bling כתב:אני באמת לא מבין בכלל את הטעם באקס בוקס הבאה. כאילו למה? מה היעד שלהם מה החזון, כלום לא ברור.
bling כתב:אני באמת לא מבין בכלל את הטעם באקס בוקס הבאה. כאילו למה? מה היעד שלהם מה החזון, כלום לא ברור.
glass man כתב:קאז אם האקסבוקס הבאה יגרום לפלייסטישן להיראות כמו אדם בלי סמארטפון למה סטים דק לא עף מהמדפים? הוא יכול לעשות את כל זה.כל הלהיטים התורנים של הPC זמינים על הסטים דק DAY ONE ועדיין לפי ההערכות הכי מחמיאות הוא מכר 6M עותקים, אפילו לא ברמה של הויטה. כל מי שמעוניין בחזון הPC בסלון של האקסבוקס הבאה, פשוט יכול לקנות קונסולה ניידת לחבר אליה כרטיס מסך חזק עם קופסת EGPU והופ יש לך קונסולת PC בסלון, אף אחד לא עושה את זה כי זה לא מעניין אף אחד.
Laskin כתב:חצי ממה שכתבת מדבר על בלעדיות ומשחקים שלא נמצאים בקונסולות אחרות… כאילו שזה ממש חשוב.
אבל זה לא מה שקורה, קורה ההפך, ועכשיו תעשה אחד ועוד אחד
glass man כתב:קאז, בשרשור החומרה הבאת בגאווה את Peak שמכר 5 מליון עותקים. הוא רץ על הסטים דק, כמו מלך, וגם Palworld. את כל הלהיטים שלך מחשב נייד ברמת entery level יכול להריץ.
למה ששחקן פלייסטישן ירגיש באסה לגבי היידס 2? ויצטרך XBOX PC ? להאדס 2 יש שוב, כמו כל הלהיטים התורנים האלה דרישות מערכת שכל לפטופ תפוח אדמה יכול להריץ.
אני לא יודע אם שמעת על זה אבל שמייקרוסופט רצו להיכנס לשוק הקונסולות גייטס רצה שאופיס וWord יהיו חלק מהחבילה והצוות במייק שעשה תחקיר מעמיק היה צריך להסביר לו שהרוב המוחלט לא מעוניין בלהכין מצגות ולכתוב מסמכים בסלון על הקונסולה שלו, אז אתה אומר שדברים השתנו אחרי 25 שנה? אף אחד לא רוצה שהקונסולה תהיה PC.
Laskin כתב:שחקן פלייסטיישן ממוצע לא מתעניין במשחקי EA והיידס. יש כאלו שכן, מדובר אבל בנישה בקרב שחקני קונסולות.
הם יותר מתעניינים בקוד, פורטנייט ולהיטי AAA, וכאן הדוגמא שלך של מישהו שלא יכול לחכות עד שיוצא האדס2 - הרבה יותר רלוונטית כשמדברים על גירס, פורצה, אנצ׳רטד, ספיידרמן וכו שמוכרים עשרות מליונים. וזה מה שמנסים להסביר לך כבר שנים ואתה מתעקש שבלעדיות לא חשובה ופתאום אתה מתהפך כשזה קשור למשחק שמוכר מליון יחידות או משחקי EA שזה קטע של שחקני מחשב ואין לך הוכחה שזה מעניין שחקני קונסולות.
אתה אשכרה חושב שיש יותר אנשים שמעניין אותם לשחק האדס מהר ביציאה מאשר פורצה הורייזון או ספיידרמן? אם לא אז כל הטיעון שלך לא מתקרב לחשיבות של הטיעון שאנחנו מביאים לך כבר שנתיים פה.
Laskin כתב:משחקים כמו ספיידרמן גורמים לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולהתחיל לבזבז בה כסף ולעשות מנוי לאונליין, איך זה פחות ופחות הגיוני בדיוק??
אני לא אומר שאני פוסל שמיקרוסופט תחזור לבלעדיות, אני אומר שלדעתי זה לא יקרה וגם אם כן - אף אחד כבר לא יאמין להם. הם משנים אסטרטגיה כל שני וחמישי…
אגב, השבוע הם הודיעו שהם מפסיקים גם את שירות השכרת ומכירת הסרטים והסדרות בחנות שלהם, נגמר עידן הTV… לפחות זה.
glass man כתב:קאז Half life 3 זה אשכרה האקסקלוסיבי היחיד המעניין שהצלחת למצוא שיהיה לXBOX PC הזה.
שחקני הקונסולות רגילים לחכות שנים למשחקי Half life והם בסדר עם זה, והם יחכו כמו גדולים גם הפעם. לקח זמן לHL1 להגיע לפס2 ולקח לו שנה להגיע לאקסבוקס ו3 שנים להגיע לפס3. גם הפעם גיימרים של קונסולות ידעו שהם הולכים לחכות כמה שנים לHL3 אולי שנה, אולי 3 שנים, אולי 4 שנים אבל בסוף הוא יגיע לקונסולות.
glass man כתב:כמו שנדב אמר, ההכי טובים של התחום לא מצליחים למכור אפילו 5 מליון יחידות של המכשירים שלהם, אז לאן מייקרוסופט תדרדר בדור הזה, עם הXBOX PC הזה ל15 מליון?
עדיף להם כבר לשמר את קהל ה30M ולנסות להגדיל אותו מאשר לצלול עוד יותר לתהום.
glass man כתב:קאז Half life 3 זה אשכרה האקסקלוסיבי היחיד המעניין שהצלחת למצוא שיהיה לXBOX PC הזה.
שחקני הקונסולות רגילים לחכות שנים למשחקי Half life והם בסדר עם זה, והם יחכו כמו גדולים גם הפעם. לקח זמן לHL1 להגיע לפס2 ולקח לו שנה להגיע לאקסבוקס ו3 שנים להגיע לפס3. גם הפעם גיימרים של קונסולות ידעו שהם הולכים לחכות כמה שנים לHL3 אולי שנה, אולי 3 שנים, אולי 4 שנים אבל בסוף הוא יגיע לקונסולות.
glass man כתב:כמו שנדב אמר, ההכי טובים של התחום לא מצליחים למכור אפילו 5 מליון יחידות של המכשירים שלהם, אז לאן מייקרוסופט תדרדר בדור הזה, עם הXBOX PC הזה ל15 מליון?
Laskin כתב:מעולם לא טענתי שמשחק שהיה פעם בEA לא יצליח בגירסתו המלאה בקונסולות, אני טענתי רק שלדעתי זה לא ישנה דבר כי מה שמעניין בסוף אנשים זה משחק גמור, בטח ובטח בקונסולות, שם יותר אוהבים מוצר סופי טוב וכמה שפחות באגים.
שחקני מחשב רגילים להתעסק עם דרייברים, עדכונים, חנויות רבות והעדכונים והשינויים שבהן, מערכות הפעלה, פאצ׳ים של משחקים שיוצאים עם מלא מלא באגים בגלל מליון סיבות בחומרות שונות ומגוונות וכו׳… אז קטן עליהם להתעסק עם משחק לא גמור ונסיוני.
glass man כתב:יאללה, פותחים התערבות שHalf life 3 יגיע לפס5/פס6 תלוי לאיזה דור הוא יהיה יותר קרוב טכנית וגרפית? או שאתה תתחמק מהתערבות כרגיל?
World of warcraft ? איזה שנה אתה חושב שאנחנו אחי? 2004? מתי שיחקת בפעם האחרונה בWOW הממשק שלו לא בנוי לקונטרולר בכלל. המפתחת שלו אף פעם לא חשבה להביא אותו לקונסולות, ולשחקני קונסולות יש אלטרנטיבות שיותר מעניינות אותם. כמו פפ14 וגנשין אימפקט וכו' משחק עתיק בן 21... זה ממש לא מה שיהיה סיסטם סלר.
counter strike 2 ? אתה רציני, שחקני קונסולות ישחקו CS2 עם שחקני PC? זו תהיה שחיטה מה שיקרה לשחקני הקונטרולר.
אינדים לא מוכרים קונסולה לאף אחד. אינדים זה בונוס נחמד. אף אחד לא ראה את סופר מיט בוי על ה360 ואמר "אני אלך על האקסבוקס על פני הPS3 בגלל סופר מיט בוי"
Laskin כתב:והנה, מיקרוסופט מתהפכת שוב:
https://www.windowscentral.com/gaming/x ... s-too-high
הכריזו שהמחיר של outer worlds 2 לא יהיה 80 דולר אלא 70.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים