משחקי 2018

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: משחקי 2018

הודעהעל ידי idan » 10 מאי 2018, 02:14

זה לא שיש המון דוגמאות למשחקי AAA בעולם של סייברפאנק. למעשה אני לא מצליח לחשוב אפילו על אחד כזה חוץ מדאוס אקס (שהוא ממש לא בסקייל של מה שהפולנים עושים) , ולפחות מאז שעשו החייאה לפרנצ'ייז - הראשון היה הצלחה והשני לא ממש ביחס לכסף ששפכו עליו .. אבל אפשר בקלות לטעון שזה היה גם בגלל הרבה סיבות אובייקטיביות כמו שהמשחק היה לא לגמרי שלם, וכל מיני שטויות שסקוור עשו עם מיקרו תשלומים ופרקטיקה משונה של הזמנות מוקדמות שהביאה עליהם פידבק כל כך שלילי שהם ביטלו אותה אבל השאירה טעם מר בפה.

אז נכון שסייברפאנק באופן כללי פחות מיינסטרים מפנטזיה אבל אני מאמין שאם המשחק יהיה היום מה שהוויצר היה ב 2015 מבחינת איכות והביקורות שהוא יקבל יהיו בהתאם אז אין סיבה שהוא לא ימכור, שלא נדבר על זה שהיום הרבה יותר אנשים מכירים את CDPR מאשר היו לפני השחרור של הוויצ'ר 3 וזה לבד שווה לא מעט מכירות.
בכל זאת לא בטוח שיש לעולם פוסט אפוקליפטי הרבה יותר אפיל מסייברפאנק ונראה שפוולאווט 4 שהיה משחק טוב אבל לא מצויין (שגם היה סביבו באז שלילי והמון מעריצים שהתאכזבו ממנו) מכר נהדר עבור בתזדה.

מקווה לפחות שאני לא טועה כי באופן אישי לפחות על הנייר הקונספט של סייברפאנק2077 זה משהו שרציתי המון המון זמן.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 מאי 2018, 10:54

לא יצאו הרבה AAA בז׳אנר, זה נכון. אבל יצאו לא מעט משחקים באופן כללי, ואף אחד לא היה הצלחה כבירה. הבעיה היא שזה ז׳אנר סופר גיקי ולא מיינסטרימי. הלוואי ש-CDPR יצליחו בכל זאת, אבל אני די בספק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2018, 11:15

אני לא כל כך בספק...
אם האיכות תהיה כמו וויצ'ר 3, ואין לנו הרבה סיבות לחשוב שהוא לא יהיה הרבה הרבה יותר מרשים מכל בחינה בערך, אז נראה לי שהוא יהיה להיט ענק.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 מאי 2018, 12:32

מוכן להתערב שהוא ימכור יותר מהWitcher 3!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2018, 13:00

לא יודע, הוא מכר איזה 10 מליון יחידות נראה לי, אולי קצת יותר מאז שהתעדכנתי... וגם נמכר במחיר מגוחך הרבה מהזמן הזה.
אני די בטוח שסייברפאנק יכניס להם יותר כסף (במידה ואכן יהיה כל מה שהם מבטיחים... נדע עוד חודש:), אבל לא יודע לגבי מספר יחידות שימכרו
הפוטנציאל למכור גם 20 מליון בהחלט קיים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2018, 15:08

אני לא חושב שהבעיה היא סייברפאנק, הבעיה היא שלא היו יותר מדי משחקים איכותים בתחום. אני מנסה לחשוב ממש חזק ועולה לי רק דאוס אקס, אומיקרון וכל מני RPG קטנים. סייבר פאנק זה בהחלט גיקי אבל גם שר הטבעות והתחום משגשג, אם יש מישהו שיכול לגרום לסייברפאנק RPG להצליח זה הם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 מאי 2018, 15:15

סיסטם שוק, אנכרונוקס... ומשחקי אינדי היו המון, כולל איכותיים כמו observer שיצא לפני שנה, אבל כמעט כולם אכזבו במכירות. ושר הטבעות זה ממש לא גיקי, זה עולם פנטזיה גנרי. יש גיקים של שר הטבעות כמו שיש גיקים של סטאר וורס, אבל הז׳אנר עצמו הוא מיינסטרימי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2018, 15:40

"שר הטבעות" מעולם לא היה מיינסטרים, הוא הפך למיינסטרים עם סרטי שר הטבעות אבל לפני זה הוא היה לגיקים טולקינאים. הז'אנר עשה מעבר מעולם הגיקים למיינסטרים עם סרטי שר הטבעות, משחקי הכס וכו' אבל זה לא שונה בהרבה מסופר גיבורי קומיקס שהפכו ממעוז גיקים למיינסטרים בעזרת סרטי קולנוע.

באמת לא ברור לי איך שכחתי את סיסטם שוק אבל הוא גם הצלחה, מצד שני לא יצא אחד כבר 20 שנים. כשאני חושב על סייברפאנק איכותי AAA כמו סיסטם שוק 1-2 או דאוס אקס, הם דווקא כן היו הצלחה ונחקקו בפנתאון הגיימינג כך שאני לא רואה סיבה למה משחק סייברפאנק עם כל כך הרבה הייפ כמו סייברפאנק 2077 לא יצליח.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 מאי 2018, 15:55

הם ״הצלחה״ כמשחקי קאלט. סיסטם שוק 2 נכשל במכירות ודאוס אקס גם לא היה הצלחה גדולה. גם לא אנכרונוקס.

שר הטבעות (יחד עם ההוביט) היו ספרים סופר פופולריים עשרות שנים לפני הסרטים. כן, היו גיקים טולקינאים כמו שגם יש גיקים של סטאר וורס, זה לא מוכיח משהו. לגבי משחקי הכס, הסדרה נאמנה מאוד למקור והפכה למיינסטרים - כלומר המהות שלה כן מיינסטרימית. אין שום דבר גיקי במיוחד במשחקי הכס.

סייברפאנק זה סיפור אחר. לא רק במשחקים אלא גם במדיומים אחרים. ספרות סייברפאנק אף פעם לא היתה פופולרית במיוחד. סרטי סייברפאנק גם לא - בלייד ראנר החדש אכזב בקופות, למרות שמדובר בסרט מעולה שזכה לביקורות מצוינות. גם altered carbon של נטפליקס אכזב ברייטינג. בקיצור, לא מעודד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2018, 19:32

InterAl כתב:הם ״הצלחה״ כמשחקי קאלט. סיסטם שוק 2 נכשל במכירות ודאוס אקס גם לא היה הצלחה גדולה. גם לא אנכרונוקס.

שר הטבעות (יחד עם ההוביט) היו ספרים סופר פופולריים עשרות שנים לפני הסרטים. כן, היו גיקים טולקינאים כמו שגם יש גיקים של סטאר וורס, זה לא מוכיח משהו. לגבי משחקי הכס, הסדרה נאמנה מאוד למקור והפכה למיינסטרים - כלומר המהות שלה כן מיינסטרימית. אין שום דבר גיקי במיוחד במשחקי הכס.

סייברפאנק זה סיפור אחר. לא רק במשחקים אלא גם במדיומים אחרים. ספרות סייברפאנק אף פעם לא היתה פופולרית במיוחד. סרטי סייברפאנק גם לא - בלייד ראנר החדש אכזב בקופות, למרות שמדובר בסרט מעולה שזכה לביקורות מצוינות. גם altered carbon של נטפליקס אכזב ברייטינג. בקיצור, לא מעודד.

הזיכרון שלך קצר, את שר הטבעות כמעט לא הפיקו, פיטר ג׳קסון קפץ מאולפן לאולפן וכולם אמרו לא. כשהוא הפיק את כל השלושה back to back בשביל לחסוך כסף ליוניברסל שבקושי האמינו בסרטים, כולם ראו את ההפקה הזאת כסוג של התאבדות קולקטיבית. הם אולי הפכו למגה להיט, אבל קצת קשה לזכור כמה ״אתם החנונים האלה עם האלפים והגמדים״ היה שר הטבעות לפני הסרטי קולנוע.

אם אנחנו מדברים על הצלחה קולנועית של סייברפאנק, מה עם המטריקס? יש כל כך מעט חומר של סייבר פאנק שקשה ללקבוע פה משהו. נניח פנטזיה, יש לך מושג כמה כישלונות פנטזיה היו ב15 שנים מאז שר הטבעות? תחשוב על אינסוף הפרנצ׳ייזים שניסו כמו שלגיה והצייד, נרניה, וורקראפט, המלך ארתור וכו׳, בעצם חוץ משר הטבעות איזה פרנצ׳ייז פנטזיה מצליח היה ב15 שנים האחרונות? קשה לי לחשוב על אחד. אז בסייברפאנק כמעט אין תוכן, קשה להגיד אם הוא יכול או לא להצליח כלכלית.

אנחנו בתקופה אחרת, משחק איכותי ממפתחת איכותית עם תקציב טוב יצליח למכור מליונים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2018, 20:08

הסיכוי היחיד שאני רואה שיכול לגרום לו להיות כשלון, מעבר למכניקות ממש לא מהנות שמשום מה הם חושבים שהן כן (לא הכי סביר אבל תמיד יכול קרות) - זה לוט בוקס (:
אבל זה CDPR, הם מאוד גיימר-פרנדלי בינתיים, או לכל הפחות מבינים מה גיימרים רוצים בכל הקשור ל״חבילה שלמה״ כשאתה קונה משחק חדש.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 מאי 2018, 20:13

גם את הארי פוטר כמעט ולא הוציאו לאור - אז מה? העובדה היא ששר הטבעות וההוביט היו רבי מכר מטורפים במשך עשרות שנים. זה ממש לא דוגמה ליצירת נישה, ההיפך. אלה הספרים שייסדו את ז׳אנר הפנטזיה המודרני.

לגבי מטריקס, הוא לא סייברפאנק טהור לדעתי. הוא עירוב של ז׳אנרים. יש עוד סרטים ״קרובים״ לסייברפאנק שהצליחו, כמו טרון, רובוקופ או שליחות קטלנית, אבל הם רק קרובים, לא ממש שם. בלייד ראנר למשל הוא סייברפאנק טהור, וגם הוא וגם ההמשך שלו נכשלו בקופות. גם המשחק של CDPR הוא סייברפאנק טהור, ולכן אני מנבא לו שחורות.

בפנטזיה יש המון סרטים שהצליחו. ברור שגם המון כשלונות, אבל זה נכון לכל תחום אנושי. נרניה דווקא כן הצליח בקופות. על הארי פוטר אין מה לדבר. אבל ההשוואה היא שגויה, כי ״פנטזיה״ זה ז׳אנר עצום עם המון תתי ז׳אנרים. וכשאתה לוקח את ז׳אנר הפנטזיה בכללותו, יש אינסוף יצירות מוצלחות בכל המדיומים. זה בניגוד לסייברפאנק, שהוא תת ז׳אנר מאוד ספציפי של מד״ב, הוא לא מיינסטרימי בעליל, ולא זכה להצלחה של ממש באף מדיום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2018, 22:18

יש הבדל בין הארי פוטר לשר הטבועת, שר הטבעות היה ספר מצליח, ג' קיי רולינג הייתה אמא חד הורית שגרה בקרוון. זה רק מראה לך את הקו מחשבה של אולפנים בשנות ה-90, אף אחד לא היה מוכן לקחת על עצמו תקציב של בלוקבאסטר כדי לעשות סרט טולקיני וגם כשכבר היה אחד הם דרשו פזור סיכון והפקה של שלושת הסרטים ביחד בכדי לחסוך עלויות. זה תמיד ככה, "אי אפשר לעשות סרט מדורג R ולהרוויח מאות מליונים" הם אמרו לפני דדפול ולוגן, "אי אפשר לעשות סרטי סופר גיבורים" אמרו במשך 30 שנים עם כמה חריגים פה ושם והיום יוצאים 6 כאלה כל שנה, היום אומרים את זה על סרטים מבוססי משחקי וידאו וכך הלאה.

כלומר אי אפשר להגיד על ז'אנר מסויים שהוא לא יכול להיות מצליח, הכל תלוי במימוש ובהייפ שסובב אותו. אתה ברצינות חשבת שבלייד ראנר יעשה מליארד דולר? יש שם סצנה של ראיין גוסלין נגש לכבשן במשך 3 דקות בהליכה איטית. עם כל הכבוד, עדין לא ראיתי ניסיון הוליוודי באמת גדול לעשות סייברפאנק אמיתי אולי חוץ מאשר המטריקס שהיה סופר מצליח לתקופתו, ביחוד עם התקציב הנמוך שהיה לו.

אבל היי, אפשר לקחת את זה לנושא ההתערבויות. אתה חוזה לסייברפאנק 2077 כישלון?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 מאי 2018, 00:03

ההבדל הוא שבסייברפאנק אין כמעט אף יצירה, בשום מדיום, שזכתה להצלחה משמעותית. זה לא דומה לסרטי שר הטבעות או גיבורי על שסירבו לעשות, כי הם כן זכו להצלחה במדיומים אחרים. מה זה מראה לך? שבסייברפאנק הבעיה היא בז׳אנר, לא בביצוע. הרי יצאו יצירות אדירות בז׳אנר הזה לאורך כל השנים, ועדיין הציבור מקיא אותן כל פעם מחדש.

לגבי בלייד ראנר, לא, לא חשבתי שהוא יעשה מיליארד דולר. זאת בדיוק הנקודה שלי. סרטים כאלה לא יכולים לשבור קופות. את בלייד ראנר 2049 עשו בתקציב גבוה, וכנראה שהסתמכו על מעמד הקאלט של בלייד ראנר 1 שיביא אנשים לקופות. אבל כמו שהקודם נכשל בקופות, גם החדש נכשל. זה לא מפתיע, ולא קשור לקצב ההליכה של גוסלין.

לגבי התערבות, כן, אני מוכן להתערב. הלוואי שאני אפסיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2018, 04:06

InterAl כתב:ההבדל הוא שבסייברפאנק אין כמעט אף יצירה, בשום מדיום, שזכתה להצלחה משמעותית. זה לא דומה לסרטי שר הטבעות או גיבורי על שסירבו לעשות, כי הם כן זכו להצלחה במדיומים אחרים. מה זה מראה לך? שבסייברפאנק הבעיה היא בז׳אנר, לא בביצוע. הרי יצאו יצירות אדירות בז׳אנר הזה לאורך כל השנים, ועדיין הציבור מקיא אותן כל פעם מחדש.

לגבי בלייד ראנר, לא, לא חשבתי שהוא יעשה מיליארד דולר. זאת בדיוק הנקודה שלי. סרטים כאלה לא יכולים לשבור קופות. את בלייד ראנר 2049 עשו בתקציב גבוה, וכנראה שהסתמכו על מעמד הקאלט של בלייד ראנר 1 שיביא אנשים לקופות. אבל כמו שהקודם נכשל בקופות, גם החדש נכשל. זה לא מפתיע, ולא קשור לקצב ההליכה של גוסלין.

לגבי התערבות, כן, אני מוכן להתערב. הלוואי שאני אפסיד.

בלייד ראנר למי שלא באף סרטי קולנוע הוא משמים, ממש. זה סרט שבחיים לא יכל להצליח כלכלית, כלומר יכול להצליח אם יש לו תקציב של 70 מליון דולר כי הרי הוא כן הצליח לעשות 260 מליון דולר. לא ברור לי מי חשב שהוא יצליח, אבל בליידר ראנר המקורי ידוע גם בתוך חובבי הקולנוע כסרט שנע בין "יצירת מופת קלאסית" ל-"שיממון איטי וקשה לצפיה". אין לי מושג מי אשר את התקציב שלו אבל אני לא חושב שזה היה סוד שזה סרט גג של באפים מטורפים של קולנוע, כלומר מישהו יתקצב את האזרח קיין 2 רק כי זה סרט קלאסי של באפים קולנוע? כנראה שלא.

אז מה זה כישלון של סייברפאנק? 5 מליון ומטה? כלומר הוויצ'ר עשה בערך 10 מליון יחידות, אבל זה יהיה מגוחך לקרא לסיברפאנק כישלון עם 8+ מליון יחידות או משהו כזה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 מאי 2018, 06:04

וויצ'ר 3 מכר 10 מיליון בשנה הראשונה שלו בערך .

מהנתונים ש CDPR פירסמו לא מזמן כל הסדרה מכרה 33 מיליון. אין מצב לדעתי שהראשון והשני אחראים ל 23 מיליון עותקים גם אם הם בשוק המון זמן ומלא אנשים קנו אותם ברבע דולר. ככה שיותר סביר בעיני שהיום השלישי יותר באיזור של ה 15-20 מיליון אבל זה רק ניחוש שלי.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 מאי 2018, 15:28

Cdpr חילקה בכמה הזדמנויות את הוויצר הראשון והשני בחינם, השאלה אם המספרים של המכירות כוללים אותם.

סייברפאנק זה פרוייקט הדגל של cdpr מאז שסיימו לעבוד על הוויצר, קשה לי מאוד לראות שהמשחק לא יהיה מצויין גם אם הוא יכשל בנתוני המכירות יחסית לסדרות AAA אחרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 מאי 2018, 18:24

לקראת המסע"ת של סוני בבוקר ה-12 ליוני:
https://blog.us.playstation.com/2018/05 ... m-pacific/

יציגו את DS, Ghost of Tsushima, TLOU2 וידחפו לגרון את ספיידרמן שוב לקראת ההשקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2018, 20:16

BiA כתב:לקראת המסע"ת של סוני בבוקר ה-12 ליוני:
https://blog.us.playstation.com/2018/05 ... m-pacific/

יציגו את DS, Ghost of Tsushima, TLOU2 וידחפו לגרון את ספיידרמן שוב לקראת ההשקה.

האמת שמתוך הרשימה הזו אני הכי רוצה לראות את רוחות הרפאים של צושימה... לגבי השאר או שראינו כבר מספיק (ספיידרמן) או שאני בטוח במאה אחוז שיהיו מעולים, אבל לגביו - אין לנו מושג למה לצפות... אני ממש מקווה שזה יהיה המשחק שיקפיץ אותם למועדון השורה הראשונה של סוני (:
גם הייתי סקפטי שהוא באמת יוצא בדור הזה, הסביבות היו נראות לי אישית מרשימות מדי לעולם פתוח, אבל באמת שלא ראינו כמעט כלום... קיצר ממש מעניין אם זה באמת משחק של 2019. אם כן תהיה לסוני באמת שנה מעולה גם בשנה הבאה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 מאי 2018, 22:48

avive כתב:Cdpr חילקה בכמה הזדמנויות את הוויצר הראשון והשני בחינם, השאלה אם המספרים של המכירות כוללים אותם.

סייברפאנק זה פרוייקט הדגל של cdpr מאז שסיימו לעבוד על הוויצר, קשה לי מאוד לראות שהמשחק לא יהיה מצויין גם אם הוא יכשל בנתוני המכירות יחסית לסדרות AAA אחרות.

יכול להיות אין לי מושג, גם לא ברור איך הם משכללים את ההרחבות של המשחק השלישי בחישוב שלהם אם בכלל. אבל מה שבטוח וויצ'ר 3 מכר יותר מ 10 מיליון כי כבר במרץ 2016 הם הודיעו שהוא מכר קרוב ל 10 מיליון ושכל הסדרה סה"כ מכרה 20 מיליון. לפני חודשיים הם אמרו שנכמרו סה"כ 33 מיליון והראו גרף שוויצר 3 מכר אחוז אחד יותר ב 2017 מאשר מכר ב 2016, ככה שאין מצב שהחלק העיקרי מ 13 מיליון מכירות נוספות באו מהמשחקים הישנים וההרבה פחות פופלרים שנמצאים גם על פחות פלטפורמות (מחשב בעיקר ולמשחק השני יש פורט ל 360 הלא מאוד רלוונטית היום).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2018, 12:38

קצת קשה לדעת כמה הוא מכר, איפשהו בטווח שבין 10 ל20 מליון אני משער ואם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שזה קרוב יותר ל20. מצד שני cdpr לרוב די פתוחים עם נתונים והם כנראה היו מכריזים אם הוא היה שובר את ה15 מליון. אולי נקבל עדכון בקרוב.

בכל מקרה אני לא רואה מצב שסייברפאנק מוכר פחות ממליונים כל עוד הוא טוב, ההייפ שלו אדיר.

בנושא המשחקים של סוני בe3, בהליכה death stranding. לא ברור לי ההייפ למשחק של סאקר פאנץ׳, הוא לא הרשים בשום צורה בתערוכה בפריז והאולפן הזה לא בדיוק עשה משחק aaa אמיתי בחייו כך שיש להם המון מה להוכיח.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2018, 16:28

ההייפ לgot נובע בעיקר מהעובדה שסאקר פאנץ' עבדו עליו למשך רוב הדור הזה ולא מדובר במוצר מזורז כמו second son, וכבר קראתי כל מיני תגובות של אינסיידרים ב-Era שאמרו שהמשחק כבר עכשיו מאוד מאוד מלוטש והדמו הולך להרשים המון אנשים ב-E3. חוץ מזה זו תקופה מדהימה שלא נגעו בה מספיק במשחקים,בטח לא במסגרת עולם פתוח. לגמרי יכול להיות ה-Horizon moment שלהם ואחלה דרך לסגור את הדור הזה,למרות שברור שהסוגר האמיתי יהיה TLOU2 או DS,אני מניח ש-DS פשוט כי אני חושב שהוא ייצא אחרון מהשלושה האלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2018, 23:13

ההייפ מבחינתי הוא בעיקר ממה שראינו בעיקר ממנו - הSETTING הכי מדהים שיש, ואני מת למשחק AAA אמיתי בתקופה הזו כבר.
יהיה מוזר/באסה לסאקר פאנץ' אם גם יוכרז אונימושה ממש מושקע בתצוגה של מיקרוסופט או קאפקום, למרות ששם זה יותר שדים ועל-טבעי... הלוואי ואונימושה הבא יהיה רימייק כמו GOW. זה יהפוך אותי לגיימר המאושר ביותר בעולם. לקאפקום גם בטח יש DMC חדש בשרוול, ועכשיו עם מאנסטר האנטר הם בכלל במצב טוב.
אולי זה הזמן לחשוף כבר מחדש את DEEP DOWN שאני בטוח שעדיין נמצא בפיתוח XD

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2018, 02:22

זה עדין ממש לא ברור לי, זה לא המשחק הראשון ביפן הפאודלית, ראינו ממנו כלום ומה שראינו נראה מאוד ממוצע וזאת סאקרפאנצ', מלכת המכניקות הלא כיפיות. זה כמו לחכות להורייזון, מפתחת גרועה שלוקחת כיוון חדש. כן, אולי זה יצא הורייזון (למרות שיש די סוג של קונסנזוס לאחרונה פתאום שהורייזון משחק בסדר, לא יותר מזה) אבל באמת שלא ראינו ממנו כלום מלהיב בנתיים ומדובר בחברה שלא בדיוק מנפיקה AAA.

העובדה שאנשים פה מזכירים את המשחק בנשימה אחת עם DS, כאילו מה נסגר? למה לא, בואו נגיד שסאקר פאנצ' מתחרים עכשיו ב-HL3 ונסגור עניין. בתצוגה של סוני יש כבר שני משחקים מוכרזים שיהיו הרבה יותר טובים ממנו, DS ו-TLOU2, מי יודע מה עדין לא הוכרז? אני לא בטוח שהמשחק הזה יהיה אפילו בטופ 4 דברים הכי מעניינים ב-E3 של סוני השנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2018, 15:14

זה דווקא כן המשחק המושקע (לכאורה) באמת שמתרחש בתקופה הזו, אלא אם אתה רוצה להחשיב את NI-OH? ... על איזה עוד משחקים חשבת? מהעשור האחרון...
TENCHU?
:P

ועם כמה שאני גם לא מחשיב אותם בטופ של הטופ, עדיין משחקי INFAMOUS נחשבים לדעתי AAA

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים