Klayman כתב:גם השטות עם הקרטון בMGS דבילית, בלי ספק. אבל Two wrongs don't make a right, והקטע הזה בAC פשוט מראה שלא מדובר במשחק התגנבות. נסה לעשות דבר כזה - קרי לקפוץ מול הפנים של השומרים לפלטפורמה שהם רואים ופשוט לעבור אותם - בכל משחק התגנבות אחר וכנראה שתפעיל אזעקות/תפסל באותו הרגע. אפשר להגיד שלAC אלמנטים של התגנבות וזה אחלה, אבל לרוב הוא באמת לא עונה להגדרה הזאת, בין היתר כי כ''כ קל להלחם את דרכך מסכסוכים פתוחים לרוב (דבר שהבנתי ששינו).
MGS לדורותיה כן שמה דגש יותר חזק על התגנבות, ולרוב הרבה פחות סלחנית מזאת של AC. אני מבק להדגיש שאני ממש אוהב את סדרת AC, שיחקתי בכל המשחקים בה ואהבתי את כולם, חוץ מ3 המזוויע לטעמי, אז אפשר לחסוך ממני את ''ככה זה עובד במשחק''. אני יודע בדיוק איך AC עובד. אני פשוט חושב שכשמדברים על ז'אנר של התגנבות, יש את MGS, ספלינטר סל ו היטמן ולעומתם AC שהוא אולי עם כמה אלמנטים של התגנבות.
אהההה כן - מערכת Fulton המהוללת - כבר יצאתי נגדה בעבר, אז לא מצאתי סיבה להמשיך.
DrKeo כתב:להגיד את האמת, לא ראיתי עדין חייל רואה בלון ולא מגיב אליו. לא כי החיילים כן הגיבו לבלון, פשוט לא יצא לי לראות חייל תופס בקו הראיה בלון עולה לאויר כי הדחקן תמיד התחמק מזה.
Nucleus_Dawn כתב:
גם לא ראית אף אחד שומע את הצרחות ואת מטוס הסילון הרועש.
לא ראינו שום דבר בסביבה, מתייחס לFLUTON.
זו באמת שאלה. לא שמעתי אף אחד מתייחס לזה. לא ראיתי באף הדגמה את השחקן מוודא שאין סביבו אנשים, לפני שהוא משתמש בזה (יכול להיות פשוט בגלל שהכל בהדגמות מתוכנן, אבל הם כל הזמן מדברים על כמה שדברים משתנים כל הזמן ושהם לא יכולים לשלוט בהכל).
האם מישהו מהאויבים מסוגל לשים לב לג'יפ שמרחף עם שני אנשים עליו ואם כן, אז מתי.
לא נדע, עד שלא נראה מישהו שם לב אליו וזה באמת מעניין.
כך או כך, זה לא ממש רלוונטי למה שאני אומר. על כל פיפס דומה, בכל משחק אחר, כבר היו תלונות רבות. פה, אין, כי זה MGS, או כי זה קוג'ימה, או כי יפנים, או כי לא יודע למה.
---
משהו שאני כל הזמן שוכח להזכיר, שממש הרשים אותי:
המציג הראה בדמו שיש לחיילים קסדות, בגלל שבשלבים קודמים, הוא כיבכול ירה ליותר מדי אנשים בראש. זה ממש מגניב איך שההחלטות שלך בשלבים קודמים, משפיעים הלאה בצורה אורגנית. נותן משמעות חדשה לכל נושא ההשלכות של ההחלטות שלך במשחקים. מאוד מעניין לראות כמה עמוק זה הולך.
אני מקווה שזה מעבר לעונש על כך שלא היית מספיק חשאי. אני חושב שזה עלול לעבוד רע מאוד כעונש ובעצם עלול לתקוע אותך בשלב מתקדם, בלי יכולת לעשות דבר, בגלל שקודם לכן הרגת יותר מידי אנשים, או משהו כזה (כמובן, בהנחה שזה לא יהיה מאוזן כראוי וימשיך ליצור השלכות בצורה מציאותית). נראה לי שיש פה ברירה בין תגובות אורגניות של הכוחות של האויבים לפעולות שלך, לבין להפוך את זה לצורת ענישה על בחירות קטלניות מידי. אם הם ילכו בדרך הראשונה, של ליצור השלכות, בלי להפוך אותן למשהו שיפעל לרעת השחקן, לבין להעניש את השחקן על כך שהוא שיחק באופן שהמשחק אפשר ועודד.
DrKeo כתב:
בכל מקרה, כך או כך, לא ראינו משחק התגנובות עם הגיימפליי והעומק של MGS5 בכזה עולם פתוח עדין, הוא די מהפכה בתחום. אז אני חושב שאם למטרות גיימפליי צריך להתעלם מאיזה בלון שעולה וחייל מתעלם ממנו, אני בטוח שנשרוד
Nucleus_Dawn כתב:
המשפט הזה מסכם בצורה לא רעה את הטענות שלי. אני הוספתי גם שאני לא מוצא סיבה "לוותר" לMGS5 ולהתקטנן עם כל השאר.
Nucleus_Dawn כתב:לא אמרתי לרגע שום דבר לגבי מי מהמשחקים מציג משחקיות התגנבות עדיפה/יותר טובה/יותר עמוקה/יותר משוכללת.
כל מה שאני אומר זה שאנחנו רואים "בעיות" (אני לא רואה באלמנטים הללו בעיות) כמעט זהות בשני המשחקים, כאשר במקרה של MGS התגובות הן "קוג'ימה הזה. הוא כל כך קוג'ימה. איזה גאון. וזה משעשע. מת למשחק הזה" ובמקרה של AC זה "נו באמת. זו הבעיה עם משחקים מודרניים. הכל מחורבן וקקי ואיך הם מעזים בכלל?!?!?!?".
בלינג, לא משנה כמה תנסה לתרץ ולהסביר, עדין אנחנו רואים את אותן המכאניקות בשני המשחקים, מבוצעות בצורות מאוד דומות ותגובות שונות בתכלית ממך ומקהילה רועשת וקטנה של מקטרגים.
המסוק בסרטון היה יכול להתחמק בקלילות מהבלון שעלה באיטיות רבה לכיוונו (בלי לדבר על כך שזה לא משנה, כי אף אחד בעולם המשחק לא מכיר בקיום של הבלון הזה). הוא גם היה יכול לזהות אותו בשניה שבו הוא הופיע (בכל זאת, בלון ענק שמופיע כמה מטרים מתחתיו וג'יפ שמרחף איתו). העובדה היא שכל האנשים מסביב לא מתייחסים בשום צורה לבלון העצום שמופיע משום מקום וגם אפשר להשתמש בזה באופן פעיל נגדם.
אין לי שום בעיה עם זה ואני חושב שזה אחלה לגמרי. עם הקטנוניות שלך כלפי דברים אחרים, במשחקים אחרים, ציפיתי שכן תהייה לך בעיה עם דברים כאלה.
swiss-the-engine כתב:אינטר?
bling כתב:לא יודע אם לקחת זאת כמחמאה או לא...
קאוטיק, סבבה, אני אתנסה במשחק בעצמי בקרוב, אבל גם התיאורים של קליימן שאוהב את הסדרה וסיים את רובה גורמים לי להבין שאולי כדאי לי להגיע עם ציפיות נמוכות בכל הנוגע לאספקט ההתגנבותי של המשחק, אני מקווה ש AC UNITY אכן שיפר את האספקט הזה בצורה משמעותית כמו שמבטיחים המפתחים- במיוחד שהם מציינים שזו הדרך המומלצת לשחק ולא דרך COMBAT.
DrKeo כתב:בכל מקרה, כך או כך, לא ראינו משחק התגנובות עם הגיימפליי והעומק של MGS5 בכזה עולם פתוח עדין, הוא די מהפכה בתחום. אז אני חושב שאם למטרות גיימפליי צריך להתעלם מאיזה בלון שעולה וחייל מתעלם ממנו, אני בטוח שנשרוד
swym כתב:לא יודע אם אתה מחשיב את באטמן כמשחק התגנבות, אבל הוא בהחלט משחק עולם פתוח שמכיל אלמנטים של התגנבות.
MGS FREAK כתב:גיימפליי חדש מ-TGS בשפת הקודש, ללא תרגום לצערי.
למי שמאס במדבריות אפגניסטן, סוף סוף קצת ירוק (וואו, הייתי שמח לרימייק MGS3 שיראה ככה)
מדהים, פשוט עפתי. האינטנסיביות, הסינמטיות, האינטרקציה ... אני לא זוכר שראיתי משהו שמתקרב לזה.
הקטע עם המסוק לקראת הסוף היה over the top סטייל קוג'ימה, פשוט גאוני.
אני מת לדעת ממי עוד אפשר לבקש תגבורת. ללחום לצד אוסלוט יהיה פשוט אגדי.
DrKeo כתב:יש את כל סדרת MGS חוץ מאשר 4 ל360
MGS FREAK כתב:
אני לא זוכר אם יש בעיה עם הזכויות, אם לא, אני מעריך שגם 4 יכלל בסבב הקולקשנים שיבוא מתישהו למולטיפלטפורם בדור הנוכחי.
MGS FREAK כתב:שאני חושב על זה, לא נראה לכם שהשחקן OVERPOWERED ? עזבו את יכולת סימון האויבים והסלואומושן כשמגלים אותך (שאני מתנגד מאוד לשניהם, אבל מילא).
אלא אם צריך לעבוד קשה מאוד, ולשלם הרבה מאוד "כסף" על כל יכולת תגבור (אי אפשר לדעת לפי הדמואים), מה מונע ממני להזמין לעצמי טנק, הפצצה ארטילרית, תקיפה אווירית, צלפית מופרעת (ומי יודע מי עוד, או אם יש הגבלה לכמות החיילים שאפשר "לזמן" בזמן נתון), והכל בקרב אחד ?
מצד אחד, בתור מנהיג של צבא שכירי חרב זה בדיוק מה שהייתי רוצה להיות מסוגל לעשות, מצד שני צריך לאזן בין ה-LORE והגיימפליי אני מקווה שאין דרך לעשות "פארמינג" או לשבור את המערכת בדרך זו או אחרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים