DrKeo כתב:אני מכיר את פורום נינטנדו בVGAMES שהוא הצליח להשמיד כי הוא רב שם עם כל מי שלא היה פאנבוי ענק ועיוור של נינטנדו ובסוף גם עם ההנהלה של האתר הוא רב בצורה מרה ופורום נינטנדו שהיה הפורום הכי שוקק בערך 10 שנים בVGAMES פשוט מת מוות קליני אך ורק "בזכותו" ונשאר מת עד היום. אז הוא הלך לפורום שהם בנו במיוחד רק לאותם אנשים שהעריצו אותו מפורום נינטנדו. הוא היה שם, עשה שם את הקונצים הרגילים שלו (אגב, באותה תקופה כמה חבר'ה ממש נהדרים שהיו בVGAMES היו שולחים לי בSTEAM ובמסנג'ר (עליו השלום) הודעות כל הזמן על כמה הם סובלים שם בגלל מה שהוא עשה בפורומים האלה) והיום הוא כבר לא שם והמשתמש שלו חסום. הוא בקש שיחסמו? וואללה יופי, לא רלוונטי (לא אמין אבל גם לא רלוונטי) אבל הקבוצה הכי גדולה של אנשים שהעריצו אותו בפורומים דחתה אותו גם משם והוא נפלט בחזרה לVGAMES שם קבלנו אותו בזרועות פתוחות אבל כמובן שהוא התחיל שוב פעם בטריקים והשטיקים ואז קבל כמה וכמה באנים גם משם.
אז עכשיו הוא כאן, לא שא תמים אלה בן אדם שרגיל להיות מסוכסך על חצי פורום בכל מקום שהוא הולך אליו. אנחנו מקבלים אותו בזרועות פתוחות אבל לא נסבול את השטויות האלה. לא כזה קשה להתנהל בפורום בלי לתקוף את כולם כל היום, לא כזה קשה להתווכח בלי לחטט כל היום בעבר כמו איזו פולניה נרגנית. כולם לפעמים מחטטים, כולם לפעמים תוקפים אבל אף אחד לא יכול כל היום לחטט וכל היום לתקוף, זה הכל. גם אני אוהב שוקולד אבל 11 חפיסות ביום?
אחי (זה בסדר לקרוא לך ככה? בכל זאת, אתה מבוגר ממני עשרות בשנים

), גם אני מהתקופה הזאת. אני לא זוכר את זה ככה בכלל..... וחוץ מזה, גם אתה עכשיו די מעלה דברים ישנים...
ואגב, גם אני הייתי בפורום שכולם עברו אליו מויגיימס, זה קונסולס. המשתמש שלו בכלל לא חסום שם לפי מה שאני יודע. ומה שקרה שם זה לא הכי מדויק. התלוננו שם
מלא. אני זוכר את זה מצוין כי בקונסולס רונן מינה אותי למנהל פורום PS3 כי השקעתי הרבה, ואני זוכר שגם עליי כל הזמן התלוננו ועשו שטויות. היה שם מישהו שכל הזמן פתח דיונים רשמים על משחקים שהיו נראים ככה: כותרת רגילה, ובהודעה הפותחת רשום"המשחק הוכרז יש", וזהו. ביקשנו ממנו יפה שאם אפשר, אז להבא לכתוב בהודעה הפותחת מה שם המשחק, מתי הוא יוצא, ואולי איזה טריילר או תאריך יציאה. והוא בכוונה המשיך לעשות את זה בצורה הלא-מושקעת. תאמין לי שזה ממש לא מדויק מה שאתה אומר.
ואחת מהסיבות שהוא עזב את קונסולס היתה כי היה פיצוץ בינו לבין חבר טוב שלו. דפק לרונן איזה קטע מסריח. לא יודע בדיוק מה הלך שם, זה עניין אישי שלהם. תאמין לי שאפילו אני לא בדיוק יודע מה הלך שם מאחורי הקלעים.
ובקשר לויגיימס - אל תשכח שבסוף גם אתם ראיתם כמה ההנהלה שם לא הכי דלוקס. ראיתם איך הם התייסו גם אליכם. עובדה, ברחנו להם ועכשיו אנחנו פה.
ודרך אגב, אם כבר הזכרת את קונסולס, אז לפני חצי שנה הרבה מאד אנשים משם ביקשו שרונן יחזור.
ושוב, עובדה שאני ועוד מלא אנשים חברים שלו כבר שנים והכל בסדר. איך החברות שורדת? מה, אתה חושב שאני תמיד מסכים איתו? ברור שלא. אבל מה זה קשור? תראה את הרמה פה של החבר'ה: "הזוי, ספאמר, נאציולניסט".
וכעיקרון בלי לתקוף, גם אתה מתווכח הרבה ועם הרבה הודעות. והאמת שזה דווקא סבבה, זה עושה את הפורום למעניין.

אני פשוט מרגיש שרק לרונן לא מרשים את מה שלכולם מותר פה.
swiss-the-engine כתב:אני מניח שכמו כל דבר יש אנשים שמה שהם חושבים לא מתיישב עם מה שאני חושב. בשורה התחתונה כשהתחלתי לבוא לפורום לא היה לי כל בעיה עם רונן וכך גם בלינג. אנחש שעם נדב או חנן או כל אחד אחר זה לא היה שונה. אני הפסקתי להגיב לרונן באופן מוחלט כאשר הוא סילף ושיקר לגבי דיון שהיה לי איתו. כבר לפני כן לא ממש סבלתי אותו ואת הקדיחה שלו.
מה קשור כהניסת? אתה מדבר ללא קשר. לאומן לא שונה מהותית מלקרוא למישהו פטריות. יש שיאמרו שאני קפיטליסט חזיר קר ואכזר שלא איכפת לו מאף אחד. יש כאלה שיקראו לשמאלן "אלים" כי הוא רוצה לקחת לי את הכסף שלי ולעשות בוא כרצונו. יש כל מיני דרכים שאנשים מפרשים ביטויים שונים, זה לא הופך את זה לפירוש הנכון.
אתה יכול לקרוא לי לאומי, כלומר Nationlist, זה בסדר. אבל לקרוא לי לאומן? כלומר, Ultra Nationalist? אתה גורם לי להישמע כמו איזה פאשיסט שחושב שישראל מעל הכל וכולם צריכים להצביע במועל יד לדגל ישראל בכל בוקר.