רונן כתב:אם הייתי גיא, הייתי כועס שהענקת לו את הקרדיט
בוודאי שאני כועס עליו, אבל זה רק בגלל קרדיט פיקטיבי מאחר והוא הפנה לקישור אחר מזה שאני נתקלתי בו:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=372805לא שזה משנה את השורה התחתונה: שרשור של 30 עמודים מתגלגלים על נושא כמו קניית שברולט ספארק מעיד על סוג של טרחנות כפייתית פתולוגית. ובמקביל שרשור נוסף שננעל ע"י מנהלים + סגירת חשבון המשתמש אחרי שהוא מוזהר בדיון פרטי מעיד על התנהגות בעייתית ובאופן בלתי תלוי לחלוטין בפורום שלנו.
infected aviad כתב:שאלה שתמיד הייתה לי בראש:
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?
ההבדלים לטובת הPC הם לטובת הhigh end PC. בפועל הPC הממוצע רחוק ממנו שנות אור ולכן אצל רוב האנשים המשחקים לא מתקרבים להיראות ככה. אם תסתכל על הקונסולות בהשקה שלהן, אז הPC הממוצע נמצא הרחק מאחוריהן, ולוקח משהו כמו 3-4 שנים עד שהוא עוקף אותן (בנקודה שבה הhigh end PC כבר חזק מהן פי 10 ויותר כל פרמטר בערך).
bling כתב:
וזה בלי שהזכרת גם את אינפמוס,האבי ריין,ואלקיריה כרוניכלס,ראטצ'ט וקלאנק ועוד ועוד,בקיצור אין פה בכלל תחרות.
אבל מצד שני, הוא גם לא הזכיר את קראקדאון, פייבל, סיינטס רו, בלו דרגון, ועד ועוד. השאלה בשורה התחתונה היא האם מתחילים לספור עכשיו כמה משחקים יצאו לכל קונסולה במהלך הדור הזה כדי לראות כמה תחרות בדיוק יש, או האם משווים את חמשת (ובתכלס הייתי אומר ארבעת - כי דד רייזינג ודמון סולס קיבלו כל אחד המשכי מולטיפלטפורם) המשחקים שGT ספרו בראש של כל אחת מהרשימות: בשורה התחתונה ההשוואה אצלם היא בין היילו 3 וגירס 2 ולוטס אודיסיי ופורצה 4, אל מול אנצרטד 2 ומטאל גיר 4 וג'ורני ו-TLOU. לא יודע אם אלו הרשימות שאני הייתי בוחר, אבל מה שכן, זה ממחיש לדעתי לפחות באופן חלקי את הפוקוס הקצת שונה בין שתי הקונסולות של הדור הזה.