משחקי 2017

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: משחקי 2017

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2017, 19:15

בחיי שאני לא רואה איך זה לא היה ברור מ
ואהבתי שזה נורא יצירתי בדום אבל אני אמרתי לך את זה באינספור פעמים שהויכוח הזה עלה שוב ושוב שככה אפשר לשחק היילו ואם אתה כל כך נגד אז למה אתה לא משחק ככה? אני משחק ככה כי זה אכן הכי כיף. מעניין שזה נורא מקורי ומחוץ לקופסא ;)

בעצם אני יודע למה! כי אתה עם הפאקינג blinders שלך והמוח שלך עסוק מאה אחוז בלהוכיח את צדקתך :D

ושוב אתפלא מעומקי נשמתי איך אתה יכול לכתוב
עדין מחכה לטיעונים ופחות דיבור כללי.

כאילו פאק אחי, אפשר לכתוב ספר מעמיק עם כל המלל שנשפך פה ובויגיימס, בעבר ובהווה... וכנראה רחוק אל תוך העתיד :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2017, 21:16

swiss-the-engine כתב:בחיי שאני לא רואה איך זה לא היה ברור מ
ואהבתי שזה נורא יצירתי בדום אבל אני אמרתי לך את זה באינספור פעמים שהויכוח הזה עלה שוב ושוב שככה אפשר לשחק היילו ואם אתה כל כך נגד אז למה אתה לא משחק ככה? אני משחק ככה כי זה אכן הכי כיף. מעניין שזה נורא מקורי ומחוץ לקופסא ;)

בעצם אני יודע למה! כי אתה עם הפאקינג blinders שלך והמוח שלך עסוק מאה אחוז בלהוכיח את צדקתך :D

ושוב אתפלא מעומקי נשמתי איך אתה יכול לכתוב
עדין מחכה לטיעונים ופחות דיבור כללי.

כאילו פאק אחי, אפשר לכתוב ספר מעמיק עם כל המלל שנשפך פה ובויגיימס, בעבר ובהווה... וכנראה רחוק אל תוך העתיד :)

או כי לסגנון של דום והיילו אין שום קשר אחד לשני ואני גם בספק אם מערכת שהולבשה על גבי המשחק כאיזה מוד מרגישה טוב. אבל מי יודע, מעולם לא ניסיתי גולגולות בהיילו, אולי זה מדהים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 יוני 2017, 22:48

DrKeo כתב:
InterAl כתב:כשאין בריאות נטענת השחקן יכול להיתקע עם בריאות נמוכה לפני קרב חשוב, ואז הוא חייב לטעון שמירה מוקדמת יותר, אלוהים יודע ממתי. בסופו של דבר זה גם גורם לשחקנים רבים לעשות abuse ל-quick save/load כדי לעבור את הקרב עם יותר חיים ולהימנע מתקיעה בהמשך, ושם פחות או יותר מסתיים ה"תכנון". הדוגמה הקלאסית לדעתי היא מקס פיין 1 על רמה קשה - טענתי מחדש המון קרבות שסיימתי עם בריאות נמוכה, אחרת קשה מאוד להמשיך. איך אפשר לומר שזאת מערכת טובה? זה לא הגיוני. לדעתי אין מערכת שעדיפה באופן מוחלט. אני אישית מעדיף מגן נטען כמו בהיילו/קרייסיס או בריאות נטענת במקטעים כמו ברידיק.

אם יש חלוקה נכונה של חבילות בריאות, זה לא אמור לקרות. מה שכן אמור לקרות הוא שיתרחשו מצבי לחץ בהם יש לשחקן חיים לא מלאים מה שאמור ליצור סיטואציות שונות בקרב. אם אתה לפני קרב חשוב, כנראה שממילא תהיה לך חבילת בריאות לפניו. מקס פיין הוא דוגמה פחות טובה לדעתי כי מדובר במשחק שנותן לך לסחוב את חבילות הבריאות איתך (משככי כאבים) כך שיש למפתחת פחות שליטה על כמה חבילות יהיו לך בכל רגע נתון. דוגמה מעולה לחבילות בריאות היא HL2 והפרקים שלו. אין סיבה שתכנס לקרב גדול עם בריאות לא מלאה, בHL2 לרוב לא תכנס לקרב גדול בלי חיים מלאים, אבל כשאתה כבר בקרב אז בריאות נטענת הופכת אותו לרוב לפחות עמוק.

אז הנה מערכת טובה יותר: אין חבילות בריאות בכלל, והבריאות נטענת אחרי כל קרב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2017, 23:35

גם יכול להיות משחק מעניין אם המערכת קרב בנויה לזה כמו למשל XCOM למרות שלדעתי זה יצור משחק איטי מדי, תלוי מערכת קרב.

אפשר לעשות הרבה מאוד מערכות בריאות טובות, האופציה הכי קלה היא "פשוט קח בחזרה".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2017, 08:20

DrKeo כתב:גם יכול להיות משחק מעניין אם המערכת קרב בנויה לזה כמו למשל XCOM למרות שלדעתי זה יצור משחק איטי מדי, תלוי מערכת קרב.

אפשר לעשות הרבה מאוד מערכות בריאות טובות, האופציה הכי קלה היא "פשוט קח בחזרה".

טענות על עצלנות מפתחים נוטות להיות הטענות הכי משוללות יסוד בכל תלונה על כל משחק, באופן עקבי למדי.

לא משתמשים בזה כי זה קל. משתמשים בזה כי זו האופנה כרגע (קרי - זה מה שהקהל אוהב), כי יודעים לעשות את זה טוב, כי זה מתאים יותר למשחקים מסוימים. לא עושים את זה כי אין להם כוח להשקיע וזה יותר קל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2017, 08:44

וכמובן שבמקרה זה נורא קל כשלא צריך לעצב חבילות בריאות בשלב ואז לבזבז אלפי שעות בqa לאזן את המיקום והפיזור שלהן :mrgreen:

צחוקים בצד, אני לא מכחיש שמדובר בטרנד, זה בעיקר נבע מהקינסול של הfps. אבל באנת שאני משתחווה בפני סדרת souls שהחזירה לעולם את הקונספט שמשחק יכול לתת לשחקנים שלו קצת יותר קרדיט, אפילו אם הם *גאלפ* שחקני קונסולה. היי, אפילו cod, שהתחיל ב2003 את דרכו על הpc עם חבילות בריאות ואז קפץ לקונסולות עם בריאות נטענת בcod2, חוזר לחבילות בריאות ב2017.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2017, 09:28

DrKeo כתב:וכמובן שבמקרה זה נורא קל כשלא צריך לעצב חבילות בריאות בשלב ואז לבזבז אלפי שעות בqa לאזן את המיקום והפיזור שלהן :mrgreen:

צחוקים בצד, אני לא מכחיש שמדובר בטרנד, זה בעיקר נבע מהקינסול של הfps. אבל באנת שאני משתחווה בפני סדרת souls שהחזירה לעולם את הקונספט שמשחק יכול לתת לשחקנים שלו קצת יותר קרדיט, אפילו אם הם *גאלפ* שחקני קונסולה. היי, אפילו cod, שהתחיל ב2003 את דרכו על הpc עם חבילות בריאות ואז קפץ לקונסולות עם בריאות נטענת בcod2, חוזר לחבילות בריאות ב2017.

די כבר. לאזן משחק עם חבילות בריאות זה לא יותר שעות QA או יותר עבודת איזון מלאזן משחק עם בריאות מתחדשת. זו טענה באמת מגוחכת. בשני המקרים זה קשה בדיוק באותה המידה למפתחים לאזן את המשחק כך שהוא יהיה גם מאתגר, גם הוגן וגם מעניין.

זה לא נובע מקינסול, או מחוסר רצון לאתגר את השחקן, או מעצלנות מפתחים. זו פשוט עוד מכאניקה. יש לה יתרונות. יש לה חסרונות. היא הפכה לפופולארית ולכן רואים אותה יחסית הרבה. היא לא פחות טובה ממה שהיה פעם והיא לא יותר טובה.
זה בדיוק, אבל בדיוק כמו משחקי FPS במלחמת העולם השניה. היום זה מקורי וחדשני ואיזה יופי שמפתחים מפסיקים להתעצל עם כל המשחקים המודרניים האלה ומנסים לעשות משהו קשה יותר. לפני זמן לא רב בכלל זה היה בדיוק ההפך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2017, 09:53

אל תבלבל בין העובדה שצריך לעשות עיצוב שלבים טוב פה ועיצוב שלבים טוב פה לבין זה שחבילות בריאות זאת עוד שכבה של עיצוב שלבים שצריך להתחשב בה. הדוגמה עם משחק מודרני ומלחמת עולם שניה לא רלוונטית ודי מעליבה אמת. חבילות בריאות זה חפץ פיזי שצריך למקם בשלב. שמת יותר מדי במרווחים קטנים מדי והמשחק קל מדי, שמת מעט מדי והמשחק קשה מדי. שחקן יכול להגיע לקרב עם 100% חיים והוא יכול להגיע עם 2%. יש אלף משתנים עם חבילות בריאות, עם בריאות מתחדשת הרבה פחות. לא משנה איפה אתה בשלב במשחק עם בריאות מתחדשת, המעצב יודע שאתה מגיע עם 100% בריאות לקרב. לא משנה באיזו פינה אתה נתקע, המעצב יודע שאתה יכול לחזור ל-100% בריאות בלי שהוא יצטרך למקם לך חבילת בריאות.

כשיש למעצב שלבים ידע באיזה מצב השחקן מגיע לעומת מצב שבו אין לו מושג איך השחקן מגיע, יש בהחלט הבדל מאוד גדול בין הכמות העבודה שצריך להשקיע בין המקרים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2017, 10:08

נו די, זה קל מידי.

לא משנה איפה אתה בשלב עם חבילות בריאות, המעצב יודע שאתה מגיע עם 100% בריאות כי הוא פשוט שם יותר מידי חבילות בריאות לפני השלב הזה. לא משנה באיזו פינה אתה נתקע, המעצב יודע שאתה יכול לחזור ל100% בריאות, כי הוא פיזר בכל פינה שבה אפשר להתקע יותר מידי חבילות בריאות. כל כך קל. רק מפתח עצלן יבחר בפתרון הקז'ואלי הזה.

לעומת זאת, כשאתה מעצב משחק עם בריאות מתחדשת, פתאום יש לך עוד אלפי משתנים שלא היו עם הפתרון המיותר, המיושן והקז'ואלי של חבילות בריאות. פתאום לעיצוב של כל אויב יש הרבה יותר משמעות. הדיוק, הקצב והנזק שהם עושים הרבה יותר משמעותי. תשים יותר מידי אויבים וקצב ירידת החיים של השחקן מהיר מידי? הוא ימות ולא יצליח להחזיר לעצמו את החיים. לא תשים מספיק מחסות (למי אכפת מכאלה דברים במשחק עם חבילות בריאות? אתה צריך רק אסטרטגיה אחת - לרוץ קדימה ולירות)? השחקן לא יוכל לשרוד. לא תחשוב מספיק על הAI של האויבים והם לא יזרקו רימונים? המשחק קל מידי.

אני מקווה שאתה שם לב לכך שאלו טענות מאוד אידיוטיות נגד חבילות בריאות. יש לכך סיבה - מדובר בטענות שאתה מעלה נגד בריאות מתחדשת. הן פשוט נשארות אידיוטיות באותה המידה, לא משנה באיזה צד של הוויכוח אתה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2017, 11:40

עזבו את זה כבר (:

אתמול יצא NEX MACHINA ויש לו בינתיים ממוצע של איזה 88 בגירסת הפס4, אני כבר קניתי אותו בסטים, כי יש מבצע של 20 אחוז וזה גם ככה משחק של איזה 20 דולר, ואני מת על הסגנון שלהם... נראה משחק מושלם לקו-אופ מקומי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 יוני 2017, 12:10

באסה שהוא לא יוצא לאקס בוקס :(
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 21 יוני 2017, 12:28

Laskin כתב:עזבו את זה כבר (:

אתמול יצא NEX MACHINA ויש לו בינתיים ממוצע של איזה 88 בגירסת הפס4, אני כבר קניתי אותו בסטים, כי יש מבצע של 20 אחוז וזה גם ככה משחק של איזה 20 דולר, ואני מת על הסגנון שלהם... נראה משחק מושלם לקו-אופ מקומי

הם חילקו לא מזמן את OUTLAND בחינם, פלטפומר מצויין.
אני ממש אוהב את הסגנון העיצובי והצבעוני של המשחקים שלהם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2017, 12:44

וואלה לא ידעתי אפילו שזה שלהם :) משחק מעולה ומקורי
אני אהבתי מאוד את SUPER STARDUST וגם את RESOGUN, מהמעט ששיחקתי בו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2017, 13:14

Nucleus_Dawn כתב:נו די, זה קל מידי.

לא משנה איפה אתה בשלב עם חבילות בריאות, המעצב יודע שאתה מגיע עם 100% בריאות כי הוא פשוט שם יותר מידי חבילות בריאות לפני השלב הזה. לא משנה באיזו פינה אתה נתקע, המעצב יודע שאתה יכול לחזור ל100% בריאות, כי הוא פיזר בכל פינה שבה אפשר להתקע יותר מידי חבילות בריאות. כל כך קל. רק מפתח עצלן יבחר בפתרון הקז'ואלי הזה.

לעומת זאת, כשאתה מעצב משחק עם בריאות מתחדשת, פתאום יש לך עוד אלפי משתנים שלא היו עם הפתרון המיותר, המיושן והקז'ואלי של חבילות בריאות. פתאום לעיצוב של כל אויב יש הרבה יותר משמעות. הדיוק, הקצב והנזק שהם עושים הרבה יותר משמעותי. תשים יותר מידי אויבים וקצב ירידת החיים של השחקן מהיר מידי? הוא ימות ולא יצליח להחזיר לעצמו את החיים. לא תשים מספיק מחסות (למי אכפת מכאלה דברים במשחק עם חבילות בריאות? אתה צריך רק אסטרטגיה אחת - לרוץ קדימה ולירות)? השחקן לא יוכל לשרוד. לא תחשוב מספיק על הAI של האויבים והם לא יזרקו רימונים? המשחק קל מידי.

אני מקווה שאתה שם לב לכך שאלו טענות מאוד אידיוטיות נגד חבילות בריאות. יש לכך סיבה - מדובר בטענות שאתה מעלה נגד בריאות מתחדשת. הן פשוט נשארות אידיוטיות באותה המידה, לא משנה באיזה צד של הוויכוח אתה.

טוב, אם אתה מתכוון לעשות בדיחה מעצמך עם הודעה כזאת, לבריאות. רציתי לנהל דיון של בני אדם מבוגרים, אבל אם זה לא הקטע...

בכל מקרה, נקס מכינה נראה מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2017, 13:28

נקס, לא מקס

ושחר, אפשר לנהל ויכוח על דיעות והעדפות של אנשים פה מבלי לכנות אותן "אדיוטיות", אתה הרבה פעמים נוהג להביע את דעתך תוך כדי שלילה מוחלטת של דיעות אחרות ולהציג את העמדה שלך כ"עובדה" של ממש שמחייבת את כולם לראות את המציאות כמוך או שהם פשוט "טועים", האדיוטים... שים לב לזה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 יוני 2017, 15:29

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:בדסטיני 1 מוזכר שוב ושוב the darkness, איזה אוייב לא ברור מה-void. לא הצלחתם להבין בדיוק מה זה the darkness מהעלילה של דסטיני 1? בצדק. מסתבר שבאנג׳י מעולם לא ידעו מה זה והם פחות או יותר שלפו את זה מהמותן. בדסטיני 2 הם הולכים לעשות reboot לקונספט של the darkness והם מסירים את the darkness מהlore.

“So, I think that at a point, just totally candidly? We had no idea what it was. Straight up. We had no clue,” Smith says of The Darkness. It’s a surprising admission from the typically tight-lipped public-facing members of Bungie, but it shouldn’t really shock any hardcore fans of Destiny. The Darkness always felt like a lazy stand-in for evil or the bad guys — it started as the underlying reason to fight back, but it was never fully fleshed out as a narrative tool. “We didn’t know what it was, and we, for a period, we chose [that] we’re going to lump all the races [in together], and you see this in the tooltips in the game — ‘minions of the darkness.’ And we had taken all the races and said, ‘Ah, they’ll just be The Darkness.’ But that’s not what the IP deserves.”

מזכיר לי נשכחות על טענות של "כל הסיפור של היילו היה מתוכנן לפרטי פרטי וHL זה הכל פלוץ רטוב".

מן הסתם זה מזכיר... הסיפור של דסטיני בדיוק כמו HL הוא "פלוץ רטוב", עד רמת ה-retcon שעושים במשחק השני.

לגבי החבילות בריאות מול בריאות נטענת: היתרונות והחסרונות של כל שיטה כבר נדונו מספיק פעמים וזה ברור שאין פיתרון one size fits all.
גם היום אני מוצא את הבריאות הנטענת כאופציה עדיפה (כמו שנדב רשם "אם יש חלוקה נכונה של חבילות בריאות, זה לא אמור לקרות" - אבל הבעיה היא שהרבה פעמים פשוט אין חלוקה נכונה). אבל הכי הייתי רוצה לראות את המשחק שיטען לך את הבריאות על אקרובטיקה ותנועה מהירה במקום על להתחבא במחסות כיום (או vampiric regeneration כמו בכמה משחקים בודדים). יכל להיות ממש מגניב לראות איזה טיטאנפול או Vanquish או Quake 3 שבו שחקנים מנסים לנוע יותר מהר בזירה בשביל להחזיר לעצמם חיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2017, 16:58

דום גיא! דום!
אגב, אני חושב שהרטקון של HL2 על הבבל"ת של HL1 הוא אחד הרטקונים הכי טובים שעשו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2017, 17:00

Laskin כתב:נקס, לא מקס

ושחר, אפשר לנהל ויכוח על דיעות והעדפות של אנשים פה מבלי לכנות אותן "אדיוטיות", אתה הרבה פעמים נוהג להביע את דעתך תוך כדי שלילה מוחלטת של דיעות אחרות ולהציג את העמדה שלך כ"עובדה" של ממש שמחייבת את כולם לראות את המציאות כמוך או שהם פשוט "טועים", האדיוטים... שים לב לזה.

לפני שאתה מאשים מישהו בכך שהוא קורא להעדפות של מישהו אידיוטיות, כדאי שתוודא שהוא באמת עשה את זה. לא עשיתי את זה מעולם.
לקרוא לטענות אידיוטיות, לעומת זאת, באמת עשיתי כשזה במקום (ואני באמת עומד מאחורי זה). גם כשאני עושה את זה זה נוטה להיות הרבה פחות בוטה ממשתמשים מסוימים אחרים ובטח הרבה יותר נדיר. שים לב לזה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 יוני 2017, 18:51

בל הכי הייתי רוצה לראות את המשחק שיטען לך את הבריאות על אקרובטיקה ותנועה מהירה במקום על להתחבא במחסות כיום (או vampiric regeneration כמו בכמה משחקים בודדים

במטרואיד פריים ,אתה מקבל בריאות ,מהריגת אויבים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 יוני 2017, 12:19

לא, באמת, מתי בפעם האחרונה שיחקתם משחק עם בריאות לא נטענת והייתם צריכים לטעון שמירה עתיקה? לכל משחק היום יש צ'קפוינטס ואוטוסייב נדיבים כך שבתרחיש הכי גרוע תאבדו כמות זמן מזערית. זה לא טיעון בכלל. וזה גם לא טיעון נגד Pick-ups של בריאות. מה, בעיה לעשות שאוייבים יפילו חבילות? בעייה לעשות מכניקה של כל 10 הריגות מיד מתווספת לך X בריאות למד?

מנגד, החסרונות של בריאות נטענת הם חסרונות מוטעמים בשיטה שגם משפיעים על דברים אחרים כמו עיצוב שלב שכולל מחסות בגובה מותן ככה סתם, דרגות קושי עצלניות שפשוט עושות את האוייבים לצ'יטרים, טקטיקות זולות של אתגר כמו endless spawning של אוייבים. לא פלא שהפתרון הכי טוב לבריאות נטענת בנתיים היא בריאות נטענת במקטעים - כלומר שמים מגבלה עד כמה ניתן לטעון ומצרפים אלמנטים מבריאות pick-ups. אז זה אומר הכל.

וזה שכולם כאן מסכימים שבריאות נטענת במקטעים עדיפה על בריאות נטענת קלאסית אבל עדיין הרבה משחקים ממשיכים להשתמש באחרונה, מראה לכם את חוסר ההשקעה והמחשבה בפיתוח. הם פשוט על טייס אוטומטי. עדיין יש משחקים שלא מאפשרים שינוי דרגת קושי במהלך המשחק..

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 יוני 2017, 13:27

DrKeo כתב:דום גיא! דום!

לא, לא דום. אולי לא הייתי ברור: אני לא רוצה משחק שנותן לך בריאות על להתחבא מאחורי מחסות, ולא משחק שנותן לך בריאות על להרביץ לאויבים פנים אל פנים / vampiric regeneration.
שתי האופציות האלו עדיפות משמעותית על משחק מבוסס חבילות בריאות בלבד (בגלל הכשלים המובנים של עיצוב משחק כזה, שכבר דנו בהם מספיק). אבל אני בכלל רוצה משהו חדש: משחק שנותן לך בריאות על אקרובטיקה ותנועה מהירה. אני רוצה שככל שאני רץ ועושה יותר bunnyhop ככה (ורק ככה) הבריאות שלי תתמלא בחזרה. זה יהיה להיט במולטיפלייר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יולי 2017, 20:43

2018 אבל עדיין...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2017, 13:10

הנה משחק שמנסה לרכב על ההצלחה של WESTWORLD וגם על הדחייה של RDR2 :)

נראה כמו מוד נחמד כזה, לא הרבה מעבר, אבל הסביבות מפורטות מאוד, עם ה"ריצפה"/אדמה הכי מפורטת שראיתי במשחק :D
סה"כ יש פוטנציאל.

והנה טריילר CG נחמד של FORTNITE שסוף סוף אמור לצאת ממש בקרוב... האמת שהוא נראה פשוט מעולה, אני מקווה שיצליח

ומשהו אחרון:
דבר נוסף שהוכרז השבוע, זה DLC למשחק החינמי WARFRAME, שבאופן מפתיע שרד יפה מאוד מאז 2013, ואיכשהו הצליח ליצור לו קהילה די רחבה והמשחק השתפר כל הזמן וצבר שבחים לאט לאט, למרות שיגור לא מרשים במיוחד, בלשון המעטה (קיבל ממוצע של 68 בערך)...
בקיצור, הDLC הזה לדעתי הוא אחד מההרחבות הכי גדולות ומושקעות שראיתי למשחק כלשהו. באמת. פשוט הפכו משחק פשוט ומצומצם יחסית, למשהו כמו BORDERLANDS, עולם פתוח, כלי תחבורה/תעופה, אלמנטים של RPG...
הנה החשיפה שלו בפני המעריצים הנלהבים, באמת כל הכבוד להם, חוץ מFF14 לא זכורה לי "הצלה" כזו של כשלון באמצעות השקעה רצינית והרבה דיאלוגים עם הגיימרים עצמם:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יולי 2017, 16:24

ני נו קוני 2 נדחה לינואר.

בין אם היה צריך את הזמן הנוסף, או שפשוט החליטו לא לצאת בתקופה סופר עמוסה, זו החלטה נכונה לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יולי 2017, 13:56

יצא החידוש של FFXII (התקבל מאוד טוב על ידי המבקרים, בדומה למשחק המקורי) והוא נראה מוצלח ונהדר. זה ממש מוזר שאני רוצה ממש לשחק בשני משחקי FF על הפלייסטיישן שלי. ממש חזרה לימי הPS2 העליזים.
בכל מקרה, לכבוד היציאה יצאו גם שתי כתבות מאוד מעניינות. אחת של פוליגון, על תהליך הפיתוח של המשחק המקורי (שהיה מעניין בפני עצמו) ושל החידוש.
הכתבה השנייה של יורוגיימר על תהליך הלוקאליזציה המערבית, שכוללת כל מיני סיפורים על איך המדובב של בנדר שיחק מספר תפקידים קטנים, איך השיגו שחקנים ממש מוכשרים לשחק במשחק הוידאו הראשון שלהם ובכללי כל מיני תובנות מעניינות על לוקאליזציה.

שתיהן מעניינות מאוד. מומלץ בחום.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים