Death_119 כתב:מבחינתי חדשות מעולות, אני משתמש באולטימייט כמנוי משפחתי, מחשב ואקסבוקס שנמצא אצל הילד. החדשות של Fortnite מדהימות מבחינת הבן שלי, הוא משחק כל היום עם חברים במשחק ומבקש אחת ל... שארכוש לו Vbuck והוא הולך לקבל הכל במסגרת המנוי.
המנוי לפיסי בלי קשר הוא ממש זול, כן - 16.5$ זה עדיין זול מאוד ביחס לערך.
מה האלטרנטיבה? לקנות ב-70/80$ משחקים בשיגור (תשוו את מה שהמנוי מציע לרוב השחקנים)?
DrKeo כתב:Death_119 כתב:מבחינתי חדשות מעולות, אני משתמש באולטימייט כמנוי משפחתי, מחשב ואקסבוקס שנמצא אצל הילד. החדשות של Fortnite מדהימות מבחינת הבן שלי, הוא משחק כל היום עם חברים במשחק ומבקש אחת ל... שארכוש לו Vbuck והוא הולך לקבל הכל במסגרת המנוי.
המנוי לפיסי בלי קשר הוא ממש זול, כן - 16.5$ זה עדיין זול מאוד ביחס לערך.
מה האלטרנטיבה? לקנות ב-70/80$ משחקים בשיגור (תשוו את מה שהמנוי מציע לרוב השחקנים)?
המנוי שווה ערך ללקנות 5-6 משחקי AAA בשנה, יותר אם אתה מוכן לחכות חודש לפני שאתה קונה משחק חדש. אני מעדיף לשלם על 5-6 משחקים שבא לי בשנה ולקבל אותם לנצח מאשר להתקע עם המבחר של מיקרוסופט (פחות או יותר) באותו סכום.
עם כל הכבוד לצד א של מיקרוסופט שעושה משחקים אחלה, DS2 או GOY או MGS:D או מטרויד נמצאים אצלי מעל לרוב ההיצע של מיקרוסופט השנה. כנראה שהייתי קונה השנה את דום, סילקסונג, הנסיך הכחול ואולי משלחת 33 אבל הערך של כל המשחקים האלה יחדיו הוא במקרה הטוב חצי מהעלות השנתית של 360$.
כן, GP מציע עוד מאות משחקים, אבל אין לי זמן לשחק מאות משחקים. אני משחק רק במה שממש מעניין אותי. אני אפיל לא בטוח שאני אשאר עם המנוי PC שנראה שיעלה בארץ ה-56₪ בחודש. חתיכת עלית מחיר, אני כרגע משלם בקושי 28₪, בול פי 2. מה נסגר?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Without going into too much detail, not long after the last round of layoffs (next one should be coming in Q1 26 btw - and its going to be just as massive as the last one), some rumblings out of Xbox starting coming out that were a little hard to believe.
The ramifications of the CoD GP gambit not working out were just starting to get properly measured, but the thing that really stuck out to me was that suddenly, really concrete plans for actual MS Xbox HW went from being definitive, to up in the air, which was really startling given that this thing was meant to be out relatively soon. It was one of those situations where, despite folks being told 'hey, we wanna pull the trigger on this in 2026', the steps you would need to take in the lead up to delivering a new console gen weren't being met.
DrKeo כתב:נינטנדו עושה בנו כרצונם כבר 30 שנים, אני בטוח שהם ימשיכו לעד. אבל חייבת לקום מתחרה לסוני כי כל התעשיה הולכת לפח הזבל.
.
Laskin כתב:אבל בפעם המליון - בלעדיות זה מה שגורם לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולא של המתחרה. למה לעזאזל אתה חושב שאנשים רוכשים את הקונסולות של נינטנדו שהן מיושנות, יקרות מאוד יחסית למה שהן מספקות ועם האונליין הכי גרוע שיכול להיות והמשחקים שם נשארים 60-80 דולר גם עשור אחרי היציאה שלהם?
זה מה שמכר קונסולות תמיד. שום דבר לא השתנה. בלעדיים טובים, זה הכל. זה מה שגרם לפלייסטיישן לצמצם פער אדיר בדור ה-360, זה מה שהוביל אותם לנצחון מוחץ בדור הפס4, זה מה שיכול היה להציל את מיקרוסופט אם הם לא היו מחליטים לוותר בדיוק בשנייה שהכל התחיל להראות מצוין מבחינת הבלעדיים.
Laskin כתב:אבל בפעם המליון - בלעדיות זה מה שגורם לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולא של המתחרה. למה לעזאזל אתה חושב שאנשים רוכשים את הקונסולות של נינטנדו שהן מיושנות, יקרות מאוד יחסית למה שהן מספקות ועם האונליין הכי גרוע שיכול להיות והמשחקים שם נשארים 60-80 דולר גם עשור אחרי היציאה שלהם?
זה מה שמכר קונסולות תמיד. שום דבר לא השתנה. בלעדיים טובים, זה הכל. זה מה שגרם לפלייסטיישן לצמצם פער אדיר בדור ה-360, זה מה שהוביל אותם לנצחון מוחץ בדור הפס4, זה מה שיכול היה להציל את מיקרוסופט אם הם לא היו מחליטים לוותר בדיוק בשנייה שהכל התחיל להראות מצוין מבחינת הבלעדיים.
“People who buy a hardware system these days, they’re doing it because of the ecosystem, because of their friends list. You’re not going to get people to transition consoles because of exclusives anymore. We’re way beyond that point.
“People are entrenched into their systems. And bringing the content to them is the only way to win. And that is what everyone is doing, except for
Nintendo they tend to do their own thing. Even they could benefit from it, but of course they won’t, that’s not their MO.”
DrKeo כתב:תודה כבר שטעית, אקסבוקס קורסת תחת ההנהגה "שלך". מיקרוסופט עושים בול מה שאתה רוצה שהם יעשו ואקסבוקס על סף סגירה בגלל האסטרטגיה הזו. עוד כמה הרס אתה צריך לראות כדי שתודה שטעית בענק?
DrKeo כתב:קאז יודע שבלעדיים זה מה שמוכר קונסולות, הרי הוא מזיין את השכל על משחקי EA על אקסבוקס כבר שנתיים. מה זה אם לא בלעדיים? למה שהוא יטען לזה אם הוא חושב שבלעדיים לא משנים? ברור שהם משנים, כולם יודעים את זה, זה משהו שבן 10 יכול להבין. הוא סתם מטריל, טפס על עץ במשך שנים ואין לו מושג איך לרדת ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים