נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוקטובר 2025, 08:13

מבחינתי חדשות מעולות, אני משתמש באולטימייט כמנוי משפחתי, מחשב ואקסבוקס שנמצא אצל הילד. החדשות של Fortnite מדהימות מבחינת הבן שלי, הוא משחק כל היום עם חברים במשחק ומבקש אחת ל... שארכוש לו Vbuck והוא הולך לקבל הכל במסגרת המנוי.

המנוי לפיסי בלי קשר הוא ממש זול, כן - 16.5$ זה עדיין זול מאוד ביחס לערך.

מה האלטרנטיבה? לקנות ב-70/80$ משחקים בשיגור (תשוו את מה שהמנוי מציע לרוב השחקנים)?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2025, 12:26

Death_119 כתב:מבחינתי חדשות מעולות, אני משתמש באולטימייט כמנוי משפחתי, מחשב ואקסבוקס שנמצא אצל הילד. החדשות של Fortnite מדהימות מבחינת הבן שלי, הוא משחק כל היום עם חברים במשחק ומבקש אחת ל... שארכוש לו Vbuck והוא הולך לקבל הכל במסגרת המנוי.

מה האלטרנטיבה? לקנות ב-70/80$ משחקים בשיגור (תשוו את מה שהמנוי מציע לרוב השחקנים)?

המנוי שווה ערך ללקנות 5-6 משחקי AAA בשנה, יותר אם אתה מוכן לחכות חודש לפני שאתה קונה משחק חדש. אני מעדיף לשלם על 5-6 משחקים שבא לי בשנה ולקבל אותם לנצח מאשר להתקע עם המבחר של מיקרוסופט (פחות או יותר) באותו סכום.

עם כל הכבוד לצד א של מיקרוסופט שעושה משחקים אחלה, DS2 או GOY או MGS:D או מטרויד נמצאים אצלי מעל לרוב ההיצע של מיקרוסופט השנה. כנראה שהייתי קונה השנה את דום, סילקסונג, הנסיך הכחול ואולי משלחת 33 אבל הערך של כל המשחקים האלה יחדיו הוא במקרה הטוב חצי מהעלות השנתית של 360$.

כן, GP מציע עוד מאות משחקים, אבל אין לי זמן לשחק מאות משחקים. אני משחק רק במה שממש מעניין אותי. אני אפיל לא בטוח שאני אשאר עם המנוי PC שנראה שיעלה בארץ ה-56₪ בחודש. חתיכת עלית מחיר, אני כרגע משלם בקושי 28₪, בול פי 2. מה נסגר?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוקטובר 2025, 16:59

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:מבחינתי חדשות מעולות, אני משתמש באולטימייט כמנוי משפחתי, מחשב ואקסבוקס שנמצא אצל הילד. החדשות של Fortnite מדהימות מבחינת הבן שלי, הוא משחק כל היום עם חברים במשחק ומבקש אחת ל... שארכוש לו Vbuck והוא הולך לקבל הכל במסגרת המנוי.

המנוי שווה ערך ללקנות 5-6 משחקי AAA בשנה, יותר אם אתה מוכן לחכות חודש לפני שאתה קונה משחק חדש. אני מעדיף לשלם על 5-6 משחקים שבא לי בשנה ולקבל אותם לנצח מאשר להתקע עם המבחר של מיקרוסופט (פחות או יותר) באותו סכום.

עם כל הכבוד לצד א של מיקרוסופט שעושה משחקים אחלה, DS2 או GOY או MGS:D או מטרויד נמצאים אצלי מעל לרוב ההיצע של מיקרוסופט השנה. כנראה שהייתי קונה השנה את דום, סילקסונג, הנסיך הכחול ואולי משלחת 33 אבל הערך של כל המשחקים האלה יחדיו הוא במקרה הטוב חצי מהעלות השנתית של 360$.

כן, GP מציע עוד מאות משחקים, אבל אין לי זמן לשחק מאות משחקים. אני משחק רק במה שממש מעניין אותי. אני אפיל לא בטוח שאני אשאר עם המנוי PC שנראה שיעלה בארץ ה-56₪ בחודש. חתיכת עלית מחיר, אני כרגע משלם בקושי 28₪, בול פי 2. מה נסגר?

