Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 00:33

Yep.

אני מניח שהם בכל זאת לא יציעו SKU בלעדיה כי הם רוצים להגדיל את התמיכה במשחקים ושהמפתחים יהיו בטוחים שלכל שחקן XB1 יש גם קינקט.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 13 אוגוסט 2013, 10:36

עבודה יפה מייקרוסופט
אישית אני מתכון לקנות אותו ולהשתמש בקינקט
אבל פשוט האופציה הזו חשובה

נ.ב - אני כלכך רואה חנויות שמפרקות את המכשיר מקינקט כדאי להוריד מחיר
והבאתי שמועה לפני כמה זמן בנוגע לבאנדלים שהם אופציות שנשקלות על ידי מייקרוסופט
אני לא יתפלא אם יגיע שנה הבאה באנדל עם כונן יותר קטן ובלי קינקט

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2013, 08:54

מיק' שרפו מעל ל100 מיליון דולר על השדרוג לשלט 360.
http://www.computerandvideogames.com/42 ... ontroller/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2013, 10:13

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2013, 14:18

וואו... מייקרוסופט לקחו כל פיסת מידע שיצרה פרסום שלילי והפכו אותה על הראש.
כל הכבוד להם. הם הצליחו לשנות כל כך הרבה, בזמן כל כך קצר.

אם הם יציגו כמה משחקים טובים נוספים בגיימסקום, הם בטח יהפכו גם את כל שטויות ה"מייקרוסופט מתרכזת רק בטלויזיה וספורט" על הראש.
עכשיו, החסרון היחיד שלהם הוא המחיר ולדעתי הקינקט החדשה מספיקה להרבה אנשים, בשביל להצדיק את ההבדל הזה.

העזיבה של דון מאטריק עשתה להם כל כך הרבה טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 00:56

Nucleus_Dawn כתב:וואו... מייקרוסופט לקחו כל פיסת מידע שיצרה פרסום שלילי והפכו אותה על הראש.
כל הכבוד להם. הם הצליחו לשנות כל כך הרבה, בזמן כל כך קצר.

אם הם יציגו כמה משחקים טובים נוספים בגיימסקום, הם בטח יהפכו גם את כל שטויות ה"מייקרוסופט מתרכזת רק בטלויזיה וספורט" על הראש.
עכשיו, החסרון היחיד שלהם הוא המחיר ולדעתי הקינקט החדשה מספיקה להרבה אנשים, בשביל להצדיק את ההבדל הזה.

העזיבה של דון מאטריק עשתה להם כל כך הרבה טוב.

כל המהפך כיוון שלהם פלוס זה שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4 וזה שמיקרוסופט הכריזה על הרבה יותר משחקים מאשר סוני ויש להם מערכת הפעלה מתקדמת יותר אמורים בתאוריה להלהיב את הגיימרים, ביחוד שמאז E3 יש לסוני אך ורק חדשות רעות (אונליין עולה כסף, 40% מהזיכרון מוקדש למערכת הפעלה). אבל משום מה הווייבים הרעים על מיקרוסופט ממשיכי והטובים על סוני גם, לא ברור לי למה עדין יש שליליות כל כך גדולה למיקרוסופט היום אולי חוץ מאשר המחיר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2013, 17:07

DrKeo כתב:כל המהפך כיוון שלהם פלוס זה שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4 וזה שמיקרוסופט הכריזה על הרבה יותר משחקים מאשר סוני ויש להם מערכת הפעלה מתקדמת יותר אמורים בתאוריה להלהיב את הגיימרים, ביחוד שמאז E3 יש לסוני אך ורק חדשות רעות (אונליין עולה כסף, 40% מהזיכרון מוקדש למערכת הפעלה). אבל משום מה הווייבים הרעים על מיקרוסופט ממשיכי והטובים על סוני גם, לא ברור לי למה עדין יש שליליות כל כך גדולה למיקרוסופט היום אולי חוץ מאשר המחיר.

למה? מאותה סיבה שגם אתה היית אמור לאמר שחד משמעית הפס4 עדיפה אבל משום מה אתה לא עושה את זה- כי היא זולה במאה דולר ולא מגיעה עם תוסף לא רצוי ולא רק שהיא זולה יותר אלא גם חזקה יותר (לא משנה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי),וגם יש לה פוטנציאל לשחרר יותר זיכרון בעתיד ממייק' שממש תכננה קונסולה שלמה סביב ה 3 GB,בנוסף לזה ל MS יש עדיין טונה של דברים מאחורי paywall עם אונליין הרבה פחות אטרקטיבי מהפלוס מבחינת הטבות לשחקני הסינגל פלייר,ובפס4 אם אתה לא שחקן מולטי תחרותי(וגם פה יש עדיין F2P אם בא לך) לגמרי אפשר להסתדר בלי הפלוס,אז למה בכלל להעדיף את ה ONE? כי ההשקה שלה קצת פחות גרועה משל הפס4?

הרציונאל הסביר אומר שהפס4 עסקה יותר טובה לגיימר הארדקור הממוצע,הרי ברור שסוני גם תחזור למשחק בשלב מסויים מבחינת בלעדיים ואף אחד לא חושב שעדיפה קונסולה אחת שמציעה חבילה פחות אטרקטיבית רק בגלל שיש לה עוד משחק שניים שרחוקים מלהיות קילרים בהשקה.

כמובן שאם עוד שנתיים MS תפציץ בתחום ולסוני יהיה ליינאפ הרבה פחות טוב אז אולי אפשר יהיה לשקול אם הליינאפ הטוב יותר של מייק שווה את ה 100 דולר הפרש והפחות כח,אם הם יורידו מחיר וישוו לסוני וגם ישמרו על ליינאפ טוב יותר בהפרש משמעותי אז בכלל לא תהיה התלבטות והקונסולה שלהם תהיה העדיפה,אבל כרגע? אם כבר חייבים לקנות קונסולה בהשקה (הרי אמרתי ששתיהן ממש לא אטרקטיביות ועדיף להשאר השנה עם הדור הקודם) אז ברור שהפס4 עדיין עדיפה בהפרש משמעותי.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 אוגוסט 2013, 17:26

DrKeo כתב:כל המהפך כיוון שלהם פלוס זה שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4 וזה שמיקרוסופט הכריזה על הרבה יותר משחקים מאשר סוני ויש להם מערכת הפעלה מתקדמת יותר אמורים בתאוריה להלהיב את הגיימרים, ביחוד שמאז E3 יש לסוני אך ורק חדשות רעות (אונליין עולה כסף, 40% מהזיכרון מוקדש למערכת הפעלה). אבל משום מה הווייבים הרעים על מיקרוסופט ממשיכי והטובים על סוני גם, לא ברור לי למה עדין יש שליליות כל כך גדולה למיקרוסופט היום אולי חוץ מאשר המחיר.

שמע אנשים עדיין לא שוכחים את הסרטון הזה חחח

עכשיו בתכלס נדב אתה מתאר את האונליין של סוני כדבר שלילי שבעצם רוב הפיצ'רים שכן חשובים לגיימרים לא נמצאים מאחורי הPAYWALL של הפלוס בניגוד בONE ככה שאנשים כמוני שלא משחקים הרבה באונליין עדיין יכולים להינות מהמיטב של הPS4. בנוגע למשחקים עדיין לסוני לא חסרים משחקים ובתכלס עדיין לא ראינו איזה הכרזות יהיו בגיימסקום אז בכלל.

בנושא הזיכרון זה עדיין לא ממש ברור מה הולך שם,יש מפתחים שאומרים דבר אחד ויש שאומרים דבר אחר אבל כולם משבחים את הכמות שזמינה להם ואף אחד לא מתלונן (כרגע) אז ככה שזה גם לא בעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 13 אוגוסט 2013, 18:30

מבחינתי האקסבוקס מכיל הרבה יותר דברים שאני רוצה
קודם כל KI, דבר שני, התמיכת רשת שלו נראת מעולה ויותר טובה מזו של סוני, וזה דבר שכלכך חשוב לי
דבר שלישי, כנראה שעניין שיתוף הרישיונות נשאר וזה דבר שעשה לי כלכך הבדל בדור הזה
( דרך אגב אריק נא ליצור איתי קשר האם אתה לוקח את הרשיונות מהמשתמש שלי )
אני יכול להמשיך גם עם דברים כמו קינקט שמאוד מעניינים אותי, הפייצר של התאמת שחקנים וכו
אבל בקיצר, מבחינת נתונים, ONE נראת לי כרגע בתור מכשיר מועדף לצורך אישי

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 19:24

שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4

what?

מצחיק, כשאני העלתי את הבעיה אם הקינקט תיפול ותשבר כולם נפנפו את הסיטיואציה אבל זו הייתה אחת הסיבות לשינוי במיקרוסופט. ושוב, כמו כל שינוי מדיניות אני תוהה מה יהיה בעתיד. מי יודע איזו החלטות תלושות הם יקבעו בעתיד? מי יודע אם הם יהפכו את ההחלטות האלה? יש שיגידו שכל השינויים האלה מראים חוסר בעמוד שדרה וחוסר בחזון אמיתי כשהם מזגזגים ככה. מי שם שחשב שלכפות את חיבורה של הקינקט בתפקוד הקונסולה זה רעיון טוב ושלאף אחד לא תהיה בעיה איתו? זה כאילו מיקרוסופט באו להוציא את הקונסולה הכי אנטי-צרכנית שעושה טוב רק לכיסים שלהם וקיוו שאף אחד לא ישים לב, שלאף אחד לא יהיה אכפת, שלא תהיה מחאה, שהתדמית שלהם לא תספוג מכה, שהפס4 לא תתחזק וכו'.

ההסבר היחיד שיהיה הגיוני מבחינת מיקרוסופט זה שהם באמת ניסו לעשות קונסולה כזו ולקחו בחשבון את המחאות וחשבו שאם הם בסוף יישארו עם סעיף אחד שיישאר כמתוכנן אז זה צעד קדימה בשבילם. רק שכל הסעיפים כשלו. הדבר היחיד שנשאר זה מינוי הגולד שיותר ויותר דברים מצריכים אותו. אם יש אפיק שלילי שעובד להם אז זה זה.

איזו מיקרוסופט זו תהיה בדבר הבא שנשמע על הקונסולה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2013, 19:48

Kazz כתב:
what?

מצחיק, כשאני העלתי את הבעיה אם הקינקט תיפול ותשבר כולם נפנפו את הסיטיואציה אבל זו הייתה אחת הסיבות לשינוי במיקרוסופט. ושוב, כמו כל שינוי מדיניות אני תוהה מה יהיה בעתיד. מי יודע איזו החלטות תלושות הם יקבעו בעתיד? מי יודע אם הם יהפכו את ההחלטות האלה? יש שיגידו שכל השינויים האלה מראים חוסר בעמוד שדרה וחוסר בחזון אמיתי כשהם מזגזגים ככה. מי שם שחשב שלכפות את חיבורה של הקינקט בתפקוד הקונסולה זה רעיון טוב ושלאף אחד לא תהיה בעיה איתו? זה כאילו מיקרוסופט באו להוציא את הקונסולה הכי אנטי-צרכנית שעושה טוב רק לכיסים שלהם וקיוו שאף אחד לא ישים לב, שלאף אחד לא יהיה אכפת, שלא תהיה מחאה, שהתדמית שלהם לא תספוג מכה, שהפס4 לא תתחזק וכו'.

ההסבר היחיד שיהיה הגיוני מבחינת מיקרוסופט זה שהם באמת ניסו לעשות קונסולה כזו ולקחו בחשבון את המחאות וחשבו שאם הם בסוף יישארו עם סעיף אחד שיישאר כמתוכנן אז זה צעד קדימה בשבילם. רק שכל הסעיפים כשלו. הדבר היחיד שנשאר זה מינוי הגולד שיותר ויותר דברים מצריכים אותו. אם יש אפיק שלילי שעובד להם אז זה זה.

איזו מיקרוסופט זו תהיה בדבר הבא שנשמע על הקונסולה?

מייקרוסופט עושים דברים שאני לא אוהב: הם השטן!!! צריך להרוג את כולם!!!!
מייקרוסופט משנים את הדברים שאני לא אוהב, ועושים בדיוק מה שרציתי: הם השטן, בלי עמוד שדרה!!! צריך להרוג את כולם!!!

אני לא חושב שיכלת לכתוב משהו צפוי יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 13 אוגוסט 2013, 21:12

swym כתב:שים לב שהאמירה מתייחסת (כנראה) יותר לקינקט 1 ולא לקינקט 2, מאחר ובקינקט 2 כבר אפשר להשתמש במקביל לשלט הרגיל ולכן לא קיימת יותר הבעיה של הפידבק המיידי שנותנת לך לחיצה על כפתור.

לא רלוונטי, ועצם העובדה שהוספת "כנראה" מראה שבתוכך אתה מבין את זה. דובר נטו על מהירות תגובה של הקינקט, ואפשר להתייחס לשם שינוי לעניין, בלי להתגונן, לתרץ ולבקר נזקים.

העובדה שניתן לשחק עם השלט במקביל זה כבר עניין אחר. זה אולי טוב ואולי פחות, כי אם ניתן לשחק עם השלט שמגיב טוב יותר, בשביל מה אני צריך את שליטת הקינקט במקביל? האם הרעיון בשליטת תנועה הוא לא ידיים חופשיות משלט רגיל? משהו פה לא הגיוני לי. האם לך? נו, אני בטוח שתירוץ יימצא.

Swiss כתב:תשמע אני שונא סרבול...

מסכים מאוד. זו גם אחת הסיבות שאם אקנה את ה-WiiU, זו תהיה גרסת PAL (אפילו שאאבד את היכולת להריץ את כל משחקי ה-Wii שלי), כי אני לא אוהב את הקובייה השמנה שיושבת לי על הרצפה כדי להמיר מתח. אני מעריך מינימליזם. הרבה יותר נקי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 21:40

זה טוב שהם שינו אבל עצם זה שהם היו צריכים זה מדאיג. ממדיניות מפגרת ליישור קו עם המתחרה. אני הייתי מרגיש בטוח יותר עם מי שמההתחלה עמדה מאחורי גישה מסויימת מאשר ממי שחזר בו. זה המצב של בין הפטיש לסדן שמיקרוסופט הציבו את עצמם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 05:44

bling כתב:
למה? מאותה סיבה שגם אתה היית אמור לאמר שחד משמעית הפס4 עדיפה אבל משום מה אתה לא עושה את זה- כי היא זולה במאה דולר ולא מגיעה עם תוסף לא רצוי ולא רק שהיא זולה יותר אלא גם חזקה יותר (לא משנה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי),וגם יש לה פוטנציאל לשחרר יותר זיכרון בעתיד ממייק' שממש תכננה קונסולה שלמה סביב ה 3 GB,בנוסף לזה ל MS יש עדיין טונה של דברים מאחורי paywall עם אונליין הרבה פחות אטרקטיבי מהפלוס מבחינת הטבות לשחקני הסינגל פלייר,ובפס4 אם אתה לא שחקן מולטי תחרותי(וגם פה יש עדיין F2P אם בא לך) לגמרי אפשר להסתדר בלי הפלוס,אז למה בכלל להעדיף את ה ONE? כי ההשקה שלה קצת פחות גרועה משל הפס4?

הרציונאל הסביר אומר שהפס4 עסקה יותר טובה לגיימר הארדקור הממוצע,הרי ברור שסוני גם תחזור למשחק בשלב מסויים מבחינת בלעדיים ואף אחד לא חושב שעדיפה קונסולה אחת שמציעה חבילה פחות אטרקטיבית רק בגלל שיש לה עוד משחק שניים שרחוקים מלהיות קילרים בהשקה.

כמובן שאם עוד שנתיים MS תפציץ בתחום ולסוני יהיה ליינאפ הרבה פחות טוב אז אולי אפשר יהיה לשקול אם הליינאפ הטוב יותר של מייק שווה את ה 100 דולר הפרש והפחות כח,אם הם יורידו מחיר וישוו לסוני וגם ישמרו על ליינאפ טוב יותר בהפרש משמעותי אז בכלל לא תהיה התלבטות והקונסולה שלהם תהיה העדיפה,אבל כרגע? אם כבר חייבים לקנות קונסולה בהשקה (הרי אמרתי ששתיהן ממש לא אטרקטיביות ועדיף להשאר השנה עם הדור הקודם) אז ברור שהפס4 עדיין עדיפה בהפרש משמעותי.

פשוט מאוד כי המשחקים של הONE כרגע נראים טובים ורבים יותר והמערכת הפעלה נראת טובה יותר וכך גם השלט (למרות שהביקורות על זה של הפס4 כל כך טובות שאולי כשאני אנסה אותו אני אשנה את דעתי). אני לא שואל למה להעדיף את X או להעדיף את Y, זאת דיעה אישית של שחקנים ומה הם מעדיפים. אני שואל למה יש באינטרנט שנאה מבעבעת לONE כיום אחרי שמיקריסופט נתנתה לגיימרים את כל מה שהם בקשו. זה נראה כאילו כל דבר שרק התלוננו עליו על הONE תוקן ועדין ממש שונאים אותה ולא ממש ברור לי למה, זה הכל.

קאז, היום הONE היא ערכת פיתוח בפני עצמה, בשביל מפתח אינדי זה יקום אחר לגמרי מכל דבר שיצא אי פעם, זה כמו לפתח לPC. מאז שכבר לא צריך מפיצה אז מיקרוסופט השוותה את השדה משחק עם סוני ובזה שכל ONE היא גם ערכת פיתוח הם עשו ONE UP אדיר מול סוני בשביל האינדים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 22:07

כן, שכחתי לרגע מעניין הדבקיט. אם כי עדיין אין לנו פרטים מלאים על ההפצה העצמית. יכול עדיין להיות שהמשחקים האלה מוגבלים ל3GB כמו ה apps.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 13 אוגוסט 2013, 22:12

DrKeo כתב:פשוט מאוד כי המשחקים של הONE כרגע נראים טובים ורבים יותר והמערכת הפעלה נראת טובה יותר וכך גם השלט (למרות שהביקורות על זה של הפס4 כל כך טובות שאולי כשאני אנסה אותו אני אשנה את דעתי). אני לא שואל למה להעדיף את X או להעדיף את Y, זאת דיעה אישית של שחקנים ומה הם מעדיפים. אני שואל למה יש באינטרנט שנאה מבעבעת לONE כיום אחרי שמיקריסופט נתנתה לגיימרים את כל מה שהם בקשו. זה נראה כאילו כל דבר שרק התלוננו עליו על הONE תוקן ועדין ממש שונאים אותה ולא ממש ברור לי למה, זה הכל.

קאז, היום הONE היא ערכת פיתוח בפני עצמה, בשביל מפתח אינדי זה יקום אחר לגמרי מכל דבר שיצא אי פעם, זה כמו לפתח לPC. מאז שכבר לא צריך מפיצה אז מיקרוסופט השוותה את השדה משחק עם סוני ובזה שכל ONE היא גם ערכת פיתוח הם עשו ONE UP אדיר מול סוני בשביל האינדים.

למה יש שנאה? כי זה גיימרים
והם עם בכיין שאוהב לבכות ולהוציא את העצבים שלו על משהו
הם אוהבים לחוש את עצמם גיבורים על כלום, זה הסיבה למה
יש את הסרטון הזה שהביאו מה מייקרוסופט צריכה לעשות כדאי שהמצב ישתנה
להוסיף ציצים, וככה יפתרו את כל הבעיה
אין מה לעשות, אנשים אוהבים לחוש שנאה כי אנשים אוהבים לחוש מעל ועיילאים וכו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 06:18

Kazz כתב:כן, שכחתי לרגע מעניין הדבקיט. אם כי עדיין אין לנו פרטים מלאים על ההפצה העצמית. יכול עדיין להיות שהמשחקים האלה מוגבלים ל3GB כמו ה apps.

בפס4 יש להם גישה ל5GB או רק ל3GB?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 22:21

ל5 עד כמה שאני יודע.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 13 אוגוסט 2013, 22:24

Fanta כתב:למה יש שנאה? כי זה גיימרים
והם עם בכיין שאוהב לבכות ולהוציא את העצבים שלו על משהו
הם אוהבים לחוש את עצמם גיבורים על כלום, זה הסיבה למה
יש את הסרטון הזה שהביאו מה מייקרוסופט צריכה לעשות כדאי שהמצב ישתנה
להוסיף ציצים, וככה יפתרו את כל הבעיה
אין מה לעשות, אנשים אוהבים לחוש שנאה כי אנשים אוהבים לחוש מעל ועיילאים וכו

זה נקרא סינדרום הפאנבואיות, לא ממש מיוחד לתחום משחקי המחשב (גם סרטים, סדרות טלויזיה ובייחוד פלאפונים) פשוט כאן מדובר בקהילה בהרבה יותר צעקנית ועקבית מאשר שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 06:36

Kazz כתב:ל5 עד כמה שאני יודע.

אתה לא יודע, גם אני לא, אז למה לא שואלים את זה על הפס4? בנתיים הONE טובה יותר לאינדי ממה שאנחנו יודעים, אם יוכרז משהו אחר אז אולי המצב ישתנה.

כל נושא השנאה לONE, זה לא פאנבואיזים, זה קיבעון רושם ראשוני. הONE יצרה רושם ראשוני רע, הפס4 עשתה רושם ראשוני טוב ועכשיו זה ממש פופולרי לשבח את הפס4 ולרדת על הONE. זה הכל עניין של תקופות, זוכר בשנתיים הראשונות של הפס3 כמה היה פופולרי לרדת על הפס3 ולשבח את ה360? זה הכל עניין של תפיסה ואפקט עדר, סתם עצוב לראות את כולם כמו רובוטים ולא מיודעים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 22:45

סוני התייחסה למשחקים בהפצה עצמית כמשחקים 'רגילים' בכל דבר. אין סיבה לחשוב שיש עליהם מגבלות מיוחדות. וכבר היינו שומעים מהמפתחים אם היו מגבלות כאלה. מיקרוסופט לא הציעו הפצה עצמית בכלל ולאחר לחץ שינו את דעתם, למרות שהמדיניות החדשה לגבי ההפצה העצמית לא פורטה.

אני יכול להבין ללמה סוני לא תגיב על איך הזכרון בקונסולה מפוצל. אבל באמת נראה לך שמשחקים בהפצה עצמית מוגבלים ל3GB וסוני לא תגיד את זה בהקדם האפשרי? כי אם זה נכון אז הם ייקבלו באקלאש גדול על זה והם פשוט יירו לעצמם ברגל. לפי כל מה שידוע לנו, אני לא רואה שום מצב שבה יש הגבלה כזו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2013, 22:55

אבל כמו שנדב אמר, אתה לא שואל לגבי הPS4.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 07:06

Kazz כתב:סוני התייחסה למשחקים בהפצה עצמית כמשחקים 'רגילים' בכל דבר. אין סיבה לחשוב שיש עליהם מגבלות מיוחדות. וכבר היינו שומעים מהמפתחים אם היו מגבלות כאלה. מיקרוסופט לא הציעו הפצה עצמית בכלל ולאחר לחץ שינו את דעתם, למרות שהמדיניות החדשה לגבי ההפצה העצמית לא פורטה.

אני יכול להבין ללמה סוני לא תגיב על איך הזכרון בקונסולה מפוצל. אבל באמת נראה לך שמשחקים בהפצה עצמית מוגבלים ל3GB וסוני לא תגיד את זה בהקדם האפשרי? כי אם זה נכון אז הם ייקבלו באקלאש גדול על זה והם פשוט יירו לעצמם ברגל. לפי כל מה שידוע לנו, אני לא רואה שום מצב שבה יש הגבלה כזו.

אם כבר ההפך, מיקרוסופט התיחסה למשחקי אינדי ומשחקי AAA אותו דבר הרי גם בפס4 וגם בONE חייבים מפיצה בשביל להוציא משחק דיסק AAA. אני לא מבין למה לחשוב שבONE יש להם גישה רק ל3GB ובפס4 לא לחשוב ככה, אין באמת סיבה חוץ מאשר סוג של ציפיה כי חושבים שמיקרוסופט לא יכולה לעשות משהו כמו שצריך בלי לתת איזו מגבלה הזויה. מה שיפה הוא שאם מיקרוסופט תתן 3GB בלבד אז כל העולם יצעק והם יהפכו את זה, אם סוני תתן רק 3GB אף אחד לא יצעק יותר מדי וסוני לא תהפוך.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 13 אוגוסט 2013, 23:06

אני לא יודע איך לא רשמו את זה עד עכשיו, מיקרוסופט הכריזה שבסופו של יום ה- XBOX ONE לא יצריך חיבור לקינקט כלל, הצהרה נהדרת בלי שום ספק :)
מעניין יהיה לראות עכשיו אם תצא גרסה של 400$ שתתחרה ראש בראש עם ה-PS4 שתהיה ללא קינקט. אני מהמר שנראה חבילת פרימיום עם קינקט ב-500$ ורגילה ללא קינקט ב-400$.
http://www.ign.com/articles/2013/08/12/ ... o-function

הערת אגב:
אני יודע שזה יכול להישמע סופר קנונייתי אבל חשבתי על משהו ויכול להיות שזה טיפה יסתדר לי עכשיו. היו דיווחים בעבר על כך שסוני ויתרה על מצלמה דומה לקינקט על מנת לחתוך את מחיר הקונסולה ב-100$. אם זה נכון, יכול להיות שלמיקרוסופט יש מידע פנימי על כך שלסוני יש תכניות להוסיף מצלמה משלה בעתיד (מי אמר MOVE ולא קיבל) ב-100$ והיא הלכה על צעד הפוך על מנת "להשוות" את מחיר הקונסולה הסטנדרטי כמו זה של ה-PS4. מעניין יהיה לראות איך זה יסתיים.
(אוי אלוהים, אני נשמע קונספירטור מ-GAF :))

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 23:10

וגם שאר העולם לא. כי זה 'ברור' שלא תהיה מגבלה- אם לא במפורש אז במרומז לפי כל מה שכן ידוע ולפי התגובות או אי התגובות של הצדדים המעורבים. דבר אחד שאי אפשר להגיד שמיקרוסופט היו מאז הכרזת הקונסולה הוא 'נהיר' ולכן השאלות.

נדב, הכוונה בהפצה עצמית זה הפצה דיגיטלית. מה הקשר משחקים על דיסק?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים