Laskin כתב:אני מנחש שהמשלוח הראשון של הPS4 ביפן כבר נמכר מראש, ולא נראה לי שמדובר על פחות ממליון יחידות.
יפן די צמאה לקונסולה חדשה, הבעייה שהמפתחים היפנים עדיין לא עשו שום דבר מעניין לקונסולה...
אגב, הוא יוצא בסוף פברואר, ב-22 אם אני לא טועה.
Nucleus_Dawn כתב:
שכחתי שיש להם את השקה ביפן, בתחילת פברואר. זה באמת יכול להקפיץ להם את המכירות, אבל זה אך ורק בתנאי שהם מסוגלים לייצר יותר מ1.6 מיליון יחידות בחודש ואני ממש לא בטוח שזה המקרה.
בנוסף, השוק היפני נע מהר מאוד לכיוון קונסולות ניידות ולא הייתי סומך על זה שיפן תהווה גורם חשוב, כמו שהיא היתה בדור הקודם ואפשרה לסוני להשתוות למייקרוסופט לקראת סופו.
בכל מקרה, נראה שאנחנו מסכימים שבפברואר זה יקרה, שזה קצב הזוי.
בנוגע לONE - אני מניח שהיא תמשיך לרדוף אחרי המספרים של סוני. בנתיים, הם מוכרים את כל מה שהם מייצרים, אבל מייצרים הרבה פחות. הם יצליחו להשוות את המספרים, רק אם הם יורידו את המחיר. בטווח הקצר, אין להם ממש סיכוי, שזה קצת מבאס להם. בכל זאת, הם נהנים מאחת ההשקות הכי מדהימות בהיסטוריה, אבל היא נראית פחות טוב, כי לסוני יש את ההשקה הכי מדהימה בהיסטוריה.
bling כתב:
אני חושב שסוני השתוותה ל MS בעיקר בגלל שליטה גדולה באירופה ורוב מדינות העולם בעוד MS תפסה את השווקים הגדולים עם שליטה דומיננטית בארה"ב ושליטה יפה ב UK, יפן היתה פקטור שולי יחסית גם דור קודם.
NEWS | We've sold 2.1 million units of the #PS4 exclusive Killzone Shadow Fall globally! Thank you for your support! #4ThePlayers
Death_119 כתב:אני חושב שSteam הוא הדוגמה הכי בולטת לאיך חוסר בעיצוב מוריד מAppeal של שירות שעל הנייר יש בו הכל וגם יותר. לטעמי זה נדבח לא פחות חשוב בכל שירות לאור העובדה שאנחנו משתמשי קצה. שווה? לא יודע, שאל את כל רוכשי האייפון שאצים לרכוש אותו על פני נקסוס לשם דוגמא. מעשית עיצוב = כסף. הרי על זה חברות כגון Apple חיות.
DrKeo כתב:זה בעיקר עניין של אחידות לדעתי אבל להגיד לך את האמת, אצ׳יוומנט בפס3 שעממו אותי בדיוק כמו בסטים. הבעיה היא שכל נושא הui ומה שמתרכזים בו לא קשור בשיט לשירותי תשלום. אצ׳יוומנטים זה בסיסי וחלק מהמערכת הפעלה, רשימות חברים, לראות מי משחק מה וכו׳. בעצם מה שאתה משלם עליו זה ממש המשחק אונליין עצמו שלרוב אני מוצא נחות משמעותית עם שרתים מוקדשים באירופה לעומת הpc שלרוב קל למצא אותם בישראל (ובחינם), חוסר יכולת לבדוק פינג או לברור לבד שרתים (שוב, קיים בpc ובחינם) והפאטצ׳ים מתקני הבאגים והמאזנים תמיד מאחרים מאחורי הpc. באמת שאני לא רק חושב שהחוויית מולטי לא שווה את הכסף, היא לרוב נחותה מזאת של הpc שבאה חינם.
בנושא kz, נקווה שלסוני יהיה השכל להרוג את הסדרה הזאת כבר ולתת לגרילה לעבוד על משהו חדש שאולי יהיה טוב.
DrKeo כתב:לא ממש טעון מקובל, בPC יש שירותים כמו STEAM שמשפילים את PSN ו-XBL כבר שנים. מסטים אני מוריד ב10MB בשניה, בXBL ו-PSN זה נס אם אני מגיע ל2MB. בסטים פיצרים כמו תפיסת תמונת ושמירות בענן קיימים כבר שנים, לPSN ולXBL הם רק מגיעים עכשיו (ואם אני לא טועה עולים כסף, רק למנויי גולד),, שיחות קרוס צ'ט, הזמנות, קבוצות, מתנות, חפצים, אצ'יוומנטים ומה לא, הכל יש בסטים. מה יש בLIVE שאין בסטים? פרסומות גדולות יותר? נו באמת, בשביל זה אנשים משלמים 60$ בשנה? רק הפרסומות שמיקרוסופט מאכילה את המשתמשים של LIVE לבד יכולות לממן עשר פעמים את עלויות השרתים שלהם.
Kazz כתב:כן, אלה שאשקרה מוכרים את המשחקים ומקבלים כסף עבורו. כמו שזה אמור להיות.
Kazz כתב:כי זה חלק מהעניין של להוציא ולתחזק משחק אונליין. וזה עובד יופי עשורים על המחשב. ובמקרים הכי גרועים של נטישת המשחק, בשביל זה משחקים צריכים לאפשר או חיבור דיירקט אייפי או אפשרות לגורמים אחרים לשכור ולהעמיד סרברים על המשחק.
Kazz כתב:גם על הקונסולות אתה צריך חשבונות נוספים למשחקי EA, יוביסופט ורוקסטאר. וסטים מציעים מאצ'מייקינג וכל הפיצ'רים שקשורים לאונליין דרך סטימוורקס בחינם. חברות שמשתמשות בדברים כמו גיימספיי מפגרות אבל תודה לאל כבר כמעט לא רואים את זה ועוד מעט גם נפטר מ GWFL.
bling כתב:אף אחד לא מזכיר את זה ש GTA5 כבר מכר 32.5 מיליון עותקים?
וזה ללא גרסאות ה PC/PS4/ONE הבלתי נמנעות, כן...
Kazz כתב:המגמות שאתה מזכיר כלל לא קשורות לאופן אספקת שירותי האונליין. יש לך עשרות ומאות משחקים על גבי עשרות שנים עם קהילה פעילה ושרתים ייעודים עד לרמה שכזו שגם משחקים שהשרתים שלהם כובו ע"י החברה הצליחו לקבל החייאה מגורמים אחרים. אז כן, זה עובד יופי. לשלם מינוי בשביל שרתי P2P היא לא אלטרנטיבה עדיפה. לשכור סרברים זה מפלט אחרון למקרה שהחברה לא תומכת במשחק אבל זה גם ככה נעשה ע"י אנשים מסויימים אז אתה לא צריך להתעסק באיזה בעצמך.
עד כמה שאני יודע שירות המאצ'מייקינג בסטים מאפשר התאמה לפי רמה ונעשה בזה שימוש ב CSGO.
רק שהחשבונות הנוספים כמו UPLAY יכולים לגרום לבעיות בקונסולות כמו במקרה AC4 שלא מאפשר לך לגשת לתוכן מסויים בגלל באג בUPLAY.
בשבילי הבחירה בין האחידות כפי שהיא בקונסולות לבין אמצעי האונליין על המחשב היא בחירה קלה. וגם אם אני חושב שזה משהו שיכול להועיל לי, זה לא במידה של לשלם עבור זה מינוי.
Nucleus_Dawn כתב:- סופר מריו ברוס, שהגיע ביחד עם duck hunt בכל NES שנמכרה (אבל duck hunt לא ברשימה, אז אולי זה לא קשור)
swym כתב:
קל לפתור לך את הפרדוקס הזה: duck hunt פשוט לא הגיע עם כל NES שנמכרה אלא רק בבאנדלים מסוימים. מריו הגיע עם כל NES שנמכרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 28 אורחים