איזה כיף זה קונסולת דור הבא... אה רגע!
Nucleus_Dawn כתב:
עדין לא הבנתי למה טלויזיה קעורה זה יותר טוב.
DrKeo כתב:בגדלים גדולים, טלביזיה קעורה נותנת לך זוית ראיה הרבה יותר טובה. גם מסכי IMAX (גם זה בראשון) קעורים כי הם גדולים ויושבים קרוב אליהם. תחשוב על זה שהמסך טלביזיה האולטימטיבי הוא ספרה שמקיפה אותך 360 מעלות בכל הצירים, אז אם תחתוך מלבן ותעשה ממנו טלביזיה מתוך הספרה הזאת אז הוא יהיה קעור כי הוא חלק מספרה. אתה רוצה את כל החלקים של הטלביזיה במרחק שווה מהעיניים שלך, זה אף פעם לא יקרה עד שתשתמש באיזה אוקולוס ריפט או משהו כזה אבל לעשות את הטלביזיה קעורה משפר את המצב, ביחוד כשהיא ענקית.
DrKeo כתב:סטאר סיטיזן גייס כבר 18 מליון (כן, 18 מליון) בcrowd funding. כן, 18 מליון, 18! מליון! דולר!
מה שבאמת מרשים הוא שהם גייסו שבוע שעבר 17 מליון, כלומר בשבוע האחרון הם עלו במליון דולר שלמים. בנוסף הם הוסיפו סטרצ' גול ל20 מליון דולר, אם נגיע ל20 מליון יתווסף למשחק גם FPS על שטח של כוכבים.
בנושא ה760 מול ה7950 בוסט, ה760 לרוב לוקח ובעיקר במנועים הגדולים (פרוסטבייט וקרייאנג'ן, לצערנו לUE4 עדין אין שום בנצ'מארק). אם הוא גם זול יותר זה כבר בכלל WIN WIN ובנוסף לדעתי בכלליות עדיף NVIDIA כי אין כזאת חיה טכנולוגיה של ATI שעובדת רק על כרטיסי ATI אבל בהחלט יש טכנולוגית NVIDIA שעובדת רק על כרטיסי NVIDIA כמו PHYSX או התלת מימד שלהם. מהבדיקות שראיתי ה760 לוקח בFARCRY 3, בBF3 (פרוסטבייט), בTR החדש (בלי השיער של ATI, עם השיער מן הסתם ה7950 בוסט לוקח), ביושוק אינפנט בהפרש אדיר (UE3), מטרו לסט לייט וקרייסס 3 (קרייאנג'ן 3). להגיד את האמת באתר שאני בדרך כלל מסתכל בו ה7950 לא נצח אפילו בבנצ'מארק אחד וזה עוד כשה760GTX על דרייברים של בטא בזמן שה7950 יחסית ותיק בשוק. פחות 200 שקל, יותר ביצועים, אי אפשר לנצח את זה
swym כתב:בקרייאנג'ן ה-7950 בוסט דווקא לוקח אבל זה ברמות של מילי שניות:
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... 42-12.html
בפרוסטבייט ה-760 לוקח אבל גם פה מדובר באחוזים מזעריים ושני הכרטיסים מריצים את באטלפילד 3 במעל 60FPS ככה שזה גם כבר לא רלוונטי. אבל כמו שציינת שלUE4 עדיין אין שום בנצמארק, כדאי לזכור שגם לFrostbyte 3 ולמנוע החדש של קרייטק (שדווקא מאבד את הסיפרור) אין שום בנצ'מרק. ואלו יהיו בתכלס המנועים שמריצים את משחקי 2014 ואילך.
כמו שאמרתי בעצמי - ברגע שה-760 עולה 150 ש"ח פחות אז הוא בהחלט עדיף כי שני הכרטיסים בתכלס צמודים בביצועים כמו שני גיימקיובים שהודבקו יחד. רק שאפילו פה אתה צריך לשאול את עצמך אם אולי ה-150 ש"ח האלו שווים לך נניח את Tomb Raider + DMC + Far Cry 3 (או משחקים אחרים שאפשר לבחור) כי אז הפער נוטה לכיוון השני.
אבל בשורה התחתונה בשני המקרים האלו אי אפשר להפסיד: אתה מקבל פה באזור ה-1000 ש"ח וקצת כרטיסי מסך שנותנים ביצועים שפעם היה אפשר רק לחלום עליהם. מעולם לא היה יחס price/performance כל כך טוב לכרטיסים שבתכלס יכולים להריץ לך כמעט כל משחק על 1080/60 בפירוט מלא. Stick - תתחדש!
DrKeo כתב:ואם כבר מדברים על החמור, סרטון PHYSX של בטמן ארקם אוריג'ן:
ודרישות המערכת של BF4, מטריד אותי שאני בדיוק בדרישות המומלצות:
מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש.
DrKeo כתב:מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש.
Death_119 כתב:19 שעות (בשישה ימים) בתוך Rome 2 ולא מסוגל להפסיק לשחק במשחק המדהים הזה. פשוט הTotal rome הטוב ביותר שנוצר עד היום, איזה משחק גאוני.
Mandellla כתב:מישהו כאן יודע איזה כרטיסי מסך הכי טובים וחזקים שיכולים להריץ את המשחקים הכי חדשים ביינתים?
לפי האתר הזה כותבים ש-Geforce GTX 690 ו-Radeon HD 7970 נחשבים מצויין אבל זה רק באתר אחד אמרו ולא ראיתי בכל האתרים שאומרים את זה ויכול להיות שזה לא מספיק מעודכן.
מישהו אמר לי שה-GTX 690 יהפוך את המחשב שלי לגריל, בכללי אם לא שמים מערכת קירור טובה או לא מנקים את האבק מהמחשב אז המחשב יהיה גריל לא משנה כמעט איזה כרטיס.
גם בלי קשר לכרטיסי מסך, מישהו חושב על לקנות את האוסף של Elder Scrolls למחשב? (כולל Skyrim עם ההרחבות).
DrKeo כתב:להתחשב בזה שלפחות הסינגל של BF3 רץ על ה660TI שלי בלפחות 60FPS, אני בספק אם יהיה לו בעיה להריץ את BF4. מה שכן באמת אין 660GTX עם 3GB וגם אין 660TI עם 3GB.
ולא גיא, אני יכול לבנות לך מחשב כזה בפחות בלהתחשב בזה שהמעבד היה הרבה יותר חזק ממה שצריך, הכרטיס מסך היה הרבה יותר חזק (660GTX עולה בחנות ההיא 870 שקל) ודיסק קשיח זאת בחירה שלך, אני גם יכול לשים לך דיסק קשיח של 500GB ב150 שקל. הם מתארים פה מחשב של בערך 2600 שקל, אם ימכרו כאן את הפס4 בפחות מ2600 שקל אני צנצנת. אגב גם בארה"ב אפשר לבנות מחשב כזה בבערך 450$ שזה פחות או יותר המחיר של הפס4.
swym כתב:נו, אז תראה לי מחשב כזה של בערך 2600 שקל. בשביל שההשוואה תהיה מקבילה הוא אפילו לא צריך לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (בוא נניח שמחברים אותו לטלוויזיה) אבל הוא כן צריך לכלול שלט PS4 במחיר שבו הוא ימכר בארץ, כונן של 500GB, מעבד ולוח אם בסיסי (אבל שתהיה לו לפחות יציאה דיגיטלית לסראונד), כונן בלוריי, וכרטיס מסך עם נתונים דומים כוללל לפחות 3GB זיכרון (+ נניח 4 ג'יגה זיכרון RAM רגיל למחשב עצמו). נוכל אולי אחר כך להציג את זה כרפרנס למי שמחפש תחליפים לקונסולות כאן בפורום.
omerkot כתב:למה דווקא שלט של סוני? הוא צריך לכלול שלט תואם איכותי כלשהו אבל גם אם הוא יעלה 3000 שקל ויותר, זה פער שימחק בתוך מבצע או שניים על משחקים ו/או מנוי לפלוס שמחויב לאונליין...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים