נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 20:13

http://store.steampowered.com/livingroom/

GET HYPE

עוד שלושה ימים לתחילת הסטימבוקס.

@geoffkeighley: Here we go: Valve just emailed me to say it will make three (3) announcements next week.
נערך לאחרונה על ידי Kazz ב 20 ספטמבר 2013, 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2013, 20:14

Kazz כתב:http://store.steampowered.com/livingroom/

GET HYPE

עוד שלושה ימים לתחילת הסטימבוקס.

אף פעם לא הבנתי את ההתרגשות כשלכולנו בבית יש פיסי עם steam :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2013, 20:28

Death_119 כתב:אף פעם לא הבנתי את ההתרגשות כשלכולנו בבית יש פיסי עם steam :D.

מצטרף לשאלה. מה גם שלפי השמועות זה ירוץ על לינוקס.. :roll:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2013, 21:08

לי יש ssd של סמסונג (סדרה 830, היום כבר רצה סדרה 840) שהם מצויינים, בנסף אינטל חברה מדהימה של ssd אבל גובים מחיר בהתאם. תמיד תזכור שכגודל הדיסק כך מהירות הדיסק מאחר וככל שהדיסק גדול יותר הוא מורכב מיותר רכיבי אכסון מקבלים שמאפשר קריאה וכתיבה מקבילה יותר. כך שעם דיסק 60 אתה גם מקבל את הssd האיטי ביותר (לא שאני רואה את זה כפונקציה, ה60 שלי טס, פשוט לא מתקרב למהירות של ה256 שיש לי בלפטופ) אבל יותר חשוב מה שלמדתי על בשרי הוא ש60 פשוט לא מספיק ככונן למערכת. חלונות תופס כמה גיגה טובים, ככה גם אופיס וכל התוכנות הקטנות. בנוסף זה שחלונות משמר גיגות על גיגות בשביל מרחב זיכרון ויחד עם כל מני קבצי temp שונים אתה מגיע למצב שאתה נלחם בגרון למקום בדיסק ואני באמת באמת לא שומר או מתקין שם תוכנות שאני לא באמת צריך. בקיצור, אני הייתי ממליץ על 128, גם כי זה מהיר יותר (שזה רק בונוס) אבל בעיקר כי 60 זה קטן מדי.

בנושא וולוו, אי אפשר להתלהב, בסוף זה יהיה שתי שטויות של סטים או לא יודע מה. כל פעם שמכריזים על משהו כזה אתה ישר חושב hl3 אבל כמובן שזה סתם הכרזות קטנות וטפשיות.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 21:28

סטימבוקס והשלט הביומטרי שהם עובדים עליו אינם הכרזות קטנות וטפשיות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 05:59

סטימבוקס זה בעיקר מיותר, עד שתהיה תמיכה רלוונטית באמת של משחקים ללינוקס. שלט ביומטרי זה......................... אולי בעל פוטנציאל, אבל מצד שני בעל פוטנציאל להיות מעצבן נורא, לפחות איך שתיארו אותו בעבר.
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 ספטמבר 2013, 22:55

kririn כתב:
הרבה ממשחקי הדור הבא לא ירוצו בכלל ב60FPS בקונסולות
עדין יהיו הרבה משחקים ב30FPS
חלק מהמפתחות מעדיפות להפציץ בגרפיקה ,על חשבון הFPS

נו, בגלל זה שאלתי על מחשב...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 23:03

תוכל להתקין ווינדוס על הסטימבוקס. ואלב עובדים על דיבאגר ללינוקס. ניואל התבטא ואמר שהלינוקס הוא עתיד הגיימינג על המחשב ומדובר בפרוייקט חשוב מאוד כקונטרה למיקרוסופט ומעשיהם עם ווינדוס. למה שלא תרצה סטימבוקס כך שלא תצטרך לקנות את אותם משחקים שוב רק כדי לשחק בסלון? חוץ מזה שמדובר בדרך מצויינת להכניס אנשים למחשב שבעבר השתמשו רק בקונסולות רגילות. ובתרחיש ה'גרוע' ביותר בשבילך אז תוכל להשתמש בזה בשביל סטרימינג מקומית של המשחקים מהמחשב בחדר שלך למסך הטלוויזיה בסלון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 07:20

גייב ניואל אמר... אז אמר... הוא לא אלוהים, יו קנואו. :P. בכל מקרה, תסתכל על המשחקים שמוכרזים לPC בימינו - כמה מהם מוכרזים ללינוקס בכלל?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 23:26

אחרי מהפכת ה DD שהוא הוביל, לא הייתי מבטל שום דבר שהוא אומר. תסתכל כמה משחקים תמכו בלינוקס כאשר הקליינט שוגר ללינוקס וכמה יש עכשיו. כל משחק אינדי עכשיו מקבל גרסת לינוקס. כל ההאמבל באנדלים למינהם תומכים בלינוקס. כל משחק קיקסטארטר בערך תומך בלינוקס. אפיק וקרייטק תומכים\ייתמכו בלינוקס במנועי משחק שלהם.

ושוב, תוכל להתקין וינדוס ותוכל גם להשתמש בשירותים דיגיטליים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 07:57

גש לסטים, כנס לקטגוריית לינוקס, סדר את המשחקים לפי "Released" ותן לי משם שני משחקי AAA מהשנה האחרונה (בלי DOTA2, בבקשה.. ). :). גש.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 ספטמבר 2013, 00:01

לא תמצא הרבה משחקי 'AAA' אבל זה לא אומר שזה לא יכול להשתנות. ואלב דיברו עם מפתחות ושאלו אותם על דבר אחד שואלב יוכלים לעשות כדי שהמשחקים שלהם ייתמכו בלינוקס, והם ענו דיבאגר. ו-ואלב עובדים על דיבאגר. תאורטית אין סיבה לפסול את האפשרות. סטים יצאה ב2003. תגיד לי כמה משחקי AAA יכולת לקנות דרכה בשנים הראשונות?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 ספטמבר 2013, 00:01

קליימן, מה זה משנה המערכת הפעלה? הרי יהיה שם סטים, אז כל המשחקים הקיימים יותאמו למחשב הזה בסטים. מה הבעיה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 08:08

Kazz כתב:לא תמצא הרבה משחקי 'AAA' אבל זה לא אומר שזה לא יכול להשתנות. ואלב דיברו עם מפתחות ושאלו אותם על דבר אחד שואלב יוכלים לעשות כדי שהמשחקים שלהם ייתמכו בלינוקס, והם ענו דיבאגר. ו-ואלב עובדים על דיבאגר. תאורטית אין סיבה לפסול את האפשרות. סטים יצאה ב2003. תגיד לי כמה משחקי AAA יכולת לקנות דרכה בשנים הראשונות?

כשאני עובר על זה עכשיו, אפילו משחקי אינדי גדולים מהשנה האחרונה חסרים פה באופן מחשיד. בקיצור, בוא נראה בעוד שנתיים מה מצב המשחקים ללינוקס. כרגע זאת הכרזה בלי שיניים כלל, וכזאת שלא שווה באמת להתעמק בה. אם אפשר להתקין על הסטימבוקס חלונות, אז למה לי לקנות סטימבוקס? :P אז אתה כבר יוצא מהטריטוריה של הקונסולות ואנשים שלא רוצים להתעסק, ואתה מאבד את כל הרעיון.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 ספטמבר 2013, 00:13

נחכה ליום שני ונראה מה בדיוק ההכרזה. יהיו שלוש הכרזות בשלושה בימים בשבוע הבא. מעניין אם HL3 יהיה אחת מההכרזות כי הטרלוניג שלהם מגיע לשיאים חדשים. אפילו לאיור של הגיימפאד בלינק יש 3 כפתורים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 ספטמבר 2013, 01:16

השמועה היא hl3+source 2+steambox.
כולם כבר מכירים את הקטע עם השיתוף ספריות? זה נשמע מטורף.
נדב, לפני חודש קניתי לאבא שלי ssd 520 החדש של אינטל (לא הגיע אפילו לארץ יצא יחד עם סדרת haswell החדשה ונמכר על ידם בבאנדל עם 4770) 128 ג׳יגה באיזה 100 שקל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 01:38

128 ג'יגה ב100 ש''ח זה רק לעובדים, כנראה :). האזרח הפשוט ישלם יותר מפי 6-7 לכונן שווה ערך של אינטל בארץ. אז קצת רצית להתלהב על המחיר? או שזאת הנחה שאתה מציע לכלל חברי הפורום? :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2013, 02:44

Kazz כתב:סטימבוקס והשלט הביומטרי שהם עובדים עליו אינם הכרזות קטנות וטפשיות.

כהכרזות כלליות לתעשיה? גדול. לגיימרים של pc כמוני? הביצה עדין לא זזה. תנו לי משחק aaa חדש (שנתיים וחצי עברו מפורטל 2, זה כברמשפיל) וסורס 2 או שזה לא באמת מעניין. שלט ביומטרי, למי אכפת אם המשחק הבא של וולוו שיהיה היחיד שישתמש בו יצא ב2095?

בקיצור, אם רוצים לרגש אותנו,משחק aaa וסורס 2. אני אפילו לא אומר hl3 כי זה כבר הפך לסוג של סאסקוואטצ׳ או משהו כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 ספטמבר 2013, 10:31

Klayman כתב:128 ג'יגה ב100 ש''ח זה רק לעובדים, כנראה :). האזרח הפשוט ישלם יותר מפי 6-7 לכונן שווה ערך של אינטל בארץ. אז קצת רצית להתלהב על המחיר? או שזאת הנחה שאתה מציע לכלל חברי הפורום? :)

זה דודי ואנחנו אוהבים אותו למרות שהוא שמוק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 ספטמבר 2013, 10:54

מעניין מה יקרה אם יעשו את hl3 אקסקלוסיבי ללינוקס
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 11:25

swiss-the-engine כתב:מעניין מה יקרה אם יעשו את hl3 אקסקלוסיבי ללינוקס

אז כל הואלב פאנבויז יתחילו להסביר יתחילו להסביר לנו למה לינוקס זה עתיד המשחקים.. אהה רגע, הם כבר התחילו! אבל ברור לחלוטין שזה לא יקרה. אי אפשר להתעלם מפלטפורמה ששולטת במעל 90% משוק המחשבים האישיים.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 ספטמבר 2013, 12:09

DrKeo כתב:גיא, מקלדת/עכבר/מסך לא רלוונטים, אחד היתרונות שיש לpc על קונסולות זאת ההמשכיות ולכולנו יש את זה כבר בבית. תמיד נחמד להשתדרג אבל זה בערך כמו לכלול מחיר של טלביזיה בקונסולה. לבנות מחשב ליבה מרובע עם 660gtx ו-8 גיגה זיכרון זה מאוד פשוט, רק לפני כמה עמודים בנו כאן כזה עם מעבד חזק בהרבה, לוח אם יקר ב200 שקל ממה שצריך וכרטיס 760 ולא 660 ב3000 שקלים.

אבל דיברת במקור על באטלפילד 4, לא? ה-660GTX לא עונה על הדרישות המומלצות כי אין לו 3 ג'יגה זיכרון. מה המפרט המינימלי שאתה יכול להרכיב לטובת אנשים שמתלבטים כאן אם לקנות קונסולה ומריץ את באטלפילד 4 על ההגדרות המומלצות?

Kazz כתב:תוכל להתקין ווינדוס על הסטימבוקס. ואלב עובדים על דיבאגר ללינוקס. ניואל התבטא ואמר שהלינוקס הוא עתיד הגיימינג על המחשב ומדובר בפרוייקט חשוב מאוד כקונטרה למיקרוסופט ומעשיהם עם ווינדוס. למה שלא תרצה סטימבוקס כך שלא תצטרך לקנות את אותם משחקים שוב רק כדי לשחק בסלון? חוץ מזה שמדובר בדרך מצויינת להכניס אנשים למחשב שבעבר השתמשו רק בקונסולות רגילות. ובתרחיש ה'גרוע' ביותר בשבילך אז תוכל להשתמש בזה בשביל סטרימינג מקומית של המשחקים מהמחשב בחדר שלך למסך הטלוויזיה בסלון.

יש כבר שלל דיבאגרים ללינוקס החל משורות קוד, דרך זיכרון ונדמה לי שאפילו לשיידרים. אבל אין ללינוקס עדיין שום דבר שמתקרב לrobustness ולפונקציונליות של כלי הפיתוח שמיקרוסופט מציעה, שלא נדבר על תמיכה מצד מנועי המשחקים המובילים.
כשUnreal ו-Cryengine ודומיהם יציעו פורטינג נורמלי ללינוקס סוף סוף (לפחות להפצות הפופולריות שלו) אז יהיה על מה לדבר בנוגע לתעשיית גיימינג על לינוקס - והאמת היא שהצעד הכי חשוב שואלב יכולה לעשות בכיוון זה להוציא סוף סוף מנוע משחק חדש עם תאימות מלאה ללינוקס וכלי פיתוח נורמליים. במידה והמנוע יתפוס זה יתן בוסט הרבה יותר רציני לפיתוח ללינוקס מאשר עוד חומרה שהעתיד שלה עדיין לא ידוע.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 ספטמבר 2013, 12:12

Klayman כתב:
אז כל הואלב פאנבויז יתחילו להסביר יתחילו להסביר לנו למה לינוקס זה עתיד המשחקים.. אהה רגע, הם כבר התחילו! אבל ברור לחלוטין שזה לא יקרה. אי אפשר להתעלם מפלטפורמה ששולטת במעל 90% משוק המחשבים האישיים.

אנחנו באמת צריכים לראות מה וולוו עשו עם זה בשנים האחרונות. יש אימפלמנטציות סבירות יחסית לdirectx בלינוקס וחברה עם עומק הארנק של וולוו, יכולה להרשות לעצמה ללטש את זה מאוד. היא גם יכולה להציע סביבת פורטינג פשוטה יחסית מבוססת wine ויכולה לפתות לא מעט מפתחות לקמפל משחקים על הבסיס הזה.
חוץ מזה, המטרה היא לא להחליף את windows אלא לייצר קונסולת משחקים/סביבת משחקים מבוססת לינוקס. בתוך המחשבים האישיים היא כבר נמצאת מזמן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2013, 12:30

לא אמרתי שהם לא יצליחו להביא קונסולת/סביבת משחקים מבוססת לינוקס לסלון.. כשכתבתי ''ברור לחלוטין שזה לא יקרה'' התכוונתי לHL3 בלעדי ללינוקס :). בכל מקרה, כרגע זה די חלום באספמיה, כמו שכל אחד שייגש לקטגוריית הלינוקס בסטים, יוכל לראות.
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 ספטמבר 2013, 20:53

HL3 זה גם סוג של חלום באספמיה 8-)
אבל אני מסכים, אני לא רואה שום מצב שוולוו לא מוציאים משחק בולט כמו HL3 לwindows אלא רק ללינוקס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים