לא, למה הוא פוטוריאליסטי לא מעניין אותי... בויכוח טכני היינו מזיינים במוח מי דוחף יותר פוליגונים בכל פריים, מי דוחף יותר חלקיקים לכל פריים, למי יש עצמים שמתנהגים פיזיקלית נכון ועד כמה נכון, אצל מי התאורה מייצגת יותר נאמנה את המציאות וכו...
אני מדבר פה על מראה פוטוריאליסטי שאין באף משחק, גם לא בPC ובטח שלא בקונסולות ונראה לי שהדוגמא עם אבא שלי ממחישה את הכוונה שלי.
וכבר אמרתי כמה פעמים (אתה לא קורא מה שכותבים?) ובלינג זרק הערה לאויר בנושא אז כן, השלב שלג נראה לגמרי משחק דור נוכחי ומה שבלינג אמר זה שבתערוכה של EA נאמר במפורש PS4)ושם הוצג הסרטון של השלג) ובתערוכה של סוני לא נאמר PS4 והוצג השלב מדבר הזה.
עריכה:
נו מה לאסקין? משחק מירוצים? מדברים על משחקי יריות... כן יש הבדלים אבל ההבדלים הולכים לשני הכיוונים. רואים דברים מקרוב יותר במבט ראשון, יש פי 2 פריימים בשניה, זה פאקינג אונליין... ברור שאין פה השוואה אחד לאחד אבל רבאק, משחק מירוצים?
אבל בסדר, באמת די, סתם ממחזרים פה. אני מפסיק

עריכה:
רק תיקון קטן... כן, אינדיאנה ג'ונס זה לא קשור לסטייל האומנותי... הייתי צריך לכתוב סרט אנימציה של אינדיאנה ג'ונס.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin