InterAl כתב:הם ״הצלחה״ כמשחקי קאלט. סיסטם שוק 2 נכשל במכירות ודאוס אקס גם לא היה הצלחה גדולה. גם לא אנכרונוקס.
שר הטבעות (יחד עם ההוביט) היו ספרים סופר פופולריים עשרות שנים לפני הסרטים. כן, היו גיקים טולקינאים כמו שגם יש גיקים של סטאר וורס, זה לא מוכיח משהו. לגבי משחקי הכס, הסדרה נאמנה מאוד למקור והפכה למיינסטרים - כלומר המהות שלה כן מיינסטרימית. אין שום דבר גיקי במיוחד במשחקי הכס.
סייברפאנק זה סיפור אחר. לא רק במשחקים אלא גם במדיומים אחרים. ספרות סייברפאנק אף פעם לא היתה פופולרית במיוחד. סרטי סייברפאנק גם לא - בלייד ראנר החדש אכזב בקופות, למרות שמדובר בסרט מעולה שזכה לביקורות מצוינות. גם altered carbon של נטפליקס אכזב ברייטינג. בקיצור, לא מעודד.
InterAl כתב:ההבדל הוא שבסייברפאנק אין כמעט אף יצירה, בשום מדיום, שזכתה להצלחה משמעותית. זה לא דומה לסרטי שר הטבעות או גיבורי על שסירבו לעשות, כי הם כן זכו להצלחה במדיומים אחרים. מה זה מראה לך? שבסייברפאנק הבעיה היא בז׳אנר, לא בביצוע. הרי יצאו יצירות אדירות בז׳אנר הזה לאורך כל השנים, ועדיין הציבור מקיא אותן כל פעם מחדש.
לגבי בלייד ראנר, לא, לא חשבתי שהוא יעשה מיליארד דולר. זאת בדיוק הנקודה שלי. סרטים כאלה לא יכולים לשבור קופות. את בלייד ראנר 2049 עשו בתקציב גבוה, וכנראה שהסתמכו על מעמד הקאלט של בלייד ראנר 1 שיביא אנשים לקופות. אבל כמו שהקודם נכשל בקופות, גם החדש נכשל. זה לא מפתיע, ולא קשור לקצב ההליכה של גוסלין.
לגבי התערבות, כן, אני מוכן להתערב. הלוואי שאני אפסיד.
BiA כתב:לקראת המסע"ת של סוני בבוקר ה-12 ליוני:
https://blog.us.playstation.com/2018/05 ... m-pacific/
יציגו את DS, Ghost of Tsushima, TLOU2 וידחפו לגרון את ספיידרמן שוב לקראת ההשקה.
avive כתב:Cdpr חילקה בכמה הזדמנויות את הוויצר הראשון והשני בחינם, השאלה אם המספרים של המכירות כוללים אותם.
סייברפאנק זה פרוייקט הדגל של cdpr מאז שסיימו לעבוד על הוויצר, קשה לי מאוד לראות שהמשחק לא יהיה מצויין גם אם הוא יכשל בנתוני המכירות יחסית לסדרות AAA אחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים