Laskin כתב:נושא הVR מדכא אותי שהדור הה כבר התחיל, אני לא יודע אם סוני באמת יציגו משהו בTGS, האמת שזה לא נשמע מאוד סביר, אלא אם זה הסוד הכי שמור שהיה בתחום הגיימינג אי פעם.
אני מאוד אשמח אם בעתיד זה יתווסף כ"תמיכה מאוחרת", אבל הייתי יותר מרוצה אם הדור הזה היה מוכן לזה מראש, כמו שצריך, וממש מתאים את החומרה ומערכת ההעלה לדבר הזה, שמבחינתי לפחות - הוא הדבר הכי גדול בעשר השנים הקרובות בתחום, אם לא הרבה מעבר.
כולי תקווה שיש מאחורי זה משהו אמיתי, ושאם אכן סוני מוציאים "משקפיים" משלהם כל כך מהר - שזה יהיה 1080P כבר בדור הראשון שלהן, ויהיה LAG FREE כמו הOCULUS.
אני חושב שאפשר לחתום על זה שסוני אכן מפתחת משקפיים כאלו,יש פה 2 דיווחים שונים של אתרים גדולים שמדווחים את אותו מידע,קשה לפספס במקרים כאלו,זה כמעט וודאי גם אם לא יוצג ב TGS.
בקשר לציפיות שלך של 1080P כדאי שתצנן אותן,הקונסולות לא מספיק חזקות כמו שאתה רואה להחזיק משחקי דור הבא (או אפילו cross gen כמו BF4) לא תובעניים במיוחד ב 1080P ו 60 FPS אז איך בדיוק אתה חושב שתקבל VR ברמה שכזו?
זה ברור שזה לא יהיה ברמה כמו שצפוי אצל בעלי ה PC,תהיה פשרה חזקה בגראפיקה,אני חושב שהאינדי יכולים לטרוף את הקלפים בפיתוחים של משחקים שיותאמו ל VR,יש לאינדי עם השילוב של משחקים לא מסחריים עם פחות סיכונים שיכולים להשתמש ב VR פוטנציאל לספק כמה מהדברים הכי חדשניים שתשחק בעשרים שנה האחרונות.
למשחקי AAA מסיביים שישתמשו בזה ברמה גבוהה נצטרך לחכות לדור של הפס5 שיבוא עם זה built in.
אני חושב שבלי קשר זה דור מעבר ל VR,זאת אומרת שגם אם סוני היתה מחלקת לך ערכה כזו בכל קונסולה זה לא היה עובד,הטכנולוגיה לא מספיק בשלה והסיכון היה גדול מדי,זה טבעי שתהיה הרצה של זה בתור תוסף משני לראות איך הקהל מגיב לזה והאם זה באמת עובד לפני שעוברים לדבר האמיתי בדור הבא.