bling כתב:בתכלס זה באמת לא עניינם. הם יכולים להכניס תיקון שבמצבים מסויימים על הרוכש לקבל refund כספי מלא (לא שאני חושב שיש הגבלה כזאת כרגע אבל אולי יש כמה חנויות עם תקנון אנטי צרכני שכזה לא יודע) על המשחק אבל למנוע מבנאדם להוציא את הכסף שלו מלחתכילה?
עוד דוגמא להתערבות ממשלתית מיותרת.
InterAl כתב:העניין הוא שבמקרה של קיקסטארטר אתה לא ממש צרכן אלא משקיע. ומשקיע לוקח על עצמו את הסיכון שהפרויקט יכשל וכספו ירד לטמיון. אין לך את הידע הדרוש? אל תשקיע.
Laskin כתב:כן, אבל איך תדע מתי זה "החלטות מושכלות" ומתי זה פשוט טמטום מוחלט והתערבות בוטה? אולי חוק הפייסבוק שעכשיו רוצים לאשר הוא החלטה מושכלת בתוך השוק החופשי?
ברגע שמתחילים - זה כדור שלג... רגולציה אחת תוביל לעוד רגולציות, זה *תמיד* ככה.
במקרה הספציפי הזה הממשלה מחליטה בשביל האזרחים שלה האם מותר להם לקחת הימור על מוצר שעוד לא יצא. בעיניי אין פה שום הצדקה, זה לא שמסתירים ממישהו משהו, מי שמזמין ללא תאריך יציאה יודע שזה הימור והוא בוחר לתמוך בחברה בכל זאת.
sharonbn כתב:InterAl כתב:העניין הוא שבמקרה של קיקסטארטר אתה לא ממש צרכן אלא משקיע. ומשקיע לוקח על עצמו את הסיכון שהפרויקט יכשל וכספו ירד לטמיון. אין לך את הידע הדרוש? אל תשקיע.
זה לא ממש נכון. שלא כמו חברת הפצה שמשקיעה במוצר או מי שמשקיע ביוזמה עיסקית כמו קרן הון סיכון, התמורה על ה"השקעה" שלך אינה חלק מהרווחים ואינה חלק מהבעלות על החברה המפתחת. התמורה דומה להפליא ללקוח שקונה עותק של משחק קיים. ככה גם מתייחסים לזה ה"משקיעים" הפוטנציאליים. ככה גם אני וגם אתה מתייחסים לזה. אנחנו "נשקיע" במשחק שאנחנו רוצים לשחק בו בעצמנו, לאו דווקא בזה שיניב הכנסות טובות או שיש סיכוי שבכלל ייצא לאור. כל הליך קבלת ההחלטות שלנו דומה לזה של צרכן שקונה משחק בחנות ולא לזה של משקיע שמעונין להרוויח הון ולעיתים בכלל לא מתעניין במוצר לעצמו.
מי שראה את "הכרישים" מבין את ההבדלים בין השקעה בפרויקט עתידי לבין רכישה של מוצר עתידי.
Uncle Pey'j כתב:כמעריץ ענק של אנצ'רטד שאוהב את הסדרה ברמות בלתי אפשריות,זה כל כך מגניב:
נייתן פיליון באמת היה יכול להיות ליהוק מושלם לדרייק.
bling כתב:Uncle Pey'j כתב:כמעריץ ענק של אנצ'רטד שאוהב את הסדרה ברמות בלתי אפשריות,זה כל כך מגניב:
נייתן פיליון באמת היה יכול להיות ליהוק מושלם לדרייק.
זה מחווה חמודה מאוד למעריצי אנצ׳רטד אבל כמוצר ״קולנועי״ בפני עצמו זה רחוק מלהיות מספיק טוב. פיליון באמת גם על הגבול הקשיש קצת למרות שעם קצת התאמות ועבודה אני מאמין שהוא יכול להתאים, פה ספציפית היו לו רגעים טובים יותר ופחות, הוא צריך עוד לעבוד על המחוות ואיך שהוא מעביר את השורות והפאנצ׳ים שלו כדי שזה באמת יהיה ספוט און.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים