bling כתב:הגניבת דעת היחידה פה היא שלך. וכן כולם מסכימים נראה לי שהמודל של GP הוא גם מטומטם. קיאו בעצמו בהודעה שרשם על איך לתקן את המותג אמר שמשחק AAA צריך להגיע ל GP אחרי שנה-שנה וחצי מינימום. לכולם ברור ש GP ביחד עם מודל של אין בלעדיים הרס את המותג.
כולם יודעים שאם מייקרוסופט היתה מצליחה להוציא בלעדיים (גם לדור הבא וגם לפלטפורמה) בקצב טוב מתחילת הדור - אלוהים רק יודע מה היה המצב כיום כשלסוני יש את הקונסולה הכי גרועה שהוציאו אי פעם בהפרש תהומי ומנגד היתה עומדת קונסולת דור הבא עם המון בלעדיים AAA של מייקרוסופט שמנצלים את הפלטפורמה, מה שעוד יותר היה מבייש את סוני.
Laskin כתב:אני אף פעם לא קניתי את ההערה הקצרה של פיל בזמנו, ש"גיימפאס רווחי". המתמטיקה באמת לא הסתדרה לי בראש... עם עלויות התפעול והמשרדים והמשכורות שלהם - אני לא מצליח להבין איך זה קרוב בכלל להיות רווחי. דיברנו על זה כבר ב-2021 וזה לא הסתדר לי, ואחרי רכישת אקטיויז'ן זה בכלל הפך להיות מבחינתי ברור כשמש ודיברנו על זה שוב כאן ב-2023 ו-2024.
Laskin כתב:הקשר לפגיעה במכירות הוא שאולי חברות דורשות יותר כדי להוסיף את המשחק שלהן בגיימפאס, מאשר בעבר.
יש עדיין משחקי AAA, ויש AA, וזה יכול להיות סכומים לא קטנים בכלל.
DrKeo כתב:כל בעלי אקסבוקס כבר מזמן עברו למחשב ולפס5, יש כמעט 30 מליון מכשירים בטבע אבל אני בספק כמה בשימוש מעבר לילדים עם GP או פורטנייט.
מיקרוסופט נוטשת את החומרה, הפכה למפיצה, רק אדם מטורף ימשיך לבנות עליה ספריה במקום פלפטפורמה שממשיכה לחיות כמו פלייסטיישן או סטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים