תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי sharonbn » 24 יולי 2018, 17:32

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2018, 18:36

סגה הולכת להפיץ את קראש על הסוויטצ׳ ביפן. אם הייתם נוסעים בזמן ואומרים לי ב1997 שסגה הולכת להפיץ בלעדי של סוני על קונסולה של נינטנדו הייתי אומר לכם שלקחתם יוצר מדי lsd.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 יולי 2018, 19:21

אני חושב שזה דבר מצוין ,שלא רואים היום הרבה בילעדים צד שלישי יותר
למרות שהיום אני יכול להחזיק כמה פלטפורמות ,האפשרות לבחור ,למי שמחזיק רק פלטפורמה אחת
זה מצוין
וגם הנוחות למי שמחזיק כמה

לדוגמה יש משחקים שאני יעדיף על הסוויץ ,בגלל הנידות
כאלו שאני יעדיף על הPS4 בגלל נוחות+גרפיקה טובה יותר מהסוויץ
וכאלו שאני יעדיף על PC ,בגלל מחיר ,או גרפיקה או מקלדת ועכבר

וזה מצוין ,וקראש אני כניראה יקנה לסוויץ ,אחרי שאני יסיים את זינובליד 2
ואת קירבי
עם האוסף ספירו גם יצא ,גם אותו לסוויץ

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:15

יש ראיון נחמד עם קאפקום אירופה (ה-COO שלהם) ב-gamesindustry.biz. אני חושב שמה שהכי אהבתי בראיון זאת העובדה שהוא אומר שהם מעדיפים להוציא משחק של 9 שמוכר ככה ככה מאשר משחק של 6 שמוכר נהדר. אני חושב שמרגישים את זה לאחרונה אצלם, הרמה שלהם ממש עלתה בזמן האחרון (מונסטר האנטר, RE7, הרימייק של RE2 למשל). הוא גם מדבר על זה שהרווחיות של RE7 הייתה מאוד טובה, שהוא מכר קצת פחות מ-6 (המשחק השישי מכר 7.1 מליון והשביעי רק 5.1 מליון) אבל ההפקה הייתה פחות יקרה. אני חושב שהם מבינים ש-6 ממש פגע במותג.

While we have shareholders to appease, it's not just about commercial performance," explains Turner. "There is an artistic element that always comes in where we know this is the right way. And while if we compare RE7 to RE6 the absolute numbers are not the same, in terms of the profitability... it's completely fine. It ticked all of our boxes internally. It was really well received. And in some respects, getting some very good review scores counts as much for Capcom as a game that sells millions and millions and millions. We'd prefer a game that got a 9 and sold less, than got a 6 but sold more.

הם גם יותר מסתכלים על זנב ארוך מאשר מכירות יום ראשון:
We are less focused on Day One sales these days, too. We are looking much more at the long-term. And in that case RE7 is performing amazingly. Even now, after almost two years, it's still the VR flagship title. That helps keep the game selling well

ועל DMC של נינג'ה ת'אורי ו-DMC5 החדש:
The last game was very good, but there were a few unhappy voices because it wasn't a direct sequel and other things," Molant remembers. "Because of that, the dev team sat down and asked: 'Where do we take that next?' And it was known that the community wanted Devil May Cry 5 to be closer to 1, 2 and 3. And so the project was born.

"We can debate whether that genre has the same appeal as it used to... that's hard to say. The project was born because of what the fans want

הראיון המלא:
https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... -reception

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:21

אני גם מאוד אוהב את מה שהם עושים בשנים האחרונות, למרות שלא רכשתי אף אחד מהמשחקים האלה.
DMC5 יהיה קנייה ודאית ביום הראשון, הוא נראה מעולה והם מבטיחים השקעה רצינית... מת לראות עוד ממנו, בטוח יקרה בTGS וגם PSX

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:22

אוי תקנה כבר את RE7! תקנה! חבל, הרי תחטוף ספויילר, כבר ה-DLC הגדול הראשון (הוא חינמי אגב) עושה ספויילר לסיום של המשחק, אפילו אם רק תראה את ה-COVER שלו. כבר יצאה הגרסת GOLD עם כל התוכן הנוסף בפנים, אתה תמיד מחכה לגרסת GOTY, לא? :)

האמת שבתאוריה אתה לא צריך את הגרסת GOTY, רוב התוכן הוא כל מני מצבי HORD וכדומה. מה שאתה רוצה זה את not a hero שזה ה-DLC העלילתי הראשון שממשיך ישירות את הסיום של המשחק והוא חינמי והחלק השני שלו End of Zoe שהוא כן עולה כסף (כרגע בסטים 72 שקלים. כלבים, זה 15$ בכל מקום בעולם). כלומר אתה יכול לקנות את המשחק הסטנדרטי (כרגע רק 9$ ב-cdkeys) וכשתסיים אותו תשחק ב-no a hero ואז אם יבוא לך תקנה את end of zoe שבטח יעלה כמה שקלים עד שתגיע אליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:34

כבר חטפתי מלא ספוילרים ושכחתי מהם... למען האמת העלילה בRE לא כזו מעניינת אותי ואף פעם לא מאוד עניינה, מה שחשוב לי זה האווירה והגיימפליי כמובן.
העניין הוא שאני לא יכול לשחק עדיין עם אזניות וזה משחק רק ללילה, אני כנראה אחכה איתו עוד המון זמן, ובאמת רק אשחק בו בVR ב-2025, ואני מנחש שתצא עד אז גירסה שהיא לא בלעדית לPS4.

בקיצור, כנראה שאתה תשחק בTHE WITNESS לפני שאני אשחק בRE7.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 13:44

רוב הסיכויים כי החלטתי שהעד הולך להית המשחק סינגל הבא שלי.

וכן, RE7 הוא משחק אוירה, פשוט אוירה מטורפת ברמות אחרות. לא הרגשתי כזאת אוירה במשחק וידאו מאז RE4, או אולי בעצם RE2. הוא גם טוב אקספוננציאלית מהדמו מטבח שהם הוציאו, באמת שהדמו מטבח הזה עושה שירות מאוד רע למשחק המוגמר. ועוד דבר חשוב, הוא המשחק הכי RE ששחקתי מאז RE1-2, וזה בדיוק מה שהפחיד אותי לפני ששחקתי בו הרי בקתה בביצות אריזונה של משפחת רדנקים היא הדבר האחרון שהייתי חושב עליו כשאני חושב על משחק RE. אבל בסוף מסתבר שזה הדבר הכי RE שיכול להיות כי ללכת למבנה אחד, לוקיישן בודד, ולבלות בו את רוב המשחק כשעושים הלוך חזור בין אזורים של המבנה שוב ושוב זאת פשוט ההגדרה של RE1-3 וככל שתכנס עמוק יותר למשחק הוא יהפוך להיות יותר ויותר RE.

בקיצור, אחד ה-RE הכי טובים אי פעם, אחד המשחקים הכי טובים של 2017 ולא ברור לי איך כמעט אף אחד פה לא שחק בו. באמת שמדובר במשחק פשוט מצויין, הוא מתישן אחרי כמה זמן ומתחיל לחזור על עצמו אבל באמת שכל אחד פה חייב לעצמו לשחק ב-3-4 שעות הראשונות. הוא מצויין עד הסיום אבל השעות הראשונות הן פשוט מעולות. המסתורין, האוירה, ההרגשה שאין לך מושג מה יכול לקרות עוד רגע, פשוט מצויין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2018, 13:52

כן, הוא מאוד מסקרן אותי, והאווירה שלו נראית אפילו טובה *מדי*, והיא לדעתי מה שאחראי לזה שלא הרבה שיחקו בו יחסית... הוא מלחיץ בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 14:03

לא מכחיש שהוא מלחיץ, מאוד מלחיץ. להגיד את האמת, אם הוא היה ב-VR במחשב אולי הייתי אומר שהוא מלחיץ מדי בשביל לשחק משהו כזה ואשכרה להנות. אבל ככל שמתקדמים במשחק ולומדים את המערכות שלו, הוא נעשה פחות ופחות מפחיד. אתה גם כמובן מתחזק עם הזמן והאוייבים מתחילים להיות רפטטיבים כך שאלמנט האימה מצטמצם. הוא בהחלט מפחיד עד הסוף, אבל אי אפשר בכלל להשוות את השעות הראשונות לשעות האחרונות.

אולי יש בזה משהו מרתיע, אבל באמת שהוא חוויה כל כך מיוחדת, המלצה חמה ביותר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 אוגוסט 2018, 14:12

השעתיים הראשונות של RE7 היו הדבר הכי מלחיץ שאי פעם שיחקתי (וסיימתי את condemned...) ואני ממש זוכר את הנקודה המדויקת שויתרתי על להמשיך-
ספויילר: הצג
כשהאבא פורץ דרך הקיר כנראה איבדתי כמה שנים מהחיים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 14:26

Uncle Pey'j כתב:השעתיים הראשונות של RE7 היו הדבר הכי מלחיץ שאי פעם שיחקתי (וסיימתי את condemned...) ואני ממש זוכר את הנקודה המדויקת שויתרתי על להמשיך-
ספויילר: הצג
כשהאבא פורץ דרך הקיר כנראה איבדתי כמה שנים מהחיים

כן, הקטע הזה לא צפוי והוריד לי את הלב למכנס. יש ב-RE7 את ההרגשה הזאת שיש בסרטי אימה כשהשחקנית הראשית מתחבאת בארון בזמן שהרוצח מסתובב בחדר ומחפש אותה, הגעתי לכמה וכמה רגעים של קוצר נשימה בזמן הקמפיין הזה. אבל אני אגיד שוב שהמשחק מתפתח לאט לאט וסוג האימה גם משתנה ככל שמתקדמים, אני ממליץ בחום לשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2018, 20:28

SUMO, המפתחים של קראקדאון 3, קנו את the chinese room, המפתחת של dear ester ו-everybody's gone to the rupture.

למי שרוצה לקרא את הבלוג שכתבו החבר'ה מהחדר הסיני:
http://www.thechineseroom.co.uk/blog/bl ... umo-family

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 16 אוגוסט 2018, 09:50

המכללה למינהל פותחת קורס בפורטנייט.
הם אומרים שזה בשביל לחבר את ההורים והמורים לעולם של הילדים
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 10:35

חחח נראה לי שגם היה כזה של מיינקראפט...

אגב פורטנייט ותרבות גיימינג - השחקן הפנומן "נינג'ה" אמר (בראיון, איך לא - ל"פוליגון") שהוא לא ישחק ביחד עם נשים בסטרימינג, כדי להמנע מפלירטוטים והטרדות, בעיקר מצד האנשים בצ'אט, ואנשים שאחר כך ישתמשו בזה כקליקבייט על חשבונו, וינסו להרוס לו את השם.
בתגובה, פמיניסטיות תוקפות את נינג'ה ומכנות אותו סקסיסט, שוביניסט, ובטוויטר הדביקו לו את הכינוי "מייק פנס".
כי סיבות.
אפילו באתר THE VERGE חושבים שזו בעייה של ממש, כי הוא הרי כל כך פופולרי, שזה שולח מסר בעייתי:
https://www.theverge.com/2018/8/14/1768 ... harassment

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 אוגוסט 2018, 15:00

טוב... סוני עשו hype train לספיידרמן,literally..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוגוסט 2018, 15:02

מגניב! אחלה פירסום לשם שינוי.

חבל רק שהטריילר שיצא אתמול מביך מאוד, למי שלא ראה:

אוף, כתיבה כזאת קרינג'ית... אם זה יהיה ככה גם במשחק עצמו אני אשחק עם דיבוב בשפה שאני לא מבין, רק כדי לא להתכווץ בכסא שלי בכל סצינת מעבר :D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2018, 15:33

חחחח דווקא נראה לי כיפי שהכתיבה מפגרת, קשה לי לקחת את המותג הזה ברצינות ואני מעדיף כבר להנות ממנו בצורה של טראש, אבל שיהיה טראש מהנה ולא משעמם בבקשה.

חוץ מזה הטריילר נראה טוב, בטח מבחינה טכנית, אבל יותר מדי קטעי גיימפליי של ״פעילויות״ ופחות רגעי גיימפליי מרשימים ממשימות או מכניקות שמראות כל מני דברים מגניבים שעושים ולא שוב לעצור מכוניות או לפוצץ תיקים וכו׳

אני מרגיש שיהיה במשחק הזה לא מעט רפטטיביות אבל אני מקווה להתבדות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 21:39

אז הסערה התורנית היומית היא סביב חשבון הטוויטר הרשמי של סייברפאנק שמואשם בציוץ טרנספובי:

תמונה

כמובן שהאינטרנט (וריסט בעיקר) צלב אותם, העורך של Waypoint:

ולבסוף CDP כמובן מחקו את הציוץ ושחררו התנצלות:

אז מה אתם חושבים, האם הבדיחה באמת סרת טעם או ששוב כולם רגישים מדי?

תמיד חשבתי שבדיחות בסגנון הזה נאמרות בחצי קריצה ואין בהן באמת זדון אבל אולי זה באמת פוגעני כלפי טראנסים ואני לא רגיש מספיק, מעניין אותי אם גם הקהילה עצמה נעלבת מזה או שאנשים מעדיפים להיעלב בשמם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2018, 22:05

למה החלטת שדווקא טראנסים נפגעו, ולא נונבינארים? אני מוצא את ההודעה שלך פוגענית

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוגוסט 2018, 22:13

פתיתי שלג, פתיתי שלג בכל מקום...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 21 אוגוסט 2018, 22:15

ראיתי את הקשקוש הזה בבוקר, המים לא מצחיק אבל זה פשוט כי הוא בן חמש. דברים כאלה קורים כל יומיים בטוויטר עם ציוץ של חברה או מפתח אחר: בגדול זאת תמיד אותה קבוצה נעלבת שקופצת על מה שנראה לה כטרף חדש, וכמה שעות אחרי, עורך של אתר פח X קופץ לאיזור כדי ללעוס את השאריות ואולי להרוויח כמה קליקים. לא הייתי מתרגש, כולם יישכחו מחר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 22:23

Laskin כתב:למה החלטת שדווקא טראנסים נפגעו, ולא נונבינארים? אני מוצא את ההודעה שלך פוגענית

:D

אם מישהו רוצה להבין את הזווית של ״פתיתי השלג״ זה מה שהאדמינים בריסט בחרו לשים בהודעה הפותחת של השרשור המפלצתי סביב זה (שזה קצת עצוב שביום עם המון חדשות ואירועים מגיימסקום דווקא השרשור הזה סביב ציוץ מחורבן תפס הכי הרבה טראפיק) כהסבר ללמה זה טראנספובי:

תמונה

והאדמינים בעצמם הוסיפו את ההסבר הבא:

"Did You Just Assume My Gender?" is a well known meme that has been used to trivialize and make fun of LGBT concerns since 2016. It specifically mocks transgender people for having preferred pronouns, even though no one ever actually uses the quote in real life. It's a derogatory stereotype and is inherently transphobic. Any internet search will bring up numerous examples.

Given that the intent of the meme is to mock the feelings of a marginalized group, it is particularly poor form to dismiss their feelings on this matter. If you do not think you can engage that perspective seriously and respectfully then you should not post. Thank you.

משהו ברגש הפריבילגי שלכם מתחיל קצת להתערער? ;)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אוגוסט 2018, 23:56

עזוב...ResetEra,למרות כל ההבטחות שלהם להיות שונים ממה שהלך בניאוגאף,הצליחו להפוך את מה שהולך אצלם לאפילו יותר גרוע,וזה לבד הישג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2018, 03:27

זה פשוט מדהים איך העולם התהפך מימין שמרני שאין לו חוש הומור לשמאל שמרני שאין לו חוש הומור.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־ 11 אורחים