במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swym » 28 ספטמבר 2013, 23:45

זהו, בשעה טובה Hitman Absolution מאחורי. סוף אנטיקליימקסי, עלילה מטופשת לחלוטין, ושלבים אחרונים שקצת מראים חריקות - אבל בגדול זה עדיין משחק מעולה. מנוע שנראה מדהים, AI הכי מוצלח שראיתי במשחק התגנבות (ומהמוצלחים באופן כללי), ושיטת ניקוד שדוחפת אותך להתנסות ולחזור לאותו השלב יותר מפעם אחת. שרפתי מעל שלושים שעות עליו לפי המונה הפנימי של המשחק.

ועכשיו צריך לסיים את Gay Tony לפני שעוברים לGTA V

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 29 ספטמבר 2013, 00:17

סיימתי את Saints Row 3 אבל עדיין אני ממשיך לשחק בו כי יש לי עוד משימות ואני רוצה להשלים ל100%, חושב אולי לעשות קו אופ.

ואני מרגיש שבא לי להפסיק לשחק בTF2 לתקופה ארוכה מאוד עד לתמיד, מיציתי את כל החוסר הגיון של הכובעים והחפצים, סרברים להחלפת חפצים, מפתחות, ארגזים ועוד פעם כובעים מגוכחים.
המחשק יצא מפרופורציה לגמריי, אולי אם אני ישחק משחקי סינגל פלייר לבד או קו אופ עם חברים יעשה לי מצב רוח טוב יותר.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2013, 02:04

swym כתב:זהו, בשעה טובה Hitman Absolution מאחורי. סוף אנטיקליימקסי, עלילה מטופשת לחלוטין, ושלבים אחרונים שקצת מראים חריקות - אבל בגדול זה עדיין משחק מעולה. מנוע שנראה מדהים, AI הכי מוצלח שראיתי במשחק התגנבות (ומהמוצלחים באופן כללי), ושיטת ניקוד שדוחפת אותך להתנסות ולחזור לאותו השלב יותר מפעם אחת. שרפתי מעל שלושים שעות עליו לפי המונה הפנימי של המשחק.

גיי טוני הוא הGTA הכי טוב מתוך הטרילוגיה של 4 בהפרש אדיר. המשחק הראשון מאז SA של רוקסטאר שיש בו משימות מגניבות ולא סתם "ירי ירי ירי" כאילו זה איזה סוג של CLONE גירס.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 ספטמבר 2013, 08:21

התקדמתי המון בפיקמין 3 ,והתחלתי את פלאווט הראשון בPC
יש לי יחסי אהבה שינאה עם פיקמין 3

בפלאווט ,המשחק מאוד מיושן ,אבל יש לי את כולם בסטים ,אז אני רוצה להתחיל לפי הסדר

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 ספטמבר 2013, 13:48

DrKeo כתב:גיי טוני הוא הGTA הכי טוב מתוך הטרילוגיה של 4 בהפרש אדיר. המשחק הראשון מאז SA של רוקסטאר שיש בו משימות מגניבות ולא סתם "ירי ירי ירי" כאילו זה איזה סוג של CLONE גירס.

מגניבות? המשימות בSA היו אולי המשימות הכי מייגעות ומתסכלות שזכורות לי בכל הסדרה. אמנם היו שם גם כמה רגעים גדולים, אבל היחס בין המשימות המוצלחות לטרחניות היה כזה שהוא הצליח בפעם היחידה בסדרה לגרום לי לזנוח את המשחק באמצע לתקופה ארוכה. פעמיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2013, 00:25

swym כתב:מגניבות? המשימות בSA היו אולי המשימות הכי מייגעות ומתסכלות שזכורות לי בכל הסדרה. אמנם היו שם גם כמה רגעים גדולים, אבל היחס בין המשימות המוצלחות לטרחניות היה כזה שהוא הצליח בפעם היחידה בסדרה לגרום לי לזנוח את המשחק באמצע לתקופה ארוכה. פעמיים.

טרחנות בנסיעות ארוכות וכו' זה דבר אחד, שעמום של "תסע לשם תהרוג את כולם" שוב ושוב ושוב ושוב זה כבר משהוא אחר. בגיי טוני זה יותר "תגנוב סירת מירוץ כדי לזנק על רכבת נוסעת כדי לקפוץ ממנה למטוס בשביל לפוצץ אותו באויר ולזנק ממנו עם המצנח", יחד עם צ'קפויינטס, כלי רכב ונשקים הרבה יותר טובים מב4 קבלת משימות פשוט מעולות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 ספטמבר 2013, 02:10

swym כתב:זהו, בשעה טובה Hitman Absolution מאחורי. סוף אנטיקליימקסי, עלילה מטופשת לחלוטין, ושלבים אחרונים שקצת מראים חריקות - אבל בגדול זה עדיין משחק מעולה. מנוע שנראה מדהים, AI הכי מוצלח שראיתי במשחק התגנבות (ומהמוצלחים באופן כללי), ושיטת ניקוד שדוחפת אותך להתנסות ולחזור לאותו השלב יותר מפעם אחת. שרפתי מעל שלושים שעות עליו לפי המונה הפנימי של המשחק.

בהחלט אחלה משחק, אם כי אני עדיין מעדיף את blood money על פניו, שלדעתי הוא עדיין משחק ההתגנבות הכי טוב בהיסטוריה.

ובלי קשר, אחרי משחק ממושך בספלינטר סל החדש השליטה באבסולושן מרגישה מיושנת ומגושמת.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 01:41

התחלתי את Kid Icarus: Uprising שסוף סוף הגיע אליי. התחיל חלש אבל משתפר לרגע לרגע. וההומור - חוויה בפני עצמה!

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 30 ספטמבר 2013, 11:50

כששיחקתי באבסולושן הרגשתי שהמשחק כבר לא מרגיש כמו היטמן, אהבתי את כל המשחקים הקודמים (במיוחד את Contracts ו-Blood Money) שבהם יותר מתגנבים מאחורי שומרים, גורמים לשומר לאבד את ההכרה כדי להשיג את החליפה שלו או מוצאים חליפה באזור כדי להתגנב פנימה ולחסל את המטרה ואחר כך לברוח מהאזור.
חשבתי שאבסולושן יהיה טוב עם כל הגיימפליי המתקדם ובסוף זה הרגיש שהמשחק קצת איבד את אלמנט ההסוואה שהיה בשאר המשחקים הקודמים, האפשרות לתפוס מחסה ולדלג ממנו למחסה אחר הייתה הדבר היחיד שהוסיף למשחק עוד דרך להתגנב, אבל כל המלכודות שמציבים למטרות והקטעים שצריכים להילחם עם נשק או ללכת מכות גרם למשחק לאבד קצת את כל ההתגנבות והחיסולים השקטים.
תמונה
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוקטובר 2013, 02:42

במסגרת השלמת-הפערים-בעזרת-המחשב-החדש-שלי שיחקתי בימים האחרונים בcrysis 2 ו3 (את הראשון כן שיחקתי בזמנו), לא מדובר במשחקי על אבל בהחלט מהנים למדי לפרקים.
בעוד על השני אין לי יותר מידי מה להגיד (סיימתי אותו שלשום, היה כיף, לא זוכר ממנו כבר כלום)אני חייב לציין אחרי שעברתי משהו כמו רבע מהשלישי שהראש שלי באמת התפוצץ מהיופי של המשחק הזה. בחיים לא ראיתי משהו שנראה ככה.
מדובר בפעם הראשונה שאני רואה את המשחק הזה רץ ועל פניו היה לי הרושם שהוא והשני מאוד דומים גראפית (אחרי הכל אותו מנוע וזה) אבל וואו כמה שטעיתי.. המשחק מדהים אותי בכל שלב ושלב ונראה לי שתי רמות מעל כל הBF או הFC (וכן גם מקרייסיס 2) למינהם או כל משחק השקה לקונסולות החדשות.
מהצד השני, המשחק הרבה הרבה הרבה פחות מלוטש מהשני והרבה יותר מתוסרט ואפילו העלילה יותר מטופשת מהדבר הזה שקרה במשחק השני (ואני בטוח שהיה להם מאוד קשה להגיע לעלילה אפילו יותר גרועה). שזה קצת חבל כי המשימות בבסיסן בנויות יותר טוב והקשת היא תוספת מעולה למשחק. בכל זאת אני לא בטוח שאני אסיים את המשחק הזה, כנראה שגראפיקה מדהימה לבד זה לא מספיק

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2013, 08:39

Mandellla כתב:כששיחקתי באבסולושן הרגשתי שהמשחק כבר לא מרגיש כמו היטמן, אהבתי את כל המשחקים הקודמים (במיוחד את Contracts ו-Blood Money) שבהם יותר מתגנבים מאחורי שומרים, גורמים לשומר לאבד את ההכרה כדי להשיג את החליפה שלו או מוצאים חליפה באזור כדי להתגנב פנימה ולחסל את המטרה ואחר כך לברוח מהאזור.
חשבתי שאבסולושן יהיה טוב עם כל הגיימפליי המתקדם ובסוף זה הרגיש שהמשחק קצת איבד את אלמנט ההסוואה שהיה בשאר המשחקים הקודמים, האפשרות לתפוס מחסה ולדלג ממנו למחסה אחר הייתה הדבר היחיד שהוסיף למשחק עוד דרך להתגנב, אבל כל המלכודות שמציבים למטרות והקטעים שצריכים להילחם עם נשק או ללכת מכות גרם למשחק לאבד קצת את כל ההתגנבות והחיסולים השקטים.

חוץ מהשלב בבר, אתה לא חייב להלחם באף אחד באבסולושן (בטח ובטח שלא עם נשק שלוף). גם ב Blood Money היו לא מעט מלכודות. Contracts נחשב, ודי בצדק לדעתי, להיטמן הגרוע מכולם. פשוט משחק בזיוני.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 08:53

Stick כתב:במסגרת השלמת-הפערים-בעזרת-המחשב-החדש-שלי שיחקתי בימים האחרונים בcrysis 2 ו3 (את הראשון כן שיחקתי בזמנו), לא מדובר במשחקי על אבל בהחלט מהנים למדי לפרקים.
בעוד על השני אין לי יותר מידי מה להגיד (סיימתי אותו שלשום, היה כיף, לא זוכר ממנו כבר כלום)אני חייב לציין אחרי שעברתי משהו כמו רבע מהשלישי שהראש שלי באמת התפוצץ מהיופי של המשחק הזה. בחיים לא ראיתי משהו שנראה ככה.
מדובר בפעם הראשונה שאני רואה את המשחק הזה רץ ועל פניו היה לי הרושם שהוא והשני מאוד דומים גראפית (אחרי הכל אותו מנוע וזה) אבל וואו כמה שטעיתי.. המשחק מדהים אותי בכל שלב ושלב ונראה לי שתי רמות מעל כל הBF או הFC (וכן גם מקרייסיס 2) למינהם או כל משחק השקה לקונסולות החדשות.
מהצד השני, המשחק הרבה הרבה הרבה פחות מלוטש מהשני והרבה יותר מתוסרט ואפילו העלילה יותר מטופשת מהדבר הזה שקרה במשחק השני (ואני בטוח שהיה להם מאוד קשה להגיע לעלילה אפילו יותר גרועה). שזה קצת חבל כי המשימות בבסיסן בנויות יותר טוב והקשת היא תוספת מעולה למשחק. בכל זאת אני לא בטוח שאני אסיים את המשחק הזה, כנראה שגראפיקה מדהימה לבד זה לא מספיק

שיחקת בFAR CRY 3?
לדעתי הוא טוב מCRYSIS 3 בכל מובן אפשרי, ובכלל אחד מהFPS הטובים ביותר בדור הזה, וחוויה לעיניים אם יש לך מחשב חדש :)

אגב, אני לא אהבתי שום FAR CRY או CRYSIS לפני כן, וניסיתי את כולם... אבל FC3 הוא באמת משהו מיוחד

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2013, 08:58

אני עדיין מחכה למחיר טוב באמת על FC3, בגלל שכ''כ כ''כ נכוותי מFC2 שהבטיח המון, ובסוף היה אחד המשחקים הכי מעיקים ששיחקתי אי פעם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 09:19

Klayman כתב:אני עדיין מחכה למחיר טוב באמת על FC3, בגלל שכ''כ כ''כ נכוותי מFC2 שהבטיח המון, ובסוף היה אחד המשחקים הכי מעיקים ששיחקתי אי פעם.

שוב - אני ממש, ממש ממש ממש לא אהבתי את FC1-2, ובCRYSIS שיחקתי בגלל הגרפיקה רק כמה שעות ספורות וממש השתעממתי, אבל תמיד ניסיתי את המשחקים האלו בכל זאת - ותמיד התאכזבתי. FC3 פשוט משחק מעולה מכל בחינה, שווה מחיר מלא, אפילו היום. טוב נו, 50 דולר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוקטובר 2013, 17:44

Laskin כתב:
שיחקת בFAR CRY 3?
לדעתי הוא טוב מCRYSIS 3 בכל מובן אפשרי, ובכלל אחד מהFPS הטובים ביותר בדור הזה, וחוויה לעיניים אם יש לך מחשב חדש :)

אגב, אני לא אהבתי שום FAR CRY או CRYSIS לפני כן, וניסיתי את כולם... אבל FC3 הוא באמת משהו מיוחד

בטח ששיחקתי בfar cry 3. משחק נהדר למרות שגם אותו לא צלחתי עד הסוף כי מתישהו הוא ניהיה ארוך מידי ופשוט מידי ואין את העלילה שתחזיק אותי עד הסוף (אבל אני חושב שכן עזבתי לקראת הסוף)
מבחינת משחק אי אפשר להשוות בכלל כי ברור שFC3 טוב יותר (בטח בהשוואה לFC2 הנוראי), קריסיס 2 הוא משחק בינוני פלוס ו3 בינוני אפילו יותר אבל הגרפיקה שדיברתי עליה.. גם כאן אי אפשר להשוות בכלל. FC3 נראה כמו ציור ילדים ליד קרייסיס 3.

אגב, אני אני חושב שלהבדיל מקרייסיס הראשון שאפשר אולי להשוות קצת לFC3 דווקא השני והשלישי הם יותר "COD פתוח" מאשר "FC סגור", ומהקמפיינים של COD מצאתי אותם מוצלחים יותר (למרות שהאחרון שיצא לי לשחק בו הוא MW2)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 אוקטובר 2013, 19:11

רק רוצה לעדכן שקיד איקרוס מהנה מאד ובהחלט מאתגר. בינתיים נהנה מאד, אם כי לפעמים השליטה בלתי נסבלת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 13:19

Stick כתב:בטח ששיחקתי בfar cry 3. משחק נהדר למרות שגם אותו לא צלחתי עד הסוף כי מתישהו הוא ניהיה ארוך מידי ופשוט מידי ואין את העלילה שתחזיק אותי עד הסוף (אבל אני חושב שכן עזבתי לקראת הסוף)
מבחינת משחק אי אפשר להשוות בכלל כי ברור שFC3 טוב יותר (בטח בהשוואה לFC2 הנוראי), קריסיס 2 הוא משחק בינוני פלוס ו3 בינוני אפילו יותר אבל הגרפיקה שדיברתי עליה.. גם כאן אי אפשר להשוות בכלל. FC3 נראה כמו ציור ילדים ליד קרייסיס 3.

אגב, אני אני חושב שלהבדיל מקרייסיס הראשון שאפשר אולי להשוות קצת לFC3 דווקא השני והשלישי הם יותר "COD פתוח" מאשר "FC סגור", ומהקמפיינים של COD מצאתי אותם מוצלחים יותר (למרות שהאחרון שיצא לי לשחק בו הוא MW2)

דווקא העלילה היא מה שהחזיק אותי עד הסוף, ומנעה ממני פשוט ללכת ולהרוג חיות/אנשים... לפחות עד שסיימתי.
והגרפיקה היא מאוד ציורית, פחות ריאליסטית, אבל היא לא הרבה מאחורי קרייסיס, וגם הסגנון שונה כך שקשה להשוות.. טכנית - אולי היא כן מאחורי CRYSIS, אבל בסה"כ מה שאתה רואה על המסך - לפעמים אפילו מרשים יותר בFC3. אבל רק לפעמים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2013, 13:33

Stick כתב:בטח ששיחקתי בfar cry 3. משחק נהדר למרות שגם אותו לא צלחתי עד הסוף כי מתישהו הוא ניהיה ארוך מידי ופשוט מידי ואין את העלילה שתחזיק אותי עד הסוף (אבל אני חושב שכן עזבתי לקראת הסוף)

קרייסיס הראשון הוא לא משחק עולם פתוח. הוא משחק עם שלבים עצומים בגודלם. גם פאר קריי הראשון היה דומה. שלבים מאוד גדולים, שנותנים לך הרבה חופש פעולה ומגוון לא קטן של כיוונים לגשת לכל משימה.
FC3 הוא לגמרי עולם פתוח. אתה יכול ללכת לאן שמתחשק לך, מתי שמתחשק לך והעולם בנוי בתשומת לב מאוד מרשימה לפרטים (שמחווירה ליד יצירת המופת של רוקסטאר) ששמה אותו קרוב מאוד לצמרת של עולמות המשחק הפתוחים המוצלחים. הוא באמת מדהים.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוקטובר 2013, 14:58

Laskin כתב:
דווקא העלילה היא מה שהחזיק אותי עד הסוף, ומנעה ממני פשוט ללכת ולהרוג חיות/אנשים... לפחות עד שסיימתי.
והגרפיקה היא מאוד ציורית, פחות ריאליסטית, אבל היא לא הרבה מאחורי קרייסיס, וגם הסגנון שונה כך שקשה להשוות.. טכנית - אולי היא כן מאחורי CRYSIS, אבל בסה"כ מה שאתה רואה על המסך - לפעמים אפילו מרשים יותר בFC3. אבל רק לפעמים :)

לא יודע, FC3 משחק מאוד יפה אבל אני לא רואה איך אפשר להשוות בין מה שקורה בקריסיס 3 שבאמת פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש (רק מהבחינה הגראפית כמובן) לבין למעשה כל משחק אחר שיש בשוק גם אם הוא מהיותר יפים כמו FC3 או קריסיס 2 (או BF3 ואולי עוד כמה)
והעלילה היא מה שהחזיק אותך? באמת? לא הייתי מגדיר אותה כטובה יותר מהעלילה של קריסיס ובאמת שהסיפור שם הוא זוועתי.. טוב כנראה שאחרי TLOU וביושוק אינפנט בשנה אחת הסטנדרטים שלי לגבי סיפור עלו קצת גבוה מידי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוקטובר 2013, 13:28

סיימתי את הרימייק של castle of illusion. משחק נחמד, פחות ממה שציפיתי ורק הבוס האחרון היה שווה משהו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוקטובר 2013, 19:07

טוב אז בסוף סיימתי את קרייסיס 3 למרות שחשבתי שאני לא אגיע לזה, כנראה בגלל שמדובר במשחק קצר מאוד (לפי האוריג'ן שיחקתי בו 5 שעות)
המשחק מהנה, הקמפיין הוא COD גדול על סטרואידים ואין לי ספק שהוא גם טוב מהקמפיינים של COD, אבל אם להשוות למשחקי FPS עם קמפיינים קצת יותר מוצלחים כמו FC3 אז הוא לא באמת משתווה.

בסופו של דבר אני יכול להמליץ עליו למי שיש מחשב שיריץ אותו כמו שצריך כי הוא שווה את זה רק בשביל איך שהוא נראה, בחיים לא חוויתי כזה "וואו" ממה שאני רואה כמו בשלב האחרון
אם לא, אז אפשר ורצוי לוותר.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 11 אוקטובר 2013, 05:31

אז החלטתי שאני מסיים את כל המשחקים שעוד לא סיימתי מהספריית משחקים שלי.
התחלתי עם AC1, אני עצרתי לקראת הסוף שלו כשהפסקתי לשחק.
"A man chooses, a slave obeys"

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוקטובר 2013, 23:01

אאוץ', לשחק בAC1 עכשיו, כשכבר אין את אפקט ה"וואו" המטורף שהוא הביא נראה לי כמו עינוי איטי וכואב
עדיף שכבר תתחיל עם AC2 שהוא באמת משחק מצוין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוקטובר 2013, 11:15

סימתי את פיקמין 3 לפני כמה ימים
די מאכזב למען האמת -אין מספיק תוכן ,ואין מצב משחק בלי הגבלת זמן

אני עמוק בפלאוט 1 -ומתכנן לשחק נינגה גאידן 3 בWIIU

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוקטובר 2013, 02:11