יש לך סביר להניח מנוי גיימינג אחד ואיזה ארבעה מנויי סטרימינג בטלוויזיה, למה לשלם לנטפליקס 60 שקלים זה הגיוני אבל כלום בפיתה מהתוכן שאתה צורך אבל לשלם למנוי משחקים אחד שמכסה בערך 99% ממה שאתה משחק בשנה (ואתה מבלה איתו הרבה יותר) 60 שקלים זה מוזר?

כל אחד והרגלי הצריכה שלו.

אם אני מסתכל מה עשיתי בשנה האחרונה עם הUltimate שיחקתי ב-
Wuchang - שיחקתי בשיגור וסיימתי.
Expedition 33 - שיחקתי בשיגור וסיימתי.
Jedi Survivor - שיחקתי מקץ שנה+ (מגיע למנוי EA אחרי שנה), וסיימתי.
Call Of Duty BO3 - שיחקתי אין ספור שעות מהשיגור.
Atomfall - שיחקתי מהשיגור ופרשתי אחרי כמה שעות.
Diablo 4 - שיחקתי אחרי שנה ופרשתי.
Ninja Gaiden 2 Black - שיחקתי בשיגור ופרשתי.
Indiana Jones - שיחקתי בשיגור וסיימתי.
MechWarrior 5: Clans - שיחקתי בשיגור ופרשתי.
FrostPunk 2 - שיחקתי בשיגור ופרשתי.
Calisto Protocol - שיחקתי שנתיים אחרי וסיימתי.
Dragon Age: VeilGuard: שיחקתי מקץ שנה+ ובדרך לסיים.

קרי, המנוי העניק לי בשנה האחרונה - 7 משחקים שסיימתי ועוד 4 משחקים שהתנסתי.
לא כולל את העובדה שאצלי זה מנוי גם לקונסולה ומה הילדים שלי משחקים וניסו.

לי אישית הוא משתלם, בטח לא לכולם.

מנגד, מנוי לפיסי הוא באמת עדיין מאוד משתלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2025, 17:08

GP לא מכסה 99% מהמשחקים שאני משחק בשנה, GP מכסה משחקים של מיקרוסופט ועוד טיפה. לא יודע מי האנשים שאלה המשחקים שהם משחקים בשנה. מטרויד פריים 4 ב-GP? מריו קארט WORLD ב-GP? דונקי קונג ב-GP? מה עם DS2 או GOY או FIFA החדש וכו'?

אצלנו בבית משתמשים בנטפליקס כמה שעות ביום, GP הוא מנוי שבו משחקים פעם בכמה שבועות או חודשים. לכולנו יש קטלוג אחורי ענקי, זה לא שחסר מה לשחק, והספריה ב-GP ממש נחמדה אבל לא 30$ בחודש נחמדה. אני מעדיף לקנות 4 משחקי AAA ועוד 5 אינדים בשנה מאשר להיתו מנוי ל-GP.

מן הסתם בגלל שאני עם PC המצב יותר טוב, GP עולה חצי. אבל אם הוא היה עולה לי 30$ כמו לשחקן קונסולה הייתה מבטל מזמן. עכשיו אני גם שוקל לבטל, הם הכפילו את המחיר ולא הביאו לי כולם חדש. בושה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אוקטובר 2025, 11:33

הסיבה נחשפת, מיקרוסופט הפסידה 300 מיליון דולר ממכירות COD בשל הגיימפאס מה שהוביל להחלטה להכפיל את מחיר המנוי.

מיקרוסופט ממש רוצה שתרכשו משחקים במחיר מלא כעת מסתבר.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... duty-sales
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2025, 13:48

סתם בולשיט, הם באותה מידה יכולים להוציא את COD מהשירות או לתת אותו באיחור של שנה או שנתיים. לא צריך לשנות את כל השירות בשביל משחק אחד.

מיקרוסופט פשוט משנים תקליט, לפני שנתיים זה היה "אם משחק מגיע לGP המכירות שלו עולות", עכשיו המכירות שלו נפגעות. לדעתי זה פשוט תלוי במשחק, אם זה COD שממילא כל העולם מכיר והיה קונה אז מן הסתם המכירות שלו יפגעו כי חלק מהאנשים שהיו קונים אותו יקבלו חינם ב-GP. אבל משחקים לא ידועים יכולים לקבל בוסט מ-GP, ביחוד משחקי אונליין שמנסים לצבור קהילה. מקרה קלאסי הוא רוקטליג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2025, 15:08

בטלתי את GP אחרי 6 שנים רצופות של מנוי. מיקרוסופוט יכולים ללכת לחפש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוקטובר 2025, 15:11

קיבלתי 3 חודשי מתנה עם מחשב נייד חדש. אח"כ אבטל גם כן, כמובן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2025, 21:02

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 אוקטובר 2025, 10:08

המקור שהדליף לפני כמה חודשים את הפרטים על ה-IP החדש של זנימקס שבוטל, ועוד הרבה לפני את התוכניות של MS להפיץ את המשחקים שלה על פלייסטיישן, טוען שיש בהחלט סיכוי שלא תהיה חומרה הבאה מ-MS לאקס בוקס, הציטוטים באדיבות הפורום הניאו-נאצי הקרוב לביתכם:
Without going into too much detail, not long after the last round of layoffs (next one should be coming in Q1 26 btw - and its going to be just as massive as the last one), some rumblings out of Xbox starting coming out that were a little hard to believe.

The ramifications of the CoD GP gambit not working out were just starting to get properly measured, but the thing that really stuck out to me was that suddenly, really concrete plans for actual MS Xbox HW went from being definitive, to up in the air, which was really startling given that this thing was meant to be out relatively soon. It was one of those situations where, despite folks being told 'hey, we wanna pull the trigger on this in 2026', the steps you would need to take in the lead up to delivering a new console gen weren't being met.

האמת? נשמע מאוד הגיוני, העובדה שיש רשתות גדולות שהתחילו להוריד קונסולות מהמדפים מעידה על חוסר אמון מטורף במותג, וסביר מאוד שהחליפות ב-MS יסיקו מסקנות.
המקרה של אקס בוקס צריך להילמד בפקולטות למנהל עסקים בכל העולם על איך מרסקים מותג בשווי מיליארדים על מיליארדים של כמעט 25 שנים תוך שנתיים.
כמובן שפיל ספנסר חייב לעוף הביתה בשלב הזה, אבל אני לא חושב שזה כבר ישנה משהו, הנזק כבר נעשה וקשה לראות דרך חזרה מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2025, 11:12

רחמים על כל הסטודיואים שהם קנו. ביחוד דאבל פיין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוקטובר 2025, 11:38

אני משוכנע שדאבל פיין ספציפית מאוד מגובשים שם, ויסתדרו גם אם יסגרו להם את הדלתות, כמובן בתנאי שטים שייפר בכלל ירצה להמשיך בתעשייה ולא לפרוש לפנסיה מוקדמת (בכל זאת, הוא בן 60 בערך).
לגבי ספנסר אני באמת לא יודע מה לומר. ברור שהוא חייב ללכת הביתה, ואני מקווה שזה יקרה, אבל אם זה יקרה אני רוצה שיכתוב ספר על כל מה שקרה שם. מי הוביל באמת את המהלך של רכישת אקטיויז׳ן בליזארד, וכמה באמת הבוסים שלו לחצו על השינויים השונים שקרו מאז. איזה בלבול מוחלט, היסטריה אפילו, התרחשה שם בשנים האחרונות. כל יומיים אסטרטגיה חדשה, כאילו כולם שם בני עשרה שמיד כשמשהו לא מתרומם - במקום להמתין ולתת לעניינים להתבשל - הם ממהרים לקפוץ בין רעיונות שונים, ואיכשהו - בכל פעם זה רעיון כושל יותר ויותר. חפרו לעצמם את הבור הזה.
אפשר רק להתפלל שאפל או טסלה או ענקית אחרת כלשהי תכנס לתחום במהרה וימלאו את החלל שמיקרוסופט הותירו, שמאפשר לסוני ונינטנדו לעשות בנו כרצונן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2025, 12:03

נינטנדו עושה בנו כרצונם כבר 30 שנים, אני בטוח שהם ימשיכו לעד. אבל חייבת לקום מתחרה לסוני כי כל התעשיה הולכת לפח הזבל.

אני מחזיק אצבעות שגורם כלשהו יציל את החברות שנמצאות תחת מיקרוסופט, לפחות הבאמת טובות בינהן (למשל playground, דאבלפיין או id), כי אני באמת מפחד שיהיה פה אסון גדול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אוקטובר 2025, 21:31

DrKeo כתב:נינטנדו עושה בנו כרצונם כבר 30 שנים, אני בטוח שהם ימשיכו לעד. אבל חייבת לקום מתחרה לסוני כי כל התעשיה הולכת לפח הזבל.

.

יום עצוב. בERA כבר יש שרשור של בן אדם שעובר מהאקסבוקס לפלייסטישן אנשים מפנימים שזה הסוף של האקסבוקס.אני מניח שזה בלתי נמנע. כולנו ידענו חוץ מקאז שהאקסבוקס מחשב הזה שהיה בתכנון נועד לכישלון ויש מצב שמייקרוסופט החליטה פשוט לחסוך מעצמה את הבושה והטרחה.

באמת מעניין מי תרים את הכפפה להחליף את מייקרוסופט כי וואלה אם הייתי יצרן חומרה, אני לא חושב שהיה לי חשק להיכנס לשוק הזה שאני רואה איך מייקרוסופט סיימו, השוק לגמרי נינטנדו לנד וסוני לנד.

עריכה: מייקרוסופט הכחישו את השמועה ואמרו שהם משקיעים בקונסולת דור הבא השאלה מי מאמין להם? ונניח שבאמת יש להם קונסולת דור הבא, יש מישהו שלא חושב שהיא תהיה האחרונה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2025, 22:09

מהרגע שמיקרוסופט התחילו לדבר על השלישיה של משחקים שהולכים לצאת לפלייסטיישן זה היה ברור שזה הסוף שלהם.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 05 אוקטובר 2025, 22:43

כל עוד מיקרוסופט דבקים לגבי DAY1 גיימפאס, ההחלטה לשחרר לפלייסטיישן היא החלטה הכי טובה, מוצדקת ומצדיקה את עצמה שמיקרוסופט עשתה הדור הזה.
המצב של XBOX היה יותר גרוע אם דום, אינדיאנה ג'ונס, אובליביון לא היו משוחררים לפס5.

מדהים כמה צרי ראייה אנשים פה רק כי הם רוצים לתדלק את מפלצת 'בלעדיות או למות' הפנאטית והפטאלית שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוקטובר 2025, 22:52

אבל בפעם המליון - בלעדיות זה מה שגורם לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולא של המתחרה. למה לעזאזל אתה חושב שאנשים רוכשים את הקונסולות של נינטנדו שהן מיושנות, יקרות מאוד יחסית למה שהן מספקות ועם האונליין הכי גרוע שיכול להיות והמשחקים שם נשארים 60-80 דולר גם עשור אחרי היציאה שלהם?
זה מה שמכר קונסולות תמיד. שום דבר לא השתנה. בלעדיים טובים, זה הכל. זה מה שגרם לפלייסטיישן לצמצם פער אדיר בדור ה-360, זה מה שהוביל אותם לנצחון מוחץ בדור הפס4, זה מה שיכול היה להציל את מיקרוסופט אם הם לא היו מחליטים לוותר בדיוק בשנייה שהכל התחיל להראות מצוין מבחינת הבלעדיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2025, 23:26

תודה כבר שטעית, אקסבוקס קורסת תחת ההנהגה "שלך". מיקרוסופט עושים בול מה שאתה רוצה שהם יעשו ואקסבוקס על סף סגירה בגלל האסטרטגיה הזו. עוד כמה הרס אתה צריך לראות כדי שתודה שטעית בענק?

Laskin כתב:אבל בפעם המליון - בלעדיות זה מה שגורם לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולא של המתחרה. למה לעזאזל אתה חושב שאנשים רוכשים את הקונסולות של נינטנדו שהן מיושנות, יקרות מאוד יחסית למה שהן מספקות ועם האונליין הכי גרוע שיכול להיות והמשחקים שם נשארים 60-80 דולר גם עשור אחרי היציאה שלהם?
זה מה שמכר קונסולות תמיד. שום דבר לא השתנה. בלעדיים טובים, זה הכל. זה מה שגרם לפלייסטיישן לצמצם פער אדיר בדור ה-360, זה מה שהוביל אותם לנצחון מוחץ בדור הפס4, זה מה שיכול היה להציל את מיקרוסופט אם הם לא היו מחליטים לוותר בדיוק בשנייה שהכל התחיל להראות מצוין מבחינת הבלעדיים.

קאז יודע שבלעדיים זה מה שמוכר קונסולות, הרי הוא מזיין את השכל על משחקי EA על אקסבוקס כבר שנתיים. מה זה אם לא בלעדיים? למה שהוא יטען לזה אם הוא חושב שבלעדיים לא משנים? ברור שהם משנים, כולם יודעים את זה, זה משהו שבן 10 יכול להבין. הוא סתם מטריל, טפס על עץ במשך שנים ואין לו מושג איך לרדת ממנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 אוקטובר 2025, 07:05

קאז גם יודע שHALF LIFE 2 זה האקסקלוסיבי שגרם לכולנו להתקין את steam. קאז פשוט נשען על זה שאקסקלוסיבים זה לא מספיק ואתה יכול שיהיה לך אקסקלוסיבים מדהימים כמו הWII U וזה לא יביא ניצחון, אבל זה לא סותר שאקסקלוסיבים הם אחד הפקטורים המשמעותים ביותר בהצלחה של קונסולה. למייקרוסופט פשוט לא היה אקסקלוסיבי מוכר קונסולות כבר שני דורות (מלבד פורצה)

מספיק להסתכל על סגה, ולראות שעוד לפני שהדרימקאסט מת הם כבר הוציאו משחקי צד א' לפאקינג PC לקונסולה של SNK ואפילו לנינטנדו!
(סאקורה ווארז אחד הסיסטם סלרים שלהם ביפן יצא לגיים בוי קולור ב2000) כל אלה לפני שסגה הכריזה שהיא פורשת ממלחמת הקונסולות ב2001.
קשה לא לראות את כל קווי הדמיון בין ההתנהגות של סגה לפני הפרישה למייקרוסופט של היום.

אני חושב שהצוותים של אקטביז'ן/בטסדה ופלייגראונד מוגנים בעתיד הנראה לעין. כל היתר כמו נינג'ה תאורי,inXile Obsidian חיות על זמן שאול.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 אוקטובר 2025, 00:40

Laskin כתב:אבל בפעם המליון - בלעדיות זה מה שגורם לאנשים לרכוש את הקונסולה שלך ולא של המתחרה. למה לעזאזל אתה חושב שאנשים רוכשים את הקונסולות של נינטנדו שהן מיושנות, יקרות מאוד יחסית למה שהן מספקות ועם האונליין הכי גרוע שיכול להיות והמשחקים שם נשארים 60-80 דולר גם עשור אחרי היציאה שלהם?

כשבכיר מ Circana אומר את הנ"ל אז כנראה שזה לא אמירה תלושה.

“People who buy a hardware system these days, they’re doing it because of the ecosystem, because of their friends list. You’re not going to get people to transition consoles because of exclusives anymore. We’re way beyond that point.

“People are entrenched into their systems. And bringing the content to them is the only way to win. And that is what everyone is doing, except for
Nintendo they tend to do their own thing. Even they could benefit from it, but of course they won’t, that’s not their MO.”

למיקרוסופט היה את דור ה XB1 ואת השנים הראשונות של ה series עם אותה טקטיקה של בלעדיות שהובילה אותה לשוקת שבורה.

DrKeo כתב:תודה כבר שטעית, אקסבוקס קורסת תחת ההנהגה "שלך". מיקרוסופט עושים בול מה שאתה רוצה שהם יעשו ואקסבוקס על סף סגירה בגלל האסטרטגיה הזו. עוד כמה הרס אתה צריך לראות כדי שתודה שטעית בענק?

אקסבוקס החומרה קורסת - אחרי דור XB1 ושנים ראשונות של SERIES עם טקטיקת בלעדיות קלאסית.
אקסבוקס התוכנה מתחזקת.

מיקרוסופט עוד לא התחילו לעשות דבר ממה שדיברתי עליו. גיימפאס DAY1 עדיין קיים וזה מה שהשמיד את מכירות המשחקים שם. אתה זה שמיהרת לקפוץ לרכבת המינוי ולהאמין להערכות האופטימיות של ספנסר על 60-80 מיליון מינויים.

משחקי XBOX על פלייסטיישן? הצלחה שלא מתפרשת בשני אופנים.
Xbox Ally - מיקרוסופט לא נוקטת בקו שיווקי אגרסיבי כפי שפירטתי.

DrKeo כתב:קאז יודע שבלעדיים זה מה שמוכר קונסולות, הרי הוא מזיין את השכל על משחקי EA על אקסבוקס כבר שנתיים. מה זה אם לא בלעדיים? למה שהוא יטען לזה אם הוא חושב שבלעדיים לא משנים? ברור שהם משנים, כולם יודעים את זה, זה משהו שבן 10 יכול להבין. הוא סתם מטריל, טפס על עץ במשך שנים ואין לו מושג איך לרדת ממנו.

הם בלעדיים עם קבלות של מכירות ופופולאריות ולכן יש בסיס למחשבה שיכולות לדחוף חומרה.
רוב הבלעדיים שאתם מדברים עליהם של מיקרוסופט הם משחקים כושלים שמתברר שלא מדברים לקהל. שחרורי משחקי צד ג' מצופים דוחפים יותר קונסולות מאשר הלבלייד, ריטרנל ושות'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2025, 12:36

פחח, סופסוף אתה מודה שהבעיה של אקסבוקס היא בלעדיים לא מספקים. אז הפיתרון שלך הוא שיהיו להם אפס בלעדיים. הגאונות...

ואגב, הx1 אחת הקונסולות המצליחות בהסטוריה, יותר מ-60 מליון יחידות והדור הכי רווחי של אקסבוקס.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 אוקטובר 2025, 13:06

והרחק מהפלייסטיישן.

אמרתי כבר שלבלעדיים יש משקל, אבל לא כזה פטאלי כמו שאתה עושה ממנו, ובטח לא מה שמיקרוסופט הצליחו להפיק כבר 2 דורות.
הלכה למעשה אנחנו רואים שמכל הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט יש רק בודדים שבאמת משמעותיים מההיבט הזה.

כמו שלא נוח לך להגיד שהפס5 מכרה מצויין בתחילת ימיה ובקצב יותר מהיר מהפס4 למרות שלא היו הרבה 'בלעדיים'. מסתבר שהורייזון 2, GOW ו GT מכרו את הפס5 למרות
ש *gasp* הם היו משחקי קרוסי-ג'ן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2025, 13:55

כל השנים האלה ועדין לא הבנת. החוסר הבנה הבסיסי שלך בשוק וההליכה עם הראש בקיר הרגה את אקסבוקס אחרי דור הכי רווחי בהסטוריה שלהם עם 60+ מליון יחידות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוקטובר 2025, 12:34

walmart כבר התחילו להפוך את המדפים שבעבר היו שייכים לאקסבוקס למדפי סוויץ 2 ופלייסטישן.

בתור מישהו שמאוד מאוד אהב את ה360 שלו,ותכנן להביא xbox one על היום הראשון, זה עצוב בטירוף לדעתי.
https://x.com/Omnipotentgam0r?ref_src=t ... _&ref_url=
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2025, 14:44

קוסקו כבר הורידו לפני כמה שבועות בצורה רשמית את אקסבוקס מהמדפים, אני רואה שעכשיו גם וולמארט. כן זה הסוף של אקסבוקס, זה היה ברור כבר שנתיים. יש רק אדם אחד בפורום שלא ראה את זה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים