נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2013, 05:16

Death_119 כתב:אחחח... פיסי :D:
תמונה
תמונה

איזה כיף זה קונסולת דור הבא... אה רגע!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 08 ספטמבר 2013, 21:45

תמונה
גם אני רוצה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2013, 13:33

אני לא יודע איפה לשים את זה אז נזרוק את זה כאן, 4K, קעורה, OLED בגודל 77" של LG...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 21:40

DrKeo כתב:אני לא יודע איפה לשים את זה אז נזרוק את זה כאן, 4K, קעורה, OLED בגודל 77" של LG...
תמונה

עדין לא הבנתי למה טלויזיה קעורה זה יותר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2013, 13:46

Nucleus_Dawn כתב:
עדין לא הבנתי למה טלויזיה קעורה זה יותר טוב.

בגדלים גדולים, טלביזיה קעורה נותנת לך זוית ראיה הרבה יותר טובה. גם מסכי IMAX (גם זה בראשון) קעורים כי הם גדולים ויושבים קרוב אליהם. תחשוב על זה שהמסך טלביזיה האולטימטיבי הוא ספרה שמקיפה אותך 360 מעלות בכל הצירים, אז אם תחתוך מלבן ותעשה ממנו טלביזיה מתוך הספרה הזאת אז הוא יהיה קעור כי הוא חלק מספרה. אתה רוצה את כל החלקים של הטלביזיה במרחק שווה מהעיניים שלך, זה אף פעם לא יקרה עד שתשתמש באיזה אוקולוס ריפט או משהו כזה אבל לעשות את הטלביזיה קעורה משפר את המצב, ביחוד כשהיא ענקית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 14:06

מקווה שהיא תעלה פחות מ-10 אלף עוד 3 וחצי שנים, כי זה המגבלה והתאריך לטלוויזיה הבאה שלי... למרות שהבטחתי לעצמי שהיא צריכה להיות לפחות 80 אינץ׳ ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 22:18

DrKeo כתב:בגדלים גדולים, טלביזיה קעורה נותנת לך זוית ראיה הרבה יותר טובה. גם מסכי IMAX (גם זה בראשון) קעורים כי הם גדולים ויושבים קרוב אליהם. תחשוב על זה שהמסך טלביזיה האולטימטיבי הוא ספרה שמקיפה אותך 360 מעלות בכל הצירים, אז אם תחתוך מלבן ותעשה ממנו טלביזיה מתוך הספרה הזאת אז הוא יהיה קעור כי הוא חלק מספרה. אתה רוצה את כל החלקים של הטלביזיה במרחק שווה מהעיניים שלך, זה אף פעם לא יקרה עד שתשתמש באיזה אוקולוס ריפט או משהו כזה אבל לעשות את הטלביזיה קעורה משפר את המצב, ביחוד כשהיא ענקית.

אוקיי... הגיוני הקטע של המרחק של העיניים מהמסך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 ספטמבר 2013, 18:44

DrKeo כתב:סטאר סיטיזן גייס כבר 18 מליון (כן, 18 מליון) בcrowd funding. כן, 18 מליון, 18! מליון! דולר!
מה שבאמת מרשים הוא שהם גייסו שבוע שעבר 17 מליון, כלומר בשבוע האחרון הם עלו במליון דולר שלמים. בנוסף הם הוסיפו סטרצ' גול ל20 מליון דולר, אם נגיע ל20 מליון יתווסף למשחק גם FPS על שטח של כוכבים.

בנושא ה760 מול ה7950 בוסט, ה760 לרוב לוקח ובעיקר במנועים הגדולים (פרוסטבייט וקרייאנג'ן, לצערנו לUE4 עדין אין שום בנצ'מארק). אם הוא גם זול יותר זה כבר בכלל WIN WIN ובנוסף לדעתי בכלליות עדיף NVIDIA כי אין כזאת חיה טכנולוגיה של ATI שעובדת רק על כרטיסי ATI אבל בהחלט יש טכנולוגית NVIDIA שעובדת רק על כרטיסי NVIDIA כמו PHYSX או התלת מימד שלהם. מהבדיקות שראיתי ה760 לוקח בFARCRY 3, בBF3 (פרוסטבייט), בTR החדש (בלי השיער של ATI, עם השיער מן הסתם ה7950 בוסט לוקח), ביושוק אינפנט בהפרש אדיר (UE3), מטרו לסט לייט וקרייסס 3 (קרייאנג'ן 3). להגיד את האמת באתר שאני בדרך כלל מסתכל בו ה7950 לא נצח אפילו בבנצ'מארק אחד וזה עוד כשה760GTX על דרייברים של בטא בזמן שה7950 יחסית ותיק בשוק. פחות 200 שקל, יותר ביצועים, אי אפשר לנצח את זה :)

בקרייאנג'ן ה-7950 בוסט דווקא לוקח אבל זה ברמות של מילי שניות:
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... 42-12.html
בפרוסטבייט ה-760 לוקח אבל גם פה מדובר באחוזים מזעריים ושני הכרטיסים מריצים את באטלפילד 3 במעל 60FPS ככה שזה גם כבר לא רלוונטי. אבל כמו שציינת שלUE4 עדיין אין שום בנצמארק, כדאי לזכור שגם לFrostbyte 3 ולמנוע החדש של קרייטק (שדווקא מאבד את הסיפרור) אין שום בנצ'מרק. ואלו יהיו בתכלס המנועים שמריצים את משחקי 2014 ואילך.

כמו שאמרתי בעצמי - ברגע שה-760 עולה 150 ש"ח פחות אז הוא בהחלט עדיף כי שני הכרטיסים בתכלס צמודים בביצועים כמו שני גיימקיובים שהודבקו יחד. רק שאפילו פה אתה צריך לשאול את עצמך אם אולי ה-150 ש"ח האלו שווים לך נניח את Tomb Raider + DMC + Far Cry 3 (או משחקים אחרים שאפשר לבחור) כי אז הפער נוטה לכיוון השני.
אבל בשורה התחתונה בשני המקרים האלו אי אפשר להפסיד: אתה מקבל פה באזור ה-1000 ש"ח וקצת כרטיסי מסך שנותנים ביצועים שפעם היה אפשר רק לחלום עליהם. מעולם לא היה יחס price/performance כל כך טוב לכרטיסים שבתכלס יכולים להריץ לך כמעט כל משחק על 1080/60 בפירוט מלא. Stick - תתחדש! :)

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 09 ספטמבר 2013, 19:10

אני חושב שאם אתה מסתכל על טלוויזיה קעורה מהצד זאת יכולה להיות בעיה וחלק מהמסך יסתיר את עצמו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 05:00

swym כתב:בקרייאנג'ן ה-7950 בוסט דווקא לוקח אבל זה ברמות של מילי שניות:
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... 42-12.html
בפרוסטבייט ה-760 לוקח אבל גם פה מדובר באחוזים מזעריים ושני הכרטיסים מריצים את באטלפילד 3 במעל 60FPS ככה שזה גם כבר לא רלוונטי. אבל כמו שציינת שלUE4 עדיין אין שום בנצמארק, כדאי לזכור שגם לFrostbyte 3 ולמנוע החדש של קרייטק (שדווקא מאבד את הסיפרור) אין שום בנצ'מרק. ואלו יהיו בתכלס המנועים שמריצים את משחקי 2014 ואילך.

כמו שאמרתי בעצמי - ברגע שה-760 עולה 150 ש"ח פחות אז הוא בהחלט עדיף כי שני הכרטיסים בתכלס צמודים בביצועים כמו שני גיימקיובים שהודבקו יחד. רק שאפילו פה אתה צריך לשאול את עצמך אם אולי ה-150 ש"ח האלו שווים לך נניח את Tomb Raider + DMC + Far Cry 3 (או משחקים אחרים שאפשר לבחור) כי אז הפער נוטה לכיוון השני.
אבל בשורה התחתונה בשני המקרים האלו אי אפשר להפסיד: אתה מקבל פה באזור ה-1000 ש"ח וקצת כרטיסי מסך שנותנים ביצועים שפעם היה אפשר רק לחלום עליהם. מעולם לא היה יחס price/performance כל כך טוב לכרטיסים שבתכלס יכולים להריץ לך כמעט כל משחק על 1080/60 בפירוט מלא. Stick - תתחדש! :)

האמת שבגורו3D גם BF3 וגם קרייסס 3מנצחים בבירור על ה760GTX (כנראה שבניגוד לטום, בגורו הריצות את קרייסס בVERY HIGH ולא רק בHIGH. מצד שני הם בטח לא מריצים בכלל את אותו דמו). כך או כך הם מאוד קרובים ולרוב ה760GTX מנצח והוא גם זול יותר זה בהחלט WIN WIN לקנות 760GTX, ביחוד שהוא מקבל תמיכה בכל מני PHYSX ותלת מימד של NVIDIA בזמן שאין לATI את הטכנולוגיות הבלעדיות שלה. וכמובן שצריך לזכור שהדרייברים של ה760 עדין לא משופשפים כמו אלה של ה7950, אני בטוח שעם החודשים ההפרש רק יגדל. מצד שני יש את המשחקים חינם של ATI, פשוט רובם כבר בני יותר מחצי שנה ואני די בטוח שממילא בקריסמס סייל הקרוב הוא יוכל להשיג את כולם יחד בהרבה פחות מ150 שקל אם המשחקים האלה מעניינים אותו. כך או כך, אני חושב שהוא עשה בחירה מצויינת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 06:54

ואם כבר מדברים על החמור, סרטון PHYSX של בטמן ארקם אוריג'ן:

ודרישות המערכת של BF4, מטריד אותי שאני בדיוק בדרישות המומלצות :| :
תמונה

מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 ספטמבר 2013, 11:29

Graphics memory 3 gb? פעם ראשונה אני רואה דבר כזה...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2013, 11:33

DrKeo כתב:ואם כבר מדברים על החמור, סרטון PHYSX של בטמן ארקם אוריג'ן:

ודרישות המערכת של BF4, מטריד אותי שאני בדיוק בדרישות המומלצות :| :
תמונה

מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש.

יש 660TI עם 3 GB של זכרון גרפי? הם לא מגיעים עם 2GB?

אני מתאר לעצמי שזה לא הולך להפריע למשחק לפעול גם אצלי בהגדרות הגבוהות ביותר, בהנחה וגם אותו אוכל לקנות מתישהו בפחות מ5 דולר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 ספטמבר 2013, 20:03

DrKeo כתב:מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש.

זה בגלל שבארץ המיסוי על קונסולות ועל רכיבי מחשב שונה. ועדיין, ראינו עכשיו שמחשב שעומד בקריטריונים עולה קצת מעל 3000 ש"ח (בלי כונן קשיח, בלוריי, וציוד היקפי) , בזמן שהPS4 כבר במחירי הפריאורדר שנוטים להיות גבוהים מהמחיר הסופי עולה 2800. אז דווקא כן ממש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 12:23

להתחשב בזה שלפחות הסינגל של BF3 רץ על ה660TI שלי בלפחות 60FPS, אני בספק אם יהיה לו בעיה להריץ את BF4. מה שכן באמת אין 660GTX עם 3GB וגם אין 660TI עם 3GB.

ולא גיא, אני יכול לבנות לך מחשב כזה בפחות בלהתחשב בזה שהמעבד היה הרבה יותר חזק ממה שצריך, הכרטיס מסך היה הרבה יותר חזק (660GTX עולה בחנות ההיא 870 שקל) ודיסק קשיח זאת בחירה שלך, אני גם יכול לשים לך דיסק קשיח של 500GB ב150 שקל. הם מתארים פה מחשב של בערך 2600 שקל, אם ימכרו כאן את הפס4 בפחות מ2600 שקל אני צנצנת. אגב גם בארה"ב אפשר לבנות מחשב כזה בבערך 450$ שזה פחות או יותר המחיר של הפס4.

כך או כך הנקודה היא פשוטה, להריץ משחק בגרפיקה יותר טובה ורזולוציה יותר טובה דורשת PC שעולה כמו הפס4 ופחות מהONE שזה מצב בזוי לשיגור קונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2013, 20:04

STARBOUND!!!!!

תמונה

היום בו 2013 תגמר מתקרב. זה אומר שהיום בו המשחק הזה ייצא מתקרב יותר ויותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 ספטמבר 2013, 05:03

19 שעות (בשישה ימים) בתוך Rome 2 ולא מסוגל להפסיק לשחק במשחק המדהים הזה. פשוט הTotal rome הטוב ביותר שנוצר עד היום, איזה משחק גאוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 ספטמבר 2013, 22:39

המחשב שלי בסלון החליט להראות לי שהוא בן חמש...
לא משנה כמה היטסינקים שהחלפתי (כולל מפלצת חדשה שקניתי עבורו), כמה משחה טרמית שמרחתי ואפילו זה שהשארתי את המארז פתוח, עדיין המעבד היה מטפס מעלה מעלה בסולם הטמפרטורה עד שבאיזור ה70-75 מעלות הוא היה מתחיל לקרטע בצורה איומה (וממשיך לעלות... בשלבים מסוימים גם עברתי את ה100).

אז היום החלפתי לו את הקישקע. קניתי את המעבד העלוב שדיברנו עליו לפני כמה ימים (G3220) ואני יכול לדווח שכמו שחשדתי ועל אף מחירו הנמוך, משחקים רצים מצוין בהגדרות גבוהות (בדקתי טומב ריידר ובורדרלנד 2. אני לא חובב RPGים ואין לי לבדוק).
המחשב בכלל עובד מצוין כשאפילו לא הייתי צריך להתקין אותו מחדש אלא רק לעדכן דרייברים (אני מודע לעד כמה זה מומלץ... עדיין, מפתיע שזה עבד ולא קפץ לי שום מסך כחול למרות שמערכת ההפעלה הותקנה על מעבד ולוח אם של AMD).
מי שמחפש לקנות מחשב זול, אפילו למשחקים, יכול לשקול את זה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 ספטמבר 2013, 23:57

Death_119 כתב:19 שעות (בשישה ימים) בתוך Rome 2 ולא מסוגל להפסיק לשחק במשחק המדהים הזה. פשוט הTotal rome הטוב ביותר שנוצר עד היום, איזה משחק גאוני.

עזבתי את המשחק שלי עם הרומים אחרי משהו כמו 50 תורות כי למרות ששיחקתי על רמה אחת לפני לג'נדרי זה כבר ניהיה קל מידי ברמה שאין בכלל אתגר (הרומים גם מתוארים כעם בדרגת קושי קלה במסך הפתיחה ככה שכנראה לא הפתעה גדולה).
הרווחתי כל תור יותר ממה שאני יכול לבזבז גם אם אני ממש רוצה ובכלל לכל אורך המשחק לא הייתי קרוב לבעיה של אוכל או מרד, כל זה עם 9 ליגיונות מלאים במקומות שונים במפה. בקיצור זה כבר היה יותר קטע של לבחור נקודה במפה ולכבוש כל תור.

לכן זנחתי את הקמפיין הזה ועשיתי כמה תורות עם השבטים הגאלים ועם הפרסים כדי לראות מה אני מעדיף, שניהם מדורגים כקשים במסך הפתיחה אז אני מאמין שהפעם זה לא יגמר כל כך מהר.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 11 ספטמבר 2013, 09:24

מישהו כאן יודע איזה כרטיסי מסך הכי טובים וחזקים שיכולים להריץ את המשחקים הכי חדשים ביינתים?
לפי האתר הזה כותבים ש-Geforce GTX 690 ו-Radeon HD 7970 נחשבים מצויין אבל זה רק באתר אחד אמרו ולא ראיתי בכל האתרים שאומרים את זה ויכול להיות שזה לא מספיק מעודכן.
מישהו אמר לי שה-GTX 690 יהפוך את המחשב שלי לגריל :lol: , בכללי אם לא שמים מערכת קירור טובה או לא מנקים את האבק מהמחשב אז המחשב יהיה גריל לא משנה כמעט איזה כרטיס.

גם בלי קשר לכרטיסי מסך, מישהו חושב על לקנות את האוסף של Elder Scrolls למחשב? (כולל Skyrim עם ההרחבות :P ).
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2013, 09:39

Mandellla כתב:מישהו כאן יודע איזה כרטיסי מסך הכי טובים וחזקים שיכולים להריץ את המשחקים הכי חדשים ביינתים?
לפי האתר הזה כותבים ש-Geforce GTX 690 ו-Radeon HD 7970 נחשבים מצויין אבל זה רק באתר אחד אמרו ולא ראיתי בכל האתרים שאומרים את זה ויכול להיות שזה לא מספיק מעודכן.
מישהו אמר לי שה-GTX 690 יהפוך את המחשב שלי לגריל :lol: , בכללי אם לא שמים מערכת קירור טובה או לא מנקים את האבק מהמחשב אז המחשב יהיה גריל לא משנה כמעט איזה כרטיס.

גם בלי קשר לכרטיסי מסך, מישהו חושב על לקנות את האוסף של Elder Scrolls למחשב? (כולל Skyrim עם ההרחבות :P ).

אתה צריך להיות יותר ספציפי. מה התקציב שלך? זה למחשב חדש או קיים? אם זה לקיים איזה ספק יש לך? איך אתה מצפה לשחק במשחקים (60FPS, 30FPS, אתה משחק ב1080P או אולי 2560X1440?)?
בקיצור, תן קצת רקע.

אם אתה סתם שואל בשביל ידע אז TITAN של NVIDIA הוא הכרטיס הכי חזק אבל הוא עולה קצת פחות מ1000$. אם אתה מחפש את הכרטים הכפול הכי חזק אז זה או 690GTX או 7990HD, תלוי איזה משחק.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2013, 18:11

DrKeo כתב:להתחשב בזה שלפחות הסינגל של BF3 רץ על ה660TI שלי בלפחות 60FPS, אני בספק אם יהיה לו בעיה להריץ את BF4. מה שכן באמת אין 660GTX עם 3GB וגם אין 660TI עם 3GB.

ולא גיא, אני יכול לבנות לך מחשב כזה בפחות בלהתחשב בזה שהמעבד היה הרבה יותר חזק ממה שצריך, הכרטיס מסך היה הרבה יותר חזק (660GTX עולה בחנות ההיא 870 שקל) ודיסק קשיח זאת בחירה שלך, אני גם יכול לשים לך דיסק קשיח של 500GB ב150 שקל. הם מתארים פה מחשב של בערך 2600 שקל, אם ימכרו כאן את הפס4 בפחות מ2600 שקל אני צנצנת. אגב גם בארה"ב אפשר לבנות מחשב כזה בבערך 450$ שזה פחות או יותר המחיר של הפס4.

נו, אז תראה לי מחשב כזה של בערך 2600 שקל. בשביל שההשוואה תהיה מקבילה הוא אפילו לא צריך לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (בוא נניח שמחברים אותו לטלוויזיה) אבל הוא כן צריך לכלול שלט PS4 במחיר שבו הוא ימכר בארץ, כונן של 500GB, מעבד ולוח אם בסיסי (אבל שתהיה לו לפחות יציאה דיגיטלית לסראונד), כונן בלוריי, וכרטיס מסך עם נתונים דומים כוללל לפחות 3GB זיכרון (+ נניח 4 ג'יגה זיכרון RAM רגיל למחשב עצמו). נוכל אולי אחר כך להציג את זה כרפרנס למי שמחפש תחליפים לקונסולות כאן בפורום.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 ספטמבר 2013, 19:16

swym כתב:נו, אז תראה לי מחשב כזה של בערך 2600 שקל. בשביל שההשוואה תהיה מקבילה הוא אפילו לא צריך לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (בוא נניח שמחברים אותו לטלוויזיה) אבל הוא כן צריך לכלול שלט PS4 במחיר שבו הוא ימכר בארץ, כונן של 500GB, מעבד ולוח אם בסיסי (אבל שתהיה לו לפחות יציאה דיגיטלית לסראונד), כונן בלוריי, וכרטיס מסך עם נתונים דומים כוללל לפחות 3GB זיכרון (+ נניח 4 ג'יגה זיכרון RAM רגיל למחשב עצמו). נוכל אולי אחר כך להציג את זה כרפרנס למי שמחפש תחליפים לקונסולות כאן בפורום.

למה דווקא שלט של סוני? הוא צריך לכלול שלט תואם איכותי כלשהו אבל גם אם הוא יעלה 3000 שקל ויותר, זה פער שימחק בתוך מבצע או שניים על משחקים ו/או מנוי לפלוס שמחויב לאונליין...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ספטמבר 2013, 19:33

omerkot כתב:למה דווקא שלט של סוני? הוא צריך לכלול שלט תואם איכותי כלשהו אבל גם אם הוא יעלה 3000 שקל ויותר, זה פער שימחק בתוך מבצע או שניים על משחקים ו/או מנוי לפלוס שמחויב לאונליין...

This!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2013, 20:54

נראה לי שזה יותר מתאים לפה, מאשר לדיון VALVE.

אז נכון הFamily Sharing שנשמע נורא מגניב בONE, אבל נדחה? אז סטים!
הבטא נפתחת בקרוב (רק 1000 משתמשים, בנתיים) וזה מגניב לגמרי.
אפשרות לאשר עד 10 מכשירים בכל זמן.
כל הספרייה מושאלת.
משחקים שיש להם תוכנת צד שלישי (כמו UPLAY) לא יכולים להיות מושאלים.
לא ניתן לשחק במשחקים, בזמן שמישהו אחר משחק. גם אם הם משחקים שונים. הספריה כולה מושאלת ורק משתמש אחד יכול לשחק בה.
אם אתה בעלי המשחק, אתה תמיד יכול לשחק. אם מישהו אחר משחק והחלטת להכנס, יתנו להם כמה דקות לקנות את המשחק, או לצאת ממנו באופן מסודר.
ההשאלה כוללת DLC. אם אתם לא בעלים של משחק, לא תוכלו לקנות עבורו DLC.
פריטי סטים ואצ'יוומנטים ינתנו לשחקן שמשחק, בחשבון שלו. פריטי משחק ישארו אצל בעלי המשחק.
אם התוכן חסום אזורית, אי אפשר לשתף אותו לאזור שבו הוא חסום.
אם מישהו מרמה בזמן שהוא משחק במשחק מושאל שלך, יכול להיות שיקחו ממך את הזכות לשתף משחקים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים