במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

SgtDonowitz
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 12 אוקטובר 2013, 20:40

הייתי משחק את המשחק אולי אם הייתה לזה קהילה נורמלית ולא ילדים בני 12-13 שמתחרים במי יכול להמציא קללות יותר עלובים בצ'ט. כיום לא יוצא לי לשחק משחקי רשת יותר מדי ולו בגלל שאין לי את הזמן להשקיע על מנת להתמקצע בהם.

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 12 אוקטובר 2013, 21:15

חכה שתראה את דותא 2 - קהילה של בני 9-30+ שמתחרים מי יכול להמציא קללות יצירתיות או עלובות יותר (לרוב ברוסית).
אני משחק בו כמה פעמים בשבוע, אם יש זמן, ואני שורד רק בגלל שאני עם קבוצה של חברים שמשחקים ביחד. אפשר לשחק גם בלי, אבל זה סיכון - או שתפול על קבוצה של אינפנטלים חסרי יכולת או שתפול על קבוצה שתקלל אותך.
המשחק עצמו עדיין מדהים - האלמנט האסטרגי בו חזק ותמיד אפשר לעשות דברים חדשים.

אגב, מישהו מכיר משחק אסטרגיה דומה למה שמתואר בסדרת הספרים של אנדר (מ"המשחק של אנדר")? לא חובה בחלל, פשוט עם רמת שליטה ואפשרויות כמו שמתואר שם.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2013, 22:52

Trouble כתב:חכה שתראה את דותא 2 - קהילה של בני 9-30+ שמתחרים מי יכול להמציא קללות יצירתיות או עלובות יותר (לרוב ברוסית).
אני משחק בו כמה פעמים בשבוע, אם יש זמן, ואני שורד רק בגלל שאני עם קבוצה של חברים שמשחקים ביחד. אפשר לשחק גם בלי, אבל זה סיכון - או שתפול על קבוצה של אינפנטלים חסרי יכולת או שתפול על קבוצה שתקלל אותך.

אגב, מישהו מכיר משחק אסטרגיה דומה למה שמתואר בסדרת הספרים של אנדר (מ"המשחק של אנדר")? לא חובה בחלל, פשוט עם רמת שליטה ואפשרויות כמו שמתואר שם.

אולי Homeworld?
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 אוקטובר 2013, 23:04

סימתי את פלאוט 1 ,ממליץ בחום
המשחק אומנם מאוד מיושן ,ולקח לי זמן להבין איך המפה פועלת
ואיך פיתוח הדמות פועל ,ויכולות אחרות

אבל יש הרגשה מאוד טובה שמחסלים את הבוס בסוף ,(לא חיבים לחסל,תלוי בדמות שבחרתם ופיתחתם ,ובהחלטות שלכם )
בכל מקרה אני רוצה לנסות את פלאוט טקטיק ,לפני פלאוט 2
הפלאוט הישנים "כבדים" ,ולא רוצה מישחק כזה כרגע

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 13 אוקטובר 2013, 07:18

Trouble כתב:חכה שתראה את דותא 2 - קהילה של בני 9-30+ שמתחרים מי יכול להמציא קללות יצירתיות או עלובות יותר (לרוב ברוסית).

מה לעשות שההורים נותנים לילדים הקטנים שלהם אפילו קטנים מגיל 10 לשחק ברשת עם מיקרופון ולקלל עם הקול הצפצפני שלהם, ובקשר לרוסים, הרבה סרברים בינלאומיים/אירופאים/אמריקאים מרגישים כמו ברית המועצות כשכמעט כל מי שרוסי מדבר רוסית במקום אנגלית ולפעמים מקלל, יש סרברים שאומרים במפורש אנגלית בלבד, כמו שרובנו לא נדבר עברית סתם ככה בסרבר שכולם מדברים אנגלית (לא מכיר כל כך מקרה שישראלי דיבר עברית בסרבר זר).

אני זוכר כמה פעמים בטים פורטרס 2 שהיה מישהו רוסי שכל הזמן הרג את כולם בסרבר שלא מרשה לעשות זאת וכשהורגים אותו כדי לנקום ובשביל שהוא יפסיק אז הוא מתחיל להגיד באנגלית במבטא רוסי "אל תהרגו אותי בבקשה", פשוט טיפש, בכלל בטים פורטרס 2 יש קהילה לא פחות גרועה מהרבה קהילות מאז שהמשחק נהיה בחינם וגם אחרי כל העדכונים של הכובעים המטופשים, במקום לכבוש אזורים ולגנוב מהאויב את המזוודת מסמכים, אנשים מעדיפים לקנות כובעים בכסף אמיתי! וגם הארגזים האלו שאשכרה אנשים קונים מפתחות בשביל לצפות לכובע מיוחד, אני זוכר ב2007-8 איך שהמשחק היה יותר מרוכז במטרה ללא שום דבר שמפריע עד שב-2009 זה נהיה Free to Play.

אולי עדיף שכולנו נשחק יותר סינגלפלייר או קואופ עם אנשים שאתם מכירים/חברים טובים או כשמתחשק לנו לשחק מולטיפלייר אז רק עם קבוצה מלאה באנשים שכולכם מכירים/ חברים של אחד את השני וככה כל הבעיה עם המולטיפלייר תפטר.

חוץ מזה, חזרתי למשחק Warcraft 3 שבעבר הייתי משחק בו לא מעט, והמחשק הזה כל כך קשה לא משנה כמה הצבא והגיבור שלך חזק צריך ללמוד להשתמש בכישופים בזמן הנכון.
תמונה
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 13 אוקטובר 2013, 08:25

סיימתי(באיחור) את ספלינטר סל בלאקליסט. התחלתי אותו מזמן אבל כשיצאו ריימן לג׳נדס ואז GTA 5 קצת זנחתי אותו... הקמפיין סך הכל היה ממש טוב, סיימתי את כל המשחק בלי להרוג אף אחד, זה היה אתגר נחמד ואהבתי מאוד את סגנונות הגישה השונות למשחק, היו כמה דברים שלא אהבתי, אני לא אקלקל רק אומר שיש חלק במשחק שהרגיש לי מנותק מבחינת גיימפלי משאר המשחק ועשוי לא טוב ולא היה בעל פואנטה מיוחדת למשחק עצמו. גם לפעמים לא היה ברור לי למה הייתי מקבל נקודות לסגנון הpredator כשאני משחק Ghost בגלל שהייתי מדלג על אויבים בחלק מסוים בשלב.
סך הכל העלילה לא מיוחדת כל כך, עוד טרוריסט עם אידיאולוגיה משל עצמו ודמויות שסביב סאם פישר לא מעניינות במיוחד, אבל השלבים עשויים טוב, המשחק משלב התגנבות ואקשן בצורה טובה ונותן חופש פעולה נחמד.
בגלל עומס המשחקים המטורפים שיוצאים עכשיו לא הייתי ממליץ על המשחק הזה לכולם, זה לא משחק שחובה לשחק אבל אם אתם חובבי התגנבות וספלינטר סל שדומה יותר למקורות אתם תהנו
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 13 אוקטובר 2013, 15:22

DrKeo כתב:אולי Homeworld?

נראה מאוד מעניין.
הדבר הראשון שמצאתי עליו באינטרנט זה שהוא משחק כת - וביחד עם זה המוני ספוקלציות לגבי HW3 :lol:
אני מעדיף לא לחכות (בכל זאת, ואלב גרמו לי להיות סקפטי עם משחקי המשך למשחקי כת, ועוד עם הספרה 3?!), אנסה להשיג את HW2 ברגע שיהיה לי זמן (נראה שזה דורש קצת זמן ללמוד הכל), תודה רבה :)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 00:38

Trouble כתב:נראה מאוד מעניין.
הדבר הראשון שמצאתי עליו באינטרנט זה שהוא משחק כת - וביחד עם זה המוני ספוקלציות לגבי HW3 :lol:
אני מעדיף לא לחכות (בכל זאת, ואלב גרמו לי להיות סקפטי עם משחקי המשך למשחקי כת, ועוד עם הספרה 3?!), אנסה להשיג את HW2 ברגע שיהיה לי זמן (נראה שזה דורש קצת זמן ללמוד הכל), תודה רבה :)

GEAR BOX קנו את הפרנצ'ייז לפני כמה חודשים כשפרקו את THQ והם כבר הכריזו על HOMEWORLD 1 ו-2 בגרסה משודרגת HD (אני לא באמת יודע איך לקרא לזה בPC כי ממילא בPC אפשר לשחק גם את המקורי ב1080P, הם פשוט שפרו את הטקסטורות והאפקטים) כך שאתה לא צריך לחכות לנצח לHW3 :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוקטובר 2013, 13:23

אני משחק פוקימון!!!
אני סגור על השישייה שלי. יש לי כבר חמישה מהם.

חוץ מזה, התחלתי טיפה לשחק בהיטמן. עדין לא עברתי את השלב הראשון (מנסה לעבור בצורה מושלמת), אבל כבר מהשעה הקצרה ששיחקתי, אני מבין מה ההתלהבות מהמשחק הזה. הוא מאוד מרשים טכנית וכל מכאניקת משחק בו מרגישה מלוטשת מאוד ועשויה היטב. תענוג.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 15 אוקטובר 2013, 10:42

התחלתי לשחק בBEYOND: TWO SOULS. אני מאוד התרשמתי מהגרפיקה והדמות של ג׳ודי והחיבור שלה עם ישות לא רגילה, אבל מפריע לי מאוד שממה ששיחקתי המשחק אף פעם לא נע באופן כרונולוגי, זה יוצר חוסר חיבור לעלילה. לדוגמה אתה משחק עם ג׳ודי כאדם בוגר ורואה שהיא מכירה ובוטחת בדמות של וולייאם דפו ואחרי זה אתה משחק איתה כילדה שפוגשת אותו לראשונה, ההיכרות עם הדמות והאם לבטוח בה כשהיא שואלת אותי שאלות אישיות בפעם הראשונה מציג לי את כל הסיטואציה בצורה מבלבלת, הרי המשחק נבנה גם על הבחירות שאני בוחר להגיב במשחק, אם לא הייתי יודע שאפשר לבטוח בדמות מסוימת ולא הייתי יודע שהיא תהווה חלק חשוב מהחיים של ג׳ודי אולי הייתי משתף פעולה פחות עם מישהו כשאני נפגש איתו לראשונה עם הדמות שאני משחק.
כל המצב הזה יוצר בלבול ואי נוחות בעלילה, עוד לא סיימתי אותו אבל זה לא משהו שאני מתחבר אליו כרגע
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2013, 20:22

פלאוט טקטיק משעמם מאוד
אין לו "אופי" בכלל

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אוקטובר 2013, 14:04

סיימתי את TWD. אחלה חוויה, למעט פרק 4 שהיה די משעמם/מציק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 19 אוקטובר 2013, 22:11

Klayman כתב:סיימתי את TWD. אחלה חוויה, למעט פרק 4 שהיה די משעמם/מציק.

ספויילר: הצג
מה לדעתך קרה בסוף?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אוקטובר 2013, 14:22

ShiTDemoN כתב:
מה לדעתך קרה בסוף?

רק להבהיר - לא שיחקתי בDLC של 400 הימים - אז בלי ספויילרים לגביו :).

לשאלתך:
אני לא חושב שאלה היו ''מהלכים''. אבל אני גם ממש לא בטוח שאלה היו כריסטה ואומיד. המקום שקלמנטיין הגיעה אליו נראה מרוחק מאוד מסוואנה.

אגב, לא נתתי לקלמנטיין לירות ב-לי. הרגשתי שהיא לא צריכה את הדבר הזה על הנשמה שלה. מסכנה.

מי פה הוריד את ל-לי את היד? :P
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 19 אוקטובר 2013, 15:16

Klayman כתב:
רק להבהיר - לא שיחקתי בDLC של 400 הימים - אז בלי ספויילרים לגביו :).

לשאלתך:
אני לא חושב שאלה היו ''מהלכים''. אבל אני גם ממש לא בטוח שאלה היו כריסטה ואומיד. המקום שקלמנטיין הגיעה אליו נראה מרוחק מאוד מסוואנה.

אגב, לא נתתי לקלמנטיין לירות ב-לי. הרגשתי שהיא לא צריכה את הדבר הזה על הנשמה שלה. מסכנה.

מי פה הוריד את ל-לי את היד? :P

גם אני לא שיחקתי בדיאלסי , אל תדאג.
אני גם לא נתתי לה לירות בי, ולא הורדתי את היד.
"A man chooses, a slave obeys"

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 21 אוקטובר 2013, 07:09

סיימתי את הפרק הראשון בסדרת הפרקים החדשה the wolf among us. קניתי בחבילה אחת את כל הפרקים ואני ממש לא מתחרט על כך.
אז למי שלא שמע על זה מדובר במשחק הבא מהחברה שהביאה את The walking dead(הטוב) ומשחקים את Bigby. הוא השריף של עיירת Fabletown שם מתגוררים בהסוואה כל יצורי האגדות שגורשו מעולמם ומסתתרים כבני אדם בעזרת שיקוי שנקרא Glamour.
המשחק כמו המשחקים הקודמים של Telltale Games משלב חקירה וקטעי QTE, סיימתי את הפרק הראשון שיצא Faith ונהניתי ממנו מאוד! הגרפיקה והאווירה פשוט מעולים, הכתיבה טובה וגם כאן יש בחירות שחייבים לעשות, חבל שעדיין בדומה לTWD גם כאן יש בעיות של פריים רייט במהלך המשחק אבל זה די מינורי ולא מפריע לחוויה. רגעי הQTE שופרו והשתדרגו כאן מאז TWD למי ששיחק ויהיו מהנים הרבה יותר.
בינתיים לדעתי יש למה לחכות וסיבה טובה להמשיך לשחק בPS3 בחודשים הקרובים גם עם יציאת הPS4
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2013, 07:17

Blue&Black כתב:סיימתי את הפרק הראשון בסדרת הפרקים החדשה the wolf among us. קניתי בחבילה אחת את כל הפרקים ואני ממש לא מתחרט על כך.
אז למי שלא שמע על זה מדובר במשחק הבא מהחברה שהביאה את The walking dead(הטוב) ומשחקים את Bigby. הוא השריף של עיירת Fabletown שם מתגוררים בהסוואה כל יצורי האגדות שגורשו מעולמם ומסתתרים כבני אדם בעזרת שיקוי שנקרא Glamour.
המשחק כמו המשחקים הקודמים של Telltale Games משלב חקירה וקטעי QTE, סיימתי את הפרק הראשון שיצא Faith ונהניתי ממנו מאוד! הגרפיקה והאווירה פשוט מעולים, הכתיבה טובה וגם כאן יש בחירות שחייבים לעשות, חבל שעדיין בדומה לTWD גם כאן יש בעיות של פריים רייט במהלך המשחק אבל זה די מינורי ולא מפריע לחוויה. רגעי הQTE שופרו והשתדרגו כאן מאז TWD למי ששיחק ויהיו מהנים הרבה יותר.
בינתיים לדעתי יש למה לחכות וסיבה טובה להמשיך לשחק בPS3 בחודשים הקרובים גם עם יציאת הPS4

האמת שמעניין לראות את המשחק, החיקוי הפטתי once upon a time הזכיר לי את הסדרה הזאת ומדגדג לי באצבעות להתחיל לשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2013, 07:33

סיימתי את TLOU והתחלתי משחק חדש. כלומר לא כזה חדש, קצת ישן, טיפה, כזה שנראה נהדר על 55":
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

ועוד תמונה אחת משעשעת שמדגימה מה ההבדל בין אז להיום:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 אוקטובר 2013, 23:37

55LM671Y?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2013, 07:41

אכן.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוקטובר 2013, 09:08

לא מקורי :?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2013, 07:51

DrKeo כתב:האמת שמעניין לראות את המשחק, החיקוי הפטתי once upon a time הזכיר לי את הסדרה הזאת ומדגדג לי באצבעות להתחיל לשחק בו.

בעיניי הוא רמה מעל TWD, אבל ממש קצר. חכה אולי לפרק הבא כדי להנות יותר...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2013, 10:46

Laskin כתב:
בעיניי הוא רמה מעל TWD, אבל ממש קצר. חכה אולי לפרק הבא כדי להנות יותר...

האמת שיש לי מספיק סבלנות לחכות לכל העונה ואפילו למבצע קריסמס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוקטובר 2013, 11:55

TWD הוא משחק טוב,אבל קצת ביאס אותי הסוף, כשהרגשתי שהוא לא ממש הושפע משלל הבחירות שלי לאורך המשחק, בלי להכנס לספויילרים.
?

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 22 אוקטובר 2013, 23:55

התחלתי את באטמן ארקהם אוריג׳ינז, בינתיים אין תלונות אבל גם אין הרבה מה לספר האמת, הגיימפלי והעולם מרגישים כרגע ממש כמו ארקהם סיטי, זה לא דבר רע בכלל אבל מצד שני לא מרגיש קפיצה גדולה במשחקים. הגרפיקה מרשימה והגיימפלי כמו תמיד מהנה וחלק.
אני ממש בהתחלה אבל כרגע מרגיש כמו משחק טוב מאוד אבל לא מחדש. עדיין זה כיף מאוד לראות את באטמן בתחילת דרכו כשהוא לא יותר משמועה לגות׳אהם סיטי והוא מרגיש גם הרבה יותר עצבני ואלים
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 28 אורחים