ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:10

Golan כתב:
זה היה פה. אני עד עכשיו זוכר שמחקו לו את ההודעה, ונתנו לו באן. זה היה בדיון הזה.

אוקיי נגיד שכן, בגלל זה ספציפית כתבתי את השורה בהודעה הקודמת ש"גם אם היה ויכוח בדיון הזה צריך להשמע למנהל", באמת קשה להבין?
אני כבר לא יודע אם אתה עושה בכוונה.

גם במקרה ההוא היה ויכוח שהתלהט, ביקשו להפסיק, גאלמר מזמן לא הגיב עליו ורונן המשיך לפזר הודעות למרות שביקשו להפסיק ואז הוא קיבל באן, אף אחד לא הביא לו באן כי הוא הגיב בתמימות ובאופן חד פעמי לאיזו הודעה שתקפה אותו, הוא תמיד לא יודע להפסיק ואז כשחוטף את המכה זועק כקוזאק נגזל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:13

bling כתב:אוקיי נגיד שכן, בגלל זה ספציפית כתבתי את השורה בהודעה הקודמת ש"גם אם היה ויכוח בדיון הזה צריך להשמע למנהל", באמת קשה להבין?
אני כבר לא יודע אם אתה עושה בכוונה.

גם במקרה ההוא היה ויכוח שהתלהט, ביקשו להפסיק, גאלמר מזמן לא הגיב עליו ורונן המשיך לפזר הודעות למרות שביקשו להפסיק ואז הוא קיבל באן, אף אחד לא הביא לו באן כי הוא הגיב בתמימות ובאופן חד פעמי לאיזו הודעה שתקפה אותו, הוא תמיד לא יודע להפסיק ואז כשחוטף את המכה זועק כקוזאק נגזל.

נו, מה איתך. אני זוכר את זה טוב מאד. שניהם כתבו אחד לשני דברים אישיים, וגיא נראה לי אפילו פרסם פרטים אישיים על רונן, ואמר שההתנהגות הבעייתית שלו לא מתאימה לפורום (דהפאק). אני לא זוכר שמישהו ביקש להפסיק את הדיון. אני פתאום נכנס לת'רד וקולט שרונן קיבל באן. לגיא לא עשו כלום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:17

אני זוכר במדויק שביקשו מרונן להפסיק עם הדיון, כי הרי אצל רונן שום דבר לא נפסק גם עשרות שנים ואחרי שהוא המשיך לחפור על זה ולגרור את מה שקרה גם לדיונים אחרים (זה גם קטע אצלו לחפש את הבנאדם שהתווכח איתו בכל דיון אפשרי ולעלות את זה שוב) הוא קיבל באן,גיא בזמנו מזמן הפסיק להגיב בנושא, עכשיו בוא נעבור הלאה ונעזוב את הדיון הזה לנפשו.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:21

דרך אגב, אם זה היה נושא אחר - אז קל וחומר שלא היו צריכים לתת לו באן! בנושאים אחרים אין את החוקים המיוחדים של הדיון המיוחד של נינטנדו.

וזה לא שבאמת היה שם ויכוח. גיא כתב דברים לא נכונים על החיים האישיים של גיא, וזה נורא מעליב. גם אני הייתי מגיב בזעם כמו שרונן הגיב אם מישהו היה מעלה דברים שקרו לפני שלוש שנים, ואומר לי שאני לא צריך להיות בפורום הזה כי יש לי התנהגות בעייתית. זה לא בדיוק "הוגן" לחסום אותו, למחוק לו את ההודעה וכד', ולגיא לא לעשות כלום. הרי הוא זה שהתחיל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:26

עכשיו אתה חופר שזה היה בנושא אחר...
אתה יודע מה המוטיב המשותף לכל ההודעות שלי, נושא אחר או הנושא הזה?

אני יודע שלא הבנת כרגיל אבל זה "תשמע להוראות המנהל'!!! זה הכל. אני לא הולך להכנס לפעוטון הזה של מי אמר מה ומי התחיל, אמרו לו להפסיק, הוא לא נשמע להוראות, קיבל באן.
אם נעשה לו עוול היה יכול לפנות בפרטי לבוזמן או למנהלים האחרים ולהסביר, הוא לא יכול לעשות כרצונו בפורום שלא שלו, זה הכל ואין מה להוסיף יותר בנושא.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:27

bling כתב:עכשיו אתה חופר שזה היה בנושא אחר...
אתה יודע מה המוטיב המשותף לכל ההודעות שלי, נושא אחר או הנושא הזה?

אני יודע שלא הבנת כרגיל אבל זה "תשמע להוראות המנהל'!!! זה הכל. אני לא הולך להכנס לפעוטון הזה של מי אמר מה ומי התחיל, אמרו לו להפסיק, הוא לא נשמע להוראות, קיבל באן.
אם נעשה לו עוול היה יכול לפנות בפרטי לבוזמן או למנהלים האחרים ולהסביר, הוא לא יכול לעשות כרצונו בפורום שלא שלו, זה הכל ואין מה להוסיף יותר בנושא.

אני פשוט אומר, שאם באמת זה היה בנושא אחר, אז קל וחומר שהבאן לא היה מוצדק. מה לא ברור?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:29

ובנושא אחר מותר לעשות כרצונך? לא חייבים להקשיב למנהל בדיון אחר?
אני באמת לא יודע אם אתה מנסה להטריל כבר בשלב הזה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:33

bling כתב:ובנושא אחר מותר לעשות כרצונך? לא חייבים להקשיב למנהל בדיון אחר?
אני באמת לא יודע אם אתה מנסה להטריל כבר בשלב הזה.

:roll:

מישהו אמר שמותר לעשות כרצונך? פשוט בדיון אחר מותר "לריב". בדיון של נינטנדו אסור, כי יש חוק מיוחד (וזה מצוין).

שוב, מההתחלה.

1. גיא פרסם בפומבי דברים אישיים על רונן מלפני פאקינג 3 שנים.

2. רונן החזיר לו.

3. מחקו לרונן את התגובה ונתנו לו באן.

4. לגיא לא עשו כלום.

------

עכשיו, תגיד לי: זה צודק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 00:44

גולן יש בבדל בין ויכוח של רונן לויכוח עם כל אדם אחר בעולם. רונן מתווכח איתך, ממשיך להתווכח איתך ומנסה להמעיט ממך. עד כאן לא חריג מדי, כולם עושים את זה לפעמים. העניין הוא שרונן ימשיךא ת הויכוח הזה עוד ועוד ועוד, חודשים על חודשים. בנתיים בחודשים האלה הוא אוסף עוד ויכוח בת׳רד אחר, אז עוד אחד בת׳רד שלישי עם משהו אחר ואז עוד ויכוח. את כולם הוא יגרור חודשים עד שהאדם השני יתיאש. אחרי שהאדם השני מתיאש הויכוח נעלם. אבל אז, בגלל הויכוח בת׳רד השני, רונן כמובן יזכיר את הויכוח שהאדם השני קטע וילווה את זה בלמה אותו אדם צבוע/שקרן/מתנשא ויחריף את הויכוח בת׳רד אחר בכלל בויכוח על משהו אחר לגמרי.

כמובן שבכל ויכוח או פיסת חדשות שתעלה רונן ידאג לציין ולשפשף באנשים שונים את הדבר ולהצית את הויכוח שוב (חלק מהויכוחים כבר יחגגו בר מצווה בקרוב. למשל חפירת זלדה tp שהבן אדם מזכיר שוב ושוב ושוב משנת 2007! זה 6 וחצי שנים!) וזה פשוט משמיד ת׳רדים. ברגע שהבן אדם מנהל 15 ויכוחים במקביל עם 6 אנשים שלא יגמרו עד שהבן אדם השני פשוט יכנע זה פשוט בלתי נסבל לפעמים.

שלא תבין אותי לא נכון, אני התווכחתי בפורום הזה עם כל משתמש 10 פעמים ולפעמים ארוכות אבל עם כל משתמש אחר זה נגמר אחרי 5 הודעות וזהו, אין יותר. עם רונן זאת סגה מתגלגלת על שנים ב10 ת׳רדים שהיה קשה לשלושה פורומים נפרדים לבלוע וגם הצליח להשמיד את הפורום הכי פופולרי בvgames לפני שנים, זה לא בדיוק ״אבל כולם מתווכחים פה״. אני בטוח שבמציאות הוא אדם נהדר, גם במציאות אדם שכל פעם שתראה אותו יתחיל להתווכח איתך על שטות מלפני 6 שנים כנראה שלא תרצה לפגוש אותו יותר, אבל בפורום זה לא ממש עובר.

ארז מכיר את הבן אדם שנים, ראה שהוא מצית את שדה הקוצים שוב, הוא בקש מרונן לעצור את זה בזמן ורונן שם עליו פס אז ארז כיבה את האש לבד, זה הכל. נשמח לקבל את רונן חזרה אבל יהיה נחמד אם הוא יעשה סוג של ״ניקוי הסטוריה״ קודם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:44

Golan כתב:]

:roll:

מישהו אמר שמותר לעשות כרצונך? פשוט בדיון אחר מותר "לריב". בדיון של נינטנדו אסור, כי יש חוק מיוחד (וזה מצוין).

שוב, מההתחלה.

1. גיא פרסם בפומבי דברים אישיים על רונן מלפני פאקינג 3 שנים.

2. רונן החזיר לו.

3. מחקו לרונן את התגובה ונתנו לו באן.

כן אני בטווח שזה מה שהיה, פחחחח רק רונן השה התמים, לבכות ממש. :roll:

ומה הקשר שמותר בת'רדים אחרים לריב? אם הריב עובר גבול מסויים או שמנהל מוצא אותו לא ענייני ובעל תקיפות אישיות כמו שתארת הוא אסור באף ת'רד, כרגיל הוא קיבל באן כי לא הקשיב להוראות המנהלים, מוטיב חוזר בהודעות שלי שמאוד קשה לך לקלוט.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:01

DrKeo כתב:גולן יש בבדל בין ויכוח של רונן לויכוח עם כל אדם אחר בעולם. רונן מתווכח איתך, ממשיך להתווכח איתך ומנסה להמעיט ממך. עד כאן לא חריג מדי, כולם עושים את זה לפעמים. העניין הוא שרונן ימשיךא ת הויכוח הזה עוד ועוד ועוד, חודשים על חודשים. בנתיים בחודשים האלה הוא אוסף עוד ויכוח בת׳רד אחר, אז עוד אחד בת׳רד שלישי עם משהו אחר ואז עוד ויכוח. את כולם הוא יגרור חודשים עד שהאדם השני יתיאש. אחרי שהאדם השני מתיאש הויכוח נעלם. אבל אז, בגלל הויכוח בת׳רד השני, רונן כמובן יזכיר את הויכוח שהאדם השני קטע וילווה את זה בלמה אותו אדם צבוע/שקרן/מתנשא ויחריף את הויכוח בת׳רד אחר בכלל בויכוח על משהו אחר לגמרי.

כמובן שבכל ויכוח או פיסת חדשות שתעלה רונן ידאג לציין ולשפשף באנשים שונים את הדבר ולהצית את הויכוח שוב (חלק מהויכוחים כבר יחגגו בר מצווה בקרוב. למשל חפירת זלדה tp שהבן אדם מזכיר שוב ושוב ושוב משנת 2007! זה 6 וחצי שנים!) וזה פשוט משמיד ת׳רדים. ברגע שהבן אדם מנהל 15 ויכוחים במקביל עם 6 אנשים שלא יגמרו עד שהבן אדם השני פשוט יכנע זה פשוט בלתי נסבל לפעמים.

שלא תבין אותי לא נכון, אני התווכחתי בפורום הזה עם כל משתמש 10 פעמים ולפעמים ארוכות אבל עם כל משתמש אחר זה נגמר אחרי 5 הודעות וזהו, אין יותר. עם רונן זאת סגה מתגלגלת על שנים ב10 ת׳רדים שהיה קשה לשלושה פורומים נפרדים לבלוע וגם הצליח להשמיד את הפורום הכי פופולרי בvgames לפני שנים, זה לא בדיוק ״אבל כולם מתווכחים פה״. אני בטוח שבמציאות הוא אדם נהדר, גם במציאות אדם שכל פעם שתראה אותו יתחיל להתווכח איתך על שטות מלפני 6 שנים כנראה שלא תרצה לפגוש אותו יותר, אבל בפורום זה לא ממש עובר.

ארז מכיר את הבן אדם שנים, ראה שהוא מצית את שדה הקוצים שוב, הוא בקש מרונן לעצור את זה בזמן ורונן שם עליו פס אז ארז כיבה את האש לבד, זה הכל. נשמח לקבל את רונן חזרה אבל יהיה נחמד אם הוא יעשה סוג של ״ניקוי הסטוריה״ קודם.

אבל נדב, תקשיב. אם כל הזמן אנשים בפורום היו מפחיתים ממך וקוראים לך "הזוי", גם אתה היית מזכיר לאחרים כשיתברר שאתה צודק והם טועים. למה קשה לקבל עובדות שמראות שרונן צודק? (כן, גם זה יכול לקרות).

bling כתב:כן אני בטווח שזה מה שהיה, פחחחח רק רונן השה התמים, לבכות ממש. :roll:

ומה הקשר שמותר בת'רדים אחרים לריב? אם הריב עובר גבול מסויים או שמנהל מוצא אותו לא ענייני ובעל תקיפות אישיות כמו שתארת הוא אסור באף ת'רד, כרגיל הוא קיבל באן כי לא הקשיב להוראות המנהלים, מוטיב חוזר בהודעות שלי שמאוד קשה לך לקלוט.

אני פשוט לא מבין למה זה בסדר שגיא מעלה נושאים ישנים מלפני פאקינג 3 שנים, ועוד דברים אישיים ועוד מחפש בגוגל דיונים של רונן מפורומים של מכוניות. ושלא לדבר על זה שמה שגיא כתב בכלל לא נכון, ואז אני זוכר שרונן הגיב לו ותיקן אותו. ושוב - על רונן קפצו ומחקו וכד'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 01:07

כן זה הרי ברור שזה התנהל ככה, גאלמר יום בהיר אחד העלה דיון ישן מלפני 3 שנים ורונן הגיב בתמימות והגן על עצמו ובתמורה וקיבל מחיקה ובאן בלי שום אזהרה, זה מה שהלך.ברור.
גולן תעבור נושא בבקשה, זה כבר חופר והורס את הטופיק, מצידי תפתח דיון נפרד לשטויות האלה.הדיון הזה באמת מוצה מעל ומעבר.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:43

bling כתב:כן זה הרי ברור שזה התנהל ככה, גאלמר יום בהיר אחד העלה דיון ישן מלפני 3 שנים ורונן הגיב בתמימות והגן על עצמו ובתמורה וקיבל מחיקה ובאן בלי שום אזהרה, זה מה שהלך.ברור.
גולן תעבור נושא בבקשה, זה כבר חופר והורס את הטופיק, מצידי תפתח דיון נפרד לשטויות האלה.הדיון הזה באמת מוצה מעל ומעבר.

למה תמיד מזלזלים פה? למה זו הגישה? כן, זו הגרסה שלי. ככה אני זוכר את זה. מה הבעיה? גיא הביא דיון מלפני 3 שנים, ורונן ביקר שם כמה חבר'ה על חוסר נימוס ועל פי זה קבע שהוא לא יכול להסתדר עם אף אחד והוא לא מתאים לפה. ואז הוא אמר שנעלו לרונן את שם המשתמש או משהו, אבל זה כזה דמגוגי כי רונן הסביר לו שוב ושוב שזה לא מדויק כי רונן בעצמו ביקש לנעול את המשתמש. נראה לי זה היה בפורום מכוניות הזה. מה הבעיה בלתקן את גיא על השקר הזה? למה ישר לקפוץ עליו?

ודיברתם על זה שהבעיה היא בו. מעניין, כי גם אני ועוד הרבה אנשים פה (לא אציין שמות) מרגישים פה לא נעים כי כל הזמן מטיחים בנו עלבונות. לי למשל כל הזמן קוראים "ספאמר", "לאומן נאציונליסט" ועוד שלל פנינים.

שהייתי ילד קטן הצטרפתי לפורום נינטנדו בויגיימס ורונן היה ממש סבבה כלפיי, בניגוד לפה שאיך שהצטרפתי לפורום קראו לי ספאמר, ושאני כותב תגובות מפגרות ומיותרות. מעניין שכלפיי וכלפי מלא אנשים שאני מכיר הוא בסדר גמור. אולי הבעיה היא לא בו, כפי שאתה מנסה לטעון? :roll:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 01:49

הדיון פה נהיה יותר גרוע מהמגילות המייגעות של אלתרמן. גולן הגיע הזמן לשחרר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:50

אבל זה מעצבן אותי ההיתפסות הלא-צודקת הזאת כלפיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 01:55

Golan כתב:
אבל נדב, תקשיב. אם כל הזמן אנשים בפורום היו מפחיתים ממך וקוראים לך "הזוי", גם אתה היית מזכיר לאחרים כשיתברר שאתה צודק והם טועים. למה קשה לקבל עובדות שמראות שרונן צודק? (כן, גם זה יכול לקרות).

אני פשוט לא מבין למה זה בסדר שגיא מעלה נושאים ישנים מלפני פאקינג 3 שנים, ועוד דברים אישיים ועוד מחפש בגוגל דיונים של רונן מפורומים של מכוניות. ושלא לדבר על זה שמה שגיא כתב בכלל לא נכון, ואז אני זוכר שרונן הגיב לו ותיקן אותו. ושוב - על רונן קפצו ומחקו וכד'.

גולן זה באמת מיותר, רונן לא איזה שא תמים שכולם נטפלים אליו. אני זוכר תקופה ממש עתיקה, מלפני שנים, שבלינג היה טיפה טרי בפורום וקפץ להגן על רונן ותראה איפה הוא היום בנושא אחרי שהוא זכה להכיר קצת יותר. זה לא עניין של אדם, זה עניין של 95% מיושבי הפורום והפורום הזה הוא בטוח לא המקום הראשון או האחרון שהוא קבל או יקבל בו באן. אם אתה רוצה להבין למה הוא מקבל באן ממש מהר כשהוא עושה משהו לעומת משתמשים אחרים אז ההודעה שכתבתי כאן לפני שעה מסבירה בדיוק. כאן כבר מכירים אותו לצערו ויודעים שכשמתחילה העקיצה הקטנה היא הופכת ל15 ריבים על 30 ת'רדים.

רונן יכול לכתוב על זה שמריו יצא השנה או שהוא חושב שX בו נורא איכותי או לא. אבל זה לא הסגנון של רונן, אם רונן רוצה להגיד שמשחק מסויים יצא נורא איכותי והוא חשב לפני שהוא יצא איכותי אז הוא ישפשף ארוכות את האגו של עצמו (כנראה ינסה קצת להסתיר את זה ב"יש אנשים שאמרו לי") בשליש הראשון של ההודעה, השליש השני של ההודעה יוקדש לעקיצות וירידות על מי שלא חשב שהמשחק יהיה איכותי והשליש האחרון יוקדש להזכיר מה גיא אמר על שלושה משחקים אחורה בסדרה לפני 6 שנים, מה נדב אמר על סדרה אחרת של אותה חברה לפני 8 שנים ומה שחר אמר על פירות הדר וירקות לפני 11 שנים.

כלומר רק תסתכל על מה שהיה כאן בת'רד. הוא עשה את העקיצות הרגילות, ארז בקש ממנו להפסיק. האם הוא נתן לו באן בגלל שהוא עקץ? לא. ארז נתן לו את הבאן כי רונן אמר לו שילך לחפש אז ארז פתר את הבעיה, זה הכל. רונן מאוד רצוי פה אבל אם הוא רוצה להיות פה שיתנהג כאילו גם אנחנו רצויים סביבו, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 01:56

אלתרמן מייגע... הוא ללא ספק מסוגל לקדוח לסלע כל כך חזק שיצא ממנו מים. לא חושב ככה? זה בסדר, אתה כנראה היחידי שלא חושב ככה פה בפורום וזה בסדר גמור אבל תעבור הלאה כי אתה במיעוט טוטאלי בנושא וההודעות האלה סתם הורסות ת'רד של פאקינג נינטנדו ולא "האליהום על אלתרמן".

אגב אתה ספאמר, אין מה לעשות וגם זה בסדר. הפסקת עם זה פחות או יותר אבל ללא ספק כתבת הודעות רבות מיותרות לחלוטין באופן שיטתי.
אתה גם לאומן נציונליסט. לא מובן לי למה שתיעלב מזה. זה כמו ששמאלן יעלב מכך שקוראים לו שמאלן.

נ.ב
אגב מה שנדב רשם בקשר לבלינג גם אני פעם או פעמיים "הייתי בצד של רונן"... זכור לי שזה היה בהקשר לדיון לגבי הבי ריין.

רונן סלפן בלתי נלאה עם מגילות נוסח "סיפור פוגי מאת אלתרמן".
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 22 נובמבר 2013, 01:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:59

DrKeo כתב:גולן זה באמת מיותר, רונן לא איזה שא תמים שכולם נתטפלים אליו. אני זוכר תקופה ממש ישנה, מלפני שנים, שבלינג היה טיפה טרי בפורום וקפץ להגן על רונן פעם ותראה איפה הוא היום. זה לא עניין של אדם, זה עניין של 95% מיושבי הפורום והפורום הזה הוא בטוח לא המקום הראשון או האחרון שהוא קבל או יקבל בו באן.

כלומר רק תסתכל על מה שהיה כאן בת'רד. הוא עשה את העקיצות הרגילות, ארז בקש ממנו להפסיק. האם הוא נתן לו באן בגלל שהוא עקץ? לא. ארז נתן לו את הבאן כי רונן אמר לו שילך לחפש אז ארז פתר את הבעיה, זה הכל. רונן מאוד רצוי פה אבל אם הוא רוצה להיות פה שיתנהג כאילו גם אנחנו רצויים סביבו, זה הכל.

עובדה שבמקומות אחרים, שהם לא ויגיימס, כולם מסתדרים איתו...

swiss-the-engine כתב:אגב אתה ספאמר, אין מה לעשות וגם זה בסדר. הפסקת עם זה פחות או יותר אבל ללא ספק כתבת הודעות רבות מיותרות לחלוטין באופן שיטתי.
אתה גם לאומן נציונליסט. לא מובן לי למה שתיעלב מזה. זה כמו ששמאלן יעלב מכך שקוראים לו שמאלן.

מעניין. באף פורום לא אמרו לי שאני ספאמר שכותב הודעות מיותרות ומפגרות. ואני גם זוכר איזה הודעות זה היה. כל מיני שאלות שלי וכד'. זה לא היה מיותר, זה היה שאלות של מישהו שלא מבין.

לאומן נצילונליסט זה מישהו שרוצה לרצוח ערבים בשביל הכיף, לאכול את הגופה שלהם בארוחת הבוקר, ולשרוף את עזה עם להביור. אז תן לי לחדש לך: רק בגלל שאני תומך בהתנחלויות ובארץ ישראל השלמה, לא אומר שאני רוצה לרצוח ערבים בשביל הכיף, לאכול את הגופה שלהם בארוחת הבוקר, ולשרוף את עזה עם להביור.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 02:01

פורום אחר לא מעניין. בפורומים אחרים גם יש אנשים שרושמים "ראשון!!!111!". אין קשר למה קורא בפורומים אחרים. נכון לפעמים שאלת שאלות. גם ילד שקודח לי בראש עם "אבל למה? אבל למה? אבל למה?" שואל שאלות.

ההגדרה שלך ללאומן נציונאליסט היא הקרנה שלך לגבי המושג המדובר ולא יותר מזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 02:04

swiss-the-engine כתב:פורום אחר לא מעניין. בפורומים אחרים גם יש אנשים שרושמים "ראשון!!!111!". אין קשר למה קורא בפורומים אחרים. נכון לפעמים שאלת שאלות. גם ילד שקודח לי בראש עם "אבל למה? אבל למה? אבל למה?" שואל שאלות.

ההגדרה שלך ללאומן נציונאליסט היא הקרנה שלך לגבי המושג המדובר ולא יותר מזה.

ברור שלא מעניין, כי אתה מסרב להכיר בכך שאולי, לשם שינוי, הבעיה היא באנשים בפורום הזה.

אתה באמת לא רואה שהבעיה היא באנשים מסוימים פה? כינויים כמו "אלתרמן", "ספאמר", "הזוי", "טיפוס בעייתי" - למה אני ורונן יודעים לא להשתמש בשמות מהסוג הזה? ראית אותי פעם קורא לעומר "סמולני בוגד"? למה לכם מותר לרדת לרמה המפגרת הזאת של "לאומן ימנאצי" ו"מתנחבלים", ואז כשאני מעיר לכם - מקשקשים על זה שאני לא בסדר?

וכן, כי לאומן נציונליסט זה ימני שמצביע נפתלי בנט. ברוווווווור. תכף גם תגיד לי שגם ביבי הזה חתיכת כהניסט, כי הוא כל הזמן רוצה לתקוף את איראן. מה יש לו, ללאומן המטורף הזה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 02:13

Golan כתב:
עובדה שבמקומות אחרים, שהם לא ויגיימס, כולם מסתדרים איתו...

מעניין. באף פורום לא אמרו לי שאני ספאמר שכותב הודעות מיותרות ומפגרות. ואני גם זוכר איזה הודעות זה היה. כל מיני שאלות שלי וכד'. זה לא היה מיותר, זה היה שאלות של מישהו שלא מבין.

לאומן נצילונליסט זה מישהו שרוצה לרצוח ערבים בשביל הכיף, לאכול את הגופה שלהם בארוחת הבוקר, ולשרוף את עזה עם להביור. אז תן לי לחדש לך: רק בגלל שאני תומך בהתנחלויות ובארץ ישראל השלמה, לא אומר שאני רוצה לרצוח ערבים בשביל הכיף, לאכול את הגופה שלהם בארוחת הבוקר, ולשרוף את עזה עם להביור.

אני מכיר את פורום נינטנדו בVGAMES שהוא הצליח להשמיד כי הוא רב שם עם כל מי שלא היה פאנבוי ענק ועיוור של נינטנדו ובסוף גם עם ההנהלה של האתר הוא רב בצורה מרה ופורום נינטנדו שהיה הפורום הכי שוקק בערך 10 שנים בVGAMES פשוט מת מוות קליני אך ורק "בזכותו" ונשאר מת עד היום. אז הוא הלך לפורום שהם בנו במיוחד רק לאותם אנשים שהעריצו אותו מפורום נינטנדו. הוא היה שם, עשה שם את הקונצים הרגילים שלו (אגב, באותה תקופה כמה חבר'ה ממש נהדרים שהיו בVGAMES היו שולחים לי במסנג'ר (עליו השלום) הודעות כל הזמן על כמה הם סובלים שם בגלל מה שהוא עשה בפורומים האלה וממש עצוב לי שאין לי ממש דרך ליצור איתם קשר היום בשביל להביא אותם לכאן) והיום הוא כבר לא שם והמשתמש שלו חסום. הוא בקש שיחסמו? וואללה יופי, לא רלוונטי (לא אמין אבל גם לא רלוונטי) אבל הקבוצה הכי גדולה של אנשים שהעריצו אותו בפורומים דחתה אותו גם משם שזה אמור להגיד לך משהו עליו. אז הוא נפלט בחזרה לVGAMES שם קבלנו אותו בזרועות פתוחות אבל כמובן שהוא התחיל שוב פעם בטריקים והשטיקים ואז קבל כמה וכמה באנים גם משם.

אני בטוח שבמציאות הוא הבן אדם הכי נחמד בעולם אבל באינטרנט אנשים מתנהלים לא כמו במציאות והפרסונה האינטרנטית שלו יכולה להיות בלתי נסבלת בגלל הקטנוניות, הצורך לירות לכל הכיוונים והאובססיה. אז עכשיו הוא כאן, לא שה תמים אלה בן אדם שרגיל להיות מסוכסך על חצי פורום בכל מקום שהוא הולך אליו. אנחנו מקבלים אותו בזרועות פתוחות אבל לא נסבול את השטויות האלה. לא כזה קשה להתנהל בפורום בלי לתקוף את כולם כל היום, לא כזה קשה להתווכח בלי לחטט כל היום בעבר כמו איזו פולניה נרגנית. כולם לפעמים מחטטים, כולם לפעמים תוקפים אבל אף אחד לא יכול כל היום לחטט וכל היום לתקוף, זה הכל. גם אני אוהב שוקולד אבל 11 חפיסות ביום?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 02:19

אני מניח שכמו כל דבר יש אנשים שמה שהם חושבים לא מתיישב עם מה שאני חושב. בשורה התחתונה כשהתחלתי לבוא לפורום לא היה לי כל בעיה עם רונן וכך גם בלינג. אנחש שעם נדב או חנן או כל אחד אחר זה לא היה שונה. אני הפסקתי להגיב לרונן באופן מוחלט כאשר הוא סילף ושיקר לגבי דיון שהיה לי איתו. כבר לפני כן לא ממש סבלתי אותו ואת הקדיחה שלו.

מה קשור כהניסת? אתה מדבר ללא קשר. לאומן לא שונה מהותית מלקרוא למישהו פטריות. יש שיאמרו שאני קפיטליסט חזיר קר ואכזר שלא איכפת לו מאף אחד. יש כאלה שיקראו לשמאלן "אלים" כי הוא רוצה לקחת לי את הכסף שלי ולעשות בוא כרצונו. יש כל מיני דרכים שאנשים מפרשים ביטויים שונים, זה לא הופך את זה לפירוש הנכון.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 02:21

DrKeo כתב:אני מכיר את פורום נינטנדו בVGAMES שהוא הצליח להשמיד כי הוא רב שם עם כל מי שלא היה פאנבוי ענק ועיוור של נינטנדו ובסוף גם עם ההנהלה של האתר הוא רב בצורה מרה ופורום נינטנדו שהיה הפורום הכי שוקק בערך 10 שנים בVGAMES פשוט מת מוות קליני אך ורק "בזכותו" ונשאר מת עד היום. אז הוא הלך לפורום שהם בנו במיוחד רק לאותם אנשים שהעריצו אותו מפורום נינטנדו. הוא היה שם, עשה שם את הקונצים הרגילים שלו (אגב, באותה תקופה כמה חבר'ה ממש נהדרים שהיו בVGAMES היו שולחים לי בSTEAM ובמסנג'ר (עליו השלום) הודעות כל הזמן על כמה הם סובלים שם בגלל מה שהוא עשה בפורומים האלה) והיום הוא כבר לא שם והמשתמש שלו חסום. הוא בקש שיחסמו? וואללה יופי, לא רלוונטי (לא אמין אבל גם לא רלוונטי) אבל הקבוצה הכי גדולה של אנשים שהעריצו אותו בפורומים דחתה אותו גם משם והוא נפלט בחזרה לVGAMES שם קבלנו אותו בזרועות פתוחות אבל כמובן שהוא התחיל שוב פעם בטריקים והשטיקים ואז קבל כמה וכמה באנים גם משם.

אז עכשיו הוא כאן, לא שא תמים אלה בן אדם שרגיל להיות מסוכסך על חצי פורום בכל מקום שהוא הולך אליו. אנחנו מקבלים אותו בזרועות פתוחות אבל לא נסבול את השטויות האלה. לא כזה קשה להתנהל בפורום בלי לתקוף את כולם כל היום, לא כזה קשה להתווכח בלי לחטט כל היום בעבר כמו איזו פולניה נרגנית. כולם לפעמים מחטטים, כולם לפעמים תוקפים אבל אף אחד לא יכול כל היום לחטט וכל היום לתקוף, זה הכל. גם אני אוהב שוקולד אבל 11 חפיסות ביום?

אחי (זה בסדר לקרוא לך ככה? בכל זאת, אתה מבוגר ממני עשרות בשנים :) ), גם אני מהתקופה הזאת. אני לא זוכר את זה ככה בכלל..... וחוץ מזה, גם אתה עכשיו די מעלה דברים ישנים...

ואגב, גם אני הייתי בפורום שכולם עברו אליו מויגיימס, זה קונסולס. המשתמש שלו בכלל לא חסום שם לפי מה שאני יודע. ומה שקרה שם זה לא הכי מדויק. התלוננו שם מלא. אני זוכר את זה מצוין כי בקונסולס רונן מינה אותי למנהל פורום PS3 כי השקעתי הרבה, ואני זוכר שגם עליי כל הזמן התלוננו ועשו שטויות. היה שם מישהו שכל הזמן פתח דיונים רשמים על משחקים שהיו נראים ככה: כותרת רגילה, ובהודעה הפותחת רשום"המשחק הוכרז יש", וזהו. ביקשנו ממנו יפה שאם אפשר, אז להבא לכתוב בהודעה הפותחת מה שם המשחק, מתי הוא יוצא, ואולי איזה טריילר או תאריך יציאה. והוא בכוונה המשיך לעשות את זה בצורה הלא-מושקעת. תאמין לי שזה ממש לא מדויק מה שאתה אומר.

ואחת מהסיבות שהוא עזב את קונסולס היתה כי היה פיצוץ בינו לבין חבר טוב שלו. דפק לרונן איזה קטע מסריח. לא יודע בדיוק מה הלך שם, זה עניין אישי שלהם. תאמין לי שאפילו אני לא בדיוק יודע מה הלך שם מאחורי הקלעים.

ובקשר לויגיימס - אל תשכח שבסוף גם אתם ראיתם כמה ההנהלה שם לא הכי דלוקס. ראיתם איך הם התייסו גם אליכם. עובדה, ברחנו להם ועכשיו אנחנו פה.

ודרך אגב, אם כבר הזכרת את קונסולס, אז לפני חצי שנה הרבה מאד אנשים משם ביקשו שרונן יחזור.

ושוב, עובדה שאני ועוד מלא אנשים חברים שלו כבר שנים והכל בסדר. איך החברות שורדת? מה, אתה חושב שאני תמיד מסכים איתו? ברור שלא. אבל מה זה קשור? תראה את הרמה פה של החבר'ה: "הזוי, ספאמר, נאציולניסט".

וכעיקרון בלי לתקוף, גם אתה מתווכח הרבה ועם הרבה הודעות. והאמת שזה דווקא סבבה, זה עושה את הפורום למעניין. :) אני פשוט מרגיש שרק לרונן לא מרשים את מה שלכולם מותר פה.

swiss-the-engine כתב:אני מניח שכמו כל דבר יש אנשים שמה שהם חושבים לא מתיישב עם מה שאני חושב. בשורה התחתונה כשהתחלתי לבוא לפורום לא היה לי כל בעיה עם רונן וכך גם בלינג. אנחש שעם נדב או חנן או כל אחד אחר זה לא היה שונה. אני הפסקתי להגיב לרונן באופן מוחלט כאשר הוא סילף ושיקר לגבי דיון שהיה לי איתו. כבר לפני כן לא ממש סבלתי אותו ואת הקדיחה שלו.

מה קשור כהניסת? אתה מדבר ללא קשר. לאומן לא שונה מהותית מלקרוא למישהו פטריות. יש שיאמרו שאני קפיטליסט חזיר קר ואכזר שלא איכפת לו מאף אחד. יש כאלה שיקראו לשמאלן "אלים" כי הוא רוצה לקחת לי את הכסף שלי ולעשות בוא כרצונו. יש כל מיני דרכים שאנשים מפרשים ביטויים שונים, זה לא הופך את זה לפירוש הנכון.

אתה יכול לקרוא לי לאומי, כלומר Nationlist, זה בסדר. אבל לקרוא לי לאומן? כלומר, Ultra Nationalist? אתה גורם לי להישמע כמו איזה פאשיסט שחושב שישראל מעל הכל וכולם צריכים להצביע במועל יד לדגל ישראל בכל בוקר.
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 22 נובמבר 2013, 02:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 02:30

swiss-the-engine כתב:אני מניח שכמו כל דבר יש אנשים שמה שהם חושבים לא מתיישב עם מה שאני חושב. בשורה התחתונה כשהתחלתי לבוא לפורום לא היה לי כל בעיה עם רונן וכך גם בלינג. אנחש שעם נדב או חנן או כל אחד אחר זה לא היה שונה. אני הפסקתי להגיב לרונן באופן מוחלט כאשר הוא סילף ושיקר לגבי דיון שהיה לי איתו. כבר לפני כן לא ממש סבלתי אותו ואת הקדיחה שלו.

רק הערה, הייתי בVGAMES לפני שהוא הגיע. אני עדין זוכר את רונן מגיע לפורום VGAMES דווקא כן שה תמים שלא הבין כלום בגיימינג ושאל כל היום שאלות את כולם כי 90% מהמושגים אפילו לא היו מוכרים לו.

גולן, אני מתווכח המון, אני בטוח ש70% מההודעות שלי בפורום הזה הן ויכוחים בנושאים שונים. אבל אני, כמו כל משתמש פורום אחר כאן, מתווכח, אומר את הנקודה שלי ומשחרר. אני לא אומר לבלינג שהוא צבוע, אדיוט ושקרן כשאני חושב שGT7 יקח כמה שנים והוא חושב שזה יקח פחות ואני לא מזכיר לסוויס שלפני 6 שנים הוא אמר שמנכ"ל סוני יהיה סוס פוני ולגמרי צדקתי והוא אדיוטי (אבל אני אקרא לו "אנשים מסויימים" כי אז זה בסדר). אין בעיה שאתה מתווכח עם משהו, גם אין בעיה שרונן מתווכח עם משהו. גם לפעמים זה יורד לפסים טיפה אישיים, קורה. אבל עם כל משתמש בפורום הזה זה עובד אותו דבר, מתווכחים קצת ואז משחררים וגם צוחקים אחד עם השני בת'רד אחר. עם רונן זה לא עובד ככה, כל דיעה על מריו היא וונדטה אישית וכל חוות דעת על זלדה זאת עויינות לשנים.

אני בטוח שאתה ועוד רבים חברים שלו הרבה שנים וזה נהדר אבל אני בטוח שרונן לא תוקף אותך כל היום, מתווכח איתך כל היום ומתנשא עליך כל היום כמו שהוא עושה לחצי מהפורום הזה. הוא מתנהג איתך כמו בן אדם אבל הוא לא עושה את זה פה בפורום. ארז בקש בנימוס שהוא יתנהג בפורום כמו שהוא מתנהג כשהוא איתך והחברים האחרים שלכם אבל הוא בטל את ארז וחזר תוך 30 שניות לדרכיו הישנות אז מה רצית שארז יעשה? לא יתן לו באן? אף אחד לא כופה עליו להיות בפורום הזה, אני משער שהוא בא לכאן בשביל השעשוע והכיף אז שינסה לעשות קצת שעשוע וכיף בפורום ולא כל היום לחטט בטינות מלפני 5 שנים ויחפש איפה הוא נורא צדק (וישכח סלקטיבית איפה שהוא נורא טעה) ואיפה אחרים נורא טעו.

אתה אומר שגיא יצר אוירה לא נעימה ברצף של 3 הודעות? זה קורה, אם זה באמת מוגזם גם מעירים לבן אדם. אבל רונן יוצר אוירה לא נעימה בכל מקום בכל ת'רד כל הזמן. רק בקשנו שיתמתן טיפה והוא סרב, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 02:32

אין דבר כזה לאומי... זאת המצאה שלך. יש לאומן=NATIONALIST... אם אתה רוצה לרשום ULTRA NATIONALIST (מה שזה לא אומר) אז בעברית לא צחה במיוחד זה יהיה אולטרה לאומן :) לא מסובך.

אבל יאללה די.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים