Laskin כתב:^כן!
אגב, אני אישית מאוכזב קצת מהעיצוב של הדמויות של המשחק בעולם של טוי סטורי... עשו את שלושתם הכי גנריים, במקום לעשות אותם מתאימים לעולם של פיקסאר - עשו אותם מתאימים לעולם של לגו. חבל, זה פיספוס אדיר מבחינתי... סתם עשו אותם "מרובעים" יותר.
ממש מגניב לדעת שהם הולכים סוף סוף להכנס לדמויות של פיקסאר, והבנתי שיש גם סיכוי למארוול וסטאר וורסאבל מניח שכדאי שישמרו משהו למשחק הבא, כי לדעתי המשחק השלישי הולך להכניס מלא אנשים חדשים לסדרה.
Laskin כתב:המחשב שלי נמצא בסלון, אין לי אפילו מסך מחשב, אז לא נח לשחק עם מקלדת ועכבר על הספה, למרות שיש לי אלחוטיים מצויינים... זה פשוט לא נח וכואב אחר כך בשורש כף היד :/
אני באמת לא מתאמץ, זה פשוט המצב, ובגלל זה (והעובדה שגם ככה אין לי זמן) אני לא משחק מולטי בכלל.
avive כתב:Laskin כתב:המחשב שלי נמצא בסלון, אין לי אפילו מסך מחשב, אז לא נח לשחק עם מקלדת ועכבר על הספה, למרות שיש לי אלחוטיים מצויינים... זה פשוט לא נח וכואב אחר כך בשורש כף היד :/
אני באמת לא מתאמץ, זה פשוט המצב, ובגלל זה (והעובדה שגם ככה אין לי זמן) אני לא משחק מולטי בכלל.
לא אמור להפריע.
הפיתרון הכי פשוט, מקלדת על הברכיים ועכבר על איזה כיסא/ שרפרף שצמוד לספה.
Klayman כתב:http://www.roccat.org/en-US/Products/Gaming-Keyboards/Sova
https://youtu.be/qJEBaeiSwkM
בבקשה.
Laskin כתב:יצא היום HELLBLADE
עוד לא ראיתי ביקורות, אבל המשחק הזה אמור להיות בערך 6 שעות, ב-30 דולר, ומה שכן ראיתי היום, זה משהו קצת מטריד...
אומרים שאם אתה מת יותר מדי פעמים - הוא מוחק לך את הSAVE. לגמרי. ואז צריך להתחיל הכל מהתחלה. הבנתי שיש אזהרה לפני זה וזה כדי שלא תנסה ישר להרוג אוייבים חזקים מדי, או משהו... לא יודע, לי זה נשמע כמו פיצ'ר איום ונורא. למה לעזאזל לעשות דבר כזה? אחכה לביקורות כדי להבין את זה טוב יותר, אבל ממש חשבתי שזה יהיה משחק פשוט ויפה שאשתי תוכל לשחק בו, ועכשיו אני חושש שזה יתסכל אותה.
עדכון:
קיבל 8 מגיימספוט ו-9 מIGN. שמח מאוד שהמשחקים שלהם ממשיכים להיות מיוחדים, מושקעים וטובים... נראה שמצדיק את המחיר שלו.
אני עדיין לא יודע אם זה מתאים לאשה בגלל עניין המוות ו"מחיקת" השמירה, אבל אני אשמח לשחק בו בסופ"ש![]()
עכשיו רק אחכה לראות איך הביצועים על המחשב כדי לדעת אם לקנות עבורו או לPS4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים