עברה לדרימקסט למשחק הראשון והשני ,ואז קיבלה רק פורט לXBOX ,וזהו
מדובר על רזולוציה נמוכה ,שליטה במקור שחסרה אנלוגי ימני (גם הפורט לXBOX סבל מהבעיה -לדרימקסט לא היה אנלוגי ימני )
דיבוב שהיום מצחיק ,זיהוי תנוע של תחילת שנות ה2000
בלי העלילה וגם המוזיקה ,הרוב לא היו זוכרים את הסדרה

אבל לא יודע עם סגה תשקיע בזה היום ,וחבל ,הרעיון המקורי מצוין
שילוב של מכות ,חקירה ,ופעולה ,במשחק אחד ,עם עלילה דרמתית אבל לפעמים יש חלקים מצחיקים
יש גם הרגשה של יתקדמות בסיפור

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 19:01

ואו, מונטאז', לא ראיתי את זה בא... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 19:05

יכול להיות שBB קבל פחות מחיאות כפיים מהאורדר? WTF?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 19:06

חחחח כן זה היה הזוי.

נראה לי רובם לא מכירים בכלל את המשחק...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 19:08

יש במצב זומבים של COD ווייב של MGS5 :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 19:10

טוב שמע באטלפרונט פשוט נראה פסיכי, הראו קטע גיימפליי קצר מהיער וזה אשכרה קרוב לטריילר IN ENGINE ההוא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים