swym כתב:זהו, בשעה טובה Hitman Absolution מאחורי. סוף אנטיקליימקסי, עלילה מטופשת לחלוטין, ושלבים אחרונים שקצת מראים חריקות - אבל בגדול זה עדיין משחק מעולה. מנוע שנראה מדהים, AI הכי מוצלח שראיתי במשחק התגנבות (ומהמוצלחים באופן כללי), ושיטת ניקוד שדוחפת אותך להתנסות ולחזור לאותו השלב יותר מפעם אחת. שרפתי מעל שלושים שעות עליו לפי המונה הפנימי של המשחק.
ועכשיו צריך לסיים את Gay Tony לפני שעוברים לGTA V
DrKeo כתב:גיי טוני הוא הGTA הכי טוב מתוך הטרילוגיה של 4 בהפרש אדיר. המשחק הראשון מאז SA של רוקסטאר שיש בו משימות מגניבות ולא סתם "ירי ירי ירי" כאילו זה איזה סוג של CLONE גירס.
swym כתב:מגניבות? המשימות בSA היו אולי המשימות הכי מייגעות ומתסכלות שזכורות לי בכל הסדרה. אמנם היו שם גם כמה רגעים גדולים, אבל היחס בין המשימות המוצלחות לטרחניות היה כזה שהוא הצליח בפעם היחידה בסדרה לגרום לי לזנוח את המשחק באמצע לתקופה ארוכה. פעמיים.
swym כתב:זהו, בשעה טובה Hitman Absolution מאחורי. סוף אנטיקליימקסי, עלילה מטופשת לחלוטין, ושלבים אחרונים שקצת מראים חריקות - אבל בגדול זה עדיין משחק מעולה. מנוע שנראה מדהים, AI הכי מוצלח שראיתי במשחק התגנבות (ומהמוצלחים באופן כללי), ושיטת ניקוד שדוחפת אותך להתנסות ולחזור לאותו השלב יותר מפעם אחת. שרפתי מעל שלושים שעות עליו לפי המונה הפנימי של המשחק.
ועכשיו צריך לסיים את Gay Tony לפני שעוברים לGTA V
Mandellla כתב:כששיחקתי באבסולושן הרגשתי שהמשחק כבר לא מרגיש כמו היטמן, אהבתי את כל המשחקים הקודמים (במיוחד את Contracts ו-Blood Money) שבהם יותר מתגנבים מאחורי שומרים, גורמים לשומר לאבד את ההכרה כדי להשיג את החליפה שלו או מוצאים חליפה באזור כדי להתגנב פנימה ולחסל את המטרה ואחר כך לברוח מהאזור.
חשבתי שאבסולושן יהיה טוב עם כל הגיימפליי המתקדם ובסוף זה הרגיש שהמשחק קצת איבד את אלמנט ההסוואה שהיה בשאר המשחקים הקודמים, האפשרות לתפוס מחסה ולדלג ממנו למחסה אחר הייתה הדבר היחיד שהוסיף למשחק עוד דרך להתגנב, אבל כל המלכודות שמציבים למטרות והקטעים שצריכים להילחם עם נשק או ללכת מכות גרם למשחק לאבד קצת את כל ההתגנבות והחיסולים השקטים.
Stick כתב:במסגרת השלמת-הפערים-בעזרת-המחשב-החדש-שלי שיחקתי בימים האחרונים בcrysis 2 ו3 (את הראשון כן שיחקתי בזמנו), לא מדובר במשחקי על אבל בהחלט מהנים למדי לפרקים.
בעוד על השני אין לי יותר מידי מה להגיד (סיימתי אותו שלשום, היה כיף, לא זוכר ממנו כבר כלום)אני חייב לציין אחרי שעברתי משהו כמו רבע מהשלישי שהראש שלי באמת התפוצץ מהיופי של המשחק הזה. בחיים לא ראיתי משהו שנראה ככה.
מדובר בפעם הראשונה שאני רואה את המשחק הזה רץ ועל פניו היה לי הרושם שהוא והשני מאוד דומים גראפית (אחרי הכל אותו מנוע וזה) אבל וואו כמה שטעיתי.. המשחק מדהים אותי בכל שלב ושלב ונראה לי שתי רמות מעל כל הBF או הFC (וכן גם מקרייסיס 2) למינהם או כל משחק השקה לקונסולות החדשות.
מהצד השני, המשחק הרבה הרבה הרבה פחות מלוטש מהשני והרבה יותר מתוסרט ואפילו העלילה יותר מטופשת מהדבר הזה שקרה במשחק השני (ואני בטוח שהיה להם מאוד קשה להגיע לעלילה אפילו יותר גרועה). שזה קצת חבל כי המשימות בבסיסן בנויות יותר טוב והקשת היא תוספת מעולה למשחק. בכל זאת אני לא בטוח שאני אסיים את המשחק הזה, כנראה שגראפיקה מדהימה לבד זה לא מספיק
Klayman כתב:אני עדיין מחכה למחיר טוב באמת על FC3, בגלל שכ''כ כ''כ נכוותי מFC2 שהבטיח המון, ובסוף היה אחד המשחקים הכי מעיקים ששיחקתי אי פעם.
Laskin כתב:
שיחקת בFAR CRY 3?
לדעתי הוא טוב מCRYSIS 3 בכל מובן אפשרי, ובכלל אחד מהFPS הטובים ביותר בדור הזה, וחוויה לעיניים אם יש לך מחשב חדש
אגב, אני לא אהבתי שום FAR CRY או CRYSIS לפני כן, וניסיתי את כולם... אבל FC3 הוא באמת משהו מיוחד
Stick כתב:בטח ששיחקתי בfar cry 3. משחק נהדר למרות שגם אותו לא צלחתי עד הסוף כי מתישהו הוא ניהיה ארוך מידי ופשוט מידי ואין את העלילה שתחזיק אותי עד הסוף (אבל אני חושב שכן עזבתי לקראת הסוף)
מבחינת משחק אי אפשר להשוות בכלל כי ברור שFC3 טוב יותר (בטח בהשוואה לFC2 הנוראי), קריסיס 2 הוא משחק בינוני פלוס ו3 בינוני אפילו יותר אבל הגרפיקה שדיברתי עליה.. גם כאן אי אפשר להשוות בכלל. FC3 נראה כמו ציור ילדים ליד קרייסיס 3.
אגב, אני אני חושב שלהבדיל מקרייסיס הראשון שאפשר אולי להשוות קצת לFC3 דווקא השני והשלישי הם יותר "COD פתוח" מאשר "FC סגור", ומהקמפיינים של COD מצאתי אותם מוצלחים יותר (למרות שהאחרון שיצא לי לשחק בו הוא MW2)
Stick כתב:בטח ששיחקתי בfar cry 3. משחק נהדר למרות שגם אותו לא צלחתי עד הסוף כי מתישהו הוא ניהיה ארוך מידי ופשוט מידי ואין את העלילה שתחזיק אותי עד הסוף (אבל אני חושב שכן עזבתי לקראת הסוף)
מבחינת משחק אי אפשר להשוות בכלל כי ברור שFC3 טוב יותר (בטח בהשוואה לFC2 הנוראי), קריסיס 2 הוא משחק בינוני פלוס ו3 בינוני אפילו יותר אבל הגרפיקה שדיברתי עליה.. גם כאן אי אפשר להשוות בכלל. FC3 נראה כמו ציור ילדים ליד קרייסיס 3.
אגב, אני אני חושב שלהבדיל מקרייסיס הראשון שאפשר אולי להשוות קצת לFC3 דווקא השני והשלישי הם יותר "COD פתוח" מאשר "FC סגור", ומהקמפיינים של COD מצאתי אותם מוצלחים יותר (למרות שהאחרון שיצא לי לשחק בו הוא MW2)
Laskin כתב:
דווקא העלילה היא מה שהחזיק אותי עד הסוף, ומנעה ממני פשוט ללכת ולהרוג חיות/אנשים... לפחות עד שסיימתי.
והגרפיקה היא מאוד ציורית, פחות ריאליסטית, אבל היא לא הרבה מאחורי קרייסיס, וגם הסגנון שונה כך שקשה להשוות.. טכנית - אולי היא כן מאחורי CRYSIS, אבל בסה"כ מה שאתה רואה על המסך - לפעמים אפילו מרשים יותר בFC3. אבל רק לפעמים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים