PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 ספטמבר 2013, 09:18

GolanBerlin כתב:
אולי לא ניסיתי משהו טוב... על איזה משחק אתה ממליץ?

Journy מדהים. Pixel Junk Shooter אחלה לגמרי (גם הראשון וגם השני). The Walking Dead מאוד מרגש וממש מרשים בכתיבה שלו. כל המשחקים של Double Fine ממש מקסימים, גם אם הם לא ברמה הכי גבוהה. יש את Knytt בPS3, שהוא ממש מגניב.
לא חסר בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 ספטמבר 2013, 09:23

באמת הבנתי שהמשחק Journy הוא נהדר, אך האם זה נכון שאורכו רק שעתיים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 ספטמבר 2013, 01:51

GolanBerlin כתב:באמת הבנתי שהמשחק Journy הוא נהדר, אך האם זה נכון שאורכו רק שעתיים?

כן, אבל זה לא מוריד מהערך שלו בכלל. הוא משחק מושלם של שעתיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 ספטמבר 2013, 14:12

רשמים מצולמים על Second Son. מספרים שהוא נראה פשוט יפהפה.

אגב, בדיק קיבלתי את ריימן החדש. צפוי להיות מדהים, אחת מסדרות הדו-ממד היותר חביבות עליי. יעסיק אותי עד שיצא GTA5 במהלך החודש.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 04 ספטמבר 2013, 14:17

Nucleus_Dawn כתב:
כן, אבל זה לא מוריד מהערך שלו בכלל. הוא משחק מושלם של שעתיים.

מצטער אבל השתעממתי ממנו
אני מעדיף את פלאוור

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 04 ספטמבר 2013, 15:18

אני די מסכים עם פנטה... זה היה WTF רציני.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 ספטמבר 2013, 09:58

רונן כתב:אם הייתי גיא, הייתי כועס שהענקת לו את הקרדיט

בוודאי שאני כועס עליו, אבל זה רק בגלל קרדיט פיקטיבי מאחר והוא הפנה לקישור אחר מזה שאני נתקלתי בו:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=372805
לא שזה משנה את השורה התחתונה: שרשור של 30 עמודים מתגלגלים על נושא כמו קניית שברולט ספארק מעיד על סוג של טרחנות כפייתית פתולוגית. ובמקביל שרשור נוסף שננעל ע"י מנהלים + סגירת חשבון המשתמש אחרי שהוא מוזהר בדיון פרטי מעיד על התנהגות בעייתית ובאופן בלתי תלוי לחלוטין בפורום שלנו.

infected aviad כתב:שאלה שתמיד הייתה לי בראש:
תמיד הרי היו הבדלים לטובת ה-PC, ותמיד יהיו. הבדלים שניראה לי שרק הולכים וגדלים. אז איך יוצא שבכל זאת הקונסולות מצליחות להיות רלוונטיות גם שנים אחרי ההשקה?

ההבדלים לטובת הPC הם לטובת הhigh end PC. בפועל הPC הממוצע רחוק ממנו שנות אור ולכן אצל רוב האנשים המשחקים לא מתקרבים להיראות ככה. אם תסתכל על הקונסולות בהשקה שלהן, אז הPC הממוצע נמצא הרחק מאחוריהן, ולוקח משהו כמו 3-4 שנים עד שהוא עוקף אותן (בנקודה שבה הhigh end PC כבר חזק מהן פי 10 ויותר כל פרמטר בערך).

bling כתב:
וזה בלי שהזכרת גם את אינפמוס,האבי ריין,ואלקיריה כרוניכלס,ראטצ'ט וקלאנק ועוד ועוד,בקיצור אין פה בכלל תחרות.

אבל מצד שני, הוא גם לא הזכיר את קראקדאון, פייבל, סיינטס רו, בלו דרגון, ועד ועוד. השאלה בשורה התחתונה היא האם מתחילים לספור עכשיו כמה משחקים יצאו לכל קונסולה במהלך הדור הזה כדי לראות כמה תחרות בדיוק יש, או האם משווים את חמשת (ובתכלס הייתי אומר ארבעת - כי דד רייזינג ודמון סולס קיבלו כל אחד המשכי מולטיפלטפורם) המשחקים שGT ספרו בראש של כל אחת מהרשימות: בשורה התחתונה ההשוואה אצלם היא בין היילו 3 וגירס 2 ולוטס אודיסיי ופורצה 4, אל מול אנצרטד 2 ומטאל גיר 4 וג'ורני ו-TLOU. לא יודע אם אלו הרשימות שאני הייתי בוחר, אבל מה שכן, זה ממחיש לדעתי לפחות באופן חלקי את הפוקוס הקצת שונה בין שתי הקונסולות של הדור הזה.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 08 ספטמבר 2013, 02:51

עד לפני כמה חודשים, לא חשבתי שהקפיצה בדור תהיה כזאת משמעותית, כי ההיגיון אומר שהקונסולות יהיו כמו מחשב חזק כיום, אבל מסתבר שהקפיצה משמעותית הרבה יותר.
רק להסתכל על זה ולהבין כמה שעדיין לא ראינו כלום, ושכמה המשחקים עכשיו לא מרשימים לעומת זה-

http://www.ign.com/videos/2013/06/13/th ... -your-mind

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 11:44

Megalomaniac כתב:עד לפני כמה חודשים, לא חשבתי שהקפיצה בדור תהיה כזאת משמעותית, כי ההיגיון אומר שהקונסולות יהיו כמו מחשב חזק כיום, אבל מסתבר שהקפיצה משמעותית הרבה יותר.
רק להסתכל על זה ולהבין כמה שעדיין לא ראינו כלום, ושכמה המשחקים עכשיו לא מרשימים לעומת זה-

זה נחמד והכל, אבל חלק גדול ממה שהראו זה סרטונים מרונדרים מראש (למשל מירורס אדג' 2, כל משחקי הספורט), חלק זה ממשחקיות על PC חזק (למשל, The Division), חלק מסרטונים במנוע של משחקים (המשחק של רמדי, משחק הזומבים שלא ידוע עליו כלום של סוני) וכל השאר סתם לא מרשים במיוחד מבחינה טכנית (אססין קריד 4, טייטאן פול וכאלה).
לא היה שם שום דבר "מפוצץ מוח" בסרטון הזה, אבל העריכה היתה אחלה והיתה מוזיקה אפית.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 08 ספטמבר 2013, 12:37

מאיפה אתה יודע שהגיימפליי של The Division הוא של ה- PC? הוא הוכרז ל- PC רק לפני כמה שבועות, הקטע שהוצג הוצג לפני כמה חודשים, אז ניחוש שלי שזה מקונסולה. (אבל אין לדעת)... ונגיד וזה מה- PC אני מנסה לחשוב איך הוא ייראה בקונסולה, קשה לי להאמין שהוא ייראה נחות מזה משמעותית, אני כמעט בטוח שזה ייראה פחות או יותר אותו דבר. לפני כמה ימים נחשף סרטון רבע שעה של Watch Dogs, לאורך כל הסירטון הייתי בטוח שזה מה- PC עד שראיתי את הריבוע והמשולש מהשלט של ה- PS.

ו-AC4 לדעתי נראה מרשים יותר מאי פעם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 13:49

Megalomaniac כתב:מאיפה אתה יודע שהגיימפליי של The Division הוא של ה- PC? הוא הוכרז ל- PC רק לפני כמה שבועות, הקטע שהוצג הוצג לפני כמה חודשים, אז ניחוש שלי שזה מקונסולה. (אבל אין לדעת)... ונגיד וזה מה- PC אני מנסה לחשוב איך הוא ייראה בקונסולה, קשה לי להאמין שהוא ייראה נחות מזה משמעותית, אני כמעט בטוח שזה ייראה פחות או יותר אותו דבר. לפני כמה ימים נחשף סרטון רבע שעה של Watch Dogs, לאורך כל הסירטון הייתי בטוח שזה מה- PC עד שראיתי את הריבוע והמשולש מהשלט של ה- PS.

ו-AC4 לדעתי נראה מרשים יותר מאי פעם.

אין לי ספק שdivision יראה פחות טוב בקונסולות הדור הבא. אותו הדבר קרה עם וואטצ' דוגס, שנראה הרבה יותר טוב בPC. ככה יוביסופט פועלת - היא מציגה את הגירסה הכי יפה בתצוגה הראשונה שלהם והתצוגה הכי יפה היא בPC.

AC4 נראה אחלה לגמרי. הוא פשוט נראה אחלה לגמרי, כמו AC3 בPC ולא מעבר.

חוץ מרייז (והמשחק של רמדי, שעדין לא ראינו משחקיות ממנו), לא ראינו משהו באמת מדהים מהדור הבא. גם DIVISION, שנראה נהדר, לא נראה כמו משהו שלא אפשרי בכל PC כבר שנתיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ספטמבר 2013, 15:17

Megalomaniac כתב:עד לפני כמה חודשים, לא חשבתי שהקפיצה בדור תהיה כזאת משמעותית, כי ההיגיון אומר שהקונסולות יהיו כמו מחשב חזק כיום, אבל מסתבר שהקפיצה משמעותית הרבה יותר.

זה אומר שבדור הבא נקבל ריפאוף של שודדי הקאריביים?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2013, 23:35

ברור שלא ראינו שום דבר מדהים ממשחקי הדור הבא או משהו שאי אפשר לעשות במחשב לפני שנתיים, כל המשחקים שמדברים עליהם הם משחקי מולטיפלטפורמס ומשחקים כאלו בחיים לא יראו יותר טוב על קונסולה מאשר על המחשב, מקסימום אותו הדבר. מה שקורה ב"דור הבא" זה פחות התקדמות של הקונסולות ויותר יישור קו עם המחשבים של ימנו.
אבל מחשבים יותר חזקים מקונסולות? נכון. ככה היה וככה תמיד יהיה. כבר בתחילת הדור הנוכחי (2007) יצא משחק מחשב שנראה טוב יותר מכל מה שיצא לשתי הקונסולות לאורך כל הדור, אני מדבר כמובן על crysis הראשון
אין סיבה להאמין שבדור הזה לא יצא משחק כבר בעוד שנה שעושה דברים על המחשב שלא יתאפשרו על הקונסולות החדשות לכל אורך הדרך.

לפי דעתי הסיבה היחידה שהקונסולות עוד מחזיקות משהו מול המחשב בשנים הראשונות היא שמפתחים אף פעם לא יפתחו לחומרה הכי חזקה ואחרונה שיש למחשב, כיוון שאז קהל היעד יהיה מאוד קטן אז כשחברה מפתחת משחק מחשב היא בדרך כלל תפתח אותו למחשב "מלפני שנתיים" ככה שבסופו של דבר כל מה שיוצא הוא לא משהו שלא אפשרי במחשב מלפני שנתיים כמו שאמרו פה, ולכן רוב המשחקים לא "מפילים". מה שקורה הוא שעכשיו ב2013 יוצא הPS4 והוא נגיד שווה למחשב חזק מהשנה, אבל כשמפתחים עובדים על משחק למחשב הם מפתחים אותו ככה שיעבוד טוב גם על מחשבים מ2012 ו2011, ולמעשה עד שמפתחים עובדים ישירות על חומרה שהייתה חזקה ב2013 עוברים כמה שנים, ורק לאחריהם הקונסולות מרגישות באמת מיושנות ולא שוות לPC (כמו שקרה הדור למשל, עם BF3, ביושוק אינפינט, far cry 3 ועוד כמה משחקי סוף דור)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 16:00

Nucleus_Dawn כתב:
אין לי ספק שdivision יראה פחות טוב בקונסולות הדור הבא. אותו הדבר קרה עם וואטצ' דוגס, שנראה הרבה יותר טוב בPC. ככה יוביסופט פועלת - היא מציגה את הגירסה הכי יפה בתצוגה הראשונה שלהם והתצוגה הכי יפה היא בPC.

AC4 נראה אחלה לגמרי. הוא פשוט נראה אחלה לגמרי, כמו AC3 בPC ולא מעבר.

חוץ מרייז (והמשחק של רמדי, שעדין לא ראינו משחקיות ממנו), לא ראינו משהו באמת מדהים מהדור הבא. גם DIVISION, שנראה נהדר, לא נראה כמו משהו שלא אפשרי בכל PC כבר שנתיים.

מצטער לאכזב אותך אבל כל הזימנים מראים ש watch dogs הולך לקבל downgrade גם על ה PC,גם האתר הגרמני בגיימסקום דיווח שיש ירידה מהטריילר הראשוני על ה PC וגם יוביסופט שיחררה את הדמו הבא לפני כמה ימים-

והיא אישרה שמדובר בגרסת הPC,נחש מה? Downgrade ענק.
וגם ה Devision הולך לעבור אותו הדבר,לדעתי גם על ה PC.

stick הפס4 לא נחשבת למחשב חזק מהשנה,היא מקסימום נחשבת למחשב middle range סביר,היא היתה אולי מחשב חזק בשנת 2010-2011.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 16:07

bling כתב:מצטער לאכזב אותך אבל כל הזימנים מראים ש watch dogs הולך לקבל downgrade גם על ה PC,גם האתר הגרמני בגיימסקום דיווח שיש ירידה מהטריילר הראשוני על ה PC וגם יוביסופט שיחררה את הדמו הבא לפני כמה ימים-

והיא אישרה שמדובר בגרסת הPC,נחש מה? Downgrade ענק.
וגם ה Devision הולך לעבור אותו הדבר,לדעתי גם על ה PC.

stick הפס4 לא נחשבת למחשב חזק מהשנה,היא מקסימום נחשבת למחשב middle range סביר,היא היתה אולי מחשב חזק בשנת 2010-2011.

היא אישרה שמדובר בגירסאת PC? נראה כמו גירסאת PS360, עם הצללים המכוערים והמטושטשים והטקסטורות הגרועות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 16:14

Nucleus_Dawn כתב:
היא אישרה שמדובר בגירסאת PC? נראה כמו גירסאת PS360, עם הצללים המכוערים והמטושטשים והטקסטורות הגרועות.

https://twitter.com/ubi_nik/status/375322526127095809

יותר מזה,מסתבר שרוב הסרטונים שראינו היו מגרסת ה PC (ששוחקה עם שלט פס4 בטח כמו ב Devision) ,ככה שה Downgrade שייחסת לפס4 כנראה היה קשור ל PC:
https://twitter.com/ubi_nik/status/375637456466350081

חחח אני לא רוצה לדעת איך נראות גרסאות הקונסולות :?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 16:26

bling כתב:https://twitter.com/ubi_nik/status/375322526127095809

יותר מזה,מסתבר שרוב הסרטונים שראינו היו מגרסת ה PC (ששוחקה עם שלט פס4 בטח כמו ב Devision) ,ככה שה Downgrade שייחסת לפס4 כנראה היה קשור ל PC:
https://twitter.com/ubi_nik/status/375637456466350081

חחח אני לא רוצה לדעת איך נראות גרסאות הקונסולות :?

זה נורא מעפן. מאכזב.
זה נראה לי פחות טוב מFC3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 16:42

Nucleus_Dawn כתב:
זה נורא מעפן. מאכזב.
זה נראה לי פחות טוב מFC3.

יכול להיות שזה בילד ישן,אין לי מושג למה זה נראה ככה,זו לא רק הרמה הגראפית שירדה זה גם כל ה pop ups ובעיות ה lod למיניהן,בשביל מה עברנו דור וקיבלנו 8 ג'יגה זיכרון אם יש עדיין כשלים כאלו? במינימום גם אם אין קפיצה גדולה בגראפיקה אני מצפה לפחות למשחקי דור קודם ב IQ גבוה ללא pop ups ושאר כשלים טכניים,זה המינימום.

אני בטוח אבל שעל כרטיס גראפי חזק של Nvidia עם הפיטצ'רים הגראפיים הבלעדיים שהם מוציאים למשחק הוא יראה טוב מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 17:03

bling כתב:יכול להיות שזה בילד ישן,אין לי מושג למה זה נראה ככה,זו לא רק הרמה הגראפית שירדה זה גם כל ה pop ups ובעיות ה lod למיניהן,בשביל מה עברנו דור וקיבלנו 8 ג'יגה זיכרון אם יש עדיין כשלים כאלו? במינימום גם אם אין קפיצה גדולה בגראפיקה אני מצפה לפחות למשחקי דור קודם ב IQ גבוה ללא pop ups ושאר כשלים טכניים,זה המינימום.

אני בטוח אבל שעל כרטיס גראפי חזק של Nvidia עם הפיטצ'רים הגראפיים הבלעדיים שהם מוציאים למשחק הוא יראה טוב מאוד.

לא ברורה לי ההדגמה הזאת. כבר ראינו את המשחק רץ המון על הPC והוא תמיד נראה יותר טוב. פשוט משונה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 08 ספטמבר 2013, 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 17:03

OMG האם TLG מתקרב?
סוני עושה טיזר למסיבת הטרום TGS שלה מחר ורומזת שהיא הולכת לספר לנו על "מידע שחיכינו לו",אני מרגיש כמו אוהד של valve שעדיין מאמין ב HL3 אבל פליייייז TLG
“Finally, it’s coming to #TGS2013. Like before, SCEJA will have a press conference before the game show. I could only say: The news you’ve been waiting for, and the information beyond your expectation will both be revealed officially. So tomorrow, please do watch the live-stream and keep follow @PlayStation !Promise to bring surprise to you!”

וכן יהיה לייב סטרים פה בשעה 9 בבוקר שעון ישראל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 17:05

bling כתב:OMG האם TLG מתקרב?
סוני עושה טיזר למסיבת הטרום TGS שלה מחר ורומזת שהיא הולכת לספר לנו על "מידע שחיכינו לו",אני מרגיש כמו אוהד של valve שעדיין מאמין ב HL3 אבל פליייייז TLG

וכן יהיה לייב סטרים פה בשעה 9 בבוקר שעון ישראל.

אני מקווה שזה זה ולא תאריך השחרור של הPS4 ביפן, שגם אליו מצפים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 17:09

Nucleus_Dawn כתב:
אני מקווה שזה זה ולא תאריך השחרור של הPS4 ביפן, שגם אליו מצפים.

אגב, באיזו שעה זה פה?

הוא אומר באנגלית השבורה שלו (רואים שיפני כתב את זה) "מעבר לציפיותכם",נראה לי קצת underwhelming תאריך של הפס4 ביפן אבל אני משער שזו אופציה.

וכתבתי שזה יוצא ב 9 בבוקר מחר שעון ישראל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 17:14

bling כתב:הוא אומר באנגלית השבורה שלו (רואים שיפני כתב את זה) "מעבר לציפיותכם",נראה לי קצת underwhelming תאריך של הפס4 ביפן אבל אני משער שזו אופציה.

וכתבתי שזה יוצא ב 9 בבוקר מחר שעון ישראל.

כן... שמתי לב, אז מחקתי את השאלה :)

נחכה ונראה. זה מחר בבוקר, אז זה לא שצריך לחכות הרבה זמן. תאריך יציאה של TLG יהיה נהדר. גם יתן לי משהו לעשות עם הPS3 אחרי GTA V.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2013, 17:41

לפס3? נראה לך שאם TLG ייצא מתישהו - זה יהיה לפס3?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2013, 17:44

Laskin כתב:לפס3? נראה לך שאם TLG ייצא מתישהו - זה יהיה לפס3?

אני מאמין שכן,הוא מפותח כבר יותר מדי זמן והצוות פיתוח שלו ירק דם כל הדור הזה,קשה לי להאמין שפשוט יזרקו את כל העבודה שעשו ויפתחו אותו לפס4,אם הוא היה מוכרז לפני שנתיים אז אולי עוד הגיוני,אבל לא כשכל בעל פס3 מחכה למשחק שהובטח לו עוד מהימים של ההשקה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים