Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 ינואר 2018, 00:27

רק לציין שכרגיל,גם בלאק לא זמין לרכישה/ב-EA Access במקרטפלייס הישראלי. בכלל,מתוך 13 משחקי OG XBOX רק שניים(!) זמינים לרכישה עבור משתמשים ישראלים (ניסיתי לרכוש כרטיס pre-paid אבל ללא הצלחה בגלל עניין הכתובת וכרטיס האשראי, זו גם הפרה של תנאי השימוש ולא בא לי שיחסמו לי את המשתמש,חסמו אנשים כבר על פחות מזה) וזה כל כך צורם לראות את NGB זמין לרוב העולם חוץ מישראל. הפצצתי את ספנסר ויבארה ומייג'ור נלסון בטוויטר על זה אבל כלום,נאדה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 18 ינואר 2018, 00:59

תעשה חשבון אמריקאי בנוסף (אני חושב שעדיין אפשר גם להעביר ריג'ן כל שלושה חודשים), זה יפתור לך את הבעיות מבחינת גיים פאס/EAA וכמובן המחירים בחנות. רק אל תשתמש בכרטיס לרכישה כי במקרה הטוב העסקה לא תעבור ובמקרה הפחות טוב יכניסו אותך לבדיקת Fraud והחנות תהיה חסומה לך עד שתדבר עם נציג, כמו שקרה לי כשקניתי את הקונסולה. לך על גיפט קארדים (אמזון/cdkeys, ב-nokeys קניתי החודש גיפט קארד של 50 דולר ב-40 אז זו גם אופציה), זה עובד חלק ומצוין.

מה שכן, אולי שווה להשאיר חשבון ישראלי כדי להיות מסוגל לקנות משחקי בוקס מקורית או 360 מהחנות ולנצל את ה-GWG, כי המרקטפלייס של ה-360 נפרד לחלוטין כך שכסף בחשבון לא ניתן למימוש שם. כאן יש בעיה אחרת - שיתוף של חשבון גולד מהמשתמש הראשי לא יתפוס עבור DWG, די מבאס. אני במצב שיש לי חשבון אמריקאי ראשי וישראלי משני, והישראלי לא יכול לנצל את ה-GWG ואת ה-DWG אז הוא די יוזלס. על משחקי ה-360 שאני רוצה מהמבצעים אני כבר מוותר ופשוט מתכנן לקנות עותק פיזי משומש באיביי ב-20-30 שקלים יותר.

(מן הסתם כל הסיפור הזה תקף בהנחה שאין לך כתובת בילינג אמריקאית מצורפת לכרטיס).

בהצלחה עם יבארה, הבחור לא זז מציוצים על פאבג'י :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2018, 19:05

הבטא של mgs survive זמינה רק על הone כרגע למי שרוצה לנסות אותו. מסרטוני גיימפליי הוא נראה ממש לא רע.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 ינואר 2018, 19:23

אקס בוקס חילקו מפתחות לים הגנבים

https://www.facebook.com/xboxil/posts/1003341876479979

לקחתי אחד לא יודע אם עוד נשארו - נסו ותהנו...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 ינואר 2018, 20:24

לקחתי גם, אולי נתראה :) נראה כמה זמן נשקיע בו, הוא לא בדיוק כוס התה שלי.
כפי שרמז דניאל אחמד לפני כמה ימים מיקרוסופט הכריזה היום שהגיים פאס יתרחב ויכלול את המשחקים העתידיים שמיקרוסופט תפיץ מ-DAY 1. כלומר במקום לקנות את קראקדאון 3 או גירס ב-40-60 דולר בהשקה אפשר לשלם 10 דולר ויש לכם חודש לבלות איתו, זה מעולה. יתפוס כבר על SoT.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 ינואר 2018, 21:25

כן די חדשה מרעישה אני חושב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2018, 21:39

כן, זה די מדהים, הם מתחילים לממש את החזון "נטפליקס למשחקים" שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 ינואר 2018, 23:09

זה יעשה רק טוב לפוש שלהם למשחקי GaaS סטייל SoT וכמובן גם היילו 6,מתי ש-343 יחליטו לגאול אותי מיסוריי ולהכריז עליו כמובן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2018, 00:32

Uncle Pey'j כתב:זה יעשה רק טוב לפוש שלהם למשחקי GaaS סטייל SoT וכמובן גם היילו 6,מתי ש-343 יחליטו לגאול אותי מיסוריי ולהכריז עליו כמובן.

אני חושב שכולנו יכולים להסכים על E3 2018 לשחרור בסתיו 2019 :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2018, 07:22

הכל טוב ויפה. אבל ההכרזה על צד ראשון ושני
ולא למשחקי צד שלישי

ובדקתי מה הולך לצאת מהם בזמן הקרוב
ולא מלהיב אותי במיוחד

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 ינואר 2018, 18:47

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 25 ינואר 2018, 19:58

עוד חודש פושר.. השנה שלי נגמרת בפברואר, אני אחדש לחצי שנה בדיוק עד הפיפא הבא ואז נשקול לעבור לפלוס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2018, 09:11

צפיתי אתמול איזה שעתיים של אנשים שמתחילים לשחק ב״עם של גנבים״ וזה הצליח לשכנע אותי שבכל זאת יש פה משהו מיוחד...
השאה היא רק כמה מתסכל זה למות אחרי הרבה שעות משחק וכמה קל או קשה יהיה לשמור על האוצר שלך אחרי שיבינו כל מני שיטות ואסטרטגיות.
וכמובן שהשאלה הכי גדולה היא איך תראה התמיכה בו לאחר השיגור, כמה תוכן נוסף יהיה ואם יהיו תוספים בתשלום שיהיו ״הכרחיים״ או כאלה שמביאים יתרון... אני סומך על רייר שיהיו הוגנים מאוד בקטע הזה אבל מיקרוסופט עלולה ללחוץ, בהתאם למכירות.

ממש מקווה לטוב כי זה המשחק שיקבע את עתיד החברה די בוודאות. אם אני צריך להמר אז אני חושב שיהיו כאלה שיתחברו יותר ויתנו לו תשיעיות ויהיו כאלה שפחות יעריכו את הייחודיות ויתנו לו שביעיות, יתייצב על 8.5 ככה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2018, 10:42

גם אני ראיתי גיימפליי והמשחק נראה ממש מעולה. המכשול הכי גדול שלו, אני מאמין, הוא שפחות או יותר חובה לשחק בקבוצה של 4. נראה כאילו כל דבר פחות מזה הופך אותו להרבה פחות מוצלח.
מעבר לזה, הוא חתיכת משחק יפה. אם ברייר הצליחו לגרום לו להראות כל כך טוב, אז בהחלט עוד יש שם אנשים שיודעים את השיט שלהם. אני ממש מקווה שהוא יצליח למרות המגבלה של להיות משחק קו אופ. הייתי שמח מאוד אם היו לי שלושה חברים שאני יודע שהלו"ז שלהם ושלי תמיד יתאים ונוכל לשחק בו פעם פעמיים בשבוע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 ינואר 2018, 11:26

ניסיתי אתמול לשחק ... ולא כ"כ הצלחתי , בעיקר כי זה היה אחרי שהילדים הלכו לישון ולכן לא רציתי לדבר. מתברר שתקשורת מאוד חשובה במשחק, כי אחרי 5 דקות של סיבוב בספינה, ניסתי לגעת בהגה של הספינה - ומייד השלכתי למחבוש... (בלי כל אזהרה) ואף שחקן אחר לא בא לחלץ אותי. אחרי כמה דקות נשברתי ויצאתי.
כנראה שצריך לתכנן מפגשים בצורה יותר מתואמת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2018, 11:45

bozeman כתב:ניסיתי אתמול לשחק ... ולא כ"כ הצלחתי , בעיקר כי זה היה אחרי שהילדים הלכו לישון ולכן לא רציתי לדבר. מתברר שתקשורת מאוד חשובה במשחק, כי אחרי 5 דקות של סיבוב בספינה, ניסתי לגעת בהגה של הספינה - ומייד השלכתי למחבוש... (בלי כל אזהרה) ואף שחקן אחר לא בא לחלץ אותי. אחרי כמה דקות נשברתי ויצאתי.
כנראה שצריך לתכנן מפגשים בצורה יותר מתואמת.

כן... הוא לגמרי דורש תקשורת קבועה. מי שעל ההגה לא באמת רואה מה קורה, אז הוא צריך מישהו על המפה שיגיד לו איפה המטרה ומישהו על הקן שיגיד לו שהוא לא בטעות נתקע בסלעים, או ספינות שקועות. צריך לתאם את המפרשים. אם יש נזק, אז צריך לתאם מי ממשיך בניווט, מי מוציא מים ומי מתקן. כל העניין של השייט דורש שיתוף פעולה קבוע. זה מצד אחד ממש מגביל, אבל מצד שני ממש נראה כיף כשזה מתאפשר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 ינואר 2018, 12:04

ולכן סה"כ נראה טוב אם משחקים עם מי שמכירים (וזה אומר שלפחות יוציא את כל אלו שסתם צועקים קללות כל הזמן)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 ינואר 2018, 08:59

הרשימה של Games with Gold לפברואר ממשיכה להיות כל כך מחורבנת (בטח בהשוואה למה שסוני מציעים בחודשים האחרונים) שנוצרת אצלי התחושה שמיקרוסופט פשוט ויתרה על משחקים מוצלחים לשירות הGwG לטובת הgame pass כמנוע תשלום עיקרי. זה מסתדר עם ההכרזה האחרונה שלהם על האקסלוסיביים שיגיעו ישר לגיים פאס, ובטח בגלל זה הם גם מציעים עכשיו את המבצעים על השלושה חודשי לייב...

לפחות Sea of Thieves נראה נהדר. ניסיתי להשיט ספינה בעצמי בבטא ואיכשהו הצלחתי לנווט אותה מאי לאי, אבל זה באמת מרגיש שההיילייט של המשחק זה כשאתה יכול לדבר עם חברים.
חוץ מזה, נראה שהמשחק לגמרי התפוצץ בTwitch... זה המשחק הכי נצפה שם בערך מאז היציאה שלו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 פברואר 2018, 15:19

שמתי לב שאף אחד לא דיבר על זה כאן אבל לפני כמה ימים 343 שברו שתיקה לגבי ההחייאה של MCC ופירסמו באתר שלהם פוסט די מקיף:https://www.halowaypoint.com/en-us/news/mcc-development-update על כל מה שנעשה עד כה ומה שעוד צפוי להיעשות ונראה שהם לוקחים את העניין ברצינות ואין מאושר ממני: היילו זה אחד הזיכרונות הראשונים שיש לי בז'אנר הזה,וכל משחק חדש בסדרה היה אירוע מבחינתי (כן,גם 4 ו5) וה-MCC יכול להיות מקום נהדר לאנשים שרוצים את הגיימפלי הקלאסי להמשיך ולשחק וליצור בסיס משתמשים גדול שבעיקר ישאיר את הקהילה שעוד נותרה להיילו שמחה,בזמן ש-343 לוקחים סיכונים ומקדמים (טוב,מנסים לקדם) את הפרנצ'ייז קדימה. וזו ההזדמנות להגיד שאם יש כאן חבר'ה שרוצים לשחק היילו 5/MCC (לא מומלץ,אבל המולטי עדיין שחיק לפרקים) תרגישו חופשי להוסיף אותי בלייב.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 פברואר 2018, 15:23

אני פספסתי בזמנו את גל הבנאדלים של ה-MCC (היה אפשר לקנות קוד שלו בפחות מ-5 דולר), הניחוש שלי הוא שהוא ייכנס לגיים פאס ברגע שייקבל את העדכון אז אני מחכה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 פברואר 2018, 19:49

יש גיים פאס ב-5 דולר והם גם stackable, נחמד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2018, 12:24

מתי פעם אחרונה ראיתם בטא לאשכרה מטרות בדיקה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2018, 13:17

DrKeo כתב:מתי פעם אחרונה ראיתם בטא לאשכרה מטרות בדיקה?

מתי זה לא? גם כאשר יש לבטא השפעה טובה על השיווק (כך גם במקרה של ים הגנבים), תמיד אוספים נתונים ובודקים איפה נקודות התורפה של הקוד. בטח בבטא סגורה שיש למלא משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2018, 17:39

רוב הבטות היום הן כמה ימים או שבועות ליציאה, הן החליפו את הדמו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2018, 18:18

DrKeo כתב:רוב הבטות היום הן כמה ימים או שבועות ליציאה, הן החליפו את הדמו.

כשזה צמוד ליציאה, אז באמת השיעורים שאפשר ללמוד מזה מוגבלים וזה בעיקר יוצר כניסה יותר מדורגת לשרתים. כשזה שבועות ליציאה, זה לחלוטין כדי לבדוק את השרתים ולראות איפה נקודות התורפה. זה שהבטות גם משמשות למטרות שיווק לא סותר את זה, לפי דעתי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים