DrKeo כתב:בכל מקרה זה לא משנה איך אתה רואה את נושא העולם המשתנה, אני לפחות רוצה להגיע לעולם הכי טוב שאני יכול ליצור שם ולצערי אני לא יכול להרוג וזה מרגיש ממש מגביל.
גם העכברים הם כן מטרד,אני לא באמת רוצה כל הזמן להסתובב בגגות עכשיו,אני אמור לוותר על חצי מהעולם שעל הקרקע רק בגלל שהרגתי המון אנשים ויש בכל מקום עכברים?
לי זה מרגיש כמו אחו שילינג של ענישה,אנשים לא אוהבים עולם אפל ומכוער שמציק לך כל רגע ולקבל בסוף עוד סוף רע,אולי זה סבבה למשחק חוזר להוציא את הסוף הזה אבל לא לכולם יש כח או זמן לעשות עוד סיבוב ורוצים שהסיבוב היחיד שמשחקים יהיה טוב ולא לסיים עם טעם רע כשהכל חרא,זה מרגיש כאילו פישלת עם המשחק.
לצערי אני סיימתי אותו פעם אחת על הסוף הטוב ופספסתי הרבה מהפוטנציאל והגיימפליי שלו,רציתי לעשות עוד סיבוב בהזדמנות אבל כל הזמן משחקים נוספים נתקעים לי בדרך.
---------------
ובחזרה לנושא: סיימתי עכשיו את Sleeping Dogs,אחלה משחק,לא איזו יצירת מופת אבל מאוד כיפי,הדיבוב הכתיבה והמשחק מזעזעים ומתתי על זה (פטיש שהתחיל עוד מ jill sandwich מ RE1),ארקיידי,לא חופר יותר מדי וסולידי לכל אורכו,בקיצור משחק מושלם לפלוס ומומלץ למי שיתקל בו במחיר טוב.
עכשיו אני הולך להתחיל משחק נוסף ב ICO בגרסת ה HD גם מהפלוס,אחד המשחקים האהובים עלי אי פעם שלא יצא לי לשחק מאז ימי הפס2,וזה אחרי שסיימתי לא מזמן את SOTC,חגיגה

יצא לי אתמול להריץ אותו כדי לבדוק את השיפוץ והוא יפהיפה פשוט,הרבה יותר מ SOTC,איכות תמונה מושלמת ובתכל'ס נראה יותר טוב לטעמי מלא מעט משחקי פס3 ( SPEC OPS THE LINE למשל ששיחקתי לאחרונה ופרשתי משעמום עולה לי לראש כמשחק כזה...)