ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 13:12

erezronen כתב:
אני חושב שאפשר למצוא דילים בבריטניה שלפחות מתקרבים ל-200$, שם הרי אין מחיר רשמי והרבה חנויות כבר הורידו את המחיר של הקונסולה הזאת לרצפה כדי להפטר ממלאים. גם לא אתפלא אם בבלאק פריידיי המחיר בחלק מהחנויות יגיע ל-199$. מצד שני - שום דבר מזה לא עוזר לנו כאן בישראל.

אני מקווה שנינטנדו תשכיל להמשיך את המומנטום של המשחקים. זה נראה קצת דמיוני, אבל היא הצליח לשמור על רצף די מטורף ב-3DS בשנה האחרונה, ואולי, אולי, לכו תדעו, היא מתכננת לו״ז דומה גם לשנה השניה של ה-Wii U. קשה לי להאמין שזה יהיה המצב, כי עדיין מחזור פיתוח של משחק נייד לא דומה למחזור פיתוח של משחק HD ביתי - ועדיין, אפשר לקוות. אם יהיה לי משחק טוב אחד ל-Wii U כל חודשיים נניח במשך השנה הבאה אני לגמרי אהיה מרוצה.

אני באנגליה באפריל, בערך. נקווה להורדת מחיר רשמית (לא סביר, כי כרגע היתה אחת), שתוביל להורדות מחיר לא רשמיות כשאהיה שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 נובמבר 2013, 13:22

Nucleus_Dawn כתב:
אני באנגליה באפריל, בערך. נקווה להורדת מחיר רשמית (לא סביר, כי כרגע היתה אחת), שתוביל להורדות מחיר לא רשמיות כשאהיה שם.

יש לי הרגשה שעד אפריל ה-Wii U כבר תספיק לאבד את האטרקטיביות היחסית שיש לה עכשיו, וכבר תנצל את הביקור לקנות לך PS4 או X1.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 13:23

erezronen כתב:
יש לי הרגשה שעד אפריל ה-Wii U כבר תספיק לאבד את האטרקטיביות היחסית שיש לה עכשיו, וכבר תנצל את הביקור לקנות לך PS4 או X1.

אני לא רואה איך הPS4 והX1 יהיו אטרקטיביות באפריל, אבל נחכה ונראה. עד אז הרבה מים יעברו מתחת לגשר הגיימינג.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 22:30

קשה לי לראות אטרקטיביות כרגע, עם כל הכבוד למריו 2.5D המקסים.
אני במקומך הייתי מחכה שנתיים וקונה יד שנייה בכלום כסף, עם מריו החדש, הבא שייצא (גלקסי 3/איך שלא יקראו לו), זלדה הבא ועוד איזה משחק או שניים.
אם תקנה עכשיו - תשלם יותר על הקונסולה לבד מאשר על כל מה שרשמתי, והיא גם תעלה אבק עד שייצא זלדה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 14:59

Laskin כתב:קשה לי לראות אטרקטיביות כרגע, עם כל הכבוד למריו 2.5D המקסים.
אני במקומך הייתי מחכה שנתיים וקונה יד שנייה בכלום כסף, עם מריו החדש, הבא שייצא (גלקסי 3/איך שלא יקראו לו), זלדה הבא ועוד איזה משחק או שניים.
אם תקנה עכשיו - תשלם יותר על הקונסולה לבד מאשר על כל מה שרשמתי, והיא גם תעלה אבק עד שייצא זלדה.

2.5D? הוא לא 2.5D.

אמרתי כבר שבטח לא אשלם יותר מ200$. יותר מזה באמת לא שווה לקונסולה של נינטנדו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 15:04

Nucleus_Dawn כתב:
2.5D? הוא לא 2.5D.

אמרתי כבר שבטח לא אשלם יותר מ200$. יותר מזה באמת לא שווה לקונסולה של נינטנדו.

כן, אבל היום תשלם רק על הקונסולה ככה, אני חושב שתוכל להשיג אותה יחד עם 5 המשחקים הכי טובים בפחות מזה, אבל רק בעוד שנתיים, כשיצאו 5 משחקים באמת טובים לקונסולה.
גם אם תקנה היום במאה חמישים דולר יחד עם מריו החדש - עדיין יהיה לך מעצור לדלת עד סוף שנה הבאה לפחות.
והכוונה היא שהוא לא בדיוק כמו גלקסי או 64, הוא חצי-סייד-סקרולר, לפחות חלק נכבד ממנו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 16:30

עם יש לו PC חזק ,אז למה למהר לקנות XBO או PS4 בקרוב ?
לWIIU אין הרבה כותרים חזקים ,אבל אלו שיש ,אין משהו מקביל גדול לזה בPC

לאומת זאת קילזון \פרוזה\וכו וכו ,יש מספיק דומים בPC
ואת רוב המולטיפלטפורם

אני מעריך שאחרי החגים נינטנדו תרד ל250$ אולי אפילו עם משחק ,ואין יותר גרסת בסיס
ככה שזה משתלם במחיר הזה
תזכרו שאין תשלום למולטי מקוון ושטויות כאלו ,ויש תאימות לאחור למשחקי WII

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 נובמבר 2013, 20:16

ארז, לא אני המצאתי את הוויכוחים (אחרים נותנים להם הצדקות כאן כל הזמן, ביניהם נדב) ובטח לא את הפחתות הערך שאתם בקושי נוקפים אצבע לגביהם. מי שמפגין אנרגייה רבה בוויכוח, יצטרך גם לעמוד איתן מול העובדות כשאלה תתבררנה כי זה מה שאנחנו עושים פה. לא ירדתי לפסים אישיים, אלא סיכמתי ויכוח ישן שעלה שבו אף אחד לא הפריע את מהלכו. מי שידע להפחית ערך כל הזמן ("הזוי" – מילה שאני, למשל, משתדל להימנע ממנה) צריך גם להיות אמיץ ולעמוד איתן כשהביקורות מופנות כלפיו, לא להתלונן ולאיים בבאנים, למרות שאלה מעולם לא הרתיעו אותי. מוצא את הערתך ואת הקושי שלך עם זה כתמוה מאוד. אבל תעשה עם זה מה שאתה חושב לנכון, אתה יודע שאינני מתרשם :)

ואותי ביקרו על דיקטטורה כשעל פחות אלה נוהגים כך ("אין פה יושרה, זה פורום שלנו ונעשה בו מה שאנחנו רוצים, אפילו שזו צביעות!"). עד כדי כך חלשים?

Golan כתב:בלינג ורונן - אכן, מריו החדש הוא הצלחה מטורפת. ממוצע אסטרונומי. נראה לי שארכוש Wii U בקרוב.

אני אעשה זאת כשנינטנדו תכריז על גרסאות מריו גלקסי וזלדה ל-WiiU. הפעם אקנה קונסולת PAL. אם לא הייתה הגנת אזורים אז ייתכן שכבר הייתי קונה קונסולה.

ה-Wii שלי היא NTSC, ויש חסרונות אתה בארץ, ביניהם קושי למכור משחקים. גם שונא את הקובייה ממירת המתח שיושבת לי ליד הטלוויזיה. למעשה, הרמתי את ה-Wii וכל מה שקשור אליה ותחבתי בארון. עכשיו יש הרבה יותר סדר.

Magma כתב:אני חושב שהוא מתכוון לOOT 3D ולחדש, החדש עוד לא יצא..

או־קי, יכול להיות שהתכוון (זה לא היית אתה?) לגרסה התלת ממדית של OoT לעומת המשחק המקורי. עכשיו זה הגיוני יותר.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 20 נובמבר 2013, 21:09, נערך 4 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 נובמבר 2013, 20:34

בדיוק קיבלתי דוא"ל שבישר על שליחת המשחק החדש בסדרת זלדה, אבל מניח שלא אהיה פה עד שהמשחק יגיע אליי כדי לתת את רשמיי :lol:
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 נובמבר 2013, 22:07

רונן כתב:ארז, לא אני המצאתי את הוויכוחים (אחרים נותנים להם הצדקות כאן כל הזמן, ביניהם נדב) ובטח לא את הפחתות הערך שאתם בקושי נוקפים אצבע לגביהם. מי שמפגין אנרגייה רבה בוויכוח, יצטרך גם לעמוד איתן מול העובדות כשאלה תתבררנה כי זה מה שאנחנו עושים פה. לא ירדתי לפסים אישיים, אלא סיכמתי ויכוח ישן שעלה שבו אף אחד לא הפריע את מהלכו. מי שידע להפחית ערך כל הזמן ("הזוי" – מילה שאני, למשל, משתדל להימנע ממנה) צריך גם להיות אמיץ ולעמוד איתן כשהביקורות מופנות כלפיו, לא להתלונן ולאיים בבאנים, למרות שאלה מעולם לא הרתיעו אותי. מוצא את הערתך ואת הקושי שלך עם זה כתמוה מאוד. אבל תעשה עם זה מה שאתה חושב לנכון, אתה יודע שאינני מתרשם :)

ואותי ביקרו על דיקטטורה כשעל פחות אלה נוהגים כך ("אין פה יושרה, זה פורום שלנו ונעשה בו מה שאנחנו רוצים, אפילו שזו צביעות!"). עד כדי כך חלשים?

אני אעשה זאת כשנינטנדו תכריז על גרסאות מריו גלקסי וזלדה ל-WiiU. הפעם אקנה קונסולת PAL. אם לא הייתה הגנת אזורים אז ייתכן שכבר הייתי קונה קונסולה.

ה-Wii שלי היא NTSC, ויש חסרונות אתה בארץ, ביניהם קושי למכור משחקים. גם שונא את הקובייה ממירת המתח שיושבת לי ליד הטלוויזיה. למעשה, הרמתי את ה-Wii וכל מה שקשור אליה ותחבתי בארון. עכשיו יש הרבה יותר סדר.

או־קי, יכול להיות שהתכוון (זה לא היית אתה?) לגרסה התלת ממדית של OoT לעומת המשחק המקורי. עכשיו זה הגיוני יותר.

טוב, רונן, בנוסף לבאן שאתה מקבל, הרשה לי להיות חד משמעי:
אתה לא מוזמן לחזור לדיון הזה כשהבאן הזמני שלך יפוג. אתה עובר שוב ושוב ושוב ושוב על הכללים למרות שאתה מתבקש שוב ושוב ושוב לא לעשות את זה. אני לא כאן להרשים אותך - אני כאן כדי לשמור על הנקיון של העץ לפי הכללים שגובשו בו לטובת שאר המשתתפים בו.

זה אתה ששובר אותם, מתלונן על דיקטטורה ומשחק אותה, כהרגלך, הקורבן חסר הישע שתמיד בועטים בו. אז יאללה, אני בועט בך: אל תחזור לכתוב כאן בט'רד הזה. אף פעם. אין לי יכולת אמיתית לתת לך באן תמידי ממערכת הפורומים (אנחנו הרי יודעים שאתה "מתגבר" על כאלה על ידי פתיחת יוזרים חדשים אחרי כמה שבועות, כבר היינו בסרט הזה ), אז אני אומר את זה בצורה הכי ישירה שאפשר: שלום ולא להתראות. אתה מוזמן להמשיך עם מעלליך בנושאים האחרים כאן כראות עיניך, או לפחות עד שתעצבן את המנהלים האחרים - אבל לא בעץ הזה, שהוקם במיוחד כדי למנוע את הריבים האלה שאתה מתעקש, בחוסר הבנה שגובל בילדותיות שמתעקשת לעשות דווקא, לפתוח מחדש.

יש לך תלונות? אתה מוזמן להשקיע את הכסף והזמן שהושקעו בבניית המערכת הזו, להקים לך פורומים משלך ולנהל אותם כראות עיניך. עד שלא תעשה את זה או שתעמוד בחוקים של המקומות בהם אתה מתארח ובבקשות של המארחים - או שאל תכנס אליהם.

ביי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 21:26

לא הבנתי למה תמיד נותנים לרונן באנים על קטנות, בעוד שאנשים פה מקללים על ימין ועל שמאל ותוקפים כל הזמן, ולהם להם לא עושים כלום. קצת מוזר. :|

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2013, 05:44

מעניין שבכל פורום שהוא אי פעם היה קבוע בו - אנשים שאלו את השאלה הזו... ;)
יש לו כשרון מיוחד. ואני לא הולך להכנס לזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 21:48

YUP, זה לא הפורום הראשון ש"מתנכל" לו בוא נגיד ככה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 21:54

כנראה שלא הבנתם. אני ורונן חברים במציאות. אנחנו מכירים עוד מימי ויגיימס העליזים שבהם הוא היה מנהל פורום נינטנדו. איך זה שאנחנו מסתדרים, אבל אתם תמיד לא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2013, 05:59

חוסר התאמה, כנראה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 22:04

Laskin כתב:חוסר התאמה, כנראה

LOL?

אני פשוט לא מבין למה אותו חוסמים על אותן "עבירות" שכל השאר גם עושים. זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 נובמבר 2013, 22:13

Golan כתב:כנראה שלא הבנתם. אני ורונן חברים במציאות. אנחנו מכירים עוד מימי ויגיימס העליזים שבהם הוא היה מנהל פורום נינטנדו. איך זה שאנחנו מסתדרים, אבל אתם תמיד לא?

WTF!?
שמע יכול להיות שבמציאות הוא דובשנית ממש, אבל מה לעשות שכל פעם "לא מסתדרים" איתו בפורומים שבהם משתתף?
למען השם הוא הצליח אפילו לריב עם פורום נינטנדו מויגיימס שעקר בשבילו לפורום אחר! יעני האנשים שהכי הסתדרו איתו בסוף בפורום החדש רבו איתו והוא עזב, אבל בוא נרד מהנושא לפני שארז יתעצבן.

ובקשר לבאן הנוכחי הוא סכ"ה היה צריך לא לריב בטופיק הספציפי הזה שארז אחראי עליו, זה לא משנה מה ההוראה ואם הוא מוצא אותה לא מוצדקת, אם אמרו לו לא להזכיר דיוני ויכוחים בטופיק הזה הוא צריך להשמע להוראות.
אם הוא כל כך רוצה הוא יכול לעלות את את ה "נה נה נה נה" שלו בפני KEO בפרטי או משהו.
ארז קבע את החוקים פה וצריך להשמע להם, אתה רואה שגם אין פה עוד הודעות שיורדות על ה WIIU בגלל שארז ביקש שיפסיקו אז כולם כיבדו את זה והפסיקו, אם רונן לא יכול לכבד את בקשתו זאת בעייה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 21 נובמבר 2013, 23:27

Golan כתב:לא הבנתי למה תמיד נותנים לרונן באנים על קטנות, בעוד שאנשים פה מקללים על ימין ועל שמאל ותוקפים כל הזמן, ולהם להם לא עושים כלום. קצת מוזר. :|

אף אחד לא מתנכל לרונן או נותן לו באנים על קטנות. צא מהסרט. הבחור עבר בבוטות על החוקים אחרי שביקשתי ממנו פעמים רבות להפסיק. במקום להודות שהוא אולי עשה טעות כשעבר על החוקים והחליט לפתוח את הריבים הישנים, כאמור בניגוד מוחלט לחוקים של הדיון כאן, הוא רק חפר לעצמו בור יותר גדול והתחיל גם להתקיף אותי אישית. כמו שהוא עושה תמיד כשמנסים לבקש ממנו להרגע ולהתנהג בנימוס. לעזאזל, אפילו אמרתי לו בפירוש שאם בא לו להמשיך את הריב בן החמש עם נדב הוא מוזמן לפתוח דיון חדש בפורומים ולנסות לעשות את זה שם - אבל הוא עדיין בחר להתעלם בבוטות מהבקשה ולהמשיך את הוונדטה האישית שלו כאן.

יש גבול. אני לא אוהב להתעסק בקקי של באנים ומנסה להתחמק מכך ככל שניתן, אבל לפעמים באים תינוקות ומתעקשים לחרבן מחוץ לחיתול אז אין ברירה אלא לנקות. כן - אני בוטה, כי באמת נמאס לי מההתנהגות הזאת. הוא רוצה להתנהג כמו תינוק ולצעוק כל היום שאכלו לו ושתו לו? בבקשה, יש לו את כל האינטרנט בשביל זה. לא כאן.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 23:38

erezronen כתב:
אף אחד לא מתנכל לרונן או נותן לו באנים על קטנות. צא מהסרט. הבחור עבר בבוטות על החוקים אחרי שביקשתי ממנו פעמים רבות להפסיק. במקום להודות שהוא אולי עשה טעות כשעבר על החוקים והחליט לפתוח את הריבים הישנים, כאמור בניגוד מוחלט לחוקים של הדיון כאן, הוא רק חפר לעצמו בור יותר גדול והתחיל גם להתקיף אותי אישית. כמו שהוא עושה תמיד כשמנסים לבקש ממנו להרגע ולהתנהג בנימוס. לעזאזל, אפילו אמרתי לו בפירוש שאם בא לו להמשיך את הריב בן החמש עם נדב הוא מוזמן לפתוח דיון חדש בפורומים ולנסות לעשות את זה שם - אבל הוא עדיין בחר להתעלם בבוטות מהבקשה ולהמשיך את הוונדטה האישית שלו כאן.

יש גבול. אני לא אוהב להתעסק בקקי של באנים ומנסה להתחמק מכך ככל שניתן, אבל לפעמים באים תינוקות ומתעקשים לחרבן מחוץ לחיתול אז אין ברירה אלא לנקות. כן - אני בוטה, כי באמת נמאס לי מההתנהגות הזאת. הוא רוצה להתנהג כמו תינוק ולצעוק כל היום שאכלו לו ושתו לו? בבקשה, יש לו את כל האינטרנט בשביל זה. לא כאן.

אבל ארז, ובאמת שאני לא מנסה להתגרות, ת'כלס כולם רבים פה, כי זה המטרה של הדיון, חחח... יש דיון, יש דעות, יש ויכוחים. זה טבעי. אפילו אני מתווכח פה עם אנשים. :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 נובמבר 2013, 23:40

מר אלתרמן ממש לא מקבל באנים כי הוא עושה מה שאחרים בפורום עושים. אם אתה לא רואה את זה אז כנראה לא נוכל להסביר לך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 נובמבר 2013, 23:50

swiss-the-engine כתב:מר אלתרמן ממש לא מקבל באנים כי הוא עושה מה שאחרים בפורום עושים. אם אתה לא רואה את זה אז כנראה לא נוכל להסביר לך.

אני זוכר שפעם שעברה גיא ממש ירד על רונן בדיון הזה, ואמר עליו דברים ממש לא יפים והוא הזכיר את הימים של ויגיימס, והביא קישור לאיזה אשכול של רונן מלפני שנתיים באתר של מכוניות (DAFUQ). למה לגיא לא עשו כלום? לא יודע, יש לי הרגשה כאילו נטפלים אל רונן.

ובקשר לזה שכתבו פה שבאינטרנט לא מסתדרים איתו בעוד שבמציאות כן: Cut The Bullshit. בפייסבוק של רונן אני אף פעם לא רואה אנשים מתעצבנים עליו ומקללים אותו פה. הנה, אתמול רונן התווכח עם מישהו בויכוח פוליטי, והכל היה בסדר :lol:. היה דיון מכובד ובוגר.

בכל מקרה, סתם כדי להתעניין: על איזה חוק הוא כבר עבר?
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 22 נובמבר 2013, 00:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:03

Golan כתב:
אבל ארז, ובאמת שאני לא מנסה להתגרות, ת'כלס כולם רבים פה, כי זה המטרה של הדיון, חחח... יש דיון, יש דעות, יש ויכוחים. זה טבעי. אפילו אני מתווכח פה עם אנשים. :P

מה בדברים של ארז לא ברור? אין בעיה עם דיון ודיעות אבל ויכוחים בת'רד הספציפי הזה אסורים ועל זה רונן עבר ועל זה קיבל באן לאחר שלא הקשיב לאזהרות, זה באמת נורא פשוט.

וגאלמר התווכח איתו בת'רד אחר, שם הטופיק לא תחת החוקים של ארז שאוסרים ויכוחים מהסוג הזה, וגם אם היה בת'רד הזה ויכוח בעבר זה לא רלוונטי, כל עוד מנהל מבקש ממך להפסיק משהו אתה צריך להשמע, אם יש בעיות תפנה אליו בפרטי אבל אי אפשר לשים עליו קצוץ ולהמשיך לעשות את מה שהמנהל ביקש שיפסיק, מה לא מובן פה?
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 נובמבר 2013, 00:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:04

bling כתב:מה בדברים של ארז לא ברור? אין בעיה לדיון ודיעות אבל ויכוחים בת'רד הספציפי הזה אסורים ועל זה רונן עבר ועל זה קיבל באן לאחר שלא הקשיב לאזהרות, זה באמת נורא פשוט.

וגאלמר התווכח איתו בת'רד אחר, שם הטופיק לא תחת החוקים של ארז שאוסרים ויכוחים מהסוג הזה, וגם אם היה בת'רד הזה ויכוח בעבר זה לא רלוונטי, כל עוד מנהל מבקש ממך להפסיק משהו אתה צריך להשמע, אם יש בעיות תפנה אליו בפרטי אבל אי אפשר לשים עליו קצוץ ולהמשיך לעשות את מה שהמנהל ביקש שיפסיק, מה לא מובן פה?

מי זה גאלמר? מאז שעברנו לפה, אני כבר לא זוכר מי זה מי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:05

Golan כתב:
מי זה גאלמר? מאז שעברנו לפה, אני כבר לא זוכר מי זה מי.

הויכוח שהזכרת עם גיא

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:06

bling כתב:הויכוח שהזכרת עם גיא

זה היה פה. אני עד עכשיו זוכר שמחקו לו את ההודעה, ונתנו לו באן. זה היה בדיון הזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים