הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2017, 13:27
מאותה סיבה שרוב המשחקים הישנים לא מקבלים פאטצ' פרו, אפילו אם בתאוריה בX זה קל יותר. תסתכל על המשחקים ישנים שמקבלים פאטצ' ל-X, יש אולי 30 מוכרזים ורובם או אינדים או בהפצת מיקרוסופט. מפיצות פשוט לא טורחות לעדכן משחקים ישנים יותר. למשל AC יוניטי, משחק שמתחנן לפאטצ', יובי הכריזו על תמיכה באוריג'ן לX אבל שום דבר על יוניטי, סינדיקט, בלאק פלג או האוסף של אציו.
הלוואי וכולם יעשו את זה, אבל אני בספק. אגב, אם יעדכנו לערכת פיתוח החדשה הם רק יקבלו 100% מה-GPU של ה-X, המשחק עדין לא ישודרג בשום צורה. אז אולי משחקים עם רזולוציה דינמית ינעלו על 1080P ומשחקים עם בעיות פריימים ינעלו על 30 או 60 בהתאם למגבלה שלהם וכמובן שיש את השדרוגים הקטנים כמו X16AF שמגיע טבעית עם הערכת פיתוח החדשה אבל לא הרבה מעבר. חוץ מזה 3TFLOPS זה יותר מפי 2 יותר ביצועי GPU מהONE הרגילה, אני משער שמשחקים מגמגמים ממילא ינעלו לFPS מטרה שלהם ומשחקים עם רזולוציה דינמית ממילא ינעלו על 1080P.
בשביל מעבר, כלומר 4K ומה שבא למפתחים בנוסף, הם ממש צריכים להכנס פנימה לקוד; לעשות QA וכך הלאה. אני לא רואה יותר מדי מפיצות משקיעות במשחקי 2014 בשנת 2017 אלה אם הן בסוג של הסכם חברות עם מיקרוסופט. גם רואים את זה, רוב המשחקים המוכרזים לתמיכה מלאה ב-X הן מחברות עם מערכות יחסים מאוד הדוקות עם מיקרוסופט, משחקים בהפצת מיקרוסופט או משחקי אינדי שמקושרים בצורה זו או אחרת למיקרוסופט.
We're just normal men. We're just innocent